Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βουλα δοκιμασε να βρασεις τσαι χαμομηλι και να το χυσεις πανω σου! κανει πολυ καλο!

Το ρωτησα στο γαιτρο και μου ειπε οτι αν ειναι ουρολοιμοξη, θα ειναι εσωτερικα και τι χαμομηλι δεν θα βοηθησει.Μετα απο καθε κατουρημα μου ειπε να πλενομαι με νερακι και να πινω πολλα υγρα.Σωτηρια δεν ειδα ομως..

Οταν παω τουαλετα τσουζω μερικες φορες αλλα το πιο σπαστικο ειναι οτι εχω πονο στην ουρηθρα, οταν καθομαι, οταν περπαταω και γενικα οταν πιεζεται τι σημειο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

οχι δεν ειναι πολλα ευτυχως! δεν βρισκω και ωρα για περισσοτερα βλεπεις:tongue:

πριν κανω παιδια εκανα πιο πολλα. καμια 10ρια την μερα. οταν εκανα τον 1ο μου και το ξαναρχισα το μειωσα στα μισα οπως και τωρα! τωρα αμα βγω εξω ή αμα παμε διακοπες π.χ κανω περισσοτερα αλλα στο σπιτι 5-6 τσιγαρα οποτε βρω ευκαιρια. 1 με τον καφε μου 1 μετα το φαγητο και ακομα κανενα οποτε κλεψω λιγο χρονο να βγω στην βεραντα!

Βρε Ποπη αφου ταλαιπωρειστε τοσο γιατι δεν δοκιμαζεις μετα απο καθε θηλασμο να δινεις και λιγο συμπληρωμα; δεν ειναι κακο.. αφου θηλαζεις κανονικα λιγο συμπληρωμα απλα για να ηρεμα και το μωρο και εσυ...δεν ξερω τι να σου πω. δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο..

οταν δεν εχουν τα στηθια μου δινω συμπληρωμα αντωνια μου αλλα επειδη εχουν γαλα τα στηθια γιαυτο βγαζω με θηλαστρο ...και με ανακουφιζει πολυ μετα γιατι ξαλαφρωνουν τα μεμε μου...

Πόπη μου εγω επιμένω οτι μπορει να μην πεινάει κ απλα να ξεχνά τον πόνο της οσο τρώει..... Δοκίμασε να την εχεις στον ώμο να πιέζεται η κοιλίτσα οταν κλαίει ετσι κ χτύπα της την πλάτη κ ανοιξε απορροφητηρα. Ρε δεν μπορει συνεχεια να πεινάει..

δωρακι μου το εχουμε δοκιμασει και αυτο!!! καλε η δικια μου αποδειχθηκε φαγανου αφου σας ζηλευω που λετε θηλασα 20λεπτα -μιση ωρα κι χορτασε...εμενα αμα πιασει στηθος ειναι με τις ωρες και παλι δεν χορταινει...παχυσαρκο θα το κανω το πουλακι μου...εχθες αυτο λεγαμε τα ξημερωματα με τον αντρα μου...την θηλασα τις 2.5 ωρες που ειπα πριν...λεω τον αντρα αντε καλυνηχτα θα κοιμηθει τωρα η μικρη και μετα απο 5 λεπτα ξεσηκωσε ολο το σπιτι με τις τσιριδες και τα κλαμματα..κ τελικα ηθελε αλλα 50 μλ και ταβλιαστικε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Το ρωτησα στο γαιτρο και μου ειπε οτι αν ειναι ουρολοιμοξη, θα ειναι εσωτερικα και τι χαμομηλι δεν θα βοηθησει.Μετα απο καθε κατουρημα μου ειπε να πλενομαι με νερακι και να πινω πολλα υγρα.Σωτηρια δεν ειδα ομως..

Οταν παω τουαλετα τσουζω μερικες φορες αλλα το πιο σπαστικο ειναι οτι εχω πονο στην ουρηθρα, οταν καθομαι, οταν περπαταω και γενικα οταν πιεζεται τι σημειο.

ρε μηπως ειναι απο τις ραφες σου που δενουν;:rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ρε μηπως ειναι απο τις ραφες σου που δενουν;:rolleyes::rolleyes:

οι ραφες ειναι πιο πισω.τα ραμματα σχεδον πρεπει να εχουν πεσει.και εκει εχω μια ενοχληση αλλα ειναι διαφορετικη.Στην ουρηθρα που ποναω ειναι σαν να εχω μελανια..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

οι ραφες ειναι πιο πισω.τα ραμματα σχεδον πρεπει να εχουν πεσει.και εκει εχω μια ενοχληση αλλα ειναι διαφορετικη.Στην ουρηθρα που ποναω ειναι σαν να εχω μελανια..:rolleyes:

οχ δεν ξερω. δεν ειναι καλυτρα να πας να σε δει να ξερεις τι θα κανεις;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

οχ δεν ξερω. δεν ειναι καλυτρα να πας να σε δει να ξερεις τι θα κανεις;

Εε ο γιατρος λεει οτι ειναι ουρολοιμοξη.Απλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι φαρμακο να παρω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ε δεν σου ειπε;

Μου ειπε αλλα σε 2 φαρμακεια που πηγε ο ανδρας μου δεν του το δινουν γιατι λενε δεν κανει στο θηλασμο.Και γενικα δεν κανει να παρω τιποτα λενε ενω θηλαζω..

