Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Εφακη!!

Και εμεις καλα κοιμομαστε, αν συγκρινω με τα αγορια μου.Εχουμε τελευταιο γευμα η στις 10.30 η στις 11.00 και μετα θα ξυπνησει η στις 3.00 η στις 4.00 και μετα στις 7.00 με 7.30.:-):-)

Ειναι και ησυχη η καημενουλα δε μπορω να πω....μονο καμμια φορα κλαιει οταν κανει κακα, αλλα ειναι μαλακα δεν ειναι δυσκοιλια.

μια χρα κοιματε και εσενα αννα μου!!εμενα εψες ηταν η πρωτη νυκτα που πηγε τοση πολυ ωρα,ευ6τυχως κοιμηθηκαμε λιγο ηταν πολυ ωραια!!!

καλημερα απο την ηλιολουστη Αθήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα λαμπρινη θελω και εγω ηλιο και ζεστη!!!!εμας εχει συνεφια και ειναι και παγωνια:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια και εμεις χθες κοιμηθηκαμε!!!!

Φαγανε στις 8 το βραδυ,μετα 12,μετα στις 4 και μετα στις 9.Ειναι κ οι 2 ησυχες!Δόξα το Θεό...αν συνεχισουν ετσι κ ειναι καλα κοριτσια θα τις βγαλω κ μια βολτα στη λιακαδα!χεχε:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημέρα και από την ηλιόλουστη Κρήτη. Επιτέλους μύρισε άνοιξε. Πήγαμε στην εκκλησία οικογενειακώς και πήραμε την ευχή. Τώρα έχουμε σαραντίσει και με τον νόμο:)

Παρόμοιο πρόγραμμα ύπνου ακολουθεί τώρα 2 μέρες η μικρή μου. Κοιμάται στις 9, ξυπνά 12μιση, μετά 4μιση και μετά 7μιση. Ουσιαστικά κάνει ένα 3ωρο, ένα 4ωρο και άλλο ένα 3ωρο! Δεν είναι κακό:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Να ζησετε Ελευθερια!!

Παντως να ξερετε οτι ο ηλιος αυτος ειναι πονηρος και σε ξεγελαει.

Το ελεγε ο Μαζανης στην τιβι και η παιδιατρος μου, οτι αν κατσει το παιδι πολυ ωρα στον ηλιο τωρα πανω απο 15' επιρεαζεται η κορτιζονη στο αιμα και τη νυχτα βηχει.

Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο με τα παιδια απ'οταν το εμαθα, γιατι και εγω αναρωτιομουν γιατι βηχουν ενω ηταν στον ηλιο.Ελα ομως που τωρα ειναι επικυνδινος, δλδ αυτη την εποχη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μια πολυ γλυκεια καλημερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη!! πω πω κοριτσια ο καιρος ειναι μουρλια!!τι καλα να ειχα σαραντησει να βγαιναμε εξω...εβγαλα τις κουβερτες να αεριστουν και εκατσα να αεριστω και εγω χα χα χα δεν ηθελα να μπω μεσα!!! αλλα δυστυχως εκλεισα γρηγορα τις μπαλκονοπορτες ισα ισα αερισα κ το σπιτι...και ξανα μεσα στην ζεστουλα...

εμενα χθες και κοιμηθηκε καλα κ θηλασε φτου φτου μην την ματιαξω αλλα φαγαμε και απο το μπιμπερο με δικο μου γαλα...τωρα κοιμαται η κουκλα μου!!

αααα ξεχασα να σας πω σημερα γιορταζει το ΔΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!! και η μικρη μου!! ΘΕΟΔΩΡΑ θα την βαφτισουμε !!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!:tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΔΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!

Εγω το ειχα πει σε λαθος μερα και απο τοτε το θυμομουν οτι ειναι σημερα η γιορτη, και σημερα μου διεφυγε!!χαχα!!:-):smile:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ΔΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!

Εγω το ειχα πει σε λαθος μερα και απο τοτε το θυμομουν οτι ειναι σημερα η γιορτη, και σημερα μου διεφυγε!!χαχα!!:-):smile:

χα χα ναι το θυμαμαι ΑΝΝΑ ΜΟΥ εχει πολλες ανεπισημες γιορτες ...κ μενα σημερα η μαμα μου ,μου το θυμησε για την μικρη!!!

