Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πόπη στείλε το σταθερό σου σε μηνυμα!!!

Αναστασία η αλήθεια είναι οτι τρώω λίγο στεγνά...δεν τρωω φρούτα... και λαχανικά... ουφ τι μανα ειμαι που δεν τρεφομαι σωστα και μετα θηλαζω κιολας????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελευθερια ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκα!!!!!!! να την χαιρεστε παλι!!!!!!!!!!!

Ναι είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν?Τον είδα και τον δικό σου στο φέις, ένα κουκλάκι είναι. Άντρας σωστός:P

Εφάκη τον δικό σου δεν τον πρόλαβα.

Μαργαρίτα μελαχροινό είναι το κορίτσι σου ε?Φτου φτου βάλε του χάντρα!

Γωγώ αν και θολή η φώτο φαίνεται κουκλί το κορίτσι σου.

Να τα χαιρόμαστε φιλενάδες όλες τα παιδάκια μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Μια από τα ίδια όλες βλέπω! Θέμα με τα ξενύχτια, το φαγητό, τις μυξούλες και τα κακά!

Κι εγώ δεν προλαβαίνω καν να σας διαβάσω. Και φαγητό μπορεί να κάνει ο άντρας μου το απόγευμα ή εγώ, αλλά κάποιος πρέπει να τον κρατάει. Προσπαθώ να τον ξυπνάω την μέρα, να μην κοιμάται πολύ και μετά δεν κοιμάται τη νύχτα και βλέπω ότι ψιλοπιάνει.

Εμείς χθες είχαμε ένα μαραθώνιο θηλασμό από τις 21.30 μέχρι τις 1.30 περίπου που κοιμήθηκε, με ενδιάμεσο ένα μπανάκι. Κι έκλαιγε σε κάποιες φάσεις γοερά ακόμα και στο στήθος. Και το τραβολογούσε πέρα δώθε, τον έβγαζα για λίγο του περνούσε και μετά ξαναήθελε στήθος. Σαν πονάκια να είχε. Δεν ήξερα τι να τον κάνω. Στο μπάνιο ήταν άρχοντας! Χαλάρωσε πολύ, αλλά μόλις βγήκε από το νερό και τον βάλαμε στην πετσέτα πάλι τα ίδια. Πέρασε όμως. Δεν ξέρω αν φταίνε οι φακές που έφαγα.

Τον ακούω κι εγώ πολύ χουρχουρίζει η μυτούλα του. Όχι όπως τις πρώτες μέρες. Σαν να έχει πιο πολλές μυξούλες. Του βάζω ορό πιο συχνά, κάθε φορά όταν τον ακούω.

Ο θηλασμός ακόμα δύσκολος. Αυτη τη στιγμή πάλι τόπλες κυκλοφορώ!;) Αλλά εκεί επιμένω. Σφίγγω τα δόντια και ελπίζω να έρθουνε σύντομα καλύτερες μέρες!

Κατα τ'άλλα όταν δεν κλαίει θέλω να τον φάω!!!!!!!

Μου λείπει πολύ το παρεάκι σας και που δε μαθαίνω τα νέα σας!

γεια σου κουκλα!!θα ερθουν οι καλητερες μερες σιγα σιγα!!!!να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν?Τον είδα και τον δικό σου στο φέις, ένα κουκλάκι είναι. Άντρας σωστός:P

Εφάκη τον δικό σου δεν τον πρόλαβα.

Μαργαρίτα μελαχροινό είναι το κορίτσι σου ε?Φτου φτου βάλε του χάντρα!

Γωγώ αν και θολή η φώτο φαίνεται κουκλί το κορίτσι σου.

Να τα χαιρόμαστε φιλενάδες όλες τα παιδάκια μας!

δεν σε εχω στο φεις ελευθερια μου!!θα τον ξανα βαλω να τον δεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ανθή μου welcome to the club!!!!!

