Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπακι μου μην απελπίζεσαι βρε αγαπη μου... Κι εμενα ολο γκρίνια χτες κ σημερα ηταν. Κ κακακια καθόλου παλι! Πρεπει παντα κατι να μας απασχολεί....

αχ απλως απορω πως προλαβαινετε κ μηπως δεν κανω καλη κατανομη του χρονου μου...να τωρα θα φαω μεσημεριανο...

κ μενα εχει να κανει κακακια απο χθες το βραδυ στις 01:15

θα την κανω πιο μετα μασαζακι στην κοιλια και λιγο γυμναστικη τα ποδαρακια ...ετσι την βοηθαει να αεριζεται πιο ευκολα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπακι μου μην απελπίζεσαι βρε αγαπη μου... Κι εμενα ολο γκρίνια χτες κ σημερα ηταν. Κ κακακια καθόλου παλι! Πρεπει παντα κατι να μας απασχολεί....

ναι ρε ολο και κατι παει στραβα ατε να μεγαλωσουν λιγο να φτιαξουν τα πραγματα!!

καλησπερα εφη μου!! αχ μολις εσβησα το φαι κ ωρα για μεσημεριανο φαγητο...

καλε αυτο δεν ηταν απλο ξενυχτι...μας ξεκινησε απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 8 το πρωι συνεχομενα ξυπνια...αφου σε καποια φαση την ταιζα με μπιμπερο και κλεισαν τα ματια μου κ μου επεσε το μπιμπερο κατω και ακουστικε μπαμ κ τρομαξα..

τι να πω και εγω κοιμαμαι πανω στο μπιμπερο σαν τον ταιζω!!

ευτυχως αυριο σαββατο και θα ειναι σπιτι ο αντρας μου να τον προσεχει λιγο να κοιμηθω και εγω λιγο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποπακι μου πως την παλευεις?????? εισαι μονη η ειναι κ η μαμα σου??????? τι να πω ρε κοπελα μου, υπομονη, πιστευω θα στρωσει μετα που σαραντισετε...

δωρακι τρως απ'όλα? δεν θυμαμαι αν σε ρωτησα.. μηπως τρως πολυ στεγνα φαγητα? φρουτακια τρως?

εφακη δεν νομιζω να πηραζει:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εφη μου προσπαάθησα να της δώσω μαραθο να πιει αλλα δεν το θελει.. Τι να κανω,να πλακωθω εγω στα χαμομηλια?? Ουφ να ξέρατε με τι αγωνια ανοίγω καθε φορα την πανα της....

εγω του εδωσα το κιντερτε,αλλα ουτε και εμενα το επινε για αυτο το εβαλα μεσα στο γαλα,αλλα εσυ δεν μπορεις να το κανεις αυτο!!ρωτησεσ τον παιδιατρο?

αχ απλως απορω πως προλαβαινετε κ μηπως δεν κανω καλη κατανομη του χρονου μου...να τωρα θα φαω μεσημεριανο...

κ μενα εχει να κανει κακακια απο χθες το βραδυ στις 01:15

θα την κανω πιο μετα μασαζακι στην κοιλια και λιγο γυμναστικη τα ποδαρακια ...ετσι την βοηθαει να αεριζεται πιο ευκολα...

εγω δεν μπορω να του κανω μασαζ οταν τον ζουλαω βγαζει γαλα!!:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εφη μου προσπάθησα να της δώσω μαραθο να πιει αλλα δεν το θελει.. Τι να κανω,να πλακωθω εγω στα χαμομηλια?? Ουφ να ξέρατε με τι αγωνια ανοίγω καθε φορα την πανα της....

τσαι του βουνου πιες αν εχεις

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπακι μου πως την παλευεις?????? εισαι μονη η ειναι κ η μαμα σου??????? τι να πω ρε κοπελα μου, υπομονη, πιστευω θα στρωσει μετα που σαραντισετε...

δωρακι τρως απ'όλα? δεν θυμαμαι αν σε ρωτησα.. μηπως τρως πολυ στεγνα φαγητα? φρουτακια τρως?

