Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε; εμεις ψες φαγαμε στις 10 κοιμηθηκαμε στις 11 και ξυπνησαμε στις 4 φαγαμε κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε 730!

κοριτσια να ρωτησω κυριως οσες δεν θηλαζουν αλλα αν ξερετε και οι υπολοιπες απαντηστε μου. Συνηθως τρωμε καθε 3-4 ωρες γυρω στα 100μλ. υπαρχουν φορες που ξυπνα στην εναμιση με δυο ωρες και να πινα παλι. του κανω ακομα 120 ας πουμε και υπαρχουν φορες που το πινει ολο. τρωει πολυ;; σας τυχαινει και εσας αυτο;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι ρε γμτ, μας έχει ξεκάνει αυτός ο χειμώνας. Κακή εποχή τελικά να γεννάς χειμώνα. Το καλοκαίρι δεν έχεις τέτοια θέμα με το νεογέννητο.

ε ναι!!! ολο αρρωστιες! ειδικα φετος, ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε; εμεις ψες φαγαμε στις 10 κοιμηθηκαμε στις 11 και ξυπνησαμε στις 4 φαγαμε κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε 730!

κοριτσια να ρωτησω κυριως οσες δεν θηλαζουν αλλα αν ξερετε και οι υπολοιπες απαντηστε μου. Συνηθως τρωμε καθε 3-4 ωρες γυρω στα 100μλ. υπαρχουν φορες που ξυπνα στην εναμιση με δυο ωρες και να πινα παλι. του κανω ακομα 120 ας πουμε και υπαρχουν φορες που το πινει ολο. τρωει πολυ;; σας τυχαινει και εσας αυτο;;

Καλημερα αντωνια!! μια χαρα κοιμηθηκατε κ εσεις! ετσι σιγα σιγα να στρωνουμε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!!

Αντωνια , μου εχει συμβει μερικες φορες.Τρωει τοσο οσο λες και εσυ δλδ 100γρ. ανα 3-4 ωρες, και 2-3 φορες εχει τυχει να θελει γαλα στις 2.30 ωρες απο το τελευταιο γευμα.Εχω παρατηρησει ομως οτι αυτο συμβαινει οταν στο προηγουμενο γευμα εχει πιει 70-80, δλδ λιγοτερο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kαλημερα κοριτσια!!

Αντωνια , μου εχει συμβει μερικες φορες.Τρωει τοσο οσο λες και εσυ δλδ 100γρ. ανα 3-4 ωρες, και 2-3 φορες εχει τυχει να θελει γαλα στις 2.30 ωρες απο το τελευταιο γευμα.Εχω παρατηρησει ομως οτι αυτο συμβαινει οταν στο προηγουμενο γευμα εχει πιει 70-80, δλδ λιγοτερο.

καλημερα αννα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ξεχασα να σας πω.

Εχθες το βραδυ, δεν εμπαινα στο φορουμ, ουτε και εσεις εε??

Κατι θα εφτιαχναν...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ξεχασα να σας πω.

Εχθες το βραδυ, δεν εμπαινα στο φορουμ, ουτε και εσεις εε??

Κατι θα εφτιαχναν...

δεν δοκιμασα καθολου να μπω χθες το βραδυ. αχ χρονος καθολου δεν μενει. εχω και τον μεγαλο που με τρελαινει ολη την μερα με τον Μπομπ τον μαστορα... αγορασαμε dvd και θελει συνεχεια να τον βλεπει, αγορασαμε τα εργαλεια του θελει συνεχεια να παιζουμε μαζι δεν με αφηνει να καθησω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σημερα εφτιαξα μπισκοτα γεμιστα με σοκολατα , και εχω βαλει τωρα μπιφτεκια με πατατες στον φουρνο.Εσεις τι εχετε?

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπημενες μου!

