Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι χαιρεται αλλα ξερεις ειναι λιγο συγκρατημενος,δεν μπορει να καταλαβει και πολυ αυτο που μας συμβαινει!!! οταν ερθει η μικρη θα την καταλαβουμε για τα καλα και οι δυο!!! :D:D

εγώ πιστεύω κάτσε να μεγαλώσει αλλό λίγο η κοιλίτσα σου και θα δίνει κάτι κλοτσιές η μπέμπα που δεν θα είναι τόσο συγκρατημένος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ πιστεύω κάτσε να μεγαλώσει αλλό λίγο η κοιλίτσα σου και θα δίνει κάτι κλοτσιές η μπέμπα που δεν θα είναι τόσο συγκρατημένος

Αυτη τη στιγμη νιωθω να βαριεμαι τοσο πολύ!!!!!

Ουφ...

Θα μπω για μπανακι σε λιγο και μετα θα κανω το κλαμπ...

Μα καλά όλες εξω τριγυρνάνε σήμερα???????????????????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτη τη στιγμη νιωθω να βαριεμαι τοσο πολύ!!!!!

Ουφ...

Θα μπω για μπανακι σε λιγο και μετα θα κανω το κλαμπ...

Μα καλά όλες εξω τριγυρνάνε σήμερα???????????????????

εγώ να δεις πόσο βαριέμαι αυτη τη στιγμή,,, εγώ λεώ σε καμιά ώρα να ξαπλώσω να κοιμηθώ.....

πρέπει όλες να βγήκανε έξω, , , , και μας άφησαν μόνες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Gia sas koritsia gia sou niki mou tora ime spiti me tous gonis kai ton antra mou alla avrio oli doulevoun kai me epiase ena parapono pou tha ime spiti moni mou o antras mou den me afini na odigo ipame na imaste ligo prosextiki mias kai perasame ena agona na mino egkios...

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Gia sas koritsia gia sou niki mou tora ime spiti me tous gonis kai ton antra mou alla avrio oli doulevoun kai me epiase ena parapono pou tha ime spiti moni mou o antras mou den me afini na odigo ipame na imaste ligo prosextiki mias kai perasame ena agona na mino egkios...

ε ναι πρέπει να είσαι λίγο προσεχτική . . . . δεν δουλεύεις αννίτα μου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Niki anastasaki ti tha kanete avrio?ego tora milo kai mpleko tin kouveroulla tou giou mou

τι χρωματάκι τι κάνεις κλασικό μπλε;:P:p:p:p

αννιτά μου δεν δουλεύεις;;;

αύριο θα πάω επιτέλους αισθητικό για αποτρίχωση και νύχια

αλλά το πρωί μοναχη στο σπίτι:(:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Niki anastasaki ti tha kanete avrio?ego tora milo kai mpleko tin kouveroulla tou giou mou

γειά σου!! εγώ αύριο θα πάω στην πεθερά και εκεί δεν έχω ιντερνετ... το απογευμα θα γυρίσω!! πλέκεις??? πω πω!!!! μπράβο!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι χρωματάκι τι κάνεις κλασικό μπλε;:P:p:p:p

αννιτά μου δεν δουλεύεις;;;

αύριο θα πάω επιτέλους αισθητικό για αποτρίχωση και νύχια

αλλά το πρωί μοναχη στο σπίτι:(:(

δεν ήξερα ότι επιτρέπεται η αποτρίχωση,,..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

hello!!!! τωρα γυρισα! εφυγα με το αμαξι κατα τις 2 παρα το μεσημερι κ συνηδητοποιω στη μεσογειων οτι επαθα λαστιχο!!!!!!!!! σταματησα σε ενα βεβζιναδικο περιμενα οδικη βοηθεια 40 λεπτα..μετα πηγα κ βρηκα οικογενεια για φαγητο κ μετα βρεθηκα με κατι φιλους για καφε. πολυ γεματη μερα λεμε!! δεν βαρεθηκα στιγμη! ερχεται κ αυριο το μαναρι μου!!!! θα τον φαω μου ελειψε πολυ!εχω διαπιστωσει οτι οταν βγαινω νιωθω πολυ καλυτερα απο οτι αν μενω μεσα. δεν με παει εμενα το μεσα τελικα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...