Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα εδω ειμαι....

εμεις ξυπνισαμε 11.30 μετα 3 και τωρα 8....

απολαυσες υπνο ε;;;;;

δεν χορτασα ομως... ενταξει να μην ειμαι και τελειως αχαριστη. υπαρχουν κοπελλες που δεν κοιμουνται σχεδον καθολου! μια χαρα τα παμε! μακαρι να κοψουμε σιγα σιγα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν χορτασα ομως... ενταξει να μην ειμαι και τελειως αχαριστη. υπαρχουν κοπελλες που δεν κοιμουνται σχεδον καθολου! μια χαρα τα παμε! μακαρι να κοψουμε σιγα σιγα!

ε όλες το ελπιζουμε αυτο....:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα και απο εμενα! τι κανετε;

Παω να βαλω τις φακες μου, να δω και τι θα φτιαξει η Αργυρω και επανερχομαι!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γωγω μου μην ανησυχεις! και εγω του φοροσα 2 πανες για 3 βδομαδες επειδη το ενα ποδαρακι ερχοταν λιγο πιο μεσα απο το κανονικο! μετα απο 3 βδομαδες ολα τελεια! μου ειπε οτι τα 2 πανακια πολλες φορες κανουν θαυματα, μην ανησυχεις!

αχ ωραια, γιατι το σκεφτομουν κ αγχωνομουν αλλα απ'οτι καταλαβαινω δεν ειναι κατι σοβαρο κ ειναι συνηθισμενο!

καλημερα δεν ειπα!!

καλημερα!!

η μπεμπουλα μου εχει αυπνιες, δεν την παιρνει ο υπνος με τιποτα, καθεται μεσα στην καλαθα της κ με κοιταει! :rolleyes:το βραδυ ξυπνησε στις 4 κ κοιμηθηκε στις 7!! κ τωρα ειναι ξυπνια απο τις 9 κ με κοιταει, δεν κλαιει ομως. με το παραμικρο τιναζεται ρε γμτ

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

αχ ωραια, γιατι το σκεφτομουν κ αγχωνομουν αλλα απ'οτι καταλαβαινω δεν ειναι κατι σοβαρο κ ειναι συνηθισμενο!

καλημερα δεν ειπα!!

καλημερα!!

η μπεμπουλα μου εχει αυπνιες, δεν την παιρνει ο υπνος με τιποτα, καθεται μεσα στην καλαθα της κ με κοιταει! :rolleyes:το βραδυ ξυπνησε στις 4 κ κοιμηθηκε στις 7!! κ τωρα ειναι ξυπνια απο τις 9 κ με κοιταει, δεν κλαιει ομως. με το παραμικρο τιναζεται ρε γμτ

Καλημερα Γωγούλα!!

Δεν κοιμαται η μικρη ε??Θα στρωσει μωρε!!!

Κι εμένα την ημέρα δεν κοιμάται...

Τουλάχιστον εσενα καθεται στην καλάθα...εμένα δεν βάζει κωλο κατω θελει αγκαλιές!!!:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Γωγούλα!!

Δεν κοιμαται η μικρη ε??Θα στρωσει μωρε!!!

Κι εμένα την ημέρα δεν κοιμάται...

Τουλάχιστον εσενα καθεται στην καλάθα...εμένα δεν βάζει κωλο κατω θελει αγκαλιές!!!:rolleyes:

με τις ορεξεις ειναι, αλλα συνηθως καθεται κ χαζευει μονη της. αλλα δεν κοιμαται, κ εννοειται οτι καφε δεν πινω! μου κανει πολυ συχνα κακα, πειραζει? μιλαμε τεταρτο στο στηθος κ χεσιμο:D

BJVqp3.png

κοριτσια καλημερα και απο εμενα! ο μπεμπης μου κοιμαται και ειπα να μπω λιγο! fouskitsa μην ανησυχεις για τη μυξουλα. βαζε ορο και διαβαινε!!! ο δικος μου χτες εκλεισε δυο βδομαδες με μπουκωματακι. παντως και γω δε νομιζω οτι κρυωνουν τοσο ευκολα. και τα αλλα μου συνεχεια ξεσκεπαστα ηταν και δεν ειχαν παθει τιποτα. και τον μπεμπη πολλες φορες τον εχω πετυχει ξεσκεπαστο. απλα την πατησε επειδη τα μεγαλα και ο αντρας μου ολο γκουχ γκουχ ειναι. μιλα και με τον παιδιατρο σου αλλα θα δεις δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα και απο εμενα λοιπον!Χρονια και ζαμανια ρε κοριτσια..

