Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Δώρα χρόνια πολλά. Πολύχρονη και γερή κοπέλα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώσεις να μεγαλώνει.

Πόπη χρονιά πολλά και σένα στο κοριτσάκι σου και ας μην έχει πάρει ακόμη επισήμως το όνομά της. γερή και πολύχρωμη να είναι. όμορφο πολύ είναι το όνομα που διαλέξατε!

Ελευθερία καλή ανατροφή πλέον και μακριά από αρρώστιες.

πάντως κορίτσια το τσιγάρο αν το έχετε σκοπό να το κόψετε καλύτερα να μην το ξαναβάλετε στο στόμα σας. εγώ έχω πέντε χρόνια που το έκοψα μαχαίρι και ακόμη το σκέφτομαι καμιά φορά. και είμαι σίγουρη ότι αν το ξαναβάλω στο στόμα μου θα καπνίζω πολύ περισσότερο από πριν. μεγάλο κόλλημα είναι το άτιμο.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω αν κ ποσο το επιτρεπουν οι γιατροι παντως θυμαμαι την νυφη που εκανε αποκλειστικο θηλασμο για 6 μηνες καπνιζε κιολας...αλλα ποσα εκανε δεν ξερω...:rolleyes::rolleyes:

ενταξει ειναι κριμα μωρε για το μωρο...αλλα εγω το λεω για μετα οταν σταματησω τον θηλασμο δεν θελω να το ξαναρχισω αλλα απο την στιγμη που ηδη απο τωρα μου καρφωθηκε μαλλον δεν θα την γλυτωσω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:στο χερι μου ειναι βεβαια αλλα και αυτο το ατιμο με τον καφε ειναι οτι πρεπει,,,και για εμενα την στουμπωμενη ...ακομα καλυτερο για την τουαλετα...χε χε χε...:lol::lol::lol:

εγω πινω ενα νες μερα παρα μερα πολυ ελαφρυ...πειραζει λες??

Oχι δεν νομιζω να πειραζει αν και καλυτερα θα ηταν ενας γαλλικος ή ελληνικος...

Εγω δεν πινω γιατι δεν με τραβαει χωρις το τσιγαρο..

Διαβαζα χθες κατι αρθρα για το τσιγαρο και το θυλασμο και ελεγε οτι μεχρι 4 τσιγαρα απορροφουνται απο τον οργανισμο.Επισης διαβασα κατι πολυ ωραιο..

Το καλυτερο ξενο γαλα ειναι χειροτερο απο το χειροτερο μητρικο...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22230

Δεν ξερω..τι αποψη εχετε?Εμενα παντως μου εχει καρφωθει πολυ ενα τσιγαρακι αλλα δεν θελω να το κανω χωρις και την εγκριση του ανδρα μου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αντε θα εχεις βοηθεια σημερα κ παρειτσα!!!:D:D

εμεις αυριο εχουμε τραπεζι στους δικους μου,γονεις , αδερφια, η νυφη , η ανηψια , η γιαγια! ουυυυυυυ μια χαρα! θα κανω ψαρικα!

ου ου ου τελειαααα!!!αχ ποσα πραγματα μου χουν λειψει..φαγητο με κοσμο και συγγενεις τι ωραια?? καλα κατι εχω παθει σημερα ολα τα θελω!!! μαλλον φταιει ο ηλιος...!!! χα χα χα καλα θα δει και η μαμα μου τι παει να πει ξενυχτι!!θα βγαλω σκεφτομαι με το θηλαστρο γαλα να την δωσω να την κρατησει ολο το βραδυ και να κοιμηθω ενα οχταωρακι!! λεω εγω τωρα...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μαρω μου ευχαριστω και σενα Βούλα μου!!!

Η δικη μου ταπεινη αποψη για το τσιγαρο ειναι αφου τοσο καιρο δεν καπνισατε δεν ειναι κριμα τωρα να το κανετε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Δώρα χρόνια πολλά. Πολύχρονη και γερή κοπέλα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώσεις να μεγαλώνει.

