Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια, κοιμαται ο μπεμπης απο τις 6.30 είναι ωρα του να ξυπνισει μαλλον... τι κανετε;;;

Γειά σου Νίκη. Η μπουμπού μου μόλις κοιμήθηκε και ο μεγάλος είναι στο κρεβάτι του αλλά βγαίνει τρείς και λίγο όλο κάτι να πάρει τάχα. Που θα πάει θα κοιμηθεί και αυτός-ελπίζω τουλάχιστον. Χεχεχε!

Η μικρή βλέπω να ξυπνάει κατά τη μια τώρα. Θα δείξει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου Νίκη. Η μπουμπού μου μόλις κοιμήθηκε και ο μεγάλος είναι στο κρεβάτι του αλλά βγαίνει τρείς και λίγο όλο κάτι να πάρει τάχα. Που θα πάει θα κοιμηθεί και αυτός-ελπίζω τουλάχιστον. Χεχεχε!

Η μικρή βλέπω να ξυπνάει κατά τη μια τώρα. Θα δείξει.

αχ βρε Σονια ποτε θ σταματησουν να ξυπνανε την νυχτα;;; τουλαχιστο ας ξυπνου η ωρα 12 και μετα το πρωι παλι... μια χαρα θα ειναι....

ααα Σονια μου αρκετες φορες ο μπεμπης μας χαμογελαει ειδικά οταν του μιλαμε. μας χαμογελαει ασυναισθητα;;; ααα μας λεει και αγκου.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ βρε Σονια ποτε θ σταματησουν να ξυπνανε την νυχτα;;; τουλαχιστο ας ξυπνου η ωρα 12 και μετα το πρωι παλι... μια χαρα θα ειναι....

ααα Σονια μου αρκετες φορες ο μπεμπης μας χαμογελαει ειδικά οταν του μιλαμε. μας χαμογελαει ασυναισθητα;;; ααα μας λεει και αγκου.

Καλά θα ήταν να τα ρυθμίζαμε εμείς τις ώρες που θα κοιμώταν. Πάντως μέσα σε πέντε λεπτά άλλαξαν όλα. Η μικρή ξύπνησε και ο μεγάλος κοιμήθηκε. Καλό έ? Τώρα η μπουμπού έφαγε και κάθετε και μας κοιτάει.

Τα χαμόγελα τους από δω και πέρα είναι γιατί άρχισαν να αναγνωρίζουν πρόσωπα και ειδικά της μαμάς. Και ήχους θα αρχίσουν να κάνουν γιατί προσπαθούν να επικοινωνίσουν με το περιβάλλον. Δεν τα κάνει κατά τύχη. Άρχισε να το απολαμβάνεις μανούλα ο γιος σου σε γνωρίζει πλέον και οπτικά και όχι μόνο από την μυρωδιά.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σόνια δεν ηταν πολυ πηχτη η μυξουλα κ ουτε πολυ πραινη...

δεν της βαζω πανα αλλα την σκεπαζω με μια πιο λεπτη κ απο πανω την ισπανικη...

Μπορεί και να μην είναι τίποτα. Δεν κρυώνουν και τόσο εύκολα. Θα δεις αύριο. Δείχνει να την ενοχλεί κάτι? Αν όχι όλα καλά.

Γιατί δεν την τυλίγεις με την πιο λεπτή? Έτσι δεν θα είναι τελείως ελεύθερα τα χεράκια της και δεν θα μπορεί εύκολα να ξεσκεπαστεί. Εγώ όλη την ημέρα την έχω με μια πάνα γύρω της για να μην την ακουμπάω πάνω μου σκέτη αλλά τα χεράκια της τα έχω έξω. Το βράδυ όμως της τα βάζω μέσα-σαν το παλιό φάσκιωμα που κάναν οι γιαγιάδες. Έτσι δεν μπορεί να ξεσκεπαστεί και θέλω να πιστεύω ότι ξεχωρίζει τον ύπνο της ημέρας από αυτόν της νύχτας.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Καλά θα ήταν να τα ρυθμίζαμε εμείς τις ώρες που θα κοιμώταν. Πάντως μέσα σε πέντε λεπτά άλλαξαν όλα. Η μικρή ξύπνησε και ο μεγάλος κοιμήθηκε. Καλό έ? Τώρα η μπουμπού έφαγε και κάθετε και μας κοιτάει.

Τα χαμόγελα τους από δω και πέρα είναι γιατί άρχισαν να αναγνωρίζουν πρόσωπα και ειδικά της μαμάς. Και ήχους θα αρχίσουν να κάνουν γιατί προσπαθούν να επικοινωνίσουν με το περιβάλλον. Δεν τα κάνει κατά τύχη. Άρχισε να το απολαμβάνεις μανούλα ο γιος σου σε γνωρίζει πλέον και οπτικά και όχι μόνο από την μυρωδιά.

χεχεχεχε καλο....

κι εμενα εφαγε τωρα και κοιμηθικε στην αγκαλια μου.... το περιεργο ειναι που χαμογελαει πιο πολύ στη μαμα μου μπας και νομιζει οτι ειναι η μαμα του;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

χεχεχεχε καλο....