Όλες μια απο τα ίδια.... Το ρητό υποτίθεται οτι λέει μαμ,κακά και νάνι για τα μωρά αλλά κάτι λάθος παίζει αφού όλα μαζί δεν τα έχουμε ποτέ!!!! χα χα χα!!!

Κι εμένα τραβιέται καποιες φορες κ κανει σαν τρελλη με το στηθος τι να πω.... το μονο παρήγορο ειναι οτι τα μωρακια μας ολονων εχουν κοινα πράγματα που κάνουν οπότε λες δεν εχω το εξωγηινάκι στο σπίτι μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όλες δύσκολα περνάμε. Εσείς να δείτε πως τα κοίμισα εγώ και τα δυο το μεσημέρι.

Η μικρή στο βυζί, ο μεγάλος δίπλα μου στο διπλό κρεβάτι να του λέω ιστορίες να τον πάρει ο ύπνος. Κοιμάται η μικρή, την βάζω στο πορτ μπεμπέ και μετά κοιμήθηκε και ο μικρός. Μόλις κοιμήθηκε, ξύπνησε η στριγγλίτσα μου. Εννοείται εγώ καθημερινά είμαι με 4-5 ώρες ύπνο και δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν κοιμάται η μικρή ή είναι εδώ ο άντρας μου γιατί πέρα από τις άλλες δουλειές του σπιτιού που έχω, πρέπει να ασχοληθώ και με το αγόρι μου. Μου λείπει πολύ ρε γμτ...Δεν τον απολαμβάνω πλέον όσο πριν γιατί απλά δεν έχω τον ίδιο χρόνο αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνον...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ μαργαριτα, πηρε τη μυτη μου, το μοναδικο που δεν ηθελα γιατι ειναι λιγο μεγαλουτσικη!:rolleyes: κατα τ'αλλα ειναι ιδια ο αντρας μου!!κανουμε κ το μαλλακι μοικανα αλλα τωρα μας επεσε λιγο:D

αννα εχεις δικιο, ολα τα μωρακια μοιαζουν:D

εγω δεν ειδα το μωρακι σου.. θελω να το δω:-P:-P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κουκλιτσα η μικρη ελευθερια μου να την χαιρεσε!!!

εμεις ειχαμε θεμα με τα κακα εχτες και σημερα και ειπα να του δωσω τσαι μπας και βοηθηση,του το εκανα αλλα δεν το επινε δεν του αρεσε και ετσι μεσα στο τσαι εβαλα το γαλα και του το εδωσα το ειπιε και εκανε και πολλα κακα και ξαλαφρωσε!!λετε να μην εκανα καλα μου εβαλα γαλα μεσα στο τσαι?

Eφη μου, καλα εκανες, απλα να ξερεις οτι για τα μωρακια καλυτερα το χαμομηλι ειναι πιο ελαφρυ.Το λεει η παιδιατρος μου, το τσαι ειναι πιο βαρυ για το στομαχακι τους και εχει και τεινη που δημιουργει υπερενταση.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ολα τα μωρακια του καφε μας ειναι πολυ ομορφα!!!!! Εγω δεν την βαζω εδω γιατι φοβαμαι μην την δουν και αλλοι ασχετοι!! Οποια θελει μπορει να της στειλω μειλ ή προσωπικο μηνυμα με την μπεμπα μου! Τωρα υποτιθεται κοιμηθηκε...

ααα στειλε μου Δωρα μου να δω τι κουκλιτσα σου θα σου στειλω με πμ το εμαιλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Eφη μου, καλα εκανες, απλα να ξερεις οτι για τα μωρακια καλυτερα το χαμομηλι ειναι πιο ελαφρυ.Το λεει η παιδιατρος μου, το τσαι ειναι πιο βαρυ για το στομαχακι τους και εχει και τεινη που δημιουργει υπερενταση.