Πόπη χρονιά πολλά και σένα στο κοριτσάκι σου και ας μην έχει πάρει ακόμη επισήμως το όνομά της. γερή και πολύχρωμη να είναι. όμορφο πολύ είναι το όνομα που διαλέξατε!

πάντως κορίτσια το τσιγάρο αν το έχετε σκοπό να το κόψετε καλύτερα να μην το ξαναβάλετε στο στόμα σας. εγώ έχω πέντε χρόνια που το έκοψα μαχαίρι και ακόμη το σκέφτομαι καμιά φορά. και είμαι σίγουρη ότι αν το ξαναβάλω στο στόμα μου θα καπνίζω πολύ περισσότερο από πριν. μεγάλο κόλλημα είναι το άτιμο.

Μετα απο 5 χρονια και ακομα το σκεφτεσαι ε?Πφφφ..

Εγω παντως δεν νομιζω να το κοψω.Για να ειμαι ειλικρινης, περιμενω την στιγμη που δεν θα θυλαζω πια και θα κανω ανετα το τσιγαρακι μου..Μπορει να ειναι και η φαση τετοια τωρα.Ολη την ωρα στο σπιτι, η κουραση...και για αυτο να το θελω τοσο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ου ου ου τελειαααα!!!αχ ποσα πραγματα μου χουν λειψει..φαγητο με κοσμο και συγγενεις τι ωραια?? καλα κατι εχω παθει σημερα ολα τα θελω!!! μαλλον φταιει ο ηλιος...!!! χα χα χα καλα θα δει και η μαμα μου τι παει να πει ξενυχτι!!θα βγαλω σκεφτομαι με το θηλαστρο γαλα να την δωσω να την κρατησει ολο το βραδυ και να κοιμηθω ενα οχταωρακι!! λεω εγω τωρα...:rolleyes::rolleyes:

Εγω τα βραδια ειμαι παντα μονη μου με τον αντρα μου...απο την τριτη μερα που ηρθαμε σπιτι δεν ηθελα κανεναν να μενει εδω... αλλα οντως θα θελα κι εγω ενα 8ωρο συνεχομενο αλλα μάλλον αργει ακομα!!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαρω μου ευχαριστω και σενα Βούλα μου!!!

Η δικη μου ταπεινη αποψη για το τσιγαρο ειναι αφου τοσο καιρο δεν καπνισατε δεν ειναι κριμα τωρα να το κανετε??

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

Απο εδω και περα θα υπαρχει και ενα παιδι στη ζωη σας, το οποιο και θα το αναπνεει και θα το μαθει σαν τροπο ζωης!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κορίτσια.

καλημερα Μαριτακι μου!!! σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!! της πεθερας μου το ονομα θα δωσουμε αλλα εγω το εκλαμβανω και "Θεου Δωρο" μετα απο τοσα που περασαμε..

ειδες τελικα οσα χρονια κ να περασουν το τσιγαρο δεν φευγει απο το μυαλο...γω το ειχα σιχαθει ουτε την μυρωδια του δεν μπορω,,αλλα σημερα ειδα τον ηλιο και ξεσηκωθηκα κ με τραβαει να κανω...

Oχι δεν νομιζω να πειραζει αν και καλυτερα θα ηταν ενας γαλλικος ή ελληνικος...

Εγω δεν πινω γιατι δεν με τραβαει χωρις το τσιγαρο..

Διαβαζα χθες κατι αρθρα για το τσιγαρο και το θυλασμο και ελεγε οτι μεχρι 4 τσιγαρα απορροφουνται απο τον οργανισμο.Επισης διαβασα κατι πολυ ωραιο..

Το καλυτερο ξενο γαλα ειναι χειροτερο απο το χειροτερο μητρικο...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22230

Δεν ξερω..τι αποψη εχετε?Εμενα παντως μου εχει καρφωθει πολυ ενα τσιγαρακι αλλα δεν θελω να το κανω χωρις και την εγκριση του ανδρα μου..