κι εμενα εφαγε τωρα και κοιμηθικε στην αγκαλια μου.... το περιεργο ειναι που χαμογελαει πιο πολύ στη μαμα μου μπας και νομιζει οτι ειναι η μαμα του;;

Όχι βρέ....απλά θα του αρέσει ο τρόπος που του μιλάει ή που τον κρατάει. Αν περνάει και πολλές ώρες μαζί του. Εμένα τη Δευτέρα η μπουμπού γελούσε στο νονό της που τον είδε πρώτη φορά. Μάλλον της άρεσε ο γλυκός και χαμογελαστός τρόπος που την μιλούσε. Και κάπου ενδοιάμεσα στα χαμόγελα του έκανε και αγκού. Άνθρωπάκια είναι και αυτά κάποιους τους συμπαθούν περισσότερο κάποιους λιγότερο. Θα δείς μεγαλώνοντας ότι έχουν τις επιλογές τους από πολύ νωρίς.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Όχι βρέ....απλά θα του αρέσει ο τρόπος που του μιλάει ή που τον κρατάει. Αν περνάει και πολλές ώρες μαζί του. Εμένα τη Δευτέρα η μπουμπού γελούσε στο νονό της που τον είδε πρώτη φορά. Μάλλον της άρεσε ο γλυκός και χαμογελαστός τρόπος που την μιλούσε. Και κάπου ενδοιάμεσα στα χαμόγελα του έκανε και αγκού. Άνθρωπάκια είναι και αυτά κάποιους τους συμπαθούν περισσότερο κάποιους λιγότερο. Θα δείς μεγαλώνοντας ότι έχουν τις επιλογές τους από πολύ νωρίς.

εχει το τροπο της μαλλον η μαμα μου αυτο θα ειναι,,,

τι γλυκο .... :tongue::tongue:.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νίκη μου καληνύχτα! Πάω για ύπνο μια που κοιμήθηκαν και τα δύο τώρα.

Τα λέμε αύριο!

Εύχομαι να έχουμε όλες μας μια όσο γίνεται πιο ήσυχη νύχτα. :D

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Νίκη μου καληνύχτα! Πάω για ύπνο μια που κοιμήθηκαν και τα δύο τώρα.

Τα λέμε αύριο!

Εύχομαι να έχουμε όλες μας μια όσο γίνεται πιο ήσυχη νύχτα. :D

καληνυχτα.... θα κοιμηθω κι εγω τωρα.... φιλια....:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Μου λειπει η παρεαουλα σας!!:(

Ρε κοριτσια, ποτε προλαβαινετε και μιλατε κιολας?Δεν μπορουμε να μπουμε σε προγραμμα.

Ελπιζω να μπορεσω σημερα να μπω αργοτερα να τα πουμε λιγο...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα!! τι κανετε; φανταζομαι δεν ειναι καμια μεσα τωρα ε;;

εμεις ψες κοιμηθηκαμε απο τις 11 μεχρι τις 5 και μετα 7:45.. Αχ αντε να κοβουμε σιγα σιγα και δεν αντεχω αλλο. το παραπανω που δεν ατεχω βεβαια ειναι οτι ειναι πολυ κρυο αι παγωνια και πρεπει να σηκωνωμαι απο τα βραστα μου:tongue:

ξεχασα να σας πω, η παιδιατρος μας ειπε οτι ισως εχει ενα θεματακι με τα ισχια της η μπεμπα. προσπαθουσε να της ανοιξει τα μπουτακια κ αντιστεκοτανε. ισως λεει κραταει αντισταση γιατι τσατιζοταν πολυ στην εξεταση. τωρα θα το ξαναδουμε οταν θα παμε στις 20 μερες κ ισως χρειαστει να της φοραμε 2 πανες. λετε να ειναι σοβαρο? προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι στενοχωριεμαι

Γωγω μου μην ανησυχεις! και εγω του φοροσα 2 πανες για 3 βδομαδες επειδη το ενα ποδαρακι ερχοταν λιγο πιο μεσα απο το κανονικο! μετα απο 3 βδομαδες ολα τελεια! μου ειπε οτι τα 2 πανακια πολλες φορες κανουν θαυματα, μην ανησυχεις!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ρε κοριτσια, ποτε προλαβαινετε και μιλατε κιολας?Δεν μπορουμε να μπουμε σε προγραμμα.

Γεια σου Βουλα μου!!

Καθε αρχη και δυσκολη! μην αγχωνεσε θα τα πας μια χαρα οπως ολες μας..

αντε να βρεις λιγο χρονο μετα να μπεις να μας πεις και εσυ τα δικα σου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα!! τι κανετε; φανταζομαι δεν ειναι καμια μεσα τωρα ε;;

εμεις ψες κοιμηθηκαμε απο τις 11 μεχρι τις 5 και μετα 7:45.. Αχ αντε να κοβουμε σιγα σιγα και δεν αντεχω αλλο. το παραπανω που δεν ατεχω βεβαια ειναι οτι ειναι πολυ κρυο αι παγωνια και πρεπει να σηκωνωμαι απο τα βραστα μου:tongue:

Γωγω μου μην ανησυχεις! και εγω του φοροσα 2 πανες για 3 βδομαδες επειδη το ενα ποδαρακι ερχοταν λιγο πιο μεσα απο το κανονικο! μετα απο 3 βδομαδες ολα τελεια! μου ειπε οτι τα 2 πανακια πολλες φορες κανουν θαυματα, μην ανησυχεις!

καλημερα εδω ειμαι....

εμεις ξυπνισαμε 11.30 μετα 3 και τωρα 8....

απολαυσες υπνο ε;;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

βουλα μου να σου ζησει .....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...