το κιντερτε με χαμομηλι του εδωσα αννα μου!!!μονο αυτο μου ειπε ο παιδιατρος!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Μια από τα ίδια όλες βλέπω! Θέμα με τα ξενύχτια, το φαγητό, τις μυξούλες και τα κακά!

Κι εγώ δεν προλαβαίνω καν να σας διαβάσω. Και φαγητό μπορεί να κάνει ο άντρας μου το απόγευμα ή εγώ, αλλά κάποιος πρέπει να τον κρατάει. Προσπαθώ να τον ξυπνάω την μέρα, να μην κοιμάται πολύ και μετά δεν κοιμάται τη νύχτα και βλέπω ότι ψιλοπιάνει.

Εμείς χθες είχαμε ένα μαραθώνιο θηλασμό από τις 21.30 μέχρι τις 1.30 περίπου που κοιμήθηκε, με ενδιάμεσο ένα μπανάκι. Κι έκλαιγε σε κάποιες φάσεις γοερά ακόμα και στο στήθος. Και το τραβολογούσε πέρα δώθε, τον έβγαζα για λίγο του περνούσε και μετά ξαναήθελε στήθος. Σαν πονάκια να είχε. Δεν ήξερα τι να τον κάνω. Στο μπάνιο ήταν άρχοντας! Χαλάρωσε πολύ, αλλά μόλις βγήκε από το νερό και τον βάλαμε στην πετσέτα πάλι τα ίδια. Πέρασε όμως. Δεν ξέρω αν φταίνε οι φακές που έφαγα.

Τον ακούω κι εγώ πολύ χουρχουρίζει η μυτούλα του. Όχι όπως τις πρώτες μέρες. Σαν να έχει πιο πολλές μυξούλες. Του βάζω ορό πιο συχνά, κάθε φορά όταν τον ακούω.

Ο θηλασμός ακόμα δύσκολος. Αυτη τη στιγμή πάλι τόπλες κυκλοφορώ!;) Αλλά εκεί επιμένω. Σφίγγω τα δόντια και ελπίζω να έρθουνε σύντομα καλύτερες μέρες!

Κατα τ'άλλα όταν δεν κλαίει θέλω να τον φάω!!!!!!!

Μου λείπει πολύ το παρεάκι σας και που δε μαθαίνω τα νέα σας!

ανθη ακριβως τα ιδια περασα... ωρες ατελειωτες!!! κ στις θηλες εβαζα την purelan . κανει καλη δουλεια!!! υπομονη!! τωρα εγω παραδειγμα θηλαζω κ 10 λεπτα κ χορταινει... καμια φορα κ παραπανω.. εχει κκ σκαμπανεβασματα! αλλα εχουν στρωσει κατα πλυ τα πραγματα!!

Πόπη στείλε το σταθερό σου σε μηνυμα!!!

Αναστασία η αλήθεια είναι οτι τρώω λίγο στεγνά...δεν τρωω φρούτα... και λαχανικά... ουφ τι μανα ειμαι που δεν τρεφομαι σωστα και μετα θηλαζω κιολας????

δωρα μπορει κ απο τη διατροφη σου να μην μπορει να κανει κακακια. γιατι δεν τρως καθολου φρουτα κ πρασινα? παρατηρησες πως την πηραζουν?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εφη μου κι εμενα δυο μερες δεν εκανε παλι... Καλα έκανες κ το έβαλες στο γαλα. Εγω που θηλαζω τι να κανω??? Να το πιω εγω? Αμάν ρε αγχος με τα σκατά!

Δωρα μου, θα της το δωσεις σκετο στο μπουκαλι, σε ασχετη ωρα, οχι στην ωρα του φαγητου.Αν και σου ειχα πει για το τσαι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Άχου μωρέ μια φατσούλα. Ξανθούλης είναι ε?Και το μάτι φαίνεται ανοιχτό!

Της δικιάς μου φαίνονται κατάμαυρα σαν του μπαμπά της.

ναι ειναι ξανθουλης,ολοι λενε πως θα παρει τα ματια του μπαμπα του!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...