Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Με τις ψευδοθηλές προσπαθείς ή όχι? Μήπως να πάς σε άλλο μέρος? Πιο ήσυχο ίσως? Πότε έχει φάει πρίν? Τρέχει απλά το στήθος ή κάνει συντριβάνι? Μήπως έχεις πολύ ροή και πνίγεται και γι' αυτό δεν θέλει? Μήπως αργείς να την ταίσεις και τσατίζεται? Κάθε φορά που το κάνει προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να παρατηρείς γύρω σου τι υπάρχει. Τι θα μπορούσε να την ενοχλεί? Θα ήσουν διατεθημένη να ταίσεις με κυπελάκι? Μπορεί και να μην είναι τίποτα από όλα αυτά που λέμε ή σκεφτόμαστε και απλά να είναι κάτι παροδικό και να στρώσει σε μερικές μέρες. Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο υποθέσεις. Σκέφτομαι το κάνει μόνο από το ένα στήθος? Μήπως την πονάει τίποτα από την πλευρά που την κρατάς? Ελπίζω να κατάλαβες ποιό είναι το σκεπτικό. Αντί να σκας και να αγχώνεσαι με το ότι δεν τρώει θα πρέπει το μυαλό σου να γυροφέρνει στην λύση του προβλήματος. Πάρτο λίγο χαλαρά γιατί και πιο γρήγορα θα το λύσεις και δεν θα μάθεις ακριβώς τι φταίει.

Καληνύχτα από εμάς και σου εύχομαι ήσυχους θηλασμούς γρήγορα. Μετά τις 6 περίπου εβδομάδες που θεωρητικά έχεις εγκατεστημένη γαλουχία θα δεις ότι θα τον απολαμβάνεις το θηλασμό. Ειδικά εκείνους τους βραδυνούς που έχει τόσο ησυχία στο σπίτι σαν να είστε μόνο οι δυο σας και τρώει και σε κοιτάει στα μάτια σαν να σου λέει τόσα πράγματα. Είναι ένα άλλο είδος έρωτα. Μαγικές στιγμές. Πολύ τις απολαμβάνω. Σου εύχομαι ειλικρινά να μπορέσεις να τις ζήσεις αυτές τις στιγμές.

σονια μου δοκιμαζω κ με ψευδοθηλες και χωρις και δεν θελει...και απο τα δυο στηθια δεν θελει ,,,μονο καμια φορα αν την πιασει οπως εχθες κ πηρε 20 λεπτα απο το αριστερο που μονιμως ειναι χλαπατσα το στηθος και δεν εχει πολυ γαλα...το δεξι εχει πολυ γαλα και τρεχει σαν συντριβανι απο πολλα σημεια,,,μαλλον πνιγεται γιαυτο δεν το θελει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οσο για το μερος το δοκιμασα και αυτο ...η μικρη επειδη δεν κλαιει συχνα ,,,σπανια την εχουμε ακουσει να κλαιει,,,κυριως βγαζει ενα ηχο σαν γκρινια ψαχνει δεξια κ αριστερα και κοκκινιζει,,απο εκει καταλαβαινω οτι πειναει,,,κανα δυο φορες την αφησα παραπανω κ αρχισε να κλαιει δυνατα επειδη πεινουσε...

με κυπελακι τι εννοεις?τι ειναι αυτο?? εμενα η μαμα μου με ταιζε ειπε με ενα κουταλακι επειδη δεν επαιρνα ουτε στηθος ουτε μπιμπερο...

οσο για το τελευταιο που λες αυτο ακριβως θελω να ζησω γιαυτο κ επιμενω...

ασπουμε εχτες ξυπνησε 9 το πρωι εφαγε και κοιμηθηκε στες 10 μετα ξυπνησε 1.30 εφαγε και ξανα κοιμηθηκε αμεσως μεχρι τες 7!!με νυχια και με δοντια τον κρατησα ξυπνιο για 1.30 ωρα και μετα ξανα κοιμηθηκε φαγαμεσ στες 10 το τελευταιο γευμα και ξανα κοιμηθηκε στες 11 μετα ξυπνησε 1.30 το πρωι και μετα δεν ξανα κοιμοταν με τιποτα ,μετα τες 3 το πρωι κοιμηθηκε λιγο και ξυπνησε στες 5 και μετα στες 8!!!!εχω χαμηλο φωτισμο στο δωματιο το βραδυ!!

εφακη μου εμεις εχουμε πολυ χειροτερα ωραρια απο εσας παρε κουραγιο απο εμενα κουκλα μου!! εμενα με παει απο τις 11 μεχρι τις 6 το πρωι συνεχομενα ξυπνια...κοιμαται 6 με 9 περιπου και μετα ξαναξυπναει και κοιμαται περιπου κατα τις 13..και παει λεγοντας...