Μα καλα, τι ^*^ ειναι αυτες?Τωρα νευριασα.Ειπαμε θηλαζουμε, αλλα μερικοι ειναι πολυ απολυτοι.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

βουλιτσα μου ακουσε με: εχω παθει ηδη 3 φορες ουρολοιμωξη στην εγκυμοσυνη μου και μια βδομαδα πριν γεννησω παλι ειχα...θα στειλεις τον αντρα σου σε ενα φαρμακειο να παρει το κουτακι που βαζουμε τα ουρα πως λεγεται δεν θυμαμαι...το πρωι πριν πας για κατουρημα θα πλυθεις απο κατω σου πολυ καλα θα σκουπιστεις κ μετα θα αφησεις να τρεξουν τα πρωτα ουρα και τα μεσαια θα τα βαλεις στο κουτακι...και θα τα παει ο αντρας σου σε ενα μικροβιολγικο εργαστηριο για καλλιεργεια ουρων... τα αποτελεσμετα θα βγουν σε 24 ωρες,,αν η καλλιεργια βγει θετικη σημαινει πως εχεις ουρολοιμωξη και θα παρεις τηλ τον γυναικολογο σου να σου πει τι κ αν μπορεις να παρεις αντιβιωση...πινε πολλα νερα!!

B4Itp2.png

Μου ειπε αλλα σε 2 φαρμακεια που πηγε ο ανδρας μου δεν του το δινουν γιατι λενε δεν κανει στο θηλασμο.Και γενικα δεν κανει να παρω τιποτα λενε ενω θηλαζω..

Μα καλα, τι ^*^ ειναι αυτες?Τωρα νευριασα.Ειπαμε θηλαζουμε, αλλα μερικοι ειναι πολυ απολυτοι.

ε καλα ας παει και σε ενα 3ο φαρμακειο χωρις να τους πει οτι θηλαζεις:wink:

καλε αμα σου ειπε οκ ο γιατρος σου τι λογο εχουν οι φαρμακοποιοι;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω σε 10 μερες εχω να κανω καλλιεεργεια για να δουμε αν εχω ουρολοιμοξη...

εγω παντως που ημουν εγκυος επαιρνα κανονικα αντιβιωση γιατι δεν γινοταν αλλιως ...μου προκαλουσε τις συσπασεις αν θυμασαι...

B4Itp2.png

Πηγε ο ανδρας μου σε 2 φαρμακεια και δεν του δινουν την αντιβιωση γιατι λεει δεν κανει με τον θηλασμο και γενικα δεν κανει να παρω τιποτα!

Καλη φαση..:P

Βουλα, τον παιδιατρο θα ρωτησεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

βουλιτσα μου ακουσε με: εχω παθει ηδη 3 φορες ουρολοιμωξη στην εγκυμοσυνη μου και μια βδομαδα πριν γεννησω παλι ειχα...θα στειλεις τον αντρα σου σε ενα φαρμακειο να παρει το κουτακι που βαζουμε τα ουρα πως λεγεται δεν θυμαμαι...το πρωι πριν πας για κατουρημα θα πλυθεις απο κατω σου πολυ καλα θα σκουπιστεις κ μετα θα αφησεις να τρεξουν τα πρωτα ουρα και τα μεσαια θα τα βαλεις στο κουτακι...και θα τα παει ο αντρας σου σε ενα μικροβιολγικο εργαστηριο για καλλιεργεια ουρων... τα αποτελεσμετα θα βγουν σε 24 ωρες,,αν η καλλιεργια βγει θετικη σημαινει πως εχεις ουρολοιμωξη και θα παρεις τηλ τον γυναικολογο σου να σου πει τι κ αν μπορεις να παρεις αντιβιωση...πινε πολλα νερα!!

αυτο πλεον δεν νομιζω να φυγει μονο με το νερο.Το επαθα 2 μερες μετα τη γεννα.Ειναι ηδη προχωρημενο...

ε καλα ας παει και σε ενα 3ο φαρμακειο χωρις να τους πει οτι θηλαζεις:wink:

καλε αμα σου ειπε οκ ο γιατρος σου τι λογο εχουν οι φαρμακοποιοι;;;

Ο γιατρος μου λεει οτι δεν νομιζει να υπαρχει προβλημα αλλα καλα ειναι να ρωτησω και τον φαραμακοποιο.Και ο φαρμακοποιος ειπε να ρωτησω τον παιδιατρο γτ χωρις εγκριση παιδιατρου, δεν δινουν τιποτα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...