Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυριο το πρωι εχουμε αγιασμο στο σχολειο!!!Εχω φετος ενα πρωτακι και ενα τριτακι!!

Ευτυχως θα ερθει και ο αντρας μου μαζι για να μας βοηθησει μιας και ειμαι ακομα σε προσοχη....

Αντε καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια!!!!! Καλο κουραγιο στους γονεις!!

Σοκολάτα ε?? Μμμμ.... Θα παρω και την Νίκη και θα ερθουμε να μας κερασεις μια!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστω πολυ Δωρα μου, ελατε για τη σοκολατα σας περιμενω με τη Νικη!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

άντε φύγαμε μια παγωμένη σοκολάτα είναι ότι καλύτερο τώρα:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

άντε φύγαμε μια παγωμένη σοκολάτα είναι ότι καλύτερο τώρα:P:p:p

Κοιτα και μια μακαροναδα να ειχα τωρα με κρεμα γαλακτος δεν θα με χαλουσε!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα και μια μακαροναδα να ειχα τωρα με κρεμα γαλακτος δεν θα με χαλουσε!!!:tongue::tongue:

εγώ παλι θα ήθελα μακαρονάδα αλλά με γαρίδες και σαλτσα,,,, μμμμμ τέλια!!!!:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγώ παλι θα ήθελα μακαρονάδα αλλά με γαρίδες και σαλτσα,,,, μμμμμ τέλια!!!!:P:p:p:p

Εγω καποιες φορες αν εχω κεφια κανω σπιτικο κλαμπ σαντουιτς με πατατουλες!!! Γινεται τελειο!!! Λες να κανω σημερα??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω καποιες φορες αν εχω κεφια κανω σπιτικο κλαμπ σαντουιτς με πατατουλες!!! Γινεται τελειο!!! Λες να κανω σημερα??

γιατί όχι με έκανες και πεινάω πολύ τώρα... τι βάζεις μέσα;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γιατί όχι με έκανες και πεινάω πολύ τώρα... τι βάζεις μέσα;;;;

Βαζω 3 φετες ψωμι του τοστ να γινονατο πανω στην τοστιερα αλλα χωρις να την κλεισω.... Μετα μολις ροδισουν απο τη μια τα γυρνας και απο την αλλη κ μετα τα βγαζεις. Βαζω μαγιονεζα, κασερι, γαλοπουλα,ντοματα,μαρουλι... Αυτα! Και κανω κ μια τηγανια πατατες και τρωω!!!! :tongue::tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βαζω 3 φετες ψωμι του τοστ να γινονατο πανω στην τοστιερα αλλα χωρις να την κλεισω.... Μετα μολις ροδισουν απο τη μια τα γυρνας και απο την αλλη κ μετα τα βγαζεις. Βαζω μαγιονεζα, κασερι, γαλοπουλα,ντοματα,μαρουλι... Αυτα! Και κανω κ μια τηγανια πατατες και τρωω!!!! :tongue::tongue::tongue:

πολύ ωραία!!!! πάει τελείωσε πεινάω:tongue::tongue::tongue::tongue:........ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p....

τελικά θα τα κάνεις;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

πολύ ωραία!!!! πάει τελείωσε πεινάω:tongue::tongue::tongue::tongue:........ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p....

τελικά θα τα κάνεις;

Πρεπει να μην πεινάσω για την επομενη μιση ωρα γιατι πηρα το χαπι του σιδηρου και δεν κανει να φαω αμεσως... Αλλα να σου πω μεχρι να τα κανω θα περασει η ωρα!!! Ναι θα τα κανω!!! Θα βαλω και πατατουλες... ε? Σωστη???

Εσυ θα τα κανεις?Εχεις υλικα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πρεπει να μην πεινάσω για την επομενη μιση ωρα γιατι πηρα το χαπι του σιδηρου και δεν κανει να φαω αμεσως... Αλλα να σου πω μεχρι να τα κανω θα περασει η ωρα!!! Ναι θα τα κανω!!! Θα βαλω και πατατουλες... ε? Σωστη???

Εσυ θα τα κανεις?Εχεις υλικα?

Σήμερα όχι γιατί δεν έχω τοστ σπίτι, αλλά θα το κάνω μέσα σε αυτές τις μέρες..... κάτι άσχετο τώρα,,, ο μπαμπακας σας έχει νιώσει τη μπεμπούλα σας;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Σήμερα όχι γιατί δεν έχω τοστ σπίτι, αλλά θα το κάνω μέσα σε αυτές τις μέρες..... κάτι άσχετο τώρα,,, ο μπαμπακας σας έχει νιώσει τη μπεμπούλα σας;;;;

Στην αρχη δεν μπορουσε να καταλαβει με τιποτα!! Του ελεγα σε κάθε κλωτσιτσα "καταλαβες" οχι ελεγε!! Τωρα εχει λιγες μερες ναι την καταλαβαινει και βλεπει κ την κοιλια που λιγο κουνιεται με τα χτυπηματακια! Ειναι σουπερ!!!

Παω να κοψω τις πατατες Νικη και επιστρέφω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Στην αρχη δεν μπορουσε να καταλαβει με τιποτα!! Του ελεγα σε κάθε κλωτσιτσα "καταλαβες" οχι ελεγε!! Τωρα εχει λιγες μερες ναι την καταλαβαινει και βλεπει κ την κοιλια που λιγο κουνιεται με τα χτυπηματακια! Ειναι σουπερ!!!

Παω να κοψω τις πατατες Νικη και επιστρέφω...

α τα χτυπηματάκια πάνω στη κοιλία τα έχω δει κι εγώ ειναι πολυ ωραία!!!! ειλικρινά δεν περίμενα να το νιώθω καθημερινα το μωράκι μου, περίμενα οτι θα το ενιωθα σε 1 μήνα και,,, και να δω τα χτυπηματάκια στην κοιλία τόσο γρήγορα,, περιμένω πως και πως να τα δει και ο μπαμπάκας... φαντάζομαι χαρά ο άντρας σου:P:p:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

α τα χτυπηματάκια πάνω στη κοιλία τα έχω δει κι εγώ ειναι πολυ ωραία!!!! ειλικρινά δεν περίμενα να το νιώθω καθημερινα το μωράκι μου, περίμενα οτι θα το ενιωθα σε 1 μήνα και,,, και να δω τα χτυπηματάκια στην κοιλία τόσο γρήγορα,, περιμένω πως και πως να τα δει και ο μπαμπάκας... φαντάζομαι χαρά ο άντρας σου:P:p:p:p:p

Ναι χαιρεται αλλα ξερεις ειναι λιγο συγκρατημενος,δεν μπορει να καταλαβει και πολυ αυτο που μας συμβαινει!!! οταν ερθει η μικρη θα την καταλαβουμε για τα καλα και οι δυο!!! :D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...