Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργαριτα, δεν μου εχει τυχει να μη το φτιαξω το γαλα γιατι ξερω τις ωρες των γευματων, αλλα οκ, δεν εγινε και τπτ να το πεταξεις αν δε το φτιαξεις τελικα.

Αυτο με τη νυχτα το εκανα και στα αγορια μου, οταν ειναι μονο το νερο ειναι οκ, η σκονη δεν κανει να ζεσταινεται τοση ωρα.

Και εγω χρειαζομαι κι'αλλα μπουκαλια....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσάκια μου!!!

Το απόγευμα πήρα τηλ και θα παω κατα τις 6 στον γιατρο...

Ελευθερίτσα περαστικά και αγύριστα να ειναι!!! Μας τσάκισε φέτος όντως με το κρύο,φαντάσου εμείς εδώ..!!

Αντωνία μου δώσε του παραπάνω να πίνει αφού πεινάει το μωρο...!!

Μαργαριτα μου, μήπως έχει πονάκια το βράδυ η μικρούλα και απλά θέλει να ξεχνιέται στο στήθος ρουφώντας ζεστο γαλατάκι?? Το σκέφτηκα κι εγω για την δική μου αυτο.. επειδη το κανουν τις ιδιες ωρες το λεω.

Αναστασάκι τι να πώ??Κι εμένα γκρινιάζει οατν την βάζω κατω... Αν και τωρα αρχισα να την αφηνω κ ψιλοκάθεται...αλλα θελει να με βλεπει δεν μπορει αλλιως! Δοκίμασε και το καρότσι ειναι κ αυτό μια λύση!!!

Αννα μου μπράβο ρε συ με 3 παιδια εχεις χρόνο και κάνεις και μπισκότα!! Εμείς τι σκ@@τα κάνουμε όλη μέρα οεο??

Εγω σήμερα έκανα αρακά φρέσκο και τον έχω τοση ωρα βραζει κ ειναι ακομα σκληρός!!Επρεπε να τον βάλω στη χύτρα...

Να σας ρωτήσω κάτι????? Το πρωι που ξύπνηε η μικρή και πηγα μεσα να την πάρω είδα οτι ήταν ξεσκέπαστη...!!! Λέτε να μου κρύωσε το μωράκι μου?? Παντως φταρνίζεται που κ που αλλα οκ αυτο το κανει πάντα...Αχ τι λετε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα κοριτσάκια μου!!!

Το απόγευμα πήρα τηλ και θα παω κατα τις 6 στον γιατρο...

Ελευθερίτσα περαστικά και αγύριστα να ειναι!!! Μας τσάκισε φέτος όντως με το κρύο,φαντάσου εμείς εδώ..!!

Αντωνία μου δώσε του παραπάνω να πίνει αφού πεινάει το μωρο...!!

Μαργαριτα μου, μήπως έχει πονάκια το βράδυ η μικρούλα και απλά θέλει να ξεχνιέται στο στήθος ρουφώντας ζεστο γαλατάκι?? Το σκέφτηκα κι εγω για την δική μου αυτο.. επειδη το κανουν τις ιδιες ωρες το λεω.

Αναστασάκι τι να πώ??Κι εμένα γκρινιάζει οατν την βάζω κατω... Αν και τωρα αρχισα να την αφηνω κ ψιλοκάθεται...αλλα θελει να με βλεπει δεν μπορει αλλιως! Δοκίμασε και το καρότσι ειναι κ αυτό μια λύση!!!

Αννα μου μπράβο ρε συ με 3 παιδια εχεις χρόνο και κάνεις και μπισκότα!! Εμείς τι σκ@@τα κάνουμε όλη μέρα οεο??

Εγω σήμερα έκανα αρακά φρέσκο και τον έχω τοση ωρα βραζει κ ειναι ακομα σκληρός!!Επρεπε να τον βάλω στη χύτρα...

Να σας ρωτήσω κάτι????? Το πρωι που ξύπνηε η μικρή και πηγα μεσα να την πάρω είδα οτι ήταν ξεσκέπαστη...!!! Λέτε να μου κρύωσε το μωράκι μου?? Παντως φταρνίζεται που κ που αλλα οκ αυτο το κανει πάντα...Αχ τι λετε?

Γεια σου Δωρα!!

Ο φρεσκος αρακας αργει, και εγω την ειχα πατησει μια φορα...

Και η δικια μου φτερνιζεται συχνα, αλλα αν η μυτουλα ειναι καθαρη μην ανησυχεις.

Το μηνυμα το πηρες?

Γεια σου Δωρα!!

Ο φρεσκος αρακας αργει, και εγω την ειχα πατησει μια φορα...

Και η δικια μου φτερνιζεται συχνα, αλλα αν η μυτουλα ειναι καθαρη μην ανησυχεις.

Το μηνυμα το πηρες?

Τωρα ειδα που το λες εσυ...θα το ανοιξω!!