τι κανετε? εγω ειμαι λιγο κουρασμενη αλλα οκ.. κοιμηθηκα σπαστα ενα 6ωρακι παλι ..βεβαια δεν μου φτανει ειμαι υπναρου... κοριτσια διαβαζω κ εσεις ξενυχτατε...εμενα ολη μερα κοιμαται κ το βραδυ ειναι ανυσηχη κ θελει να ειναι στο στηθος παρα πολυ ωρα.. παρατηρω οτι μεσα στη μερα δεν θελει να τρωει πολυ κανενα 10λεπτο ειναι στο στηθος μετα αποκοιμαται..τι κακο ειναι αυτο? το βραδι θηλαζαμε απο τις 11μιση μεχρι τις 3 κ μετα της εδωσα κ εφαγε κ συμπληρωμα 40ml δεν αντεχα αλλο νομιζα θα λιποθυμισω... μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 6 μετα εφαγε παλι συμπληρωμα 100μλ μετα ξυπνησε παλι στις 9μιση κ ηπιε απο το στηθος ενα 20λεπτο... τωρα αρχισε την γκρινια παλι αλλα μεχρι να παω τουαλετα κοιμηθηκε.. θα την ξυπνησω βεβαια να φαει

αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το βραδι δεν χορταινει? δεν εχω αρκετο γαλα? τι να κανω ρε γμτ? αυτο το 11-03 τα ξημερωματα ειναι νορμαλ? κ μετα ολη μερα γιατι ειναι ετσι κ κοιμαται συνεχεια??

:lol::lol::lol::lol:

Το Δωρομωρο μου εκανε δωρο!!!

Μπραβο Δωρακι μου!!!

Αποστειρωνω καθε φορα 6 μπιμπερο, τοσα χωραει ο αποστειρωτης, βραζω νερο σε μια κατσαρολα , ετοιμαζω υστερα τα γευματα για παραδειγμα εμεις τωρα πινουμε 100γρ. καθε φορα περιπου, αρα βαζω στα μπουκαλια 120γρ. στο καθε ενα μονο νερο, τα κλεινω και τα βαζω ψυγειο.Οταν πλησιαζει η ωρα του γευματος περνω ενα το βαζω στον ειδικο θερμαντηρα που το φερνει στη σωστη θερμοκρασια (ξερεις ποιον λεω?) , υστερα βαζω τη σκονη και το φτιαχνω.Το ιδιο κανω και τη νυχτα, δλδ. το νερο ειναι ετοιμο και περιμενει.

919_2.jpg

Αννουλα μου καλημερα! και εγω αυτο κανω... να σου πω, αν ζεστανω το νερο αλλα τελικα δεν το πιει μετα θελει πεταμα το νερο? (εννοειται αν δεν εχω βαλει την σκονη) το ξαναβαζω ψυγειο? τι κανω? κ το βραδι αν ειναι να φαει στις 2 κ εσυ κοιμηθεις στις 11 τι κανεις? το ζεσταινεις απο τοσο νωρις κ το αφηνεις μεσα? μετα δεν ειναι καυτο? κ εγω θερμαντηρα την chicco εχω αλλα εναν αλλο...

τα μεγαλα μπουκαλι εχεις? εγω εκανα την βλακεια κ πηρα μικρα κ μετα τον μηνα θα θελει μεγαλο μπουκαλι... καλα δεν εγινε τιποτα θα παρω...

καλημερουδιααααααααααααααααααααααααααα

πηγαμε στο γιατρο σημερα βαλαμε 820 γραμ και ψηλωσαμε 4 ποντουσ!!!!σημερα εχουμε και μηνο γενεθλια!!!!

καλο μηνα να εχουμε και καλη ανοιξη!!!!!!

καλα μηνογενεθλιαααααααααα Εφακη μουυ! να χαιρεσαι το μαναρακι σου!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, είχα γράψει ένα κατεβατό και κόπηκε η σύνδεση. γκρ!!

Βρογχίτιδα έχει η μικρή τελικά, πάει κάνει δηλαδή. Την προλάβαμε σε αρχικό στάδιο. Είναι ακριβώς η ίωση που είχε ο γιος μου, σε πιο ελαφριά μορφή όμως.

Κάνει τρομερό κύρο εδώ κορίτσια, ελπίζω το ΣΚ να φτιάξει λίγο να πάμε και για τον σαραντισμό.

Η μικρή κοιμήθηκε χθες ένα 6ωρο σερί, μετά ξύπνησε στο 3ωρο αλλά από τις 6μιση και μετά ήταν ανήσυχη, προφανώς είχε χορτάσει ύπνο. Και μες την ημέρα κοιμάται λιγότερο πλέον. Μεγάλωσε και έχει ανησυχίες:)

αχ μπραβο που ειναι καλυτερα το κοριτσακι μου!!! εγω τραβαω ζορι με το θηλασμο δεν με βλεπω να τον κραταω πολυ... δεν νομιζω οτι εχω κ αρκετο γαλα..

