Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!! Δωρα χρονια πολλα, παντα ευτυχισμενη να εισαι!!!!

βρε κοριτσια ποσο κοιμοταν τα μωρακια σας οταν ηταν ισα με τη δικια μου?? εμενα 10-12 ωρες το 24ωρο με το ζορι! τωρα παλι απο τις 9 ξυπνια, κοιμηθηκε πριν μιση ωρα κ την ακουω που ξυπναει! κ της εδωσα 30ml συμπληρωμα για να κοιμηθει. κ το βραδυ τα ιδια, κοιμηθηκε 10.30-12.30 κ μετα ως τις 3 ξυπνια, της εδωσα παλι συμπληρωμα κ κοιμηθηκε. ξυπνησε βεβαια στις 6 παλι ως τις 7.30, κ μετα στις 9. τι κανω λαθος κ δεν κοιμαται με τιποτα?? δεν εχω υπομονη με τον θηλασμο,μαλλον θα δινω συμπληρωμα σε καθε γευμα αλλα δεν θα πρηζεται το στηθος μου??

αχ γωγω μου και εμενα ετσι ειναι κουκλα μου εμενα ξυπναει ειδικα τοβραδυ ανα 1,5 ωρα..θηλαζει δεν χορταινει και τραβαω με θηλαστρο και την ξαναδινω με μπιμπερο μεχρι να νταλακιασει και να κοιμηθει...αλλιως ματι γαριδα...εμενα η δικια μου δεν εχει υπομονη και δεν παιρνει της θηλες μου αγανακταω μεχρι να βρουμε στοχο και να θηλασουμε...αλλα ο επιμενων νικα!!! τραβα με θηλαστρο για να μην σε πρηζονται τα στηθη...εμενα οπου σταθεις με ενα θηλαστρο αγκαλια ειμαι χε χε χε !!! πλακα κανω μην το βαλεις στην ζωη σου ειναι ταλαιπωρια αν δεν υπαρχει λογος θηλαζε οσο μπορεις πιο πολυ!! ασε εμενα εγω ειμαι σκετη ταλαιπωρεια...

Eυχαριστω Ποπακι!!

Να ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ!

ευχαριστω Αννα μου!! καποια στιγμη θα σας στειλω και εγω φωτο με eimail την μικρη!!

Εν μερη συμφωνω στο οτι θα το αναπνεει, αν και ετσι οπως ειμαστε οπου και να πας καπνο εχει..

Αλλα στο οτι θα το μαθει σαν τροπο ζωης δεν ξερω αν συμφωνω.Γνωριζω πολλους που δεν καπνιζουν ενω οι γονεις τους ειναι καπνιστες και το αντιθετο..

Τελος πνατων..μεγαλες συζητησεις τα τσιγαρα..:rolleyes:

μεγαλες συζητησεις και την ανοιξα εγω η κακουργα,,,αχχχχ....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι σε λιγο....

κουκλα η μπουμπου σου!!!!!!!!!:D

στειλε και σε εμενα!! το εχεις το μειλ??

οταν θα μπω στο pc του αντρα μου θα σας στειλω και εγω την μικρη!! απο το λαπτοπ δεν μπορω...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

το στηθος μου το πιανει, τρωει κανενα 20λεπτο απο το καθενα, κανει κακα την αλλαζω κ μετα καθεται κ με κοιταει. περναει ετσι ενα μισαωρο κ μετα ξανα ολα απο την αρχη! θηλαστρο δεν εχω αγορασει καν! μαλλον θα της δινω το στηθος κ στο καπακι συμπληρωμα. κ αν μου μειωθει το γαλα δεν πειραζει, δεν μπορω να ειμαι μεσα στα νευρα! καλυτερα ας δινω ξενο κ να χαιρομαι το μωρο μου παρα να βασανιζομαστε. ελπιζω μονο να μην τουμπανιασει το στηθος!

ξυπνησε παλι, θα ξαναμπω σε λιγο ελπιζω!

BJVqp3.png

αχ μωρε δεν την είδα τη φωτό της μπέμπας! κρίμα!

Βούλα εγώ το αποκλείω να ξανακαπνίσω αλλά ακόμη και τώρα καμία φορά το σκέφτομαι. ειναι το άτιμο μεγάλο πακέτο. και είμαι σχεδόν σίγουρη οτι με τον θηλασμό δεν κάνει 100%.

