Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εμενα μονο στον ωμο ρευεται αλλα οχι παντα!

αντωνια νομιζω οτι ο μπεμπης σου μοιαζει στον αλλο σου γιο!! ειναι πολυ γλυκουλης!!

Βουλα τι τελειο μαλλακι που εχετε!! κουκλα!!!

ναι γωγουλα μου μοιαζουν αρκετα!! μονο ο πρωτος ειναι πιο ξανθος!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχ ναι!Υπαρχουν και μωρακια μου ρευονται ευκολα:rolleyes:

Απλα θεωρει απο τις 3 στασεις, αυτην που περιεγραψα την καλυτερη.Πιστευει οτι το μωρο ετσι δεν κανει πανω απο 10 λεπτα να ρευτει.

Βούλα μου εμένα στην αρχη δεν ρευοταν με τιποτα.... με τιποτα ομως και ολο δυσανασχετουσε!! Τωρα σε 5 λεπτα το πολυ εχει ρευτει!! Στον μο την βαζω και ασε που την γουσταρει πολυ αυτη την σταση και κοιμαται κ ετσι κιολας!! Καλα η μεση μου εμενα πιανεται αλλα ειναι αλλο θεμα....

Καλα με το που την ακουμπησα στο κρεβατι ξυπνησε...γκρρρ!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αληθεια? παντως ολα κουκλακια ειναι τα μωρακια μας!!

δεν ειναι σαν τον πρωτο μου! αυτος ειναι καταξανθος!!

και ο δικος σου ξανθουλης ειναι!!!

σε εσενα μοιαζει!

και εμενα ειναι ξανθος αλλα ειμαι και εγω ξανθη και ο αντρας μου!απο κοντα λενε πως μοιαζει του αντρα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ολα τα μωρακια του καφε μας ειναι πολυ ομορφα!!!!! Εγω δεν την βαζω εδω γιατι φοβαμαι μην την δουν και αλλοι ασχετοι!! Οποια θελει μπορει να της στειλω μειλ ή προσωπικο μηνυμα με την μπεμπα μου! Τωρα υποτιθεται κοιμηθηκε...

βαλτη κ την βγαζεις αμεσως καλε! κ εγω την εβγαλα

Αντωνια κουκλακι ειναι!!

Βουλα κ σενα κουκλα! αχ καλα το λεω εγω ειμαστε ομορφοφορουμ!

Αννουλα εμενα 6 εμειναν αλλα γενικα θελω αλλα 8 να χασω..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Βούλα μου εμένα στην αρχη δεν ρευοταν με τιποτα.... με τιποτα ομως και ολο δυσανασχετουσε!! Τωρα σε 5 λεπτα το πολυ εχει ρευτει!! Στον μο την βαζω και ασε που την γουσταρει πολυ αυτη την σταση και κοιμαται κ ετσι κιολας!! Καλα η μεση μου εμενα πιανεται αλλα ειναι αλλο θεμα....

Καλα με το που την ακουμπησα στο κρεβατι ξυπνησε...γκρρρ!!!!

εγω τον εχω στο ρηλαξ προσεξα οτι εκει κοιματε καλητερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχχ ναι!Υπαρχουν και μωρακια μου ρευονται ευκολα:rolleyes:

Απλα θεωρει απο τις 3 στασεις, αυτην που περιεγραψα την καλυτερη.Πιστευει οτι το μωρο ετσι δεν κανει πανω απο 10 λεπτα να ρευτει.

τα εχω δοκιμασει ολα δεν ρευεται με τιποτα!! 2 φορες εχω ακουσει ρεψιμο!

καλε εννοειται κ εγω την εσβησα τη φωτο!

Mαργαριτα οταν μπορεσεις διεγραψε την κ εσυ απο το μηνυμα που εκανες quote;)

την εσβησα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω απο τα 11 κιλα που πηρα εχω χασει τα 8. θελω αλλα 3 και αλλα 3-4 που ειχα παραπανω πριν την εγκυμοσυνη. επεσε πολυ πεινα στην κλινικη αλλα κ τωρα δεν πολυπειναω, ξεχναω να φαω μπορω να πω, παλι καλα!

BJVqp3.png

εγω τον εχω στο ρηλαξ προσεξα οτι εκει κοιματε καλητερα!!

και εμενα στο ριλαξ κοιμαται πολυ καλα.Η πρωτη παιδιατρος βεβαια, ειπε οτι δεν ειναι καλο απο τοσο μικρα να κοιμουνται σε ριλαξ...:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

τα εχω δοκιμασει ολα δεν ρευεται με τιποτα!! 2 φορες εχω ακουσει ρεψιμο!

την εσβησα!

οκ!

εμενα οταν την παιρνει ο αντρας μου στον ωμο κ την κανει βολτες ρευεται σιγουρα! κ μετα αρχιζει ο λοξυγγας!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

εγω απο τα 11 κιλα που πηρα εχω χασει τα 8. θελω αλλα 3 και αλλα 3-4 που ειχα παραπανω πριν την εγκυμοσυνη. επεσε πολυ πεινα στην κλινικη αλλα κ τωρα δεν πολυπειναω, ξεχναω να φαω μπορω να πω, παλι καλα!

εμενα μου εμειναν 2 απο τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα θα ηθελα να χασω ακομα 5 μετα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και εμενα στο ριλαξ κοιμαται πολυ καλα.Η πρωτη παιδιατρος βεβαια, ειπε οτι δεν ειναι καλο απο τοσο μικρα να κοιμουνται σε ριλαξ...:rolleyes:

εμενα δεν μου ειπε τιποτα,την μερα τον βαζω εκει για να τον εχω κοντα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οκ!

εμενα οταν την παιρνει ο αντρας μου στον ωμο κ την κανει βολτες ρευεται σιγουρα! κ μετα αρχιζει ο λοξυγγας!

αυτος ο λοξυγγας ειναι θεμα μεγαλο καθε βραδυ με αυτο κοιματε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

11 κιλα πηρες ε?Εγω εφτασα τα 20 κοριτσια..Τωρα μενουν αλλα 10.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εγω στην καλαθα την εχω συνεχεια, την μεταφερω στο σαλονι τη μερα που καθομαστε κ εμεις κ το βραδυ στο δωματιο μας. ευτυχως η βαση εχει ροδακια!

βουλα μονο 11 πηρα γιατι ηταν οριακο το ζαχαρο μου κ προσεχα πολυ. τον τελευταιο μηνα μονο ετρωγα τα παντα! μου εχει κοπει η ορεξη ομως τωρα, κυριως βραδυ δεν τρωω τιποτα. ελπιζω να μην επηρεαζεται το γαλα μου

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...