Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακριβως τα ιδια παιρνω!!!!

κουραγιο!!!! παντως εγω μετα απο καποιο καιρο σταματησα να τον αλλαζω πεντε φορες τη μερα. εβαζα μια πετσετουλα απο μεσα απο το φανελακι του και περιμενα να στεγνωσει το υπολοιπο...κακια μανα!!!! τωρα που τα σκεφτομαι μου φαινονται αστεια, αλλα τοτε ηταν ενα θεμα. με το που τον επαιρνα αγκαλια, με ελουζε και εμενα και το πατωμα... και να μου λεει η παιδιατρος θα φτιαξει μονο του οταν αρχισει να τρωει στερεες τροφες. ε, εβγαζε και την κρεμα (το φαγητο οχι). και αντε, το γαλα δεν μυριζει τοσο. αλλα η κρεμα...μια ξυνιλα!!! και ειχαμε πιασει και καλοκαιρι πια... και μια φορα με ελουσε στα μουτρα, ασε!!!! αλλα οντως εφτιαξε μονο του στους εφτα μηνες περιπου. υπομονη και αυτα να ειναι τα προβληματα μας!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Αννα, δεν ξερω αν μπορω να σας δωσω να καταλάβετε τον τροπο που την κραταω για να ρευτει.Την βαζω να κατσει στα γονατα στα πλαγια.Με το ενα χερι την κραταω κατω απο τον ωμο,χωρις απαραιτητα να πιεζω το στομαχι και με το αλλο χερι την τριβω την πλατη.Δεν την χτυπαω.Καλο λεει επισης ειναι ετσι οπως το κρατας, να κανει μια κλιση το σωμα προς τα εξω.Οχι προς το σωμα σου δλδ, αλλα το αντιθετο.Γενικα δεν ηταν και πολυ υπερ του ωμου και αυτου που το βαζεις στο ποδι πιεζοντας το στομαχι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

τι γλυκουλης που ειναι Εφακη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω μαργαριτα μου!!

να μαστε και εμεις!! Αν και οι περισσοτερες θα τον εχετε δει στο φεις!

ειναι ξανθουλης!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ολα τα μωρακια του καφε μας ειναι πολυ ομορφα!!!!! Εγω δεν την βαζω εδω γιατι φοβαμαι μην την δουν και αλλοι ασχετοι!! Οποια θελει μπορει να της στειλω μειλ ή προσωπικο μηνυμα με την μπεμπα μου! Τωρα υποτιθεται κοιμηθηκε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κουραγιο!!!! παντως εγω μετα απο καποιο καιρο σταματησα να τον αλλαζω πεντε φορες τη μερα. εβαζα μια πετσετουλα απο μεσα απο το φανελακι του και περιμενα να στεγνωσει το υπολοιπο...κακια μανα!!!! τωρα που τα σκεφτομαι μου φαινονται αστεια, αλλα τοτε ηταν ενα θεμα. με το που τον επαιρνα αγκαλια, με ελουζε και εμενα και το πατωμα... και να μου λεει η παιδιατρος θα φτιαξει μονο του οταν αρχισει να τρωει στερεες τροφες. ε, εβγαζε και την κρεμα (το φαγητο οχι). και αντε, το γαλα δεν μυριζει τοσο. αλλα η κρεμα...μια ξυνιλα!!! και ειχαμε πιασει και καλοκαιρι πια... και μια φορα με ελουσε στα μουτρα, ασε!!!! αλλα οντως εφτιαξε μονο του στους εφτα μηνες περιπου. υπομονη και αυτα να ειναι τα προβληματα μας!!!

ουφ ελπιζω να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο!!!!

Αννα, δεν ξερω αν μπορω να σας δωσω να καταλάβετε τον τροπο που την κραταω για να ρευτει.Την βαζω να κατσει στα γονατα στα πλαγια.Με το ενα χερι την κραταω κατω απο τον ωμο,χωρις απαραιτητα να πιεζω το στομαχι και με το αλλο χερι την τριβω την πλατη.Δεν την χτυπαω.Καλο λεει επισης ειναι ετσι οπως το κρατας, να κανει μια κλιση το σωμα προς τα εξω.Οχι προς το σωμα σου δλδ, αλλα το αντιθετο.Γενικα δεν ηταν και πολυ υπερ του ωμου και αυτου που το βαζεις στο ποδι πιεζοντας το στομαχι..

Σας βαζω και εγω μια φωτο..

εμενα ρευετε πολυ ευκολα στον ωμο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ολα τα μωρακια του καφε μας ειναι πολυ ομορφα!!!!! Εγω δεν την βαζω εδω γιατι φοβαμαι μην την δουν και αλλοι ασχετοι!! Οποια θελει μπορει να της στειλω μειλ ή προσωπικο μηνυμα με την μπεμπα μου! Τωρα υποτιθεται κοιμηθηκε...

εγω τον εβαλα και τωρα την εσβησα δωρα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ουφ ελπιζω να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο!!!!

εμενα ρευετε πολυ ευκολα στον ωμο!!!

Αχχ ναι!Υπαρχουν και μωρακια μου ρευονται ευκολα:rolleyes:

Απλα θεωρει απο τις 3 στασεις, αυτην που περιεγραψα την καλυτερη.Πιστευει οτι το μωρο ετσι δεν κανει πανω απο 10 λεπτα να ρευτει.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

κ εμενα μονο στον ωμο ρευεται αλλα οχι παντα!

αντωνια νομιζω οτι ο μπεμπης σου μοιαζει στον αλλο σου γιο!! ειναι πολυ γλυκουλης!!

Βουλα τι τελειο μαλλακι που εχετε!! κουκλα!!!

BJVqp3.png

μοιαζει με τον δικο μου!!!! εκτος απο τη μυτη. εγω δεν εχω φωτο ρε κοριτσια. εχω στο κινητο αλλα δεν εχω καλωδιο να τις περασω στον υπολογιστη.

αληθεια? παντως ολα κουκλακια ειναι τα μωρακια μας!!

σε ευχαριστω μαργαριτα μου!!

ειναι ξανθουλης!!!

δεν ειναι σαν τον πρωτο μου! αυτος ειναι καταξανθος!!

και ο δικος σου ξανθουλης ειναι!!!

σε εσενα μοιαζει!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κ εμενα μονο στον ωμο ρευεται αλλα οχι παντα!

αντωνια νομιζω οτι ο μπεμπης σου μοιαζει στον αλλο σου γιο!! ειναι πολυ γλυκουλης!!

Βουλα τι τελειο μαλλακι που εχετε!! κουκλα!!!

ναι γωγουλα μου μοιαζουν αρκετα!! μονο ο πρωτος ειναι πιο ξανθος!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...