Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω δεν τον εχω σε σφηνακι τον βαζω στο πλαι με μια κουβερτουλα τυληγμενη για να τον κρατα στο πλαι,ο παιδιατροσ μου δεν υποστηριζει το σφηνακι!!

Εγω το ειχα και στα αλλα παιδια, γιατι δεν μπορει με αυτο να γυρισει ουτε μπρουμητα.Η κουβερτα το κραταει μονο απο πισω, αλλα δε θα γυρισει καποια στιγμη μπρουμητα με αυτη;

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω το ειχα και στα αλλα παιδια, γιατι δεν μπορει με αυτο να γυρισει ουτε μπρουμητα.Η κουβερτα το κραταει μονο απο πισω, αλλα δε θα γυρισει καποια στιγμη μπρουμητα με αυτη;

δεν ξερω παντοσ απο οτι βλεπω η κινησεις που κανει ειναι για να γυριση ανασκελα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Eφη μονο 2 κιλα εχεις ακομη; μπραβο!

Εγω εχω μελλον....:rolleyes:

ναι σιγα σιγα κοντεβω να τα καταφερω!!!!!πεινα πολυ ομως!!

Θα βγω για λιγο, θελει το λαπτοπ ο αντρουλης μου.

οκ αννα μου θα τα πουμε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Τι μου κάνετε? Μια από τα ίδια εδώ.

Διάβασα που λέτε για τις ώρες ύπνου. Λίγο πολύ όλες στα ίδια είμαστε. Εμένα χθές η μπουμπού έφαγε στις 10 τελευταίο γεύμα και μετά στις 3μιση, μετά στις 6μιση και μετά στις 8μιση. Την υπόλοιπη μέρα πάμε σχεδόν στις 2μιση ώρες. Εκτός από προχθές το βράδυ που έφαγε 10 και ξύπνησε στις 4 και μετά ξανά στις 9 το πρωί. Φυσικά εγώ είχα γίνει τούμπανο και δεν μπορούσα να ξαπλώσω ούτε στο πλάι ούτε ανάσκελα. Πίκρα.

Έχουν αρχίσει και οι επισκέψεις τώρα και όλη την ώρα κάτι πρέπει να φτιάξω. Να ένα γλυκό, να σκούπα, να ξεσκόνισμα. Α δεν σας είπα. Χθές ήρθαν 4 θείες μου-ευτυχώς μαζεμένες- και δεν μου έφεραν φουστανάκι. Γιούπι!!! Πανηγύριζα λέμε. Και ότι έφεραν δεν θέλει και άλλαγμα. Τέλεια. Προχθές μου έφεραν κάτι από τα Benetton και ήταν νούμερο 56 και 62. Ήθελα να τα αλλάξω να πάρω λίγο πιο μεγάλα. Πάω και μου λέει η κοπέλα αλλαγές δεν γίνονται. Τούρκος εγώ. Καλά τις λέω και τι να τα κάνω εγώ μικρά να τα κοιτάω? Κρίμα δεν είναι κάποιος τα πλήρωσε. Πατήσαμε έναν καυγά και τελικά τα άλλαξα με ότι βρήκα γιατί δεν είχε μήνει και τίποτα άλλωστε. Καλά κάνω εγώ και δεν πηγαίνω να ψωνίσω από εκεί. Χάλια η συμπεριφορά τους.

Σήμερα έκανα δουλειές και δεν έδωσα σημασία στον μεγάλο μου ο οποίος βρήκε ευκαιρία και όταν πήγα στο δωμάτιο του φρίκαρα. Μου είχε βγάλει όλα τα ρούχα τα δικά του και τις μπέμπας και τα είχε πετάξει στο πάτωμα. Ένα βουνό τα ρούχα. Είχε πάρει το ψαλιδάκι που κόβω τα νύχια της μπέμπας και έκοβε τα μαλλιά του και το χειρότερο έκανε επάνω του κακά ενώ λίγο πρίν τον είχα πάει στην τουαλέτα. Φρίκη εγώ τι πρώτα να κάνω!!!

Η μπουμπού μου έχει τώρα μια ώρα που έφαγε και κάθετε ξύπνια στην καλαθούνα της και τρώει τα χέρια της. Βγάζει και ήχους ώρες ώρες και έχει πολύ πλάκα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Μια χαρά. Και εγώ θα πάω αύριο το πρωί στον γιατρό. Να δούμε τι θα μου πει και εμένα.

