Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας!!! Είναι καμία εδω? Εγώ είχα βαφτιση σήμερα κ μετά πήγαμε στους δικούς μου για φαγητό. Αχ κορίτσια μου έφερε η θεία μου 4 φορμακια για την μπεμπουλα κ 2 ζεύγη καλτσακια..είναι τόσο γλυκά κ τοσοδουλικα!!!! Συγκινηθηκα!! Αννα συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα κ με το καλό το κοριτσάκι σας!!

ήρθα να σου κάνω παρέα!!! περιμένω τη στιγμή που θα μάθω το φύλο για να πάρω το πρώτο φορμάκι, την πρώτη ζακετούλα κτλ...

πάλε βαφτιση εσύ;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!!! Είναι καμία εδω? Εγώ είχα βαφτιση σήμερα κ μετά πήγαμε στους δικούς μου για φαγητό. Αχ κορίτσια μου έφερε η θεία μου 4 φορμακια για την μπεμπουλα κ 2 ζεύγη καλτσακια..είναι τόσο γλυκά κ τοσοδουλικα!!!! Συγκινηθηκα!! Αννα συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα κ με το καλό το κοριτσάκι σας!!

Σε ευχαριστω Δωρα μου, αν και το 95% των αποτελεσματων θα το παρω αυριο τηλεφωνικως και ολα μαζι σε 15 ημερες θα σταλουν εδω.

Προς το παρον ομως εφυγε το αγχος της αμνιο.Ελπιζω βεβαια σε καλα αποτελεσματα, μιας και η αυχενικη ειχε βγει καλη και εχω και ηδη 2 γερα παιδια....αυριο θα ησυχασω και απ'αυτο πρωτα ο Θεος!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ήρθα να σου κάνω παρέα!!! περιμένω τη στιγμή που θα μάθω το φύλο για να πάρω το πρώτο φορμάκι, την πρώτη ζακετούλα κτλ...

πάλε βαφτιση εσύ;;;;

Τώρα που θα έρθει ο φίλος σου να πατε να το δείτε το φύλο! Και μετά ποιος σε πιάνει στα ψώνια!!

Ασε είπαμε εμείς φέτος όλο γάμους κ βαφτίσια είχαμε!! Τώρα ελπίζω τα επόμενα να είναι του δικού μας παιδιού!! Ε??

Πως πέρασες σήμερα τη μέρα σου? Κι εγώ βαριέμαι τις καθημερινές γιατί οι φίλες μου δουλεύουν πρωί απόγευμα κ η μια έχει μωρό κ δεν βγαίνει κ πολύ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σε ευχαριστω Δωρα μου, αν και το 95% των αποτελεσματων θα το παρω αυριο τηλεφωνικως και ολα μαζι σε 15 ημερες θα σταλουν εδω.

Προς το παρον ομως εφυγε το αγχος της αμνιο.Ελπιζω βεβαια σε καλα αποτελεσματα, μιας και η αυχενικη ειχε βγει καλη και εχω και ηδη 2 γερα παιδια....αυριο θα ησυχασω και απ'αυτο πρωτα ο Θεος!!

Σίγουρα όλα τελεία θα είναι θα δεις!!! Άντε με το καλό!

Εσυ,άσχετο τώρα,τι καροτσάκι έχεις στα παιδιά κ τι κρεβατακι κούνια??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τώρα που θα έρθει ο φίλος σου να πατε να το δείτε το φύλο! Και μετά ποιος σε πιάνει στα ψώνια!!

Ασε είπαμε εμείς φέτος όλο γάμους κ βαφτίσια είχαμε!! Τώρα ελπίζω τα επόμενα να είναι του δικού μας παιδιού!! Ε??

Πως πέρασες σήμερα τη μέρα σου? Κι εγώ βαριέμαι τις καθημερινές γιατί οι φίλες μου δουλεύουν πρωί απόγευμα κ η μια έχει μωρό κ δεν βγαίνει κ πολύ!!

ε ναι αυτό περιμένω κι εγώ!!!!! άντε επιτέλους!!!!!

ε ναι τα επόμενα είναι του δικού σας μωρού!!!!:P:p:p:p:p:p

σήμερα δεν έκανα τίποτα να σου πω την αλήθεια ήμουν όλη μερα σπίτι....

