Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα μου, την ειδα την κορουλα σου!! ειναι κουκλα!!

Να τη χαιρεσαι και να τη δεις οπως επιθυμεις!!

Ποπη μου, το μηνυμα που μου εστειλες ειναι το δικο μου!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ανταποκρινεται μαρω μου απλως αυτο που ειπε κ η γωγω το καταλαβαινω το μωρο οτι δεν χορταινει με το στηθος...εχθες ειμασταν 2,5 ωρες συνεχομενες πανω στο μεμε καναμε και εναλλαγες δεξι αριστερο...μετα απο 2,5 ωρες αφου ρευτηκε με κοιτουσε λεω ενταξει χορτασε το παιδι μου μια χαρα!! ελα ομως παταει ενα κλαμμα δεν μπορουσα να την ηρεμησω,,νομιζα ειχε κολικους...και ευτυχως με εκοψε και τραβηξα λιγο απο το στηθος με θηλαστρο της το εδωσα και ηρεμησε,,,αρα πεινουσε κ αλλο...αλλα στηθος δεν ηθελε μετα....τι να κανω θα συνεχισω ετσι κ οσο αντεξω ...

Καλησπέρα. Ποπάκη στέκομαι στο δικό σου μήνυμα γιατί έτσι την πατάνε οι περισσότερες και πιστεύουν ό,τι δεν έχουν γάλα.

Αυτό που περιγράφεις είναι η καθημερινότητα του θηλασμού, τουλάχιστον για τις πρώτες 40 ημέρες! Είτε το πιστεύεις είτε όχι τα περισσότερα μωρά αυτό κάνουν όταν θηλάζουν αποκλειστικά. Αρχικά προσπαθούν να αυξήσουν την παραγωγή σου και δεν έχουν άλλο τρόπο να το κάνουν. Κατά δεύτερον αποζητούν την μητρική αγκαλιά και στοργή και επίσης νιώθουν ασφάλεια στο στήθος και νανουρίζονται όταν πιπιλάνε.

Αν μπορείς να ανταποκρινθείς σε αυτό το σκληρό πρόγραμμα κάντο χωρίς φόβο για το αν χορταίνει το μωρό ή όχι. Αν το θηλάζεις όποτε ζητάει, ακόμη και στα 5 λεπτά από την στιγμή που σταμάτησε έναν 3ωρο θηλασμό, τότε μην αναρωτιέσαι και βασανίζεσαι.

Επίσης, προτιμότερο είναι να θηλάζεις και να καπνίζεις παρά να μην θηλάζεις καθόλου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Επίσης Γωγώ μου αν θες να δίνεις συμπλήρωμα μην τραβάς με το θήλαστρο γιατί έτσι θα αυξηθεί η παραγωγή σου, δεν θα μειωθεί.

Το στήθος θα πρηστεί 1-2 μέρες και μετά θα προσαρμοστεί, μην ανησυχείς. Το πρησμένο στήθος σημαίνει μείωση της παραγωγής, το άδειο στήθος σημαίνει αύξηση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Eννοω αν θελεις και αλλα μειλς αστεια να σου στελνω για να στελνεις και εσυ, θες;
Δωρα μου, την ειδα την κορουλα σου!! ειναι κουκλα!!

Να τη χαιρεσαι και να τη δεις οπως επιθυμεις!!

Ποπη μου, το μηνυμα που μου εστειλες ειναι το δικο μου!:tongue::tongue:

αφου σου απαντησα ΑΝΝΑ μου δεν πηρες απαντηση?? μα τι στο καλο?? καλα λεω εγω με αυτο το λαπτοπ που πας βρε καραμιτρο?? χα χα χα:lol::lol::lol:

κατσε να το ψαξω λιγο να δω που πηγε η απαντηση μου οεο??? ναι στελνε αννα μου!! που τα βρισκεις αυτα τα αστεια??

Καλησπέρα. Ποπάκη στέκομαι στο δικό σου μήνυμα γιατί έτσι την πατάνε οι περισσότερες και πιστεύουν ό,τι δεν έχουν γάλα.