ελπιζω ,παντος εαν με αυτο τον τροπο κανει κακα θα του δινω μια φορα την ημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οχι μονη ειμαι αναστασια μου...και δεν την παλευω,,,χα χα χα εχω λαλησει...εσυ πως την παλευες τις πρωτες μερες?? ε να και εγω ετσι κ χειροτερα ειμαι...:lol::lol::lol:

Παω να απλωσω πλυντήριο γιατι την ακούω ξυπνάει οπου να ναι....

Πόπη αν θες μιλάμε στο σταθερό γιατι το κινητό δεν εχει μπαταρία....

ναι δωρακι θα σε κανω αναπαντητη να με παρεις οποτε μπορεις τωρα τρωω μεσημεριανο,,,!!! λιγο πιο μετα αγαπη!!

B4Itp2.png

οχι μονη ειμαι αναστασια μου...και δεν την παλευω,,,χα χα χα εχω λαλησει...εσυ πως την παλευες τις πρωτες μερες?? ε να και εγω ετσι κ χειροτερα ειμαι...:lol::lol::lol:

ναι δωρακι θα σε κανω αναπαντητη να με παρεις οποτε μπορεις τωρα τρωω μεσημεριανο,,,!!! λιγο πιο μετα αγαπη!!

καλη ορεξη ποπη μου τι καλο τρως??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω ρε κοριτσια λετε να πινει πολυ γαλα ο μικρος και μου βγαζει συνεχεια γουλιτσες??
καλη ορεξη ποπη μου τι καλο τρως??

πατατες γιαχνι !!!μιαμ μιαμ!!κ ολη μερα ημουν νηστκια...

κ εμενα οταν πινει παραπανω ποσοτητα βγαζει γουλιες και μια φορα εκανε κ εμετο...

B4Itp2.png

πατατες γιαχνι !!!μιαμ μιαμ!!κ ολη μερα ημουν νηστκια...

κ εμενα οταν πινει παραπανω ποσοτητα βγαζει γουλιες και μια φορα εκανε κ εμετο...

μην μενεις καλε νηστικια δεν κανει με τον θηλασμο!!ουφ δεν ξερω λες να ειναι για αυτο??παντος το θελει και το πινει δεν ειναι με το ζορι:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Μια από τα ίδια όλες βλέπω! Θέμα με τα ξενύχτια, το φαγητό, τις μυξούλες και τα κακά!

Κι εγώ δεν προλαβαίνω καν να σας διαβάσω. Και φαγητό μπορεί να κάνει ο άντρας μου το απόγευμα ή εγώ, αλλά κάποιος πρέπει να τον κρατάει. Προσπαθώ να τον ξυπνάω την μέρα, να μην κοιμάται πολύ και μετά δεν κοιμάται τη νύχτα και βλέπω ότι ψιλοπιάνει.

Εμείς χθες είχαμε ένα μαραθώνιο θηλασμό από τις 21.30 μέχρι τις 1.30 περίπου που κοιμήθηκε, με ενδιάμεσο ένα μπανάκι. Κι έκλαιγε σε κάποιες φάσεις γοερά ακόμα και στο στήθος. Και το τραβολογούσε πέρα δώθε, τον έβγαζα για λίγο του περνούσε και μετά ξαναήθελε στήθος. Σαν πονάκια να είχε. Δεν ήξερα τι να τον κάνω. Στο μπάνιο ήταν άρχοντας! Χαλάρωσε πολύ, αλλά μόλις βγήκε από το νερό και τον βάλαμε στην πετσέτα πάλι τα ίδια. Πέρασε όμως. Δεν ξέρω αν φταίνε οι φακές που έφαγα.

Τον ακούω κι εγώ πολύ χουρχουρίζει η μυτούλα του. Όχι όπως τις πρώτες μέρες. Σαν να έχει πιο πολλές μυξούλες. Του βάζω ορό πιο συχνά, κάθε φορά όταν τον ακούω.

Ο θηλασμός ακόμα δύσκολος. Αυτη τη στιγμή πάλι τόπλες κυκλοφορώ!;) Αλλά εκεί επιμένω. Σφίγγω τα δόντια και ελπίζω να έρθουνε σύντομα καλύτερες μέρες!

Κατα τ'άλλα όταν δεν κλαίει θέλω να τον φάω!!!!!!!

Μου λείπει πολύ το παρεάκι σας και που δε μαθαίνω τα νέα σας!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...