Καμια φορα μπαινω στα κλεφτα να δω τι κανετε και σας ζηλευω που βρισκετε χρονο να τα λετε!Και λετε για τοσο ομορφα πραγματα που θα ηθελα και εγω να συζητησω μαζι σας!Οπως για το φαι και τον υπνο..

Ελπιζω να τα λεμε απο εδω και περα!

Σημερα η μπεμπα μου ειναι πιο ηρεμη και για αυτο ειπα να σας γραψω.

Την πηραμε απο την κλινικη με ικτερο 10,5.Μας ειπαν να παμε την επομενη μερα να τον ξαναμετρησουν και ηταν 11,4.Οποτε αρχισαμε το μαραθο και καθομασταν στον ηλιο για να πεσει.Μας ειπε η τυπισσα απο εκει οτι το μωρο ειναι νωθρο.Οτι δεν ηταν ετσι οταν το ειχαν αυτοι.Και οτι τα 5-10 λεπτα που επαιρνε ανα 2ωρο απο το στηθος ηταν πολυ λιγο.

Εεε αρχισαμε και εμεις να την ζορισουμε με το φαι και εγω εβγαζα με το θυλαστρο για να βλεπω τα ml.Εφαγε μεχρι και 90.Της ηρθε πολυ ομως κοριτσια.Και ετσι οπως την ειχαμε στο δωματιο της και κοιμοταν, ακουει η μαμα μου ενα παραξενο θορυβο.Παει να δει το μωρο και το καημενο ειχε μελανιασει και τα ματακια ειχαν μαυρισει.Δεν μπορουσε να παρει αναπνοη και καθοταν ακινητο.Αρχισε η μαμα μου να το χτυπαει την πλατουλα, να βαζει φυσιολογικους ορους...Με αυτα και με εκει συνηλθε το μωρακι μου.Εγω ευτυχως ημουν για υπνο και δεν το ειδα γιατι θα ειχα φρικαρει.Αφηστε που αν το εκανε σε εμενα, δεν θα ηξερα τι να κανω..

Την επομενη μερα πηγε να το ξαναπαθει αλλα την προλαβαμε.Ειχε πιει 80ml οταν πηγε να το παθει 2η φορα.

Φωναζουμε την παιδιατρο για να το δει.Αααα λεει ειναι παρα πολυ καλα τα 60-70 ml ανα 2ωρο.Το μωρο λεει θα παιρνει μονο απο το στηθος και χωρις θυλαστρο ανα 3 ωρες..Που να κρατησω εγω το μωρο μου 3 ωρες χωρις φαι οταν πριν 2 μερες το ζοριζα για 90αρια?

Τελος παντων, λεω θα το προσπαθησω..Τι καταλαβα?2 νυχτες δεν μας αφησε να κλεισουμε ματι.Ουρλιαζε το καημενο για φαι.Χαλασαμε και το προγραμμα της..

Φωναζω αλλη παιδιατρο..Το και το της λεω.Τι να κανω?

Οποτε θελει στηθος, θα της δινεις.Δεν κρατας ωρα.Οσο θελει, οποτε θελει..Και ευτυχως κοριτσια, φαινεται να λειτουργει.Το κοριτσακι μου τωρα κοιμαται σαν αγγελουδι.Το βραδυ εφαγε 12 η ωρα, μετα 4 και μετα 8.Μας εδειξε και ενα πολυ ωραιο τροπο για να ρευεται ευκολα, γιατι θελει το μισαωρο της στο ρεψιμο και τη νυχτα σε μιση ωρα ημουν ετοιμη.Φτου φτου.Μακαρι να εφταιγε το φαι και τωρα να ειναι πιο ηρεμη..

Το μονο θεμα που εχω ειναι ο φοβος μην ξαναπνιγει.Στο σαλονι την εχω στο ριλαξ με μια κλιση προς τα πανω και στο κρεβατακι απο κατω εχω βαλει πετσετες για να ειναι λιγο πιο πανω το κεφαλακι.Υποτιθεται οτι ετσι ακομα και να θελει να κανει εμετο, θυα βγει απο το στομα και δεν θα παει στη μυτη..

Σταδιακα θα σας λεω και τα υπολοιπα νεα μου..

Εσας ποσο τρωνε τα μπεμπακια σας ρε κοριτσια?Ειναι τελικα φαγανο το κοριτσι μου ή κραταει σιλουετα?

