Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κατερινακι μου ολα καλα θα ειναι κ με τη μικη σου κ με τον αντρουλη σου!η Παναγια να ειναι μαζι σας να περασει γρηγορα ολο αυτο..

αχ υπερηχο θα κανουμε κ εμεις μαλλον γιατι η παιδιατρος ειπε οτι εχουμε ενα φυσηματακι που πρεπει να το δουμε για να αποκλεισουμε καθε ενδεχομενο..ηταν να το κανουμε στις 20 μερες αλλα επειδη πηρε καλο βαρος κ απο συμπτωματα υποπτα δεν εχει τπτ,θα την ξαναεξετασει κ αν ειναι θα το κανουμε μετα τις 40 μερες.

επισης εμας βρε κοριτσια η γιατρος μας βρηκε τα ισχιακια μας λιγο χαλαρα,που ειναι συνηθες λεει στα κοριτσακια κ της φοραμε 2 παμπερς.της βαζω κ ενα 2ο πανω απο το εσωρουχακι και το καημενο οταν κοιμαται στο πλαι,το πανω της το ποδαρακι το εχει κ αιωρειται,σαν τα σκυλακια που κατουρανε!!το εχετε ξανακουσει;περιμενω να ερθει το ιστορικο των εξετασεων που της κανανε στο Ιασω κ θα παρω μια 2η γνωμη απο μια αλλη παιδιατρο..

Λιτσα μου, το εχω ξανακουσει μην ανησυχεις.Το ειχαν πει στην αδερφη μου για την κορη της οταν γεννησε στο ΜΗΤΕΡΑ .Μετα οταν εγινε 1 μηνος η παιδιατρος εδω της ειπε να του κανουν εναν υπερυχο, ο οποιος βγηκε καλος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να πω οτι ειμαι καλα θα πω ψεματα με τοσα που εχω στο κεφαλι μου εχει αχισει και μειωνεται πολυ το γαλα μου και πανω που ειχαμε βρει το ρυθμο μας με τη μπεμπα και ειχε συνηθισει το θηλασμο.....Το ενα μου στηθος δεν εχει σχεδον καθολου σημερα ουτε καταλαβαινω να ερχεται ρε γμτ.

Καλα το αλμιρον το απλο τοσο πολυ εχει? Εμεις πριν 3 χρ που περναμε το almiron allergy care το μικρο ειχε 20-22 ευρω πω πω ουτε γαλα δε θα μπορουμε να αγοραζουμε για τα μωρα μας.

Πανακριβο το επαιρνες και εσυ.Αν υπολογισεις πριν 3 χρονια και η μικρη συσκευασια....

Αυτη η τιμη που λεω ειναι για το μεγαλο των 900γρ.

Κατερινακι μου ολα καλα θα ειναι κ με τη μικη σου κ με τον αντρουλη σου!η Παναγια να ειναι μαζι σας να περασει γρηγορα ολο αυτο..

αχ υπερηχο θα κανουμε κ εμεις μαλλον γιατι η παιδιατρος ειπε οτι εχουμε ενα φυσηματακι που πρεπει να το δουμε για να αποκλεισουμε καθε ενδεχομενο..ηταν να το κανουμε στις 20 μερες αλλα επειδη πηρε καλο βαρος κ απο συμπτωματα υποπτα δεν εχει τπτ,θα την ξαναεξετασει κ αν ειναι θα το κανουμε μετα τις 40 μερες.

επισης εμας βρε κοριτσια η γιατρος μας βρηκε τα ισχιακια μας λιγο χαλαρα,που ειναι συνηθες λεει στα κοριτσακια κ της φοραμε 2 παμπερς.της βαζω κ ενα 2ο πανω απο το εσωρουχακι και το καημενο οταν κοιμαται στο πλαι,το πανω της το ποδαρακι το εχει κ αιωρειται,σαν τα σκυλακια που κατουρανε!!το εχετε ξανακουσει;περιμενω να ερθει το ιστορικο των εξετασεων που της κανανε στο Ιασω κ θα παρω μια 2η γνωμη απο μια αλλη παιδιατρο..

Εμενα δεν εχει τπτ απλα ειναι στο ολο πακετο των εξετασεων και για να αποκλεισουμε και το θεμα της καρδιας θα τον κανουμε τον υπερηχο. Αν και αυτη την εξεταση θα την πληρωσουμε αλλα τι να κανουμε οπως μας τραγουδανε χορευουμε πια.

Μην ανησυχεις για τα ποδαρακια της μικρης ισχυει στα κοριτσακια αλλα ειναι κατι που διορθωνεται.

Αννα μου τι καλη μαγκια αυτο με το νερο και τα μπιμπερο στο ψυγειο?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Αννα μου δεν το ειχα σκεφτει να το κανω ετσι.να εχω ετοιμο δλδ το νερο..εγω εβραζα νερο στο βραστηρα μεχρι τωρα κ αν κρυωνε το εβαζα με τη σκονη μαζι στο μηχανημα που το φερνει σε θερμοκρασια.πειραζει λες;

Αν το χρησιμοποιεις αμεσως δεν πειραζει.Αν ομως το γαλα ειναι φτιαγμενο αρκετη ωρα στο μηχανημα δεν κανει.Καλυτερα να εχεις μονο το νερο στο μηχανημα και τελευταια στιγμη να βαζεις το γαλα.Εγω τη νυχτα το αφηνω στο μηχανημα και το νερο το βρισκω ετοιμο οταν κλαψει.;);)

Διαφημίσεις

Εμενα δεν εχει τπτ απλα ειναι στο ολο πακετο των εξετασεων και για να αποκλεισουμε και το θεμα της καρδιας θα τον κανουμε τον υπερηχο. Αν και αυτη την εξεταση θα την πληρωσουμε αλλα τι να κανουμε οπως μας τραγουδανε χορευουμε πια.