καλημερα Αννουλα! τι κανεις? εμεις καλουτσικα! ποιο γαλα ειναι αυτο? εγω το φριζολακ πηρα.. δεν ξερω ποσο κανει γιατι μου το αγορασαν..

μαργαριτακι μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια κουκλα μου!!τι να κανουμε μωρε οσο μπορουμε το παλευουμε...

και εγω το φριζολακ γαλα δινω...και μια χαρα το πινει!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δωρακι κ εγω βαζω το babyradio!!:P:p μην αγχωνεσαι για τα κακακια κ σε εμενα το ειχε πει ο γιατρος κ μια φιλη μου ετσι. αλλα κανει 1 φορα την εβδομαδα το πολυ!! αυτη δεν ετρωγε καθολου πρασινα, φοβοταν μην εχει προβλημα το παιδι.δεν ξερω αν ειναι απο αυτο. εγω παντως τρωω λιγο απ'ολα κ δεν εχω τετοιο θεμα:rolleyes::rolleyes:

νικη μου μια χαρα ο μπεμπακος!τσουπωτος!!!

αννα μου μια χαρα ωραρια εχει η μπουμπουκα!! φτου φτου!!!

ναι εκλαιγε το αντρακι μου μωρε! κ οταν τον αγκαλιασα αμεσως σταματησε! ναααααα τα δακρυααααα!!!!

εφακη νυχτοπουλι μας βγηκε ε??? αχ μου θυμιζει την ανηψια μου! βαμπιρ ειχαν γινει ολοι!!!!

αναστασια μου καλη αρχη κοπελα μου!! σουπερ ειναι ο μπεμπακος σου!! σου δινω και συγχαρητηρια που μια χαρα τοσο καιρο τα καταφερνεις μονη σου σε ολα και δεν σε εχω ακουσει να γκρινιαζεις ουτε μια φορα!! εισαι θηριο!! (οχι σαν κ εμενα την γκρινιαρα )

B4Itp2.png

Αναστασια μου καλη αρχη με τα εμβολια! αχ μεγαλωσε ο μπεμπης σου!!!
αναστασια μου καλη αρχη κοπελα μου!! σουπερ ειναι ο μπεμπακος σου!! σου δινω και συγχαρητηρια που μια χαρα τοσο καιρο τα καταφερνεις μονη σου σε ολα και δεν σε εχω ακουσει να γκρινιαζεις ουτε μια φορα!! εισαι θηριο!! (οχι σαν κ εμενα την γκρινιαρα )

σας ευχαριστω κοριτσια!!

ποπακι μου μαλλον δεν θυμασαι καλά!! κ εγω γκρινιαζα!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπακι μην ακουω χαζα! δεν εισαι γκρινιαρα παιδι μου! απλα σου εχουν κατσει μερικα πραγματα δυσκολοτερα απο το μεσο ορο. κ μην ξεχναμε βγηκες κ απο μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη! ποση αντοχη να εχεις πια?

καλα κ ολο το βραδι τι κανετε για πες? εγω ειμαι η χειροτερη γκρινιαρα τελικα νομιζω..

επειδη με κραταει απο τις 11 μεχρι τις 2μιση γκρινιαζω κ απο πανω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια γεια σας εμας ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ...

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΧΤΕς ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ 2.

ΤΣΙΜΠΙΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ.

ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙς ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙς ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙς ΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ.

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩς ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΠΟΛΥ Κ ΕΧΕΙ ΑΕΡΙΑ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!!!!!εμεις χθες βραδυ κοιμηθηκαμε 2.30-7.00..καλα ητανε..βρε κοριτσια τοην ημερα κ εμενα ΄΄παναγιτσες'' ειναι...απο αργα το απογευμα ζωηρεύουν...ααααααα

εφη κοιτα για τα γαλατα...αλμιρον τρωνε κ τα δικα μου 1 κουτι καθε 2 μερες χαλαω....αχχχχχχ να τα παιρνω απο κυπρο αν ειναι,,,πολυ κλεφτες εδω δεν το συζητω!!!!

γεια σου Μαργαριτα μου!!!!

εμεις απο βδομαδα εμβολιο...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Να μαι κι εγω παλι!!! Ολο νομιζω οτι ξυπνάει....

Πόπη μην αγχώνεσαι ολα θα στρώσουν!!

