Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα στις μανουλες κ στα ομορφα μπεμπεκια της παρεας!

Κατερινακι μου πολυ στεναχωρεθηκα με οσα διαβασα..ευχομαι να περασουν γρηγορα ολα!

Ποπακι μου χαιρομαι που το παλευεις.εφοσον αντεχεις, κ σαν να σε διαβαζω λιγο καλυτερα νομιζω ή ειναι ιδεα μου;κοριτσακι μου εισαι αξια θαυμασμου!εγω νομιζω δε θα ειχα τις αντοχες να συνεχισω..εδω μου περναει απο το μυαλο να το κοψω εγω στο 40ημερο που το μονο μου προβλημα ειναι οι λιγο πληγωμενες θηλες κ η σχετικα μειωμενη παραγωγη..αλλα οταν ειναι να της δωσω μπουκαλι,συνηθως το βραδυ,μου φευγει ενα βαρος!εχει βρει τωρα καινουργιο κολπο στο στηθος κ καθεται κ πιπιλαει!πολλες φορες γκρινιαζει να παρει στηθος μονο κ μονο για το πιπιλισμα.προσπαθω να της το κοψω αλλα δεν τα καταφερνω κ πολυ καλα μεχρι στιγμης..παλιοτερα απλα πετουσε τη θηλη οταν δεν ηθελε αλλο..τωρα καθεται κ μου τσακιζει τις θηλες.

απο χθες αρχισαν να πεφτουν κ τα ραμματακια μου κ εχει περασει εντελως ο πονος!επιτελους καθομαι σαν ανθρωπος!

η μικρη παει σχετικα καλα απο υπνο αν εξαιρεσουμε οτι συνηθως 11 με 3 το ξημερωμα ειναι ανησυχη και δεν ξερει τι θελει..απο την κοιλια αυτο ηταν το ωραριο του τρελου κλωτσου!

Δωρακι κ εμενα για τα κακακια η παιδιατρος το ιδιο μου ειπε,μη σκας.μπορει να περασει κ βδομαδα.;)

Αννουλα πως εισαι;ολα και ολοι καλα;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινακι μου πολυ στεναχωρεθηκα με οσα διαβασα..ευχομαι να περασουν γρηγορα ολα!

Ποπακι μου χαιρομαι που το παλευεις.εφοσον αντεχεις, κ σαν να σε διαβαζω λιγο καλυτερα νομιζω ή ειναι ιδεα μου;κοριτσακι μου εισαι αξια θαυμασμου!εγω νομιζω δε θα ειχα τις αντοχες να συνεχισω..εδω μου περναει απο το μυαλο να το κοψω εγω στο 40ημερο που το μονο μου προβλημα ειναι οι λιγο πληγωμενες θηλες κ η σχετικα μειωμενη παραγωγη..αλλα οταν ειναι να της δωσω μπουκαλι,συνηθως το βραδυ,μου φευγει ενα βαρος!εχει βρει τωρα καινουργιο κολπο στο στηθος κ καθεται κ πιπιλαει!πολλες φορες γκρινιαζει να παρει στηθος μονο κ μονο για το πιπιλισμα.προσπαθω να της το κοψω αλλα δεν τα καταφερνω κ πολυ καλα μεχρι στιγμης..παλιοτερα απλα πετουσε τη θηλη οταν δεν ηθελε αλλο..τωρα καθεται κ μου τσακιζει τις θηλες.

απο χθες αρχισαν να πεφτουν κ τα ραμματακια μου κ εχει περασει εντελως ο πονος!επιτελους καθομαι σαν ανθρωπος!

η μικρη παει σχετικα καλα απο υπνο αν εξαιρεσουμε οτι συνηθως 11 με 3 το ξημερωμα ειναι ανησυχη και δεν ξερει τι θελει..απο την κοιλια αυτο ηταν το ωραριο του τρελου κλωτσου!

Δωρακι κ εμενα για τα κακακια η παιδιατρος το ιδιο μου ειπε,μη σκας.μπορει να περασει κ βδομαδα.;)

Αννουλα πως εισαι;ολα και ολοι καλα;;

Γεια σου Λιτσακι, ολοι καλα ειμαστε, ευτυχως!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ.........

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΑ!!!!!!!

:D:D:D:D:D

Μπραβο, επιτελους!!

Ρωτα ομως τον παιδιατρο γι'αυτο που σου ειπα , να το κανεις αλλη φορα αν ειναι.Τοσες μερες το καημενο μπορει να δυσφορει και να αισθανεται πρηξιμο.

Καλημερα Εφη!!