Μωρέ Πόπη άμα η μικρή έχει αρχίσει και ανταποκρίνεται μήπως να περιοριζες το θήλαστρο; ειναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία τελικά.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημερα και απο μενα! καλησπερα μαλλον:D

εμεις μια χαρα κοιμομαστε νομιζω. ψες κοιμηθηκαμε στις 1030 και ξυπνησε 430 και μετα 830. ο μεγαλος ειναι στην πεθερα μου και ο μικρος κοιμαται οποτε εκανα και τις δουλιτσες μου. φαγητο μου εφερε η μαμα μου μουσακα! το απογευμα θα παμε με τον αντρα μου περιπατο να περπατησουμε στα βουνα να κινηθω και εγω λιγακι. μαγκωσα ολη μερα σπιτι!

αχ κοριτσια αρχιζει κ με τραβαει παλι το τσιγαρο κ δεν θελω να ξαναρχισω στο καλο του...το μυαλο μου τωρα εχει καρφωθει εκει...

Σταλεγα εγω δεν σταλεγα? λιγο που σπανε τα νευρα ευκολα, λιγο η αυπνια λιγο το ενα λιγο το αλλο το πεθυμας... εγω κανω κανονικα 5-6 την μερα απο, δεν θηλαζω βεβαια αλλα το ηθελα και απο πριν.

τωρα κοριτσια αν θα ξαναρχισετε ή οχι στην δικη σας κριση ειναι... πιστευω ομως οσο θηλαζετε αποφυγετε το. μετα τον θηλασμο!

Δωρακι Χρονια σου Πολλα κουκλα μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αχ μωρε δεν την είδα τη φωτό της μπέμπας! κρίμα!

Βούλα εγώ το αποκλείω να ξανακαπνίσω αλλά ακόμη και τώρα καμία φορά το σκέφτομαι. ειναι το άτιμο μεγάλο πακέτο. και είμαι σχεδόν σίγουρη οτι με τον θηλασμό δεν κάνει 100%.

Μωρέ Πόπη άμα η μικρή έχει αρχίσει και ανταποκρίνεται μήπως να περιοριζες το θήλαστρο; ειναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία τελικά.

ανταποκρινεται μαρω μου απλως αυτο που ειπε κ η γωγω το καταλαβαινω το μωρο οτι δεν χορταινει με το στηθος...εχθες ειμασταν 2,5 ωρες συνεχομενες πανω στο μεμε καναμε και εναλλαγες δεξι αριστερο...μετα απο 2,5 ωρες αφου ρευτηκε με κοιτουσε λεω ενταξει χορτασε το παιδι μου μια χαρα!! ελα ομως παταει ενα κλαμμα δεν μπορουσα να την ηρεμησω,,νομιζα ειχε κολικους...και ευτυχως με εκοψε και τραβηξα λιγο απο το στηθος με θηλαστρο της το εδωσα και ηρεμησε,,,αρα πεινουσε κ αλλο...αλλα στηθος δεν ηθελε μετα....τι να κανω θα συνεχισω ετσι κ οσο αντεξω ...

B4Itp2.png

καλημερα και απο μενα! καλησπερα μαλλον:D

εμεις μια χαρα κοιμομαστε νομιζω. ψες κοιμηθηκαμε στις 1030 και ξυπνησε 430 και μετα 830. ο μεγαλος ειναι στην πεθερα μου και ο μικρος κοιμαται οποτε εκανα και τις δουλιτσες μου. φαγητο μου εφερε η μαμα μου μουσακα! το απογευμα θα παμε με τον αντρα μου περιπατο να περπατησουμε στα βουνα να κινηθω και εγω λιγακι. μαγκωσα ολη μερα σπιτι!

Σταλεγα εγω δεν σταλεγα? λιγο που σπανε τα νευρα ευκολα, λιγο η αυπνια λιγο το ενα λιγο το αλλο το πεθυμας... εγω κανω κανονικα 5-6 την μερα απο, δεν θηλαζω βεβαια αλλα το ηθελα και απο πριν.

τωρα κοριτσια αν θα ξαναρχισετε ή οχι στην δικη σας κριση ειναι... πιστευω ομως οσο θηλαζετε αποφυγετε το. μετα τον θηλασμο!

