Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

παντως προσεχω παρα πολυ. ολο τα χερια μου πλενω και βαζω ρομπα πανω απο τις μπιτζαμες πριν παρω το μωρο αγκαλια. γιατι τα αλλα βηχουν πανω μου, μην ακουμπησει και το μωρο εκει. δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη, αλλα μεχρι να γινει τριων μηνων τουλαχιστον δε θα ησυχασω. και παλι, με τοση προσοχη, το μπουκωμα δεν το γλιτωσε. και οταν ειμαι μονη και με τα τρια, στο ορθιο τον ταιζω τον μικρο γιατι ετσι και καθησω ερχονται και τα αλλα και θελουν αγκαλια...

εφακη, αν δεν κοιμαται αλλα καθεται στο κρεβατακι δεν πειραζει! ας ειναι ξυπνιο το μωρο!!! το προβλημα ειναι αν θελει αγκαλιες! ο μεγαλος μου ηταν τετοιος και ολο στα χερια τον ειχαμε. αλλα ειχα και τη δυνατοτητα να το κανω! και μου αρεσε!! οταν εχεις και αλλο παιδι, δυσκολα τα πραγματα...

καλα θα ηταν να καθοταν και να μην γκρινιαζει ,αλλα δεν ειναι ετσι γκρινιζει και αν δεν πας να τον πιασεις κλαιει!!ουφ!!

εκτοσ αφτου μου βγαζει και γουλιτσες γαλα ετσι ειμαι συνεχεια στην τσιτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!.. εμεις κοιμηθηκαμε στις 2μιση, μετα στις 6, κ μετα στις10

σας βαζω μια φωτο που μολις εβγαλα!

το τρως η δεν το τρως?? το εχω τρελανει στα φιλιααααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα θα ηταν να καθοταν και να μην γκρινιαζει ,αλλα δεν ειναι ετσι γκρινιζει και αν δεν πας να τον πιασεις κλαιει!!ουφ!!

εκτοσ αφτου μου βγαζει και γουλιτσες γαλα ετσι ειμαι συνεχεια στην τσιτα!!

Εφη μου μηπως εχει πονακια και κλαιει; και εμενα αμα εχει πονακι θελει να τον πιασω, του τριβω λιγο την κοιλια του δινω και το τσαγακι τι κιντερτε και κοιμαται:rolleyes:

κοριτσια εμενα απο χτες φυγει και ακουω σαν φλεγματα στο λεμουδακι του:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εφακη πως παει το ξενυχτι?

κοριτσια εγω ακομα δεν εχω βαλει ορο στη μυτουλα της... δεν εχει κ πολλες μυξες γενικα αλλα την λυπαμαι κιολας.. κ αληθεια πως τον βαζουμε τον ορο???

αχ εχει ωραια μερα κ θα ηθελα πολυ να την παρω να παμε ενα μαρκετ αλλα κυκλοφορουνε ιωσεις κ φοβαμαι..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Eφη μονο 2 κιλα εχεις ακομη; μπραβο!

Εγω εχω μελλον....:rolleyes:

καλα κ εγω αργω ακομα μαλλον... πολυ αργα φευγουν δεν κανω κ διαιτα ομως λογω θηλασμου. πιστευω αν προσεχα θα ειχαν φυγει αλλα 2 στανταρ εσενα ποσα σου εμειναν Αννουλα μου? καλημερα κιολας!

καλημερα απο μια αυπνη ταλαιπωρημενη μανα!!!!!

καλημερα Εφακη μου! παλι αυπνη εισαι καημενουλα μου ε?

αχ Μαργαριτα μου να το χερεσε! μια γλυκα ειναι!

καλημερα Αντωνια! αχ ναι ειναι μια τρελα! εσεις δεν βαζετε καμια φωτο ρε κοριτσια??

κ μενα Αντωνια μαλλον εχει λιγα πονακια το βραδι μεχρι να κανει αερια η κακα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

να η μπεμπουλα μου! μονο που βγηκε λιγο θολη η φωτο γιατι κατι πειραξε ο αντρας μου στις ρυθμισεις!επιτελους κοιμηθηκε,πολλες αυπνιες αυτο το παιδι!!

μαργαριτα να τη χαιρεσαι τη μπουμου ειναι μια γλυκα!!!!!!!!!!

BJVqp3.png

Γωγουλα, κουκλιτσα και εσενα η κορουλα σου!!

Βρε κοριτσια, δε σας φαινονται σα να εχουν ολα την ιδια φατσα;:lol::lol:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Γωγουλα, κουκλιτσα και εσενα η κορουλα σου!!

Βρε κοριτσια, δε σας φαινονται σα να εχουν ολα την ιδια φατσα;:lol::lol:

παλια ετσι νομιζα οτι ολα μοιαζουν! τωρα τα βλεπω ολα διαφορετικα κ μου εκανε πολυ εντωπωση. απο το μαιευτηριο με τα μωρακια των αλλων το παρατηρησα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ μαργαριτα, πηρε τη μυτη μου, το μοναδικο που δεν ηθελα γιατι ειναι λιγο μεγαλουτσικη!:rolleyes: κατα τ'αλλα ειναι ιδια ο αντρας μου!!κανουμε κ το μαλλακι μοικανα αλλα τωρα μας επεσε λιγο:D

αννα εχεις δικιο, ολα τα μωρακια μοιαζουν:D

BJVqp3.png

καλημερα!.. εμεις κοιμηθηκαμε στις 2μιση, μετα στις 6, κ μετα στις10

σας βαζω μια φωτο που μολις εβγαλα!

το τρως η δεν το τρως?? το εχω τρελανει στα φιλιααααα

κουκλιτσα η μικρη μαργαριτα μου!!!!θες να την φας!!μια χαρα κοιμηθηκατε!!!

Εφη μου μηπως εχει πονακια και κλαιει; και εμενα αμα εχει πονακι θελει να τον πιασω, του τριβω λιγο την κοιλια του δινω και το τσαγακι τι κιντερτε και κοιμαται:rolleyes:

κοριτσια εμενα απο χτες φυγει και ακουω σαν φλεγματα στο λεμουδακι του:confused:

δεν δειχνει να ποναει ξερω και εγω!!το μονο που κανει ειναι να βγαζει γουλιτσες γαλα ,ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο,αν δεις πως δεν ειναι καλα ο μικρος παρε τον γιατρο μην το καθυστερησεις!!

εφακη πως παει το ξενυχτι?

κοριτσια εγω ακομα δεν εχω βαλει ορο στη μυτουλα της... δεν εχει κ πολλες μυξες γενικα αλλα την λυπαμαι κιολας.. κ αληθεια πως τον βαζουμε τον ορο???

αχ εχει ωραια μερα κ θα ηθελα πολυ να την παρω να παμε ενα μαρκετ αλλα κυκλοφορουνε ιωσεις κ φοβαμαι..

συνεχιζετε ακαθεκτο!!!!!

Καλημερα Μαργαριτα!

Εχω ακομη αλλα 7.:-(:-(

Κουκλα η κορουλα σου, να τη χαιρεσαι!!

Καλημερα Εφη!!

καλημερα αννα μου!!

να η μπεμπουλα μου! μονο που βγηκε λιγο θολη η φωτο γιατι κατι πειραξε ο αντρας μου στις ρυθμισεις!επιτελους κοιμηθηκε,πολλες αυπνιες αυτο το παιδι!!

μαργαριτα να τη χαιρεσαι τη μπουμου ειναι μια γλυκα!!!!!!!!!!

μιαχρα η μπουμπου σου γεωργια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...