Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω στην καλαθα την εχω συνεχεια, την μεταφερω στο σαλονι τη μερα που καθομαστε κ εμεις κ το βραδυ στο δωματιο μας. ευτυχως η βαση εχει ροδακια!

βουλα μονο 11 πηρα γιατι ηταν οριακο το ζαχαρο μου κ προσεχα πολυ. τον τελευταιο μηνα μονο ετρωγα τα παντα! μου εχει κοπει η ορεξη ομως τωρα, κυριως βραδυ δεν τρωω τιποτα. ελπιζω να μην επηρεαζεται το γαλα μου

εγω εχω σκαλα και ειναι δυσκολο να τον κατεβαζω και να τον ανεβαζω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Ημέρα φωτογράφησης είναι σήμερα???Εχεχε! Κουκλάκια τα παιδάκια μας όλα!

Θα σας βάλω και εγώ σε λίγο την δική μου αν και όσες έχετε φέις θα δείτε νέες φώτο που ανέβασα σήμερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κουκλιτσα η μικρη ελευθερια μου να την χαιρεσε!!!

εμεις ειχαμε θεμα με τα κακα εχτες και σημερα και ειπα να του δωσω τσαι μπας και βοηθηση,του το εκανα αλλα δεν το επινε δεν του αρεσε και ετσι μεσα στο τσαι εβαλα το γαλα και του το εδωσα το ειπιε και εκανε και πολλα κακα και ξαλαφρωσε!!λετε να μην εκανα καλα μου εβαλα γαλα μεσα στο τσαι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κουκλιτσα η μικρη ελευθερια μου να την χαιρεσε!!!

εμεις ειχαμε θεμα με τα κακα εχτες και σημερα και ειπα να του δωσω τσαι μπας και βοηθηση,του το εκανα αλλα δεν το επινε δεν του αρεσε και ετσι μεσα στο τσαι εβαλα το γαλα και του το εδωσα το ειπιε και εκανε και πολλα κακα και ξαλαφρωσε!!λετε να μην εκανα καλα μου εβαλα γαλα μεσα στο τσαι?

Εφη μου κι εμενα δυο μερες δεν εκανε παλι... Καλα έκανες κ το έβαλες στο γαλα. Εγω που θηλαζω τι να κανω??? Να το πιω εγω? Αμάν ρε αγχος με τα σκατά!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια μου γλυκα!! εχθες δεν μπορεσα να μπω καθολου ειχαμε ενα παρα πολυ δυσκολο 24 ωρο με την μικρη με αποτελεσμα εγω να ειμαι στα προθυρα υπερκοπωσης και με ποναει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η τομη μου δεν μπορω σχεδον να περπατησω κ οταν εχω αγκαλια την μικρη ποναω...

δεν μπορεσα να σας διαβασω αλλα ουτε να δω φωτο τα νινακια σας...κριμα...

εγω κοριτσια απορω πως τα καταφερνετε δεν προλαβαινω με τπτ σκεφτητε μεσημεριανο τωρα μαγειρευω και δεν εχουμε φαει ακομα γιατι δεν προλαβαινω...

η μικρη εχθες ξαφνικα κατι την επιασε και ηθελε συνεχεια στο στηθος μου!!!

αλλα πλην αυτο μας κρατησε για 12 ωρες συνεχομενες ξυπνιους δεν κοιμοταν με τπτ ομως απορω δλδ πως αντεξε 12 ωρες ξυπνια...εκανα τα παντα για να την χαλαρωσω αλλα δεν κοιμοταν...ευτυχως σημερα κοιμηθηκε το πρωι αλλα κ οταν την παιρνει ο υπνος ξυπναει στην 1,5 ωρα κ πειναει..

απο χθες και θηλαζω αλλα δινω και μπιμπερο δεν χορταινει με το στηθος και ψαχνει κ αλλο κ αναγκαζομαι βγαζω με θηλαστρο και δινω κ συμπληρωμα...

ελευθερακι μου μονο τις δικιες σου φωτο βλεπω...κουκλιτσα η πριγκηπεσα σου!! μαγουλακια να χαρω εγω!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εφη μου κι εμενα δυο μερες δεν εκανε παλι... Καλα έκανες κ το έβαλες στο γαλα. Εγω που θηλαζω τι να κανω??? Να το πιω εγω? Αμάν ρε αγχος με τα σκατά!