Τωρα της δινω μονο στηθος και καθεται για κανενα 5-10λεπτο, ρευεται και την ξαναβαζω για κανενα 5 λεπτο και μετα κοιμαται.Απο εχθες που το κανω αυτο, την κρατησε 4 ωρες την νυχτα και 2,5 τωρα την ημερα αλλα ακομα κοιμαται..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

με τις ορεξεις ειναι, αλλα συνηθως καθεται κ χαζευει μονη της. αλλα δεν κοιμαται, κ εννοειται οτι καφε δεν πινω! μου κανει πολυ συχνα κακα, πειραζει? μιλαμε τεταρτο στο στηθος κ χεσιμο:D

καλημερα! να σου ζησει! αν θηλαζει αποκλειστικα μπορει να κανει κακα σε καθε γευμα! υπομονη!!!

αχ ρε αντωνια μου εμενα δεν κοιματε και δεν ξερω τι να κανω!!!!

κοριτσια καλημερα και απο εμενα! ο μπεμπης μου κοιμαται και ειπα να μπω λιγο! fouskitsa μην ανησυχεις για τη μυξουλα. βαζε ορο και διαβαινε!!! ο δικος μου χτες εκλεισε δυο βδομαδες με μπουκωματακι. παντως και γω δε νομιζω οτι κρυωνουν τοσο ευκολα. και τα αλλα μου συνεχεια ξεσκεπαστα ηταν και δεν ειχαν παθει τιποτα. και τον μπεμπη πολλες φορες τον εχω πετυχει ξεσκεπαστο. απλα την πατησε επειδη τα μεγαλα και ο αντρας μου ολο γκουχ γκουχ ειναι. μιλα και με τον παιδιατρο σου αλλα θα δεις δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

καλημερα ,εχεις δικιο πρεπει να εχουν αντισωματα τα μωρακια απο την μαμα τουσ!!

Καμια φορα μπαινω στα κλεφτα να δω τι κανετε και σας ζηλευω που βρισκετε χρονο να τα λετε!Και λετε για τοσο ομορφα πραγματα που θα ηθελα και εγω να συζητησω μαζι σας!Οπως για το φαι και τον υπνο..

Την πηραμε απο την κλινικη με ικτερο 10,5.Μας ειπαν να παμε την επομενη μερα να τον ξαναμετρησουν και ηταν 11,4.Οποτε αρχισαμε το μαραθο και καθομασταν στον ηλιο για να πεσει.Μας ειπε η τυπισσα απο εκει οτι το μωρο ειναι νωθρο.Οτι δεν ηταν ετσι οταν το ειχαν αυτοι.Και οτι τα 5-10 λεπτα που επαιρνε ανα 2ωρο απο το στηθος ηταν πολυ λιγο.

Εεε αρχισαμε και εμεις να την ζορισουμε με το φαι και εγω εβγαζα με το θυλαστρο για να βλεπω τα ml.Εφαγε μεχρι και 90.Της ηρθε πολυ ομως κοριτσια.Και ετσι οπως την ειχαμε στο δωματιο της και κοιμοταν, ακουει η μαμα μου ενα παραξενο θορυβο.Παει να δει το μωρο και το καημενο ειχε μελανιασει και τα ματακια ειχαν μαυρισει.Δεν μπορουσε να παρει αναπνοη και καθοταν ακινητο.Αρχισε η μαμα μου να το χτυπαει την πλατουλα, να βαζει φυσιολογικους ορους...Με αυτα και με εκει συνηλθε το μωρακι μου.Εγω ευτυχως ημουν για υπνο και δεν το ειδα γιατι θα ειχα φρικαρει.Αφηστε που αν το εκανε σε εμενα, δεν θα ηξερα τι να κανω..

Την επομενη μερα πηγε να το ξαναπαθει αλλα την προλαβαμε.Ειχε πιει 80ml οταν πηγε να το παθει 2η φορα.

Φωναζουμε την παιδιατρο για να το δει.Αααα λεει ειναι παρα πολυ καλα τα 60-70 ml ανα 2ωρο.Το μωρο λεει θα παιρνει μονο απο το στηθος και χωρις θυλαστρο ανα 3 ωρες..Που να κρατησω εγω το μωρο μου 3 ωρες χωρις φαι οταν πριν 2 μερες το ζοριζα για 90αρια?

Τελος παντων, λεω θα το προσπαθησω..Τι καταλαβα?2 νυχτες δεν μας αφησε να κλεισουμε ματι.Ουρλιαζε το καημενο για φαι.Χαλασαμε και το προγραμμα της..