Και εγώ αγκαλιά την έχω γιατί κλαψουρίζει επειδή θέλει να κοιμηθεί και την ενοχλεί ο λόξυγγας.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

ξεχασα να σας πω, η παιδιατρος μας ειπε οτι ισως εχει ενα θεματακι με τα ισχια της η μπεμπα. προσπαθουσε να της ανοιξει τα μπουτακια κ αντιστεκοτανε. ισως λεει κραταει αντισταση γιατι τσατιζοταν πολυ στην εξεταση. τωρα θα το ξαναδουμε οταν θα παμε στις 20 μερες κ ισως χρειαστει να της φοραμε 2 πανες. λετε να ειναι σοβαρο? προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι στενοχωριεμαι

BJVqp3.png

ξεχασα να σας πω, η παιδιατρος μας ειπε οτι ισως εχει ενα θεματακι με τα ισχια της η μπεμπα. προσπαθουσε να της ανοιξει τα μπουτακια κ αντιστεκοτανε. ισως λεει κραταει αντισταση γιατι τσατιζοταν πολυ στην εξεταση. τωρα θα το ξαναδουμε οταν θα παμε στις 20 μερες κ ισως χρειαστει να της φοραμε 2 πανες. λετε να ειναι σοβαρο? προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι στενοχωριεμαι

Όχι βρε Γωγώ δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς. Το πολύ πολύ θα φοράς 2 πάνες για λίγο καιρό.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Όχι βρε Γωγώ δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς. Το πολύ πολύ θα φοράς 2 πάνες για λίγο καιρό.

λες ε?? αχ μακαρι να μην ειναι τιποτα. βασικα μου ειπε οτι καταφερε να της τα ανοιξει 1-2 φορες αλλα ειναι λιγο τσατιλα η μπεμπα κ δεν συνεργαζοτανε. θα δουμε οταν παμε. κ κατι αλλο, προσπαθησαμε να τη ζυγισουμε πριν στην ζυγαρια της κουζινας:rolleyes:. γεννηθηκε 3560 κ την πηραμε 3400 απο την κλινικη,τη δευτερα. σημερα νομιζω οτι ειναι 3500. καλα ειναι?

BJVqp3.png

λες ε?? αχ μακαρι να μην ειναι τιποτα. βασικα μου ειπε οτι καταφερε να της τα ανοιξει 1-2 φορες αλλα ειναι λιγο τσατιλα η μπεμπα κ δεν συνεργαζοτανε. θα δουμε οταν παμε. κ κατι αλλο, προσπαθησαμε να τη ζυγισουμε πριν στην ζυγαρια της κουζινας:rolleyes:. γεννηθηκε 3560 κ την πηραμε 3400 απο την κλινικη,τη δευτερα. σημερα νομιζω οτι ειναι 3500. καλα ειναι?

Αν και η ζυγαριά κουζίνας δεν είναι απολύτως σωστή μέτρηση το μωρό τρέφεται σωστά αν στις 10 μέρες ανακτήσει το βάρος γέννησης. Άρα νομίζω είστε καλά.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γωγω μου μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα αφου τα ανοιξε μια δυο φορες ειστε οκ μαλλον τσατιζοταν η μπουμπου!!!

Παω να κανω μπανιο το μωρουλι μου!!

Σόνια πες μου λιγο... η μικρη μου χτες ξεσκεπαστηκε το βραδυ κ εμεις την ειδαμε το πρωι... Κ τωρα βλεπω στο ενα ρουθουνακι τρεχει υγρο...λες να κρυωσε κ να μου κανει κανενα πυρετο?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γωγω μου μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα αφου τα ανοιξε μια δυο φορες ειστε οκ μαλλον τσατιζοταν η μπουμπου!!!

Παω να κανω μπανιο το μωρουλι μου!!

Σόνια πες μου λιγο... η μικρη μου χτες ξεσκεπαστηκε το βραδυ κ εμεις την ειδαμε το πρωι... Κ τωρα βλεπω στο ενα ρουθουνακι τρεχει υγρο...λες να κρυωσε κ να μου κανει κανενα πυρετο?

Τις περισσότερες φορές αν δεν είναι πράσινη ή πυχτή η μύξα δεν είναι τίποτα. Άλλωστε τα μικρά μας έχουν ακόμα βλέννες που πρέπει να βγούν. Αν δεν έχει άλλα συμπτώματα μην αγχώνεσαι άδικα. Βάλε λίγο φυσιολογικό ορό να την καθαρίσεις και βλέπεις. Προσπάθησε όταν την σκεπάζεις να τυλίγεις λίγο την κουβέρτα από κάτω της για να μην ξεσκεπάζεται. Δεν την έχεις τυλιγμένη με πάνα το βράδυ? Εγώ την τυλίγω με μια πάνα και με μια ελαφριά κουβερτούλα και από επάνω της ρίχνω χαλαρά την ισπανική. Έτσι και να μου ξεσκεπαστεί είναι τυλιγμένη αλλά και όταν την παίρνω από το λίκνο για να την ταίσω είναι επίσης ζεστή. Εναλλακτικά υπάρχουν οι υπνόσακοι για τα νεογέννητα. Εμένα μου έφερε έναν η ξαδέρφη μου από το Λονδίνο και είναι βολικός.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...