Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Με τον ορο τις βγάζει... Την ακούω που ρουθουνιζει εντονα καποιες φορες και ετσι της βαζω ορο κ βγαινουν... Τις περισσοτερες φορες το καταπίνει βεβαια αλλα ειναι νορμαλ ε? Οχι πρασινες δοξα το Θεο δεν εχουμε!

Αυτο το ρουθουνισμα ειναι φυσιολογικο στα μωρα, λενε πως ειναι απο το γαλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ν2 της φοραω... Απο ποιο τις πήρες και συνεφεραν στην τιμη όντως?

Της ειχα παρει το 1 και το2 απο τα παμπερς, και ειχα επιλεξει αποστολη free η οποια εχει πολυ μικρη επιβαρυνση και ετσι συμφερει.Εκαναν ομως 3 εβδομ. για να ερθουν.

Τα νυχια μας κανει να τα βαψουμε τωρα που θηλάζουμε????

Επίσης να ρωτησω κ το άλλο? Πάντα στο πλάι πρεπει να το ξαπλώνουμε ο μωρό για να κοιμηθεί???? Απο ποτε το βάζουμε κ ανασκελα κ μπρούμητα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπρούμυτα δεν το βάζουμε να κοιμηθεί. Ανάσκελα μου είχαν πει εμένα στο μαιευτήριο, στο πλάι ο γιατρός αλλά πλέον είναι βαριά και δεν σταθεροποιείται στο πλάι. Της βάζω το μαξιλαράκι της κούνιας και γυρίσει ανάσκελα μόνη της.

Εμείς φοράμε το νο 3 τώρα. Σήμερα παράγγειλα και εγώ τι huggies από το άμαζον να τις δοκιμάσω που είναι σε καλύτερη τιμή από τις πάμπερς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τι κανετε κοριτσια?? αχ ολο λεω να σας διαβασω αλλα οποτε κοιμαται η μπεμπα κοιταω να κανω καμια δουλιτσα κ περναει η ωρα! εμεις μια χαρα, σημερα πηγαμε να βγαλω τα ραμματα κ την αφησαμε στη μαμα μου κ ξυπνησε κ πλανταξε στο κλαμα! ξενο δεν εχω δωσει ακομα,μιλησα κ με την παιδιατρο κ μου ειπε εφοσον βρεχει πανες κ κανει κακα τουλαχιστον 3-4 φορες το 24ωρο, μια χαρα χορταινει με το γαλα μου. το προβλημα ειναι οτι δεν την παιρνει ευκολα ο υπνος. χαζολογαει στην καλαθα της , ψιλοκοιμαται κ ξαφνικα τιναζεται! μερικες φορες της δινω πιπιλα κ κοιμαται. ξερω οτι δεν κανει με τον θηλασμο αλλα δεν θελω να μαθει να κοιμαται στο στηθος! μετα κοιμαται απο 2 εως κ 4 ωρες σερι, η παιδιατρος μου ειπε να μην την ξυπναω εφοσον γεννηθηκε με καλο βαρος,εκτος κ αν νιωθω πολυ βαρυ το στηθος μου. το βραδυ καλουτσικα παει,απο τις 11 ως τις 10 ξυπναει 2 φορες συνηθως κ κανει 1-2 ωρες να κοιμηθει. αυτα τα νεα μας, τωρα εχω αγωνια μεχρι τις 12 του μηνα που θα την παμε να τη ζυγισουμε να δουμε αν παιρνει. ελπιζω να προλαβω να σας διαβασω το απογευμα, παω να πλυνω κατι ρουχαλακια τωρα. φιλακια στα μωρακια σας!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Τα νυχια μας κανει να τα βαψουμε τωρα που θηλάζουμε????

Επίσης να ρωτησω κ το άλλο? Πάντα στο πλάι πρεπει να το ξαπλώνουμε ο μωρό για να κοιμηθεί???? Απο ποτε το βάζουμε κ ανασκελα κ μπρούμητα?

Μη στεναχωριεσαι Δωρακι, και σε λιγο καιρο θα γυριζει μονη της οπως θελει εκεινη!!

γεια σου αννα μου τι κανεις??

Καλα ειμαι , κοιμηθηκα κανα διωρο! η μπεμπα εφαγε στις 3.00 και κοιμαται και αυτη ακομη.

Εσυ?

Καλα ειμαι , κοιμηθηκα κανα διωρο! η μπεμπα εφαγε στις 3.00 και κοιμαται και αυτη ακομη.

Εσυ?

ωραια,εγω δεν κοιμηθηκα σημερα ειναι λιγο ανησυχως ο αντρεας τον εχω στο ριλαξ και σκουμπρα!!!

Μη στεναχωριεσαι Δωρακι, και σε λιγο καιρο θα γυριζει μονη της οπως θελει εκεινη!!

νομιζω ειπε η ποπη οτι την βαζει σε σφηνακι να κοιμαται!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραια,εγω δεν κοιμηθηκα σημερα ειναι λιγο ανησυχως ο αντρεας τον εχω στο ριλαξ και σκουμπρα!!!

νομιζω ειπε η ποπη οτι την βαζει σε σφηνακι να κοιμαται!!

Και εγω με σφηνακι την εχω στο πλαι, αλλα σε λιγο καιρο θα γυριζει απο μονη της, το θυμαμαι απο τους γιους μου.Μετα απο τον 2ο μηνα δεν τους κραταγε ουτε το σφηνακι:-P

Και εγω με σφηνακι την εχω στο πλαι, αλλα σε λιγο καιρο θα γυριζει απο μονη της, το θυμαμαι απο τους γιους μου.Μετα απο τον 2ο μηνα δεν τους κραταγε ουτε το σφηνακι:-P

εγω δεν τον εχω σε σφηνακι τον βαζω στο πλαι με μια κουβερτουλα τυληγμενη για να τον κρατα στο πλαι,ο παιδιατροσ μου δεν υποστηριζει το σφηνακι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...