ναι ρε εσενα ειναι πιο μεγαλο το θεμα,τσαι δεν κανει να της δωσεις?

καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια μου γλυκα!! εχθες δεν μπορεσα να μπω καθολου ειχαμε ενα παρα πολυ δυσκολο 24 ωρο με την μικρη με αποτελεσμα εγω να ειμαι στα προθυρα υπερκοπωσης και με ποναει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η τομη μου δεν μπορω σχεδον να περπατησω κ οταν εχω αγκαλια την μικρη ποναω...

δεν μπορεσα να σας διαβασω αλλα ουτε να δω φωτο τα νινακια σας...κριμα...

εγω κοριτσια απορω πως τα καταφερνετε δεν προλαβαινω με τπτ σκεφτητε μεσημεριανο τωρα μαγειρευω και δεν εχουμε φαει ακομα γιατι δεν προλαβαινω...

η μικρη εχθες ξαφνικα κατι την επιασε και ηθελε συνεχεια στο στηθος μου!!!

αλλα πλην αυτο μας κρατησε για 12 ωρες συνεχομενες ξυπνιους δεν κοιμοταν με τπτ ομως απορω δλδ πως αντεξε 12 ωρες ξυπνια...εκανα τα παντα για να την χαλαρωσω αλλα δεν κοιμοταν...ευτυχως σημερα κοιμηθηκε το πρωι αλλα κ οταν την παιρνει ο υπνος ξυπναει στην 1,5 ωρα κ πειναει..

απο χθες και θηλαζω αλλα δινω και μπιμπερο δεν χορταινει με το στηθος και ψαχνει κ αλλο κ αναγκαζομαι βγαζω με θηλαστρο και δινω κ συμπληρωμα...

ελευθερακι μου μονο τις δικιες σου φωτο βλεπω...κουκλιτσα η πριγκηπεσα σου!! μαγουλακια να χαρω εγω!!

γεια σου ποπη μου ,ολες μια απο τα ιδια ειμαστε ,σιγα σιγα θα περασουν τα ξενυκτια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και εμενα στο ριλαξ κοιμαται πολυ καλα.Η πρωτη παιδιατρος βεβαια, ειπε οτι δεν ειναι καλο απο τοσο μικρα να κοιμουνται σε ριλαξ...:rolleyes:

εμενα και τα δυο τουλαχιστον μεσα στην ημερα στο ριλαξ ηταν γιατι με το ρεψιμο δεν ειχαν καλη σχεση και ειχαν κ μια μικρη παλινδρομηση.Στο ριλαξ βαλε ενα κουβερτακι ή μαξιλαρακι για μα μη βρισκεται το μωρο καθιστο.

Ποπακι μου μην απελπίζεσαι βρε αγαπη μου... Κι εμενα ολο γκρίνια χτες κ σημερα ηταν. Κ κακακια καθόλου παλι! Πρεπει παντα κατι να μας απασχολεί....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι ρε εσενα ειναι πιο μεγαλο το θεμα,τσαι δεν κανει να της δωσεις?

γεια σου ποπη μου ,ολες μια απο τα ιδια ειμαστε ,σιγα σιγα θα περασουν τα ξενυκτια!!!

καλησπερα εφη μου!! αχ μολις εσβησα το φαι κ ωρα για μεσημεριανο φαγητο...

καλε αυτο δεν ηταν απλο ξενυχτι...μας ξεκινησε απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 8 το πρωι συνεχομενα ξυπνια...αφου σε καποια φαση την ταιζα με μπιμπερο και κλεισαν τα ματια μου κ μου επεσε το μπιμπερο κατω και ακουστικε μπαμ κ τρομαξα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα κορίτσια!Ημέρα φωτογράφησης είναι σήμερα???Εχεχε! Κουκλάκια τα παιδάκια μας όλα!

Θα σας βάλω και εγώ σε λίγο την δική μου αν και όσες έχετε φέις θα δείτε νέες φώτο που ανέβασα σήμερα.

ελευθερια ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκα!!!!!!! να την χαιρεστε παλι!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εφη μου προσπάθησα να της δώσω μαραθο να πιει αλλα δεν το θελει.. Τι να κανω,να πλακωθω εγω στα χαμομηλια?? Ουφ να ξέρατε με τι αγωνια ανοίγω καθε φορα την πανα της....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...