Οποτε θελει στηθος, θα της δινεις.Δεν κρατας ωρα.Οσο θελει, οποτε θελει..Και ευτυχως κοριτσια, φαινεται να λειτουργει.Το κοριτσακι μου τωρα κοιμαται σαν αγγελουδι.Το βραδυ εφαγε 12 η ωρα, μετα 4 και μετα 8.Μας εδειξε και ενα πολυ ωραιο τροπο για να ρευεται ευκολα, γιατι θελει το μισαωρο της στο ρεψιμο και τη νυχτα σε μιση ωρα ημουν ετοιμη.Φτου φτου.Μακαρι να εφταιγε το φαι και τωρα να ειναι πιο ηρεμη..

Το μονο θεμα που εχω ειναι ο φοβος μην ξαναπνιγει.Στο σαλονι την εχω στο ριλαξ με μια κλιση προς τα πανω και στο κρεβατακι απο κατω εχω βαλει πετσετες για να ειναι λιγο πιο πανω το κεφαλακι.Υποτιθεται οτι ετσι ακομα και να θελει να κανει εμετο, θυα βγει απο το στομα και δεν θα παει στη μυτη..

Εσας ποσο τρωνε τα μπεμπακια σας ρε κοριτσια?Ειναι τελικα φαγανο το κοριτσι μου ή κραταει σιλουετα?

Τωρα της δινω μονο στηθος και καθεται για κανενα 5-10λεπτο, ρευεται και την ξαναβαζω για κανενα 5 λεπτο και μετα κοιμαται.Απο εχθες που το κανω αυτο, την κρατησε 4 ωρες την νυχτα και 2,5 τωρα την ημερα αλλα ακομα κοιμαται..

καλημερα βουλα μου ,αχ κοριτσι μου τι περασατε και εσεις!!ευτυχως που ολα τελειωσαν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!! να σου ζησει η μικρη!! λοιπον, η δευτερη παιδιατρος εχει δικιο. τοσο μικρο μωρο πρεπει να τρωει οποτε θελει και οσο θελει. και θα μπει απο μονο του σε προγραμμα. που να το κρατησεις τρεις ωρες. μπορει τη μια να θελει να φαει στις 2 ωρες και την αλλη στις 4 ωρες. η δικια μου παιδιατρος μου ειχε πει την ημερα να μην μενει πανω απο τρεις ωρες νηστικος, και τη νυχτα οποτε ξυπνησει. αν παιρνει βαρος κανονικα ειναι καλα. παντως εγω ποτε δεν το ξυπνησα το μωρο για να φαει, ουτε το καθυστερησα. γιατι πχ μια φορα ειχε πιει 120 και στη μια ωρα ξαναπινουσε. και του εδωσα και ηπιε 30 και την επεσε για υπνο. φαινεται του λειπανε λιγα μλ για να νιωσει χορτατος! τι να κανουμε, με τα κεφια τους παμε!!!!

καλα κανεις και την εχεις με κλιση. πρεπει να ηταν σοκ για τη μαμα σου ε. καλα που κοιμοσουν...ευχομαι να μην το ξαναπαθει...

αχ ρε αντωνια μου εμενα δεν κοιματε και δεν ξερω τι να κανω!!!!

καλημερα ,εχεις δικιο πρεπει να εχουν αντισωματα τα μωρακια απο την μαμα τουσ!!

καλημερα βουλα μου ,αχ κοριτσι μου τι περασατε και εσεις!!ευτυχως που ολα τελειωσαν!!

παντως προσεχω παρα πολυ. ολο τα χερια μου πλενω και βαζω ρομπα πανω απο τις μπιτζαμες πριν παρω το μωρο αγκαλια. γιατι τα αλλα βηχουν πανω μου, μην ακουμπησει και το μωρο εκει. δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη, αλλα μεχρι να γινει τριων μηνων τουλαχιστον δε θα ησυχασω. και παλι, με τοση προσοχη, το μπουκωμα δεν το γλιτωσε. και οταν ειμαι μονη και με τα τρια, στο ορθιο τον ταιζω τον μικρο γιατι ετσι και καθησω ερχονται και τα αλλα και θελουν αγκαλια...

εφακη, αν δεν κοιμαται αλλα καθεται στο κρεβατακι δεν πειραζει! ας ειναι ξυπνιο το μωρο!!! το προβλημα ειναι αν θελει αγκαλιες! ο μεγαλος μου ηταν τετοιος και ολο στα χερια τον ειχαμε. αλλα ειχα και τη δυνατοτητα να το κανω! και μου αρεσε!! οταν εχεις και αλλο παιδι, δυσκολα τα πραγματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...