Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!!

Εχω τοση ωρα την μπεμπα σγκαλια για να ρευτει κ εκανε σαν μπεκρης ρεψιμο!!!

Α σας ειπα?Ειχε να κανει 2μερες κακα κ τα φυλουσε σημερα για δωρακι στην μανουλα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Χρονια Πολλα Δωρακι.Να χαιρεσαι το ονοματακι σου!

Οντως πολυ ωραια μερα σημερα!Μακαρι να μπορουσα να φτιαχτω, να γινω ομορφη και να παω μια βολτα!Πολυ θα ηθελα..Βαρεθηκα τις μπιτζαμες και που ειμαι ακομα...

Και εμεις καλα κοιμομαστε φτου φτου!3ωρο, 4ωρο το παει το βραδυ..Βεβαια απο σημερα το πρωι ανα μιαμιση ωρα θελει στηθος.Δεν ξερω γιατι.Κατι θα κανω λαθος..

Εκανα και τις δουλιτσες μου..και το φαγακι.Κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες.

Ξερει καμια αν η οκμεντιν, πειραζει στο θυλασμο?Μαλλον εχω ουρολοιμωξη..:(

καλημερα βουλιτσα !! αχ μια απο τα ιδια και γω θελω να περιποιηθω..βαρεθηκα τις πυτζαμες απο τον οκτωμβριο τις φοραω...ολο μεσα ...

αν και παθαινω συχνα ουρολοιμοξη δεν ξερω να σου πω την αληθεια..παντως θυμαμαι οτι με ειχε πει η γιατρος μου να κανω εξετασεις τωρα μολις σαραντησω κ αν βγει οτι εχω ουρολοιμοξη θα μου δωσει αντιβιωση...αλλα φτου φτου δεν βλεπω συμπτωματα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

νομιζω κ θα το παρει ο αερας το σπιτι!!!

πιστευω απο τον απριλιο θα ειμαστε ανεταααα!!!

να σου πω την αληθεια τωρα βλεπω κουνιουνται κατι φυλλαρακια...κατι πευκα ας πουμε...χα χα χα αρα φυσαει!!

Α σας ειπα?Ειχε να κανει 2μερες κακα κ τα φυλουσε σημερα για δωρακι στην μανουλα!!!!

δωρακι στα κρατουσε για την γιορτουλα σου η κορουλα σου!! ειδες σε εκανε χαρουμενη τωρα με το δωρακι της!!

B4Itp2.png

αχ κοριτσια αρχιζει κ με τραβαει παλι το τσιγαρο κ δεν θελω να ξαναρχισω στο καλο του...το μυαλο μου τωρα εχει καρφωθει εκει...

B4Itp2.png

παλι καλα που το ειπες! πρωτη φορα το ακουω! δεν ειχα ιδεα1 ευχριστουμε αννα μου!!!

ερ κοριτσια μονο ο δικος μου κοιμαται με το ζορι μες τη μερα???:confused::confused:

Ωρα πολλη δεν κανει, να βγεις λιγο δεν πειραζει.Εντωμεταξυ, αν ζεσταθει τωρα στον ηλιο και μετα παει σε σκια την πατησες.:confused:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Δωρακι!!

Σαν νταλικιερης λεει και η αδερφη μου!!:tongue:

σημερα πηγε ο αντρας μου στο χωριο του και ειμαι μονη δεν θα μαγειρεψω ευκαιρεια θα την βγαλω με ψωμοτυρι...και το απογευμα μαλλον θα ερθει κ η μαμα μου να μας σιδερωσει κανα ρουχο γιατι παραγεμισαμε!! ευτυχως απο το πρωι καθαρισα ολο το σπιτι και ειμαι οκ απο αυτο το κομματι!!

B4Itp2.png

αχ κοριτσια αρχιζει κ με τραβαει παλι το τσιγαρο κ δεν θελω να ξαναρχισω στο καλο του...το μυαλο μου τωρα εχει καρφωθει εκει...

αχχχχ στα λογια μου ερχεσαι!Εγω κοριτσια εκανα 2 τσιγαρα απο τη μερα που γεννησα.Σε 2 φασεις που δεν ημουν πολυ καλα.

Ο παιδιατρος της κλινικης ειπε ενα τσιγαρακι την ημερα μπορω να κανω..

Ο ανδρας μου δεν με αφηνει βεβαια και μου λεει οτι ειναι εγκλημα αν το κανω..