Μην ανησυχεις για τα ποδαρακια της μικρης ισχυει στα κοριτσακια αλλα ειναι κατι που διορθωνεται.

Αννα μου τι καλη μαγκια αυτο με το νερο και τα μπιμπερο στο ψυγειο?

Ναι, βρε, τα εχεις ολα ετοιμα εκτος απο τη σκονη, και ετοιμαζεις 6-6 γευματα.Εγω εντωμεταξυ εχω παραπανω μπουκαλια και ετοιμαζω πιο πολλα, γιατι τρωει 6-7 φορες το 24ωρο.

Αχ βρε κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι εδω κ λιγες μερες ο μικρος τρωει 10-15 λεπτα και μετα δεν θελει αλλο..καμμια φορα αποκοιμιεται και αλλες οχι αλλα το σιγουρο ειναι οτι πειναει μετα απο 1,5 η 2 ωρες.Τι να ειναι αυτο τωρα?Μηπως δεν τον φτανει το γαλα μου?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ βρε κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι εδω κ λιγες μερες ο μικρος τρωει 10-15 λεπτα και μετα δεν θελει αλλο..καμμια φορα αποκοιμιεται και αλλες οχι αλλα το σιγουρο ειναι οτι πειναει μετα απο 1,5 η 2 ωρες.Τι να ειναι αυτο τωρα?Μηπως δεν τον φτανει το γαλα μου?

αχ σοφια μου κ εμενα ετσι.. εχει 3-4 μερες μπορει κ σε 10' να φαει! εμενα πιπιλαει μετα..:rolleyes: αλλα οχι παντα.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααααααααα

πηγαμε στο γιατρο σημερα βαλαμε 820 γραμ και ψηλωσαμε 4 ποντουσ!!!!σημερα εχουμε και μηνο γενεθλια!!!!

καλο μηνα να εχουμε και καλη ανοιξη!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααααααααααααααα

πηγαμε στο γιατρο σημερα βαλαμε 820 γραμ και ψηλωσαμε 4 ποντουσ!!!!σημερα εχουμε και μηνο γενεθλια!!!!

καλο μηνα να εχουμε και καλη ανοιξη!!!!!!

καλημερα!! μπραβο το αγορακι μας! (βαμπηρακι:tongue::tongue:) μια χαρα μεγαλωνει!!!!!!! πως κοιμηθηκατε εχθες εφακη μου? χαρουμενα μηνογενεθλια! κ με το καλό κ τα υπόλοιπα!!!!!!!!!!!!!

κ καλό μηνα! ξεχασα να σας πω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!! μπραβο το αγορακι μας! (βαμπηρακι:tongue::tongue:) μια χαρα μεγαλωνει!!!!!!! πως κοιμηθηκατε εχθες εφακη μου? χαρουμενα μηνογενεθλια! κ με το καλό κ τα υπόλοιπα!!!!!!!!!!!!!

κ καλό μηνα! ξεχασα να σας πω!!!

καλημερα αναστασια μου!!ναι μεγαλωσε το καλο μου!!!καλα κοιμηθηκαμε εχτες δεν μπορω να πω απο τες 8 που εφαγε ξυπνησε στες 1 και μετα στες 5!!απο εκει και περα δεν ηθελε να κοιμηθει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα, είχα γράψει ένα κατεβατό και κόπηκε η σύνδεση. γκρ!!

Βρογχίτιδα έχει η μικρή τελικά, πάει κάνει δηλαδή. Την προλάβαμε σε αρχικό στάδιο. Είναι ακριβώς η ίωση που είχε ο γιος μου, σε πιο ελαφριά μορφή όμως.

Κάνει τρομερό κύρο εδώ κορίτσια, ελπίζω το ΣΚ να φτιάξει λίγο να πάμε και για τον σαραντισμό.

Η μικρή κοιμήθηκε χθες ένα 6ωρο σερί, μετά ξύπνησε στο 3ωρο αλλά από τις 6μιση και μετά ήταν ανήσυχη, προφανώς είχε χορτάσει ύπνο. Και μες την ημέρα κοιμάται λιγότερο πλέον. Μεγάλωσε και έχει ανησυχίες:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα, είχα γράψει ένα κατεβατό και κόπηκε η σύνδεση. γκρ!!

Βρογχίτιδα έχει η μικρή τελικά, πάει κάνει δηλαδή. Την προλάβαμε σε αρχικό στάδιο. Είναι ακριβώς η ίωση που είχε ο γιος μου, σε πιο ελαφριά μορφή όμως.

Κάνει τρομερό κύρο εδώ κορίτσια, ελπίζω το ΣΚ να φτιάξει λίγο να πάμε και για τον σαραντισμό.

Η μικρή κοιμήθηκε χθες ένα 6ωρο σερί, μετά ξύπνησε στο 3ωρο αλλά από τις 6μιση και μετά ήταν ανήσυχη, προφανώς είχε χορτάσει ύπνο. Και μες την ημέρα κοιμάται λιγότερο πλέον. Μεγάλωσε και έχει ανησυχίες:)

καλημερα ελευθερια μου!!!ευτυχως που την προλαβατε !!και εμενα ο μεγαλος μου βρογχιτιδα ειχε ευτυχως ειναι καλητερα!!μια χαρα κοιματε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...