Δωρακι Χρονια σου Πολλα κουκλα μου!

ου ου μια χαρα περιπατος εεε?? και γω θελω!!!

αχ μου τα λεγες Αντωνιτσα μου ...και σημερα που μου ηρθε στο μυαλο το τσιγαρο εσενα και την εφη σκεφτομουν!!

αλλα εχω πεισμα εγω ειπαμε...μετα τον θηλασμο αμα το ξαναβαλω στο στομα μου σιγουρα θα το ξαναρχισω και δεν θελω...

5-6 τσιγαρα δεν ειναι κ πολλα για σενα που δεν θηλαζεις!!:wink::wink:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Πηγε ο ανδρας μου σε 2 φαρμακεια και δεν του δινουν την αντιβιωση γιατι λεει δεν κανει με τον θηλασμο και γενικα δεν κανει να παρω τιποτα!

Καλη φαση..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ου ου μια χαρα περιπατος εεε?? και γω θελω!!!

αχ μου τα λεγες Αντωνιτσα μου ...και σημερα που μου ηρθε στο μυαλο το τσιγαρο εσενα και την εφη σκεφτομουν!!

αλλα εχω πεισμα εγω ειπαμε...μετα τον θηλασμο αμα το ξαναβαλω στο στομα μου σιγουρα θα το ξαναρχισω και δεν θελω...

5-6 τσιγαρα δεν ειναι κ πολλα για σενα που δεν θηλαζεις!!:wink::wink:

οχι δεν ειναι πολλα ευτυχως! δεν βρισκω και ωρα για περισσοτερα βλεπεις:tongue:

πριν κανω παιδια εκανα πιο πολλα. καμια 10ρια την μερα. οταν εκανα τον 1ο μου και το ξαναρχισα το μειωσα στα μισα οπως και τωρα! τωρα αμα βγω εξω ή αμα παμε διακοπες π.χ κανω περισσοτερα αλλα στο σπιτι 5-6 τσιγαρα οποτε βρω ευκαιρια. 1 με τον καφε μου 1 μετα το φαγητο και ακομα κανενα οποτε κλεψω λιγο χρονο να βγω στην βεραντα!

Βρε Ποπη αφου ταλαιπωρειστε τοσο γιατι δεν δοκιμαζεις μετα απο καθε θηλασμο να δινεις και λιγο συμπληρωμα; δεν ειναι κακο.. αφου θηλαζεις κανονικα λιγο συμπληρωμα απλα για να ηρεμα και το μωρο και εσυ...δεν ξερω τι να σου πω. δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ανταποκρινεται μαρω μου απλως αυτο που ειπε κ η γωγω το καταλαβαινω το μωρο οτι δεν χορταινει με το στηθος...εχθες ειμασταν 2,5 ωρες συνεχομενες πανω στο μεμε καναμε και εναλλαγες δεξι αριστερο...μετα απο 2,5 ωρες αφου ρευτηκε με κοιτουσε λεω ενταξει χορτασε το παιδι μου μια χαρα!! ελα ομως παταει ενα κλαμμα δεν μπορουσα να την ηρεμησω,,νομιζα ειχε κολικους...και ευτυχως με εκοψε και τραβηξα λιγο απο το στηθος με θηλαστρο της το εδωσα και ηρεμησε,,,αρα πεινουσε κ αλλο...αλλα στηθος δεν ηθελε μετα....τι να κανω θα συνεχισω ετσι κ οσο αντεξω ...

Πόπη μου εγω επιμένω οτι μπορει να μην πεινάει κ απλα να ξεχνά τον πόνο της οσο τρώει..... Δοκίμασε να την εχεις στον ώμο να πιέζεται η κοιλίτσα οταν κλαίει ετσι κ χτύπα της την πλάτη κ ανοιξε απορροφητηρα. Ρε δεν μπορει συνεχεια να πεινάει..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πηγε ο ανδρας μου σε 2 φαρμακεια και δεν του δινουν την αντιβιωση γιατι λεει δεν κανει με τον θυλασμο και γενικα δεν κανει να παρω τιποτα!

Καλη φαση..:P

Βουλα δοκιμασε να βρασεις τσαι χαμομηλι και να το χυσεις πανω σου! κανει πολυ καλο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...