Αυτό που περιγράφεις είναι η καθημερινότητα του θηλασμού, τουλάχιστον για τις πρώτες 40 ημέρες! Είτε το πιστεύεις είτε όχι τα περισσότερα μωρά αυτό κάνουν όταν θηλάζουν αποκλειστικά. Αρχικά προσπαθούν να αυξήσουν την παραγωγή σου και δεν έχουν άλλο τρόπο να το κάνουν. Κατά δεύτερον αποζητούν την μητρική αγκαλιά και στοργή και επίσης νιώθουν ασφάλεια στο στήθος και νανουρίζονται όταν πιπιλάνε.

Αν μπορείς να ανταποκρινθείς σε αυτό το σκληρό πρόγραμμα κάντο χωρίς φόβο για το αν χορταίνει το μωρό ή όχι. Αν το θηλάζεις όποτε ζητάει, ακόμη και στα 5 λεπτά από την στιγμή που σταμάτησε έναν 3ωρο θηλασμό, τότε μην αναρωτιέσαι και βασανίζεσαι.

Επίσης, προτιμότερο είναι να θηλάζεις και να καπνίζεις παρά να μην θηλάζεις καθόλου.

ελευθερια μου τι κανετε κοριτσι μου η μικρη σου πως ειναι??

μετα απο ενα 3 ωρο θηλασμο αν δεν θελει αλλο μεμε αλλα κλαιει και τσιριζει και φαινεται οτι ψαχνει να φαει αλλα δεν καθεται με τπτ αλλο στο μεμε τι το κανω? να μην δινω δλδ με το μπιμπερο την λιγη ποσοτητα που θελει για να χορτασει??και τι κανω την αφηνω να κλαιει παρολο που την εχω αγκαλιτσα??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

οταν δεν εχουν τα στηθια μου δινω συμπληρωμα αντωνια μου αλλα επειδη εχουν γαλα τα στηθια γιαυτο βγαζω με θηλαστρο ...και με ανακουφιζει πολυ μετα γιατι ξαλαφρωνουν τα μεμε μου...

δωρακι μου το εχουμε δοκιμασει και αυτο!!! καλε η δικια μου αποδειχθηκε φαγανου αφου σας ζηλευω που λετε θηλασα 20λεπτα -μιση ωρα κι χορτασε...εμενα αμα πιασει στηθος ειναι με τις ωρες και παλι δεν χορταινει...παχυσαρκο θα το κανω το πουλακι μου...εχθες αυτο λεγαμε τα ξημερωματα με τον αντρα μου...την θηλασα τις 2.5 ωρες που ειπα πριν...λεω τον αντρα αντε καλυνηχτα θα κοιμηθει τωρα η μικρη και μετα απο 5 λεπτα ξεσηκωσε ολο το σπιτι με τις τσιριδες και τα κλαμματα..κ τελικα ηθελε αλλα 50 μλ και ταβλιαστικε...

Ποπάκη μου είσαι λάθος κοπέλα μου. Δεν έχεις καταλάβει βασικά πράγματα για τον θηλασμό. Καταρχάς το να τραβάς με το θήλαστρο σαφώς σε ανακουφίζει γιατί αδειάζει το στήθος αλλά είναι προτιμότερο εφόσον λες πως έχεις γάλα να θηλάσει το παιδί παρά να αντλήσει το θήλαστρο. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το χρησιμοποιείς και αντλείς και ταλαιπωρείσαι εφόσον αυτό το γάλα μπορεί να το πιει το μωρό από το στήθος σου. Ειλικρινάμε έχεις μπερδέψει:rolleyes:

Επίσης...δεν σημαίνει πως το μωρό σου είναι φαγανό κοπέλα μου. Τα περισσότερα μωρά ξαναλέω αυτό κάνουν μέχρι να σαραντίσουν. Και μην συγκρίνεις πόσο τρώει της Δώρας που είναι 1,5 μηνών με το δικό σου που δεν έχει σαραντίσει. Η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις του θηλασμού βελτιώνονται γύρω στο 40ήμερο, το έχουμε πει δεκάδες φορές!!!