27 ευρω το εχουν τα 900γραμ.!! και μετα θελουν να παμε και μπροστα!!

Αι σιχτιρ!!

Καλα βρε Αννα (σωστα θυμαμαι?) ποιο γαλα περνετε και ειναι τοσο ακριβο?

Κατερίνα περαστικά κουκλα μου. εύχομαι γρήγορα να τελειώσει ο γολγοθάς που τραβάς και να πάρεις το μωράκι σου στο σπίτι σου. να είναι γερά και καλότυχα και τα δύο και να τα χαίρεσαι. πολύ γρήγορα όλο αυτο θα τελειώσει να είσαι σίγουρη.

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!

κατερινακι μου να σου ζησουν! ευχομαι απο την καρδια μου να παρεις συντομ το αγγελουδι σου σπιτι σας κ ο αντρας σου να εχει καλα αποτελεσματα!!!! εισαι σε πολυ δυσκολη φαση σιγουρα! ολα να περασουν σαν κακο ονειρο! φιλακια πολλα γλυκια μου!

Εφιαλτη νομιζω οτι ζω Αναστασια μου αστα να πανε δεν υπαρχει πο σκληρο πραμα να εχεις γεννησει και να μη μπορεις να κρατησεις το μωρο σου στην αγκαλια σου και να μη φτανει αυτο να σε χτυπαει και αλλο η ''τυχη''..........

καλημερα κοριτσια!!!

κατερινα μου περαστικα να ειναι ελπιζω να σας δωσουν συντομα την μικρη!!!

Ευχαριστουμε πολυ Εφη μου

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλα βρε Αννα (σωστα θυμαμαι?) ποιο γαλα περνετε και ειναι τοσο ακριβο?

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!

Εφιαλτη νομιζω οτι ζω Αναστασια μου αστα να πανε δεν υπαρχει πο σκληρο πραμα να εχεις γεννησει και να μη μπορεις να κρατησεις το μωρο σου στην αγκαλια σου και να μη φτανει αυτο να σε χτυπαει και αλλο η ''τυχη''..........

Ευχαριστουμε πολυ Εφη μου

Τι κανεις Κατερινακι??

Ευχομαι ολα αυτα που περνας να γινουν ενα κακο ονειρο σε λιγες μερες, και να μη χρειαστει να ξαναμπει σε νοσοκομειο το μωρακι σου.Ευχομαι επισης τα καλυτερα για τον αντρα σου.

Το almiron περνουμε και κανει τοσο στο φαρμακειο.

Γεια σου Σοφακι!!

Γιατι δεν κανεις το μωρο μπανιο σε αλλη ασχετη ωρα, οχι κοντα στο φαγητο δλδ, για να μην κλαιει?

Γεια σου Αννα μου!Μολις τωρα τον καναμε μπανιο κ δεν εβγαλε αχνα στο μπανιο ...Αλλα τρελαθηκε με το αλλαγμα..χαχα !καθε φορα κατι αλλο..

παντως θα το δοκιμασω κ αυτο που λες...

Πες μου λιγο πως της προετοιμαζεις τα μπιμπερο , το νερο κ το γαλα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια μου!!

Κατερινα μου τι λουκι τραβατε κ εσεις !!Περαστικα σας κ συντομα να παρετε την μικρουλα σας σπιτι σας!!Να δεις που στο τελος ολα θα ειναι τελεια..

Σε καταλαβαινω πως νοιωθεις , εγω εκλαιγα που τον ειχαν 1,5 μερα στην φωτοθεραπεια για τον ικτερο...

Μακαρι Σοφια μου μακαρι

Κατερινάκι περαστικά στο κορίτσι σου. Σε νιώθω γιατί έζησα πρόσφατα το σοκ του νοσοκομείου. Όλα καλά θα πάνε φιλενάδα, δοκιμασία όπως λες είναι και θα περάσει.

Περαστικά και στον άντρα σου, αυτοί οι γιατροί είναι να σε τρελλαίνουν τελικά.

Δυσκολη και σκληρη δοκιμασια ασε που θα με χασεψουν οι γιατροι μεχρι σημερα μου ελεγαν να παω να την ταισω (τη μπεμπα που ειναι στο νοσοκομειο) για να τη μαθω και σημερα που πηγα μου ειπαν οχι ακομη...... Γινοτανε ενας πανικος σημερα και θελανε να μας διωξουν οτυς γονεις τι να τους πω εχει χαρη που δεν εχω κουραγιο και διαθεση για καβγαδες........

Να σαι καλα Λιτσακι μου.