βασικά άκου να δεις με εμένα και τις φίλες μου πως είναι, η μια έχει κάποια οικονομικά προβλήματα πηγαίνει πανεπιστήμιο και ταυτόχρονα δουλεύει δεν μπορούμε να βλεπόμαστε όποτε θέλουμε.... η άλλη μου η φίλη έλεγε ότι θα με παίρνει τηλέφωνο να βγαίνουμε ειδικά τώρα που λείπει και ο φίλος μου αλλά αν δεν την πάρω εγω ούτε καν κάνει το κόπο, να την τρέχω εγω από πίσω συνέχεια δεν θέλω, όποιος θέλει ξέρει να με πάρει τηλέφωνο σωστά; η άλλη μου η φίλη έχει και ένα γιό δεν μπορεί να βγαίνει όποτε θέλει.... μιλάμε για τις στενές μου φίλες εεε.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

ε ναι αυτό περιμένω κι εγώ!!!!! άντε επιτέλους!!!!!

ε ναι τα επόμενα είναι του δικού σας μωρού!!!!:P:p:p:p:p:p

σήμερα δεν έκανα τίποτα να σου πω την αλήθεια ήμουν όλη μερα σπίτι....

βασικά άκου να δεις με εμένα και τις φίλες μου πως είναι, η μια έχει κάποια οικονομικά προβλήματα πηγαίνει πανεπιστήμιο και ταυτόχρονα δουλεύει δεν μπορούμε να βλεπόμαστε όποτε θέλουμε.... η άλλη μου η φίλη έλεγε ότι θα με παίρνει τηλέφωνο να βγαίνουμε ειδικά τώρα που λείπει και ο φίλος μου αλλά αν δεν την πάρω εγω ούτε καν κάνει το κόπο, να την τρέχω εγω από πίσω συνέχεια δεν θέλω, όποιος θέλει ξέρει να με πάρει τηλέφωνο σωστά; η άλλη μου η φίλη έχει και ένα γιό δεν μπορεί να βγαίνει όποτε θέλει.... μιλάμε για τις στενές μου φίλες εεε.....

Κατάλαβα... Κι εγω για να μπορεσω να βρεθω με τις φιλες μου πρέπει να κανω τάμα!!! Αυτες οι δουλειές και οι υποχρεωσεις θα μας φανε!!! Ευτυχως εχουμε καποια ζευγαρια φιλους μας που βρισκομαστε συχνα και οκ λιγο ξελαμπικαρουμε!! Τωρα ομως που θα εχουμε εμεις μωρο παιδι θα κλειστούμε μεσα και θα βγαίνουν αυτοι!! Ετσι ειναι αυτα...

Πάλι μονο εμεις ειμαστε μεσα ε???

ΟΥΥΥΥΥ!!!!!! Που ειστε καλε όλες???:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σίγουρα όλα τελεία θα είναι θα δεις!!! Άντε με το καλό!

Εσυ,άσχετο τώρα,τι καροτσάκι έχεις στα παιδιά κ τι κρεβατακι κούνια??

Eχω δικο μου καροτσι peg-perego απο το οποιο ημουν ευχαριστημενη και ενα της αδερφης μου που δεν το χρησιμοποιει πια της bebe-comfort αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι βολικο.

Η κουνια που εχω ειναι της kitten ,ειναι ασπρη με σταθερο καγκελο και στρωμα που ανεβοκατεβαινει.Εχει επανω εναν μικρο πριγκηπα, αλλα δε νομιζω οτι ειναι λογος αυτος για να παρω αλλη!!Αλλωστε ειναι μονο στην κατω μερια η οποια σε διασταση ειναι ιδια με την επανω οποτε αν γυρισεις την κουνια αλλιως δεν θα φαινεται!!Εχει και η αδερφη μου 2 κουνιες απο τις κορες της!!

Οσον αφορα αυτα τα χοντρα πραγματα δε χρειαζομαι τιποτα, τα εχω ολα!!Μονο μια μπανιεριτσα θελω για το μπεμπε!!Ως και καθησματα αυτοκινητου υπαρχουν 2!