ε ναι!!! ολο αρρωστιες! ειδικα φετος, ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

καλημερα Αναστασια!

καλημερα Αντωνια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σημερα εφτιαξα μπισκοτα γεμιστα με σοκολατα , και εχω βαλει τωρα μπιφτεκια με πατατες στον φουρνο.Εσεις τι εχετε?

μιαμμμ! εγω φασολακια εχω απο χτες, κ θα κανω κ τυροπιτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα αγαπημενες μου!

τι κανετε? εγω ειμαι λιγο κουρασμενη αλλα οκ.. κοιμηθηκα σπαστα ενα 6ωρακι παλι ..βεβαια δεν μου φτανει ειμαι υπναρου... κοριτσια διαβαζω κ εσεις ξενυχτατε...εμενα ολη μερα κοιμαται κ το βραδυ ειναι ανυσηχη κ θελει να ειναι στο στηθος παρα πολυ ωρα.. παρατηρω οτι μεσα στη μερα δεν θελει να τρωει πολυ κανενα 10λεπτο ειναι στο στηθος μετα αποκοιμαται..τι κακο ειναι αυτο? το βραδι θηλαζαμε απο τις 11μιση μεχρι τις 3 κ μετα της εδωσα κ εφαγε κ συμπληρωμα 40ml δεν αντεχα αλλο νομιζα θα λιποθυμισω... μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 6 μετα εφαγε παλι συμπληρωμα 100μλ μετα ξυπνησε παλι στις 9μιση κ ηπιε απο το στηθος ενα 20λεπτο... τωρα αρχισε την γκρινια παλι αλλα μεχρι να παω τουαλετα κοιμηθηκε.. θα την ξυπνησω βεβαια να φαει

αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το βραδι δεν χορταινει? δεν εχω αρκετο γαλα? τι να κανω ρε γμτ? αυτο το 11-03 τα ξημερωματα ειναι νορμαλ? κ μετα ολη μερα γιατι ειναι ετσι κ κοιμαται συνεχεια??

Μπραβο Δωρακι μου!!!

Αννουλα μου καλημερα! και εγω αυτο κανω... να σου πω, αν ζεστανω το νερο αλλα τελικα δεν το πιει μετα θελει πεταμα το νερο? (εννοειται αν δεν εχω βαλει την σκονη) το ξαναβαζω ψυγειο? τι κανω? κ το βραδι αν ειναι να φαει στις 2 κ εσυ κοιμηθεις στις 11 τι κανεις? το ζεσταινεις απο τοσο νωρις κ το αφηνεις μεσα? μετα δεν ειναι καυτο? κ εγω θερμαντηρα την chicco εχω αλλα εναν αλλο...

τα μεγαλα μπουκαλι εχεις? εγω εκανα την βλακεια κ πηρα μικρα κ μετα τον μηνα θα θελει μεγαλο μπουκαλι... καλα δεν εγινε τιποτα θα παρω...

καλα μηνογενεθλιαααααααααα Εφακη μουυ! να χαιρεσαι το μαναρακι σου!!!!!!!!!!!!

αχ μπραβο που ειναι καλυτερα το κοριτσακι μου!!! εγω τραβαω ζορι με το θηλασμο δεν με βλεπω να τον κραταω πολυ... δεν νομιζω οτι εχω κ αρκετο γαλα..

καλημερα Αναστασια!

καλημερα Αντωνια!

Καλημερα Μαργαριτα!!

Την νυχτα, το αφηνω το μπουκαλι με το νερο μεσα στη συσκευη και εκεινη ειναι αναμενη.Οταν πας να το παρεις η θα το πετυχεις στη θερμοκρασια που πρεπει, η θα ειναι λιγο πιο ζεστο απ'οτι πρεπει.Η συσκευη αυτη οταν το φτασει στην θερμοκρασια που πρεπει, ( ειναι ρυθμισμενη για αυτη) τοτε σταματαει να δουλευει, (σβηνει το φωτακι) και αν πεσει λιγο η θερμοκρασια ξαναδουλευει.Δεν προκειται να στο κανει καυτο η βραστο.Αν ομως εσυ το πετυχεις τη νυχτα λιγο πιο ζεστο απ'οτι πρεπει ,βαζεις τη σκονη μεσα, το βρεχεις κατω απο τη βρυση με κρυο νερο και ερχεται αμεσως.Το δοκιμαζεις στομεσα μερος του καρπου σου.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...