Αυριο θα της κανουν και υπερηχο καρδιας της μικρης μου αντε να τελειωνουμε με μια μια εξεταση δε μπορω αλλη αγωνια για τα αποτελεσματα κουραστικα να περιμενω......... Ελπιζω να βγουν και αυτα που περιμενουμε πως και πως για να δουμε απο κει και περα πως θα κινηθουμε.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Γεια σου Αννα μου!Μολις τωρα τον καναμε μπανιο κ δεν εβγαλε αχνα στο μπανιο ...Αλλα τρελαθηκε με το αλλαγμα..χαχα !καθε φορα κατι αλλο..

παντως θα το δοκιμασω κ αυτο που λες...

Πες μου λιγο πως της προετοιμαζεις τα μπιμπερο , το νερο κ το γαλα...

Αποστειρωνω καθε φορα 6 μπιμπερο, τοσα χωραει ο αποστειρωτης, βραζω νερο σε μια κατσαρολα , ετοιμαζω υστερα τα γευματα για παραδειγμα εμεις τωρα πινουμε 100γρ. καθε φορα περιπου, αρα βαζω στα μπουκαλια 120γρ. στο καθε ενα μονο νερο, τα κλεινω και τα βαζω ψυγειο.Οταν πλησιαζει η ωρα του γευματος περνω ενα το βαζω στον ειδικο θερμαντηρα που το φερνει στη σωστη θερμοκρασια (ξερεις ποιον λεω?) , υστερα βαζω τη σκονη και το φτιαχνω.Το ιδιο κανω και τη νυχτα, δλδ. το νερο ειναι ετοιμο και περιμενει.

919_2.jpg

Κατερινακι μου ολα καλα θα ειναι κ με τη μικη σου κ με τον αντρουλη σου!η Παναγια να ειναι μαζι σας να περασει γρηγορα ολο αυτο..

αχ υπερηχο θα κανουμε κ εμεις μαλλον γιατι η παιδιατρος ειπε οτι εχουμε ενα φυσηματακι που πρεπει να το δουμε για να αποκλεισουμε καθε ενδεχομενο..ηταν να το κανουμε στις 20 μερες αλλα επειδη πηρε καλο βαρος κ απο συμπτωματα υποπτα δεν εχει τπτ,θα την ξαναεξετασει κ αν ειναι θα το κανουμε μετα τις 40 μερες.

επισης εμας βρε κοριτσια η γιατρος μας βρηκε τα ισχιακια μας λιγο χαλαρα,που ειναι συνηθες λεει στα κοριτσακια κ της φοραμε 2 παμπερς.της βαζω κ ενα 2ο πανω απο το εσωρουχακι και το καημενο οταν κοιμαται στο πλαι,το πανω της το ποδαρακι το εχει κ αιωρειται,σαν τα σκυλακια που κατουρανε!!το εχετε ξανακουσει;περιμενω να ερθει το ιστορικο των εξετασεων που της κανανε στο Ιασω κ θα παρω μια 2η γνωμη απο μια αλλη παιδιατρο..

GjJbp3.png7IWup3.png

Τι κανεις Κατερινακι??

Ευχομαι ολα αυτα που περνας να γινουν ενα κακο ονειρο σε λιγες μερες, και να μη χρειαστει να ξαναμπει σε νοσοκομειο το μωρακι σου.Ευχομαι επισης τα καλυτερα για τον αντρα σου.

Το almiron περνουμε και κανει τοσο στο φαρμακειο.

Να πω οτι ειμαι καλα θα πω ψεματα με τοσα που εχω στο κεφαλι μου εχει αχισει και μειωνεται πολυ το γαλα μου και πανω που ειχαμε βρει το ρυθμο μας με τη μπεμπα και ειχε συνηθισει το θηλασμο.....Το ενα μου στηθος δεν εχει σχεδον καθολου σημερα ουτε καταλαβαινω να ερχεται ρε γμτ.

Καλα το αλμιρον το απλο τοσο πολυ εχει? Εμεις πριν 3 χρ που περναμε το almiron allergy care το μικρο ειχε 20-22 ευρω πω πω ουτε γαλα δε θα μπορουμε να αγοραζουμε για τα μωρα μας.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Αννα μου δεν το ειχα σκεφτει να το κανω ετσι.να εχω ετοιμο δλδ το νερο..εγω εβραζα νερο στο βραστηρα μεχρι τωρα κ αν κρυωνε το εβαζα με τη σκονη μαζι στο μηχανημα που το φερνει σε θερμοκρασια.πειραζει λες;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...