καλημερα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!! αχ σημερα για καφε στην παραλια δεν ειναι??? αχ εχω ξεσηκωθει,,,καφεδακι στην παραλια κ ενα τσιγαρακι πως θα το ηθελα τωρα...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Να ζησετε Ελευθερια!!

Παντως να ξερετε οτι ο ηλιος αυτος ειναι πονηρος και σε ξεγελαει.

Το ελεγε ο Μαζανης στην τιβι και η παιδιατρος μου, οτι αν κατσει το παιδι πολυ ωρα στον ηλιο τωρα πανω απο 15' επιρεαζεται η κορτιζονη στο αιμα και τη νυχτα βηχει.

Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο με τα παιδια απ'οταν το εμαθα, γιατι και εγω αναρωτιομουν γιατι βηχουν ενω ηταν στον ηλιο.Ελα ομως που τωρα ειναι επικυνδινος, δλδ αυτη την εποχη.

παλι καλα που το ειπες! πρωτη φορα το ακουω! δεν ειχα ιδεα1 ευχριστουμε αννα μου!!!

ερ κοριτσια μονο ο δικος μου κοιμαται με το ζορι μες τη μερα???:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χα χα ναι το θυμαμαι ΑΝΝΑ ΜΟΥ εχει πολλες ανεπισημες γιορτες ...κ μενα σημερα η μαμα μου ,μου το θυμησε για την μικρη!!!

καλημερα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!! αχ σημερα για καφε στην παραλια δεν ειναι??? αχ εχω ξεσηκωθει,,,καφεδακι στην παραλια κ ενα τσιγαρακι πως θα το ηθελα τωρα...:rolleyes::rolleyes:

αχχ φυσαει παρα πολυ ποπακι μου! εγω δεν τον βγαζω, φοβαμαι..:rolleyes:

χρονια πολλα δωρακι!!!!!!!!!!!!1

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχ φυσαει παρα πολυ ποπακι μου! εγω δεν τον βγαζω, φοβαμαι..:rolleyes:

χρονια πολλα δωρακι!!!!!!!!!!!!1

καλε εδω σε εμας φυλλο δεν κουνιεται τωρα!! το βραδυ φυσουσε πολυ και καθε τρεις και λιγο νομιζα κλεφτες μπηκαν...

αχ ειναι πολυ ωραια !! και εγω θα φοβαμαι να την βγαλω μολις σαραντησουμε ...αλλα ωραια δεν θα ηταν?? το καλοκαιρι τουλαχιστον θα μπορουμε να κλυκλοφορουμε πιο ανετα !!

B4Itp2.png

Καλημερα!!!

Χρονια Πολλα Δωρακι.Να χαιρεσαι το ονοματακι σου!

Οντως πολυ ωραια μερα σημερα!Μακαρι να μπορουσα να φτιαχτω, να γινω ομορφη και να παω μια βολτα!Πολυ θα ηθελα..Βαρεθηκα τις μπιτζαμες και που ειμαι ακομα...

Και εμεις καλα κοιμομαστε φτου φτου!3ωρο, 4ωρο το παει το βραδυ..Βεβαια απο σημερα το πρωι ανα μιαμιση ωρα θελει στηθος.Δεν ξερω γιατι.Κατι θα κανω λαθος..

Εκανα και τις δουλιτσες μου..και το φαγακι.Κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες.

Ξερει καμια αν η οκμεντιν, πειραζει στο θυλασμο?Μαλλον εχω ουρολοιμωξη..:(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλε εδω σε εμας φυλλο δεν κουνιεται τωρα!! το βραδυ φυσουσε πολυ και καθε τρεις και λιγο νομιζα κλεφτες μπηκαν...

αχ ειναι πολυ ωραια !! και εγω θα φοβαμαι να την βγαλω μολις σαραντησουμε ...αλλα ωραια δεν θα ηταν?? το καλοκαιρι τουλαχιστον θα μπορουμε να κλυκλοφορουμε πιο ανετα !!

νομιζω κ θα το παρει ο αερας το σπιτι!!!

πιστευω απο τον απριλιο θα ειμαστε ανεταααα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...