Πριν ηρθε κ η ενδοεπικοινωνια που πήρα απο το ebay. Αλλα δεν μας έκοψε να παρουμε μετατροπεα πριζας!! Χα χα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσάκια!!!!!εμεις χθες βραδυ κοιμηθηκαμε 2.30-7.00..καλα ητανε..βρε κοριτσια τοην ημερα κ εμενα ΄΄παναγιτσες'' ειναι...απο αργα το απογευμα ζωηρεύουν...ααααααα

εφη κοιτα για τα γαλατα...αλμιρον τρωνε κ τα δικα μου 1 κουτι καθε 2 μερες χαλαω....αχχχχχχ να τα παιρνω απο κυπρο αν ειναι,,,πολυ κλεφτες εδω δεν το συζητω!!!!

γεια σου Μαργαριτα μου!!!!

εμεις απο βδομαδα εμβολιο...

τι κανεις Λαμπρινη μου? εσεις το απογευμα ζωηρευετε? εμεις βραδι! ελεος!!!!

τωρα την ταιζω δεν ξυπναγε με τιποτα! ειχα φαει πριν στις 12μιση κ πολυ λιγη ωρα. νορμαλ ειναι αυτο? φανταζομαι νορμαλ θα ειναι! τη νυχτα μερα εχει κανει η μικρη νομιζω.

εμβολιο ε? στο ταμειο σου θα το κανεις? η σε ιδιωτικη παιδιατρο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kαλησπερα κοριτσια μου!!

Εφη κ Μαργαριτα βαλτε με στο κλαμπ με τις αυπνες..Και εμεις την νυχτα μερα εχουμε κανει...

Βεβαια εμας εχει τους κολικους κ ταλαιπωρειται το καημενακι...Τις τελευταιες μερες τον κοιμιζουμε μαζι μας η πανω μας αλλιως δεν γινεται...Ολο ξυπναει κ κλαιει μεσα στην κουνια...

Ελπιζω να στρωσουμε λιγακι τωρα που σαραντισαμε...

Σημερα ηταν να παω εκκλησια αλλα δεν εχει καλο καιρο κ λεω να παμε αυριο...

Ποπακι μου υπομονη κ ολα θα γινουν..

Κατερινα μου τι λουκι τραβατε κ εσεις !!Περαστικα σας κ συντομα να παρετε την μικρουλα σας σπιτι σας!!Να δεις που στο τελος ολα θα ειναι τελεια..

Σε καταλαβαινω πως νοιωθεις , εγω εκλαιγα που τον ειχαν 1,5 μερα στην φωτοθεραπεια για τον ικτερο...

Δωρα μου ο παιδιατρος χθες μου ειπε οτι τα θηλαζοντα μωρα μπορουν να κανουν κακα τους συνεχεια η και 1 φορα στις 5 μερες ..Ειναι φυσιολογικο λεει...

Νικη μου απαραδεκτοι αυτοι με την κουνια ε??Εγω θα τους ειχα στειλει στο δια@@λο!!Καλε το μωρο μεγαλωνει πως να χωρεσει στην καλαθουνα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ποπακι μην ακουω χαζα! δεν εισαι γκρινιαρα παιδι μου! απλα σου εχουν κατσει μερικα πραγματα δυσκολοτερα απο το μεσο ορο. κ μην ξεχναμε βγηκες κ απο μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη! ποση αντοχη να εχεις πια?

καλα κ ολο το βραδι τι κανετε για πες? εγω ειμαι η χειροτερη γκρινιαρα τελικα νομιζω..

επειδη με κραταει απο τις 11 μεχρι τις 2μιση γκρινιαζω κ απο πανω...

ναι ειναι κ αυτο δεν ειμαι φρεσκια κ ανανεωμενη απο αντοχες...αλλα εχω πεισμα και με τον ενα η τον αλλο τροπο θα τα καταφερω επειδη το θελω...το βραδυ εμας το ματι της ειναι γαριδα και δεν κλεινει με τπτ,,,την μια τρωμε εκει που μαστουρωνει και λεω θα κοιμηθει ,,εκει ξυπναει...μετα την αλλαζω πανα ( ευτυχως της αρεσει ) το ματι παλι γαριδα...κ μετα καθομαστε και κοιτιομαστε ...χα χα χα ετσι ξημερωνουμε κι εμεις κ μετα απο τοση κουραση ολη την ημερα ειναι πουλακι!! ελα ομως που εγω την ημερα εχω να κανω δουλειες στο σπιτι οποτε δεν κοιμαμαι παρα μονο 2-3 ωρες την ημερα καθε μερα...εμεις περναμε ωρες ατελειωτες ομως προσπαθωντας να θηλασκουμε...

σας ευχαριστω κοριτσια!!

