Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα! μολις ταισα το μικρο και ο μεγαλος βλεπει τα ζουζουνια στην τηλεοραση.

Χτες πηγαμε και εμεις γιατρο! ψηλωσαμε 3 ποντους, βαλαμε 400 γρ. και 1 ποντο κεφαλι!! σε μια βδομαδα ολα αυτα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο νικη μου!!! πολυ μεγαλη αναπτυξη ο μπεμπάκος σου!!!!!:D

ωραιο δεν ειναι το ραδιοφωνο αυτο???:P

τελειο ειναι.... βαλε αυτο το τραγουδακι και πες μου αν δεν ειναι τελειο http://www.youtube.com/watch?v=JmB-fCmoHgs ....

δωρα αυτος ο μικρος μου ολο αεριζεται φυσιολογικο ειναι καθε λιγο στο κανει και εσενα;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα! μολις ταισα το μικρο και ο μεγαλος βλεπει τα ζουζουνια στην τηλεοραση.

Χτες πηγαμε και εμεις γιατρο! ψηλωσαμε 3 ποντους, βαλαμε 400 γρ. και 1 ποντο κεφαλι!! σε μια βδομαδα ολα αυτα!!!

τελεια και εσεις.....

οταν ανοιξει ο καιρος να βρεθουμε ε και με την Εφη και την Αννιτα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

τελειο ειναι.... βαλε αυτο το τραγουδακι και πες μου αν δεν ειναι τελειο http://www.youtube.com/watch?v=JmB-fCmoHgs ....

δωρα αυτος ο μικρος μου ολο αεριζεται φυσιολογικο ειναι καθε λιγο στο κανει και εσενα;;

Νικη πολυ μου αρεσουν ολα αυτα τα τραγουδακια!!!!:D:D:D

Κι εμενα εχει αερια φυσιολογικο ειναι και ευτυχως γιατι αλλιως θα τα κρατουσαν μεσα τους κ θα πονουσαν πολυ στην κοιλιτσα!! Εμενα δεν εκανε παλι κακα...θα σκασω λεμε!!!! Σου ετυχε ποτε να μην κανει κακα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Νικη πολυ μου αρεσουν ολα αυτα τα τραγουδακια!!!!:D:D:D

Κι εμενα εχει αερια φυσιολογικο ειναι και ευτυχως γιατι αλλιως θα τα κρατουσαν μεσα τους κ θα πονουσαν πολυ στην κοιλιτσα!! Εμενα δεν εκανε παλι κακα...θα σκασω λεμε!!!! Σου ετυχε ποτε να μην κανει κακα?

κι εμενα χεχεχε....

καθε μερα μου κανει κακα δωρα μου καποτε μπορει 3 φορες και καποτε 1... οταν ρωτησα το παιδιατρο μου ειπε οτι ενσ μωρο που θηλαζει μπορει να κανει και μια εβδομαδα και να μην κανει κακα και ειναι απολυτα φυσιολογικο,,,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εμεις εχθες το βραδυ φαγαμε στις 11.00 και μετα ξυπνησε στις 3.00 τη νυχτα, κοιταξα το ρολοι οταν τελειωσαμε το φαι , το ρεψιμο, καναμε και αλλαγμα πανας και ηταν 3.27. Το πρωι στις 7.00 ειχαμε γευμα.Ενταξει καλα παμε μεχρι στιγμης.:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια!!!

κατερινα μου περαστικα να ειναι ελπιζω να σας δωσουν συντομα την μικρη!!!

νικη και αντωνια μου μια χαρα μεγαλωσαν τα αγορακια σας!!να κανονισουμε την συναντηση μωλις ανοιξει ο καιρος σημερα κανει φοβερο κρυο!!!!αννα μου εχτες πηγα να ψωνισω και ειδα το γαλα σας τα 900 γραμ εχουν 17.50 ευρο!!εσας ποσο εχει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχθες το βραδυ φαγαμε στις 11.00 και μετα ξυπνησε στις 3.00 τη νυχτα, κοιταξα το ρολοι οταν τελειωσαμε το φαι , το ρεψιμο, καναμε και αλλαγμα πανας και ηταν 3.27. Το πρωι στις 7.00 ειχαμε γευμα.Ενταξει καλα παμε μεχρι στιγμης.:P:p

εμεις φάγαμε το στις 11.30 για 5 λεπτα μόνο και μετα ξυπνισαμε στις 2.30 φάγαμε και όταν πεσαμε στο κρεβατι μας αρχισαμε να κλαίμε και θέλαμε κι αλλό ζιζι αλλαξαμε και την πανα και κατα τις 4 κοιμηθικαμε και ξυπνισαμε στις 7.30 φαγαμε και φαγαμε ξανα πριν λίγο.... ουφ νυσταζω πολύ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

νικη και αντωνια μου μια χαρα μεγαλωσαν τα αγορακια σας!!να κανονισουμε την συναντηση μωλις ανοιξει ο καιρος σημερα κανει φοβερο κρυο!!!!αννα μου εχτες πηγα να ψωνισω και ειδα το γαλα σας τα 900 γραμ εχουν 17.50 ευρο!!εσας ποσο εχει??

Καλημερα Εφη!!

27 ευρω το εχουν τα 900γραμ.!! και μετα θελουν να παμε και μπροστα!!

Αι σιχτιρ!!

εμεις φάγαμε το στις 11.30 για 5 λεπτα μόνο και μετα ξυπνισαμε στις 2.30 φάγαμε και όταν πεσαμε στο κρεβατι μας αρχισαμε να κλαίμε και θέλαμε κι αλλό ζιζι αλλαξαμε και την πανα και κατα τις 4 κοιμηθικαμε και ξυπνισαμε στις 7.30 φαγαμε και φαγαμε ξανα πριν λίγο.... ουφ νυσταζω πολύ....

Και 'μενα τωρα πριν λιγο εφαγε παλι.Στο 4ωρο επανω.:P

αστα εμενα κοιματε ολοι την μερα και το βραδυ κανουμε βαρδιες!!!εκανα μαυρουσ κυκλουσ απο την αυπνια!!

Καλημερα Εφη!!

27 ευρω το εχουν τα 900γραμ.!! και μετα θελουν να παμε και μπροστα!!

Αι σιχτιρ!!

καλημερα αννα μου!!μα 10 ευρο ειναι πολυ διαφορα:shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νικη, μεγαλωσε πολυ ο μπεμπης σου εε; μπραβο!!

μεγαλωσε αρκετα ο γλυκός μου....

ασε που τωρα αρχισε και μας χαμογελαει και μας λεει και αγκου τρελα ειναι... και ακομη εχουμε πολλά να ακουσουμε και να δουμε....

καλημερα κοριτσια!!!

φυσικα θα κανονισουμε χεχεχε να ερθεις Λευκωσια:P:p....

που λες εχθες το βραδυ θεε μου φοβερος αερας, νομιζα θα εριχνε το σπιτι κατω... ηθελα να παρω το μπεμπη αγκαλια και να κοιμηθω μαζι του....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...