Εμένα η δικιά μου τρώει 5 λεπτά αλλά ανά μισή ή μία ώρα όταν έιναι ξύπνια. Αυτό το μωρό με ένα άλλο μωρό ίδιας ηλικίας που τρώει 1 λεπτά ανά 3ωρο, είναι όντως απαιτητικό και τρώει πολύ αν και ποτέ δεν ξέρεις πόσο τρώει κάθε φορά, οπότε και αυτό σχετικό είναι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

το καλυτερο ειναι να μην καπνιζουμε καθολου ...αλλα...ειναι εθισμος το ατιμο...αλλα εγω δεν θελω να ξανακαπνισω οσο κ να με τραβαει...

B4Itp2.png

Μου ειπε αλλα σε 2 φαρμακεια που πηγε ο ανδρας μου δεν του το δινουν γιατι λενε δεν κανει στο θηλασμο.Και γενικα δεν κανει να παρω τιποτα λενε ενω θηλαζω..

Μα καλα, τι ^*^ ειναι αυτες?Τωρα νευριασα.Ειπαμε θηλαζουμε, αλλα μερικοι ειναι πολυ απολυτοι.

Λάθος!Και σαφώς μπορείς να πάρεις αντιβίωση που είναι συμβατή με τον θηλασμό. Προφανώς δεν του έδωσαν για να μην έχουν ευθύνη αλλά δεν ήταν ανάγκη να πεις ό,τι θηλάζεις αν έχεις το οκ από τον γιατρό σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι μου χρόνια σου πολλά με υγεία κυρίως και πολύ ευτυχία στο σπιτικό σας. Πολλά παιδάκια αν το επιθυμείτε και κάθε σου όνειρο να βγει αληθινό!

Έφυγα γιατί πείνασε!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη μου είσαι λάθος κοπέλα μου. Δεν έχεις καταλάβει βασικά πράγματα για τον θηλασμό. Καταρχάς το να τραβάς με το θήλαστρο σαφώς σε ανακουφίζει γιατί αδειάζει το στήθος αλλά είναι προτιμότερο εφόσον λες πως έχεις γάλα να θηλάσει το παιδί παρά να αντλήσει το θήλαστρο. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το χρησιμοποιείς και αντλείς και ταλαιπωρείσαι εφόσον αυτό το γάλα μπορεί να το πιει το μωρό από το στήθος σου. Ειλικρινάμε έχεις μπερδέψει:rolleyes:

Επίσης...δεν σημαίνει πως το μωρό σου είναι φαγανό κοπέλα μου. Τα περισσότερα μωρά ξαναλέω αυτό κάνουν μέχρι να σαραντίσουν. Και μην συγκρίνεις πόσο τρώει της Δώρας που είναι 1,5 μηνών με το δικό σου που δεν έχει σαραντίσει. Η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις του θηλασμού βελτιώνονται γύρω στο 40ήμερο, το έχουμε πει δεκάδες φορές!!!

Εμένα η δικιά μου τρώει 5 λεπτά αλλά ανά μισή ή μία ώρα όταν έιναι ξύπνια. Αυτό το μωρό με ένα άλλο μωρό ίδιας ηλικίας που τρώει 1 λεπτά ανά 3ωρο, είναι όντως απαιτητικό και τρώει πολύ αν και ποτέ δεν ξέρεις πόσο τρώει κάθε φορά, οπότε και αυτό σχετικό είναι.

αχ ελευθερια μου ξαναερχομαστε στα ιδια...η μικρη δεν μπορει να με αδειασει το στηθος γιαυτο πλεον τραβαω ακομα...δεν μπορω να πω οτι πλεον θηλαζω κανονικα με τις ορεξεις της ειναι...να το πρωι θηλασαμε αλλα τωρα το μεσημερι δεν επιανε θηλη με τπτ μετα απο 40 λεπτα προσπαθωντας να την βαλω στοστηθος αναγκαστικα πηρα να τραβηξω και να δωσω μπιμπερο..τι να εκανα??την βλεπω κ αυτην ταλαιπωρειτε...

B4Itp2.png

αφου σου απαντησα ΑΝΝΑ μου δεν πηρες απαντηση?? μα τι στο καλο?? καλα λεω εγω με αυτο το λαπτοπ που πας βρε καραμιτρο?? χα χα χα:lol::lol::lol:

κατσε να το ψαξω λιγο να δω που πηγε η απαντηση μου οεο??? ναι στελνε αννα μου!! που τα βρισκεις αυτα τα αστεια??