Φταρνιζεται που κ που κ οταν της βαζω φυσιολογικο ορο βγαζει ασπρη βλεννα καμια φορα.... Νορμάλ ειναι??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

μιαμμμ! εγω φασολακια εχω απο χτες, κ θα κανω κ τυροπιτα!

εγω φασολακια αποψε θα φτιαξω με κοτοπουλο!

Αχ κοριτσια εχω καιτον μεγαλο που δενμε αφηνει σε ησυχια. το σπιτι μου δεν βλεπει καθαριοτητα αφου ολο και κατι θα φαει κουλουρακι μπισκοτακι και θα μου τα ριξει χαμο. ουτε συγιρισμα βρισκει το σπιτι αφου ολη μερα συγιριζω παιχνιδια και ολο μου τα φερνει στο σαλονι και να η ακαταστασια παλι... ουφ κουραστηκα και δεν μπορω να μαχομαι και ολη μερα κουραζομαι κιολας και ντρεπομαι αν ερθει κανενας ξενος απροειδοποιητα και ειναι το σπιτι μου χαλια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τωρα ειδα που το λες εσυ...θα το ανοιξω!!

Φταρνιζεται που κ που κ οταν της βαζω φυσιολογικο ορο βγαζει ασπρη βλεννα καμια φορα.... Νορμάλ ειναι??

Με τον ορο τη βγαζει η μονη της?

Αν τη βγαζει με τον ορο, καθαριζει η μυτουλα επειδη της τον εβαλες προφανως.Αν το βγαζει απο μονη της θα ειναι μυξουλες που παλι θελουν ορο.

Το ασχημο ειναι οταν οι μυξες ειναι πυχτες, η πρασινες, τοτε ειναι κρυωμα.

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια εχω καιτον μεγαλο που δενμε αφηνει σε ησυχια. το σπιτι μου δεν βλεπει καθαριοτητα αφου ολο και κατι θα φαει κουλουρακι μπισκοτακι και θα μου τα ριξει χαμο. ουτε συγιρισμα βρισκει το σπιτι αφου ολη μερα συγιριζω παιχνιδια και ολο μου τα φερνει στο σαλονι και να η ακαταστασια παλι... ουφ κουραστηκα και δεν μπορω να μαχομαι και ολη μερα κουραζομαι κιολας και ντρεπομαι αν ερθει κανενας ξενος απροειδοποιητα και ειναι το σπιτι μου χαλια...

Αντωνία μου συγνώμη κιόλας αλλά αν έρθει κάποιος απροειδοποίητα και δει οτι υπάρχουν παιχνιδια κ ακαταστασία απο το μικρο και παρεξηγηθεί θα είναι πολύ μα@@@κας!!!!! Ετσι είναι βρε αγάπη μου οταν εχεις παιδιά!!! Εγω οσες φορες παω σε φιλες με μωρα πάντα ακατάστατα είναι!! Και τι να κανουν δηλ?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πολύ ωραίο Αννα το γυμναστηριο!!! Καλορίζικο!!

Αλήθεια πάνες είχες παραγγείλει τελικά απο έξω?

Ειχα παρει το ν 1 και το ν2 παμπερς.

Το 1 μου τελειωσε τωρα, αλλα δεν παιρνω αλλες, γιατι μεχρι να ερθουν δε θα μας κανουν.Εχω απο το 2 τωρα και θα παρω και αλλες.

Αλλα και οι λιμπερο τελικα ειναι οκ, και παιρνω και απο αυτες απο το σουπερ μαρκετ.

Με τον ορο τη βγαζει η μονη της?

Αν τη βγαζει με τον ορο, καθαριζει η μυτουλα επειδη της τον εβαλες προφανως.Αν το βγαζει απο μονη της θα ειναι μυξουλες που παλι θελουν ορο.

Το ασχημο ειναι οταν οι μυξες ειναι πυχτες, η πρασινες, τοτε ειναι κρυωμα.

Με τον ορο τις βγάζει... Την ακούω που ρουθουνιζει εντονα καποιες φορες και ετσι της βαζω ορο κ βγαινουν... Τις περισσοτερες φορες το καταπίνει βεβαια αλλα ειναι νορμαλ ε? Οχι πρασινες δοξα το Θεο δεν εχουμε!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ειχα παρει το ν 1 και το ν2 παμπερς.

Το 1 μου τελειωσε τωρα, αλλα δεν παιρνω αλλες, γιατι μεχρι να ερθουν δε θα μας κανουν.Εχω απο το 2 τωρα και θα παρω και αλλες.

Αλλα και οι λιμπερο τελικα ειναι οκ, και παιρνω και απο αυτες απο το σουπερ μαρκετ.

Το ν2 της φοραω... Απο ποιο τις πήρες και συνεφεραν στην τιμη όντως?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οταν εχεις μικρα παιδια ετσι ειναι και σε οποιον αρεσει!

Οποιος ξερει απο μικρα δε θα σε παρεξηγησει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...