προσπαθησε οσο μπορεις να μην κανεις βουλιτσα μου τουλαχιστον μεχρι να σαραντησεις ...κ αν κανεις μην θηλαζεις στο καπακι ας περναει κανα 2ωρο 3 ωρο...εγω παντως οσο κ να με τραβαει δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλω στο στομα μου οσο θηλαζω κριμα ειναι..ουτε μυρωδια δεν θελω να παιρνει η μπεμπαμου..ισως ειμαι αυστηρη αλλα ετσι νιωθω...

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ !!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αννα μου ειναι κουκλα!!!!!!!!!!! αληθειαα!!! να τη χαιρεστε!!!!!!!!! ποιον μοιαζει??

Eυχαριστω Αναστασια!!

Δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον απο εμας, αλλα νομιζω και στους 2 γιους μου πως μοιαζει.

Σου ειναι ευκολο να το σβησεις απο το quote;

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια!!! Δωρα χρονια πολλα, παντα ευτυχισμενη να εισαι!!!!

βρε κοριτσια ποσο κοιμοταν τα μωρακια σας οταν ηταν ισα με τη δικια μου?? εμενα 10-12 ωρες το 24ωρο με το ζορι! τωρα παλι απο τις 9 ξυπνια, κοιμηθηκε πριν μιση ωρα κ την ακουω που ξυπναει! κ της εδωσα 30ml συμπληρωμα για να κοιμηθει. κ το βραδυ τα ιδια, κοιμηθηκε 10.30-12.30 κ μετα ως τις 3 ξυπνια, της εδωσα παλι συμπληρωμα κ κοιμηθηκε. ξυπνησε βεβαια στις 6 παλι ως τις 7.30, κ μετα στις 9. τι κανω λαθος κ δεν κοιμαται με τιποτα?? δεν εχω υπομονη με τον θηλασμο,μαλλον θα δινω συμπληρωμα σε καθε γευμα αλλα δεν θα πρηζεται το στηθος μου??

BJVqp3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

Απο εδω και περα θα υπαρχει και ενα παιδι στη ζωη σας, το οποιο και θα το αναπνεει και θα το μαθει σαν τροπο ζωης!

Εν μερη συμφωνω στο οτι θα το αναπνεει, αν και ετσι οπως ειμαστε οπου και να πας καπνο εχει..

Αλλα στο οτι θα το μαθει σαν τροπο ζωης δεν ξερω αν συμφωνω.Γνωριζω πολλους που δεν καπνιζουν ενω οι γονεις τους ειναι καπνιστες και το αντιθετο..

Τελος πνατων..μεγαλες συζητησεις τα τσιγαρα..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω τα βραδια ειμαι παντα μονη μου με τον αντρα μου...απο την τριτη μερα που ηρθαμε σπιτι δεν ηθελα κανεναν να μενει εδω... αλλα οντως θα θελα κι εγω ενα 8ωρο συνεχομενο αλλα μάλλον αργει ακομα!!!:tongue:

κοιτα και εγω δεν θελω να σου πω κουραζομαι πιο πολυ γιατι εχω το μυαλο μου κ στην μαμα...αλλα οταν ερχεται μενει γιατι ειναι μακρυα το σπιτι της μενουν χαλκιδικη..και να σου πω την αληθεια τοσους μηνες με την εγκυνοσυνη κουραστικα κ με την μαμα μου ...οταν γεννησα εκατσε τις πρωτες 5 μερες και τελος...τωρα ομως φαγωθηκε ο αντρας μου επειδη ξενυχταει και αυτος μαζι μου οταν χρειαζομαι βοηθεια κ μου ειπε πες την μαμα σου να ερθει καμια 2 μερες να μεινει να μας σιδερωσει και να ριξει κ αυτη κανα ξενυχτι χα χα χα:lol::lol::lol:

εχει αφησει και αυτος την δουλεια του πισω..και εγω τα βραδυα αν χρειαστει να τραβαω με θηλαστρο να βαζω τον αποστειρωτη κτλ χρειαζομαι ατομο να εχει αγκαλια την μικρη γιατι αλλιως κλαιει...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...