Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μεγαλωσε αρκετα ο γλυκός μου....

ασε που τωρα αρχισε και μας χαμογελαει και μας λεει και αγκου τρελα ειναι... και ακομη εχουμε πολλά να ακουσουμε και να δουμε....

φυσικα θα κανονισουμε χεχεχε να ερθεις Λευκωσια:P:p....

που λες εχθες το βραδυ θεε μου φοβερος αερας, νομιζα θα εριχνε το σπιτι κατω... ηθελα να παρω το μπεμπη αγκαλια και να κοιμηθω μαζι του....

τωρα θα αρχισουν τα ωραια!!!!να ερθω νικη μου αν και δεν ξερω καλα τουσ δρομουσ!!!μεχρι το mall θα τα καταφερω ομως!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Εφη!!

27 ευρω το εχουν τα 900γραμ.!! και μετα θελουν να παμε και μπροστα!!

Αι σιχτιρ!!

τετοια μεγαλη διαφορα ;;;;

αστα εμενα κοιματε ολοι την μερα και το βραδυ κανουμε βαρδιες!!!εκανα μαυρουσ κυκλουσ απο την αυπνια!!

καλημερα αννα μου!!μα 10 ευρο ειναι πολυ διαφορα:shock::shock::shock:

δυσκολο εφη μου εγω θα τρελενομουνα,, πρεπει να βρεις τρόπους να το ανατρεψεις αυτο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τωρα θα αρχισουν τα ωραια!!!!να ερθω νικη μου αν και δεν ξερω καλα τουσ δρομουσ!!!μεχρι το mall θα τα καταφερω ομως!!

τοτε εκλεισε mall θα βρεθουμε θα πιουμε και το καφε μας....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

τετοια μεγαλη διαφορα ;;;;

δυσκολο εφη μου εγω θα τρελενομουνα,, πρεπει να βρεις τρόπους να το ανατρεψεις αυτο...

πως να το κανω αυτο??δεν ξυπνα με τιποτα οταν κοιματε!!ουφ ειμαι να σκασω ,στο γιο μου τον μεγαλο δεν ειχα τετοια προβληματα!!

τοτε εκλεισε mall θα βρεθουμε θα πιουμε και το καφε μας....

οκ!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πως να το κανω αυτο??δεν ξυπνα με τιποτα οταν κοιματε!!ουφ ειμαι να σκασω ,στο γιο μου τον μεγαλο δεν ειχα τετοια προβληματα!!

οκ!!!!

την ημερα πότε ξυπναει δηλαδη;;;

την νυχτα να εχεις χαμηλο φωτισμο και ποτε να μην του μιλας

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

την ημερα πότε ξυπναει δηλαδη;;;

την νυχτα να εχεις χαμηλο φωτισμο και ποτε να μην του μιλας

ασπουμε εχτες ξυπνησε 9 το πρωι εφαγε και κοιμηθηκε στες 10 μετα ξυπνησε 1.30 εφαγε και ξανα κοιμηθηκε αμεσως μεχρι τες 7!!με νυχια και με δοντια τον κρατησα ξυπνιο για 1.30 ωρα και μετα ξανα κοιμηθηκε φαγαμεσ στες 10 το τελευταιο γευμα και ξανα κοιμηθηκε στες 11 μετα ξυπνησε 1.30 το πρωι και μετα δεν ξανα κοιμοταν με τιποτα ,μετα τες 3 το πρωι κοιμηθηκε λιγο και ξυπνησε στες 5 και μετα στες 8!!!!εχω χαμηλο φωτισμο στο δωματιο το βραδυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ασπουμε εχτες ξυπνησε 9 το πρωι εφαγε και κοιμηθηκε στες 10 μετα ξυπνησε 1.30 εφαγε και ξανα κοιμηθηκε αμεσως μεχρι τες 7!!με νυχια και με δοντια τον κρατησα ξυπνιο για 1.30 ωρα και μετα ξανα κοιμηθηκε φαγαμεσ στες 10 το τελευταιο γευμα και ξανα κοιμηθηκε στες 11 μετα ξυπνησε 1.30 το πρωι και μετα δεν ξανα κοιμοταν με τιποτα ,μετα τες 3 το πρωι κοιμηθηκε λιγο και ξυπνησε στες 5 και μετα στες 8!!!!εχω χαμηλο φωτισμο στο δωματιο το βραδυ!!

εφη μου δες εδω ελπιζω να σε βοηθισει http://www.mamakid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=98:-0-12-&catid=35:2010-01-25-12-27-26&Itemid=59

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα μανουλες!

τι μου κανετε? εμεις τωρα ακουμε τραγουδακια! εγω δηλαδη γιατι το κοριτσι ριχνει υπνους παλι! προσπαθω μπας κ ξυπνησει με τη μουσικουλα αλλα μπααα.. μονο το βραδι ξερει να βασανιζει τη μανουλα!!!

