Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

το κιντερτε με χαμομηλι του εδωσα αννα μου!!!μονο αυτο μου ειπε ο παιδιατρος!

Α! αυτο ενταξει, ελεγα πως λες το τσαι που πινουμε εμεις!

Παντως κανει και το χαμομηλι που πινουμε, αλλα αφου εχεις κιντερτε οκ!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανθή μου welcome to the club!!!!!

Όλες μια απο τα ίδια.... Το ρητό υποτίθεται οτι λέει μαμ,κακά και νάνι για τα μωρά αλλά κάτι λάθος παίζει αφού όλα μαζί δεν τα έχουμε ποτέ!!!! χα χα χα!!!

Κι εμένα τραβιέται καποιες φορες κ κανει σαν τρελλη με το στηθος τι να πω.... το μονο παρήγορο ειναι οτι τα μωρακια μας ολονων εχουν κοινα πράγματα που κάνουν οπότε λες δεν εχω το εξωγηινάκι στο σπίτι μου!!!

χαχαχαχαχα οντως!!!! :lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασία τα εχω πάρει απο φοβο ολα τα φαγητα δεν ξερω.... θα αρχισω να τρωω κ οτι τυχερα εχουμε!!! Παω να φαω ενα μηλο...ή μηπως στουμπωνει?

φαε κανενα αχλαδι η ακτινιδιο, η δαμασκηνο οχι μηλο στουμπωνει:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κουκλακια ειναι ολα!!

Να ειναι γερα και να τα χαιροσαστε ολες!!

Καποια στιγμη θα βαλω και εγω.Εφη, ιδιος ο αντρας σου εε?? το λεω σε συγκριση με την αλλη φωτογραφια που ειχες βαλει σημερα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κουκλακια ειναι ολα!!

Να ειναι γερα και να τα χαιροσαστε ολες!!

Καποια στιγμη θα βαλω και εγω.Εφη, ιδιος ο αντρας σου εε?? το λεω σε συγκριση με την αλλη φωτογραφια που ειχες βαλει σημερα.

ναι του μοιαζει πολυ ολοι αυτο λενε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι ευτυχώς βλέπω ότι πάνω κάτω όλες έχουμε τα ίδια προβλήματα, γιατί αλλιώς νιώθω ότι δεν είμαι καλή μαμά! Να και δύο φωτό! Θα τις σβήσω σε λίγο.dsc005472.th.jpg

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Νικη μου τι κουκλακι ο γιος σου!!! την μικρουλα μου την ειδες? εβαλε η Δωρα φωτο??

Ανθη μου ολες τα ιδια τραβαμε... δεν ειναι ευκολος ο πρωτος καιρος...εγω φοβαμαι οταν ερχεται το βραδι τι εχω να τραβηξω... αν θα κοιμηθω κ τετοια..αλλα αξιζουν οσο τιποτα τα μωρακια μας...

Εφακη ο μπαμπας ιδιος με τον γιο ετσι??!!!!

Δωρα να πινεις πολλους χυμους κ υγρα κ να τρως κ απο πρασινα λαχανικα, σαλατα (οχι μαρουλι) με καλαμποκι καροτο ντοματα. χρειαζονται κ τα λαχανικα..

εμενα αντιθετως κανει την ημερα πολλες φορες κακα. τοσες που αναρωτιεμαι αν ειναι φυσιολογικο. μουσταρδι ειναι οποτε μια χαρα φανταζομαι... τωρα παλι κοιμαται οποτε το βραδι θα εχουμε μαχη φανταζομαι!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Νικη μου τι κουκλακι ο γιος σου!!! την μικρουλα μου την ειδες? εβαλε η Δωρα φωτο??

Ανθη μου ολες τα ιδια τραβαμε... δεν ειναι ευκολος ο πρωτος καιρος...εγω φοβαμαι οταν ερχεται το βραδι τι εχω να τραβηξω... αν θα κοιμηθω κ τετοια..αλλα αξιζουν οσο τιποτα τα μωρακια μας...

Εφακη ο μπαμπας ιδιος με τον γιο ετσι??!!!!

Δωρα να πινεις πολλους χυμους κ υγρα κ να τρως κ απο πρασινα λαχανικα, σαλατα (οχι μαρουλι) με καλαμποκι καροτο ντοματα. χρειαζονται κ τα λαχανικα..

εμενα αντιθετως κανει την ημερα πολλες φορες κακα. τοσες που αναρωτιεμαι αν ειναι φυσιολογικο. μουσταρδι ειναι οποτε μια χαρα φανταζομαι... τωρα παλι κοιμαται οποτε το βραδι θα εχουμε μαχη φανταζομαι!!

μου την εστειλε με εμαιλ Μαργαριτα μου...

οχι δεν την ειδα... βαλε να την δω αν θες:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...