Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα θα ηταν να καθοταν και να μην γκρινιαζει ,αλλα δεν ειναι ετσι γκρινιζει και αν δεν πας να τον πιασεις κλαιει!!ουφ!!

εκτοσ αφτου μου βγαζει και γουλιτσες γαλα ετσι ειμαι συνεχεια στην τσιτα!!

ωχ καταλαβα. αυτο με τις γουλιτσες ειναι ενα θεμα... υπομονη...τα εχω περασει!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

ωχ καταλαβα. αυτο με τις γουλιτσες ειναι ενα θεμα... υπομονη...τα εχω περασει!!!!

ναι δυσκολο ειναι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να το κανει μεχρι 8 μηνων!!!

τι καλος που ειναι εφη!!!να τον χαιρεσαι!!! κ τι ωραια ματακια που εχει!!!!!!

σε ευχαριστω γεωργια μου νομιζω εχει τα ματια του μπαμπα του,ελπιζω να παρει και το χρωμα του!!

καλημερα!! καλε τι κουκλια ειναι αυτα??????? φτου φτου φτου!!!!

καλημερα αναστασια μου σε ευχαριστω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αχ ρε κοριτσια τι γλυκα που ειναι ολα τα μωρακια!!! και κανουν και αστειες γκριματσες!!! και μενα τον δικο μου μου ερχεται να τον φαω!!!! εχει κατι απαλα μαγουλακια!!!

ναι δυσκολο ειναι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να το κανει μεχρι 8 μηνων!!!

....οντως μπορει...ο μεγαλος μου εφτα μηνων σταματησε....ελπιζω να μην κανει τα ιδια και σενα και να σταματησει γρηγορα. δεν ειναι τιποτα, απλα πρεπει να το παρεις αποφαση και να κανεις υπομονη. και δεν εβγαζε απλα γουλιτσες. φαινοταν λες και εβγαζε ο,τι ειχε φαει...ειχα 27 αλλαξιες και καθε σαββατο εβαζα πληντυριο γιατι δε μου εφταναν....

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα απο χτες φυγει και ακουω σαν φλεγματα στο λεμουδακι του:confused:

μπορει ολα να οφειλονται σε μυξα που δεν μπορει να καταπιει. αλλα και γω θα σου προτεινα να μιλησεις με παιδιατρο για σιγουρα

....οντως μπορει...ο μεγαλος μου εφτα μηνων σταματησε....ελπιζω να μην κανει τα ιδια και σενα και να σταματησει γρηγορα. δεν ειναι τιποτα, απλα πρεπει να το παρεις αποφαση και να κανεις υπομονη. και δεν εβγαζε απλα γουλιτσες. φαινοταν λες και εβγαζε ο,τι ειχε φαει...ειχα 27 αλλαξιες και καθε σαββατο εβαζα πληντυριο γιατι δε μου εφταναν....

ακριβως τα ιδια παιρνω!!!!

Εφη μου να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!

σε ευχαριστω αννα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ ρε κοριτσια τι γλυκα που ειναι ολα τα μωρακια!!! και κανουν και αστειες γκριματσες!!! και μενα τον δικο μου μου ερχεται να τον φαω!!!! εχει κατι απαλα μαγουλακια!!!

για δαγκωμα ειναι χιχιχι!! θα σας βαλω κ εγω φωτο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...