βρε κοριτσια πως να την κραταω ξυπνια? ολο κοιμαται μεσα στη μερα.. κ μετα κατα τις 11 το βραδι ξυπναει πεινωντας κ τρωει μεχρι τις 2μιση!!!!!!!!!!! ε φυσικα με διαλειματα για αλλαγμα κ προσπαθειες για νανι!

εκτος απο αυτο το διαστημα ολη μερα ειναι πολυ ηρεμη κ κανει νανακια.. μα ποτε ξεκινανε να ειναι ξυπνια λιγο παραπανω?

Α αυτο με τις επισκεψεις..... Εμενα θεωρειται δεδομενο οτι δεν πρεπει να ειμαι μονη μου.... Ολο κ καποιος ερχεται παντα.... Η μαμα μου,πεθερα...ολο κ καποιος!!Οκ θελουν να την δουν αλλα καθε μερα με παρεα πρεπει να ειμαι?? Ουφ...!!!

Δωρακι μου καλα εισαι? εγω δεν αντεχω να εχω επισκεψεις.. ακομα δεν εχω βρει καθολου ακρη κ προγραμμα κανενα..οι επισκεψεις με μαρανανε...

οι επισκεψεις θα περιμενουν για λιγο αργοτερα...εχω κ τη μετακομιση απο πανω...:confused::confused::confused:

το θεμα ειναι να θες να τον ξυπνησεις και να μην ξυπνα και να θες να τον κοιμησεις και να μην κοιματε!!οτι θελει κανει ,ο μικρος εχει αποψη!!!

μα αυτο λεω κ εγω πως να την κρατησω ξυπνια?? γινεται?

Λοιπόν ακούστε να γελάσετε...

Η μικρούλα οταν ξυπναει θελει οπωσδήποτε να φαει αμεσωςκ ετσι οταν παω να την αλλαξω κλαιει κ κοκκινιζει σαν παντζαρακι!!! Ε κι εμεις για να μην ξυπναμε κ τον κοσμο βρηκαμε κόλπο...!!!! Σκύβω εγω πάνω απο την αλλαξιέρα με το βυζι κ την θηλαζω να ξεχαστει και ο αντρας μου την αλλάζει πάνα!! Μα τι να κάνουμε πια?? Ζογκλερικά και ακροβατικά!!!! Αμε...!!! Το τσίρκο μεντράνο σε όλα του τα μεγαλεία...:lol::lol::lol::lol: Όσα ακροβατικά δεν έκανα με το σεξ για να την συλλάβω τα κάνω τωρα και κρεμιέμαι σαν την τσίτα πάνω απο το επιπλο της αλλαξιέρας!!! χα χα!!:tongue::tongue::tongue:

χαχχαχαχαχχαχααχα.... κ εμενα το χειροτερο της ειναι το αλλαγμα..ειδικα το βραδι που ειναι κ μεσα στην τσιτα δεν της αρεσει καθολου... χτες τσιριζε νομιζα θα σηκωσουμε την γειτονια στο ποδι σαν να την εσφαζα εκανε...πολυ με στεναχωρει αυτο...

Μπραβο Δωρα μου , μια χαρα σας βρισκω...ακροβατης εγινες για την μπουμπου!!

Ουτε εμενα θελει να τον αλλαξω κ να τον κανω μπανιο οταν ξυπναει πεινασμενος.....Τι να κανω??

αχ Σοφακι ολες τα ιδια περναμε τελικα!

Νομίζω ότι θα έχετε πολύ γέλιο. Ο ένας να αλλάζει και ο άλλος να ταίζει? Χαχαχα

Γιατί δεν την αλλάζεις μετά το φαγητό της να είναι και ήρεμη?

κ εμενα Σονια δεν της αρεσει καθολου το αλλαγμα μετα το φαι επειδη ειναι ανασκελα μαλλον κ την πιανει λοξυγκας. που δεν της αρεσει καθολου κ κραταει κ ωρα..οποτε το αποφευγω οσο μπορω.. αλλα οταν την ακουω να κανει κακα την αλλαζω τι να κανω? κ οποτε την ταιζω τσεκαρω αν τα εχει κανει κιολας..

οχι κλειστο γαμο λεμε το πολυ με 100-150 ατομα...εγω θελω κ πιο λιγα ατομα αλλα ο αντρας μου εχει και μεγαλο σοι ...σκεφτομαι μονο το τρεξιμο για νυφικα κ τετοια που θα το κουβαλαω μαζι μου το μωρο??

Ποπακι μου κουραγιο θα την βρεις την ακρη ειμαι σιγουρη. εισαι αγωνιστρια εσυ! κ εγω εκανα κλειστο γαμο αλλα πολυ κλειστο.. σε ενα ξωκλησι 60 ατομα.. γιατι να υπαρχει προβλημα να τον κανεις σε ενα χρονο? μια χαρα!