Μου ηρθε μειλ απο εσενα με την ιστορια αγαπης που σου εστειλα!:lol::lol:

Τα μειλς μου τα στελνουν 2 φιλες μου και μια ξαδερφη μου που τους τα στελνουν αλλοι.Τωρα που τα βρισκει ο πρωτος δεν ξερω:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μου ηρθε μειλ απο εσενα με την ιστορια αγαπης που σου εστειλα!:lol::lol:

Τα μειλς μου τα στελνουν 2 φιλες μου και μια ξαδερφη μου που τους τα στελνουν αλλοι.Τωρα που τα βρισκει ο πρωτος δεν ξερω:rolleyes:

απο κατω ακριβως εγραφε απαντηση σε απαντησα κ εκανα αποστολη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πολυ ωραια ιστορια ειναι!!αστεια!! σε εγραψα κιολας οτι η μπουμπου σου ειναι πανεμοφη ετοιμη για διαφημιση χε χε χε!!:lol::lol::lol:

κουκλι ειναι γερη να ειναι να την καμαρωνεις μαζι με τα αντρακια σου!!:tongue::tongue:

B4Itp2.png

κοριτσια μου καλησπερα

δεν εχω προλαβει να μπω απο χτες γιατι η μπουμπου εκλαιγε το βραδι απαρηγορητη σφιγγοτανε ειχε αερια κ εκανε κ κακα συνεχεια... ηρεμησε κατα τις 2 (απο τις 9 το βραδι ειχαμε ξεκινησει για υπνο φανταστειτε..) μετα ξυπνησε στις 6 εφαγε 80 μλ φριζολακ κ ξανακοιμηθηκε με ξυπνησε κατα τις 8 με κατι περιεργους ηχους σηκωνομαι κ ειχε κανει εμετο το καημενουλι... την καθαρισα αλλαξα τα σκεπασματακια της κ κατσαμε λιγο αγκαλιτσα μετα εψαχνε της εδωσα στηθος κ κοιμηθηκε παλι.

το μεσημερι κατα τις 12 την επιασαν πονοι παλι κ εκλαιγε...αχ βρε κοριτσια δεν αντεχω το κλαμα της στεναχωριεμαι που ποναει το γλυκουλι μου.. κουναει τα ποδαρακια της κ σφιγγεται..κοκκινιζει κ νομιζω θα παθει κατι... δεν ξερω μου εχει βγει πολυ αγχος δεν εχω κ βοηθεια ο Μαριος ολο μα το σπιτι τρεχει τωρα εκει ειναι βαλανε τα κλιματιστικα μετα θα παει μαρκετ κ θα ερθει παλι πτωμα..δεν βλεπω να ηρεμουμε συντομα..

εμενα παλι προτιμαει να κοιμαται την ημερα κ το βραδι να κανει πανικο!!!

εμεις την Δευτερα κλεινουμε μηνα..

τωρα να φανταστειτε ειμαι με κατουρημενη φορμα δεν μπορουσα να την αλλαξω τσιριζε κ ηθελε να φαει την πηρα αγκαλιτσα ακουσα που εκανε τρελα κακα λεω ας μην την αφησω ετσι γιατι αν την αλλαξω μετα το φαι δεν της αρεσει..βγαζω την πανα κ εκει που παω να την πλυνω με κερασε τσισα!!! χαλια με εκανε.. κ ξανακανε κακα πανω στην αλλαξιερα μολις την ακουμπησα! ολα χαλια τα εκανε! εχω να κανω κ κουτες υποτιθεται αλλα δεν παιζει...εδω δεν προλαβαινω να κανω μπανιο..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

απο κατω ακριβως εγραφε απαντηση σε απαντησα κ εκανα αποστολη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πολυ ωραια ιστορια ειναι!!αστεια!! σε εγραψα κιολας οτι η μπουμπου σου ειναι πανεμοφη ετοιμη για διαφημιση χε χε χε!!:lol::lol::lol:

κουκλι ειναι γερη να ειναι να την καμαρωνεις μαζι με τα αντρακια σου!!:tongue::tongue:

Δε μου εβγαλε την απαντηση σου Ποπη μου!

Σε ευχαριστω πολυ, και εσυ να εισαι γερη με τον αντρα σου να καμαρωνετε την κορουλα σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...