ποπακι μου μαλλον δεν θυμασαι καλά!! κ εγω γκρινιαζα!!:tongue::tongue:

εεε οχι οσο εμενα αναστασια μου!! μια χαρα ησουν εσυ ....σιωπαινεις κ δεν μιλας!!!:wink:;-):wink: κ τα βγαζεις εις περας!! συνεχισε ετσι αγαπη!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

σονια μου δοκιμαζω κ με ψευδοθηλες και χωρις και δεν θελει...και απο τα δυο στηθια δεν θελει ,,,μονο καμια φορα αν την πιασει οπως εχθες κ πηρε 20 λεπτα απο το αριστερο που μονιμως ειναι χλαπατσα το στηθος και δεν εχει πολυ γαλα...το δεξι εχει πολυ γαλα και τρεχει σαν συντριβανι απο πολλα σημεια,,,μαλλον πνιγεται γιαυτο δεν το θελει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οσο για το μερος το δοκιμασα και αυτο ...η μικρη επειδη δεν κλαιει συχνα ,,,σπανια την εχουμε ακουσει να κλαιει,,,κυριως βγαζει ενα ηχο σαν γκρινια ψαχνει δεξια κ αριστερα και κοκκινιζει,,απο εκει καταλαβαινω οτι πειναει,,,κανα δυο φορες την αφησα παραπανω κ αρχισε να κλαιει δυνατα επειδη πεινουσε...

με κυπελακι τι εννοεις?τι ειναι αυτο?? εμενα η μαμα μου με ταιζε ειπε με ενα κουταλακι επειδη δεν επαιρνα ουτε στηθος ουτε μπιμπερο...

οσο για το τελευταιο που λες αυτο ακριβως θελω να ζησω γιαυτο κ επιμενω...

εφακη μου εμεις εχουμε πολυ χειροτερα ωραρια απο εσας παρε κουραγιο απο εμενα κουκλα μου!! εμενα με παει απο τις 11 μεχρι τις 6 το πρωι συνεχομενα ξυπνια...κοιμαται 6 με 9 περιπου και μετα ξαναξυπναει και κοιμαται περιπου κατα τις 13..και παει λεγοντας...

μαργαριτακι μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια κουκλα μου!!τι να κανουμε μωρε οσο μπορουμε το παλευουμε...

και εγω το φριζολακ γαλα δινω...και μια χαρα το πινει!!

Ποπη μου, οποτε και να σε κοιταει το παιδι σου αυτο θα νιωθεις , πιστεψε'με!! και με το μπουκαλι δλδ. οταν σε κοιταει στα ματια, το ιδιο συναισθημα σου δημιουργει, γιατι πιο πολυ για το συναισθημα της μανας μιλαμε εδω και οχι για του μωρου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Σοφακι!!

Γιατι δεν κανεις το μωρο μπανιο σε αλλη ασχετη ωρα, οχι κοντα στο φαγητο δλδ, για να μην κλαιει?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κατερινάκι περαστικά στο κορίτσι σου. Σε νιώθω γιατί έζησα πρόσφατα το σοκ του νοσοκομείου. Όλα καλά θα πάνε φιλενάδα, δοκιμασία όπως λες είναι και θα περάσει.

Περαστικά και στον άντρα σου, αυτοί οι γιατροί είναι να σε τρελλαίνουν τελικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπη μου, οποτε και να σε κοιταει το παιδι σου αυτο θα νιωθεις , πιστεψε'με!! και με το μπουκαλι δλδ. οταν σε κοιταει στα ματια, το ιδιο συναισθημα σου δημιουργει, γιατι πιο πολυ για το συναισθημα της μανας μιλαμε εδω και οχι για του μωρου.

χα χα τα χω μπερδεψει ολα νομιζω...Αννα μου!!

εγω νομιζα με το μπουκαλι δεν θα με κοιταει καν...ντοινγκ...ενταξει μην τσατιζεστε λεω κουφα και χαζα τωρα...

παντως οταν την εχω στο στηθος μου προκαλει μια απιστευτη ηρεμια και χαλαρωση ...αλλα μεχρι να μπει στο στηθος γινεται μαχη κανονικη...ολο κ ολο μια φορα την ημερα θηλαζει...τις υπολοιπες μπιμπερο...

B4Itp2.png

Μαργαριτα ξεκιναμε απο το απογευμα κ μπορει να φτασουμε 6 το πρωι στο τσακιρ κεφι...

εχω ιδιωτικο παιδιατρο αλλα πλεον συνταγογραφουν κ αυτοι οποτε τα εμβολια τα παιρνουμε δωρεαν

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...