Με κανει να αισθανομαι ασχημα και πολυ ασπλαχνη μανα ετσι οπως το λεει..

Θελω ενα τσιγαρακι με ενα καφεδακι..Ουτε ελληνικο δεν ηπια απο τοτε που γεννησα...

Και εδω στα Δυτικα εχουμε αερα κοριτσια και μολις καθαρισα τα μπαλκονια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ωρα πολλη δεν κανει, να βγεις λιγο δεν πειραζει.Εντωμεταξυ, αν ζεσταθει τωρα στον ηλιο και μετα παει σε σκια την πατησες.:confused:

ΑΝΝΑ μου αυτο ισχυει και για το καλοκαιρι ή μονο για αυτην την εποχη??

B4Itp2.png

Εσεις που ακουτε babyradio, εχετε μηπως ακουσει ενα τραγουδι του Αλκινοου Ιωαννιδη?Το λεει και με καποιον αλλο, δεν το τραγουδα μονος του.Το ακουσα εχθες και ψαχνω να το βρω αλλα δεν μπορω..:(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

αχχχχ στα λογια μου ερχεσαι!Εγω κοριτσια εκανα 2 τσιγαρα απο τη μερα που γεννησα.Σε 2 φασεις που δεν ημουν πολυ καλα.

Ο παιδιατρος της κλινικης ειπε ενα τσιγαρακι την ημερα μπορω να κανω..

Ο ανδρας μου δεν με αφηνει βεβαια και μου λεει οτι ειναι εγκλημα αν το κανω..

Με κανει να αισθανομαι ασχημα και πολυ ασπλαχνη μανα ετσι οπως το λεει..

Θελω ενα τσιγαρακι με ενα καφεδακι..Ουτε ελληνικο δεν ηπια απο τοτε που γεννησα...

Και εδω στα Δυτικα εχουμε αερα κοριτσια και μολις καθαρισα τα μπαλκονια!

δεν ξερω αν κ ποσο το επιτρεπουν οι γιατροι παντως θυμαμαι την νυφη που εκανε αποκλειστικο θηλασμο για 6 μηνες καπνιζε κιολας...αλλα ποσα εκανε δεν ξερω...:rolleyes::rolleyes:

ενταξει ειναι κριμα μωρε για το μωρο...αλλα εγω το λεω για μετα οταν σταματησω τον θηλασμο δεν θελω να το ξαναρχισω αλλα απο την στιγμη που ηδη απο τωρα μου καρφωθηκε μαλλον δεν θα την γλυτωσω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:στο χερι μου ειναι βεβαια αλλα και αυτο το ατιμο με τον καφε ειναι οτι πρεπει,,,και για εμενα την στουμπωμενη ...ακομα καλυτερο για την τουαλετα...χε χε χε...:lol::lol::lol:

εγω πινω ενα νες μερα παρα μερα πολυ ελαφρυ...πειραζει λες??

B4Itp2.png

ΑΝΝΑ μου αυτο ισχυει και για το καλοκαιρι ή μονο για αυτην την εποχη??

Τον ιδρωτα γενικα πρεπει να τον προσεχεις αν φυσαει, αλλα μωρε το καλοκαιρι ειναι ευκολα τα πραγματα, δεν αρρωσταινει ευκολα.Τωρα ο μηνας αυτος ειναι λιγο δυσκολος, μετα οκ!

βούλα δεν πηραζει αυτη η αντινιωση,ουτε η αμοξιλ μπορειτε να μπαινετε εδω εχει ολα τα συμβατα φαρμακα για το θηλασμο http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

αννα οντως πολυ υπουλη εποχη!!!:mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σημερα πηγε ο αντρας μου στο χωριο του και ειμαι μονη δεν θα μαγειρεψω ευκαιρεια θα την βγαλω με ψωμοτυρι...και το απογευμα μαλλον θα ερθει κ η μαμα μου να μας σιδερωσει κανα ρουχο γιατι παραγεμισαμε!! ευτυχως απο το πρωι καθαρισα ολο το σπιτι και ειμαι οκ απο αυτο το κομματι!!

αντε θα εχεις βοηθεια σημερα κ παρειτσα!!!:D:D

εμεις αυριο εχουμε τραπεζι στους δικους μου,γονεις , αδερφια, η νυφη , η ανηψια , η γιαγια! ουυυυυυυ μια χαρα! θα κανω ψαρικα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...