μια που λετε για τραγουδακια εμενα το αγαπημενο μου ειναι οι μελισσουλες απο τα ζουζουνια! το τραγουδαγα πολυ πριν σκεφτω τα μωρα καν!!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σε ευχαριστω νικη μου θα το δω!!

καλημερα μανουλες!

τι μου κανετε? εμεις τωρα ακουμε τραγουδακια! εγω δηλαδη γιατι το κοριτσι ριχνει υπνους παλι! προσπαθω μπας κ ξυπνησει με τη μουσικουλα αλλα μπααα.. μονο το βραδι ξερει να βασανιζει τη μανουλα!!!

βρε κοριτσια πως να την κραταω ξυπνια? ολο κοιμαται μεσα στη μερα.. κ μετα κατα τις 11 το βραδι ξυπναει πεινωντας κ τρωει μεχρι τις 2μιση!!!!!!!!!!! ε φυσικα με διαλειματα για αλλαγμα κ προσπαθειες για νανι!

εκτος απο αυτο το διαστημα ολη μερα ειναι πολυ ηρεμη κ κανει νανακια.. μα ποτε ξεκινανε να ειναι ξυπνια λιγο παραπανω?

Δωρακι μου καλα εισαι? εγω δεν αντεχω να εχω επισκεψεις.. ακομα δεν εχω βρει καθολου ακρη κ προγραμμα κανενα..οι επισκεψεις με μαρανανε...

οι επισκεψεις θα περιμενουν για λιγο αργοτερα...εχω κ τη μετακομιση απο πανω...:confused::confused::confused:

μα αυτο λεω κ εγω πως να την κρατησω ξυπνια?? γινεται?

χαχχαχαχαχχαχααχα.... κ εμενα το χειροτερο της ειναι το αλλαγμα..ειδικα το βραδι που ειναι κ μεσα στην τσιτα δεν της αρεσει καθολου... χτες τσιριζε νομιζα θα σηκωσουμε την γειτονια στο ποδι σαν να την εσφαζα εκανε...πολυ με στεναχωρει αυτο...

αχ Σοφακι ολες τα ιδια περναμε τελικα!

κ εμενα Σονια δεν της αρεσει καθολου το αλλαγμα μετα το φαι επειδη ειναι ανασκελα μαλλον κ την πιανει λοξυγκας. που δεν της αρεσει καθολου κ κραταει κ ωρα..οποτε το αποφευγω οσο μπορω.. αλλα οταν την ακουω να κανει κακα την αλλαζω τι να κανω? κ οποτε την ταιζω τσεκαρω αν τα εχει κανει κιολας..

Ποπακι μου κουραγιο θα την βρεις την ακρη ειμαι σιγουρη. εισαι αγωνιστρια εσυ! κ εγω εκανα κλειστο γαμο αλλα πολυ κλειστο.. σε ενα ξωκλησι 60 ατομα.. γιατι να υπαρχει προβλημα να τον κανεις σε ενα χρονο? μια χαρα!

μια που λετε για τραγουδακια εμενα το αγαπημενο μου ειναι οι μελισσουλες απο τα ζουζουνια! το τραγουδαγα πολυ πριν σκεφτω τα μωρα καν!!!!!!!!

καλημερα μαργαριτα μου!!!μια απο τα ιδια και εσυ!!κουραγιο αυπνη μανα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Εφη!!

27 ευρω το εχουν τα 900γραμ.!! και μετα θελουν να παμε και μπροστα!!

Αι σιχτιρ!!

καλημερα Αννουλα! τι κανεις? εμεις καλουτσικα! ποιο γαλα ειναι αυτο? εγω το φριζολακ πηρα.. δεν ξερω ποσο κανει γιατι μου το αγορασαν..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Αννουλα! τι κανεις? εμεις καλουτσικα! ποιο γαλα ειναι αυτο? εγω το φριζολακ πηρα.. δεν ξερω ποσο κανει γιατι μου το αγορασαν..

To almiron ειναι

το frisolac εχει 18 ευρο τα 900 γρ!!αυτο πεινουμε και εμεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

To almiron ειναι

το frisolac εχει 18 ευρο τα 900 γρ!!αυτο πεινουμε και εμεις!!!

Εδω το almiron εχει 30? ρε κοριτσια!!! Αν ειναι να μας το στελνετε εσεις απο Κυπρο!!;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εδω το almiron εχει 30? ρε κοριτσια!!! Αν ειναι να μας το στελνετε εσεις απο Κυπρο!!;)

αμαν ρε κοριτσια θα μας τρελλανουν !!!κλεφτες:mad::-x:-x:-xνα στα κανουμε πακετο!!ευτυχως που θηλαζετε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αμαν ρε κοριτσια θα μας τρελλανουν !!!κλεφτες:mad::-x:-x:-xνα στα κανουμε πακετο!!ευτυχως που θηλαζετε!!

Μωρε μηπως ειδες το νουμερο 2 στα 18?????? Δεν μπορει ρε γμτ τοση διαορα τιμης!! Κλεφτες ρε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...