Ετσι θα αρκεστω μονο σε αγορες ρουχων και προικα για την κουνια!!

Eχω δικο μου καροτσι peg-perego απο το οποιο ημουν ευχαριστημενη και ενα της αδερφης μου που δεν το χρησιμοποιει πια της bebe-comfort αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι βολικο.

Η κουνια που εχω ειναι της kitten ,ειναι ασπρη με σταθερο καγκελο και στρωμα που ανεβοκατεβαινει.Εχει επανω εναν μικρο πριγκηπα, αλλα δε νομιζω οτι ειναι λογος αυτος για να παρω αλλη!!Αλλωστε ειναι μονο στην κατω μερια η οποια σε διασταση ειναι ιδια με την επανω οποτε αν γυρισεις την κουνια αλλιως δεν θα φαινεται!!Εχει και η αδερφη μου 2 κουνιες απο τις κορες της!!

Οσον αφορα αυτα τα χοντρα πραγματα δε χρειαζομαι τιποτα, τα εχω ολα!!Μονο μια μπανιεριτσα θελω για το μπεμπε!!Ως και καθησματα αυτοκινητου υπαρχουν 2!

της pereggo εχεις αυτο που ειναι 3 σε 1? Αυτο που πωλειτε με πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτοκινητου?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κατάλαβα... Κι εγω για να μπορεσω να βρεθω με τις φιλες μου πρέπει να κανω τάμα!!! Αυτες οι δουλειές και οι υποχρεωσεις θα μας φανε!!! Ευτυχως εχουμε καποια ζευγαρια φιλους μας που βρισκομαστε συχνα και οκ λιγο ξελαμπικαρουμε!! Τωρα ομως που θα εχουμε εμεις μωρο παιδι θα κλειστούμε μεσα και θα βγαίνουν αυτοι!! Ετσι ειναι αυτα...

Πάλι μονο εμεις ειμαστε μεσα ε???

ΟΥΥΥΥΥ!!!!!! Που ειστε καλε όλες???:rolleyes:

και εμένα η φίλη μου που σου είπα ότι εχει ένα γιό, είναι συμφοιτήτρια μου και τις περισσοτερες φορές οταν βαίνουμε, βγαίνουμε σαν ζευγάρια.... ευτυχως δηλαδή που είναι και αυτοί.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

της pereggo εχεις αυτο που ειναι 3 σε 1? Αυτο που πωλειτε με πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτοκινητου?

Οχι, το απλο.Καθισμα αυτοκ. εχω της chicco πολυ καλο, και η αδερφη μου θα μου δωσει για το αλλο μας αυτοκινητο ενα της bebe-comfort.Τωρα με οτι υπαρχει θα βολευτουμε γιατι προτιμω να τα δωσω για την γκαρνταρομπα της!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Η κουνια που εχω ειναι της kitten ,ειναι ασπρη με σταθερο καγκελο και στρωμα που ανεβοκατεβαινει.Εχει επανω εναν μικρο πριγκηπα, αλλα δε νομιζω οτι ειναι λογος αυτος για να παρω αλλη!!Αλλωστε ειναι μονο στην κατω μερια η οποια σε διασταση ειναι ιδια με την επανω οποτε αν γυρισεις την κουνια αλλιως δεν θα φαινεται!!

και αν θες να φαίνεται πιο κοριτσιστικη η κούνια παίρνεις μια κουνουπιέρα ροζ...... :P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

και εμένα η φίλη μου που σου είπα ότι εχει ένα γιό, είναι συμφοιτήτρια μου και τις περισσοτερες φορές οταν βαίνουμε, βγαίνουμε σαν ζευγάρια.... ευτυχως δηλαδή που είναι και αυτοί.....

Παντως σημερα ειναι πολυ ηρεμη μερα... Ολοι στη γειτονια λειπουν μαλλον γιατι δεν ακουω φασαρια... Ο αντρας μου καθεται στον σταθερο τον υπολογιστη κ εγω στο λαπτοπ κ αν μας δεις εχουμε πολυ πλακα!!! Αντε ελα κι εσυ απο εδω να πιουμε χυμο!!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυριο το πρωι εχουμε αγιασμο στο σχολειο!!!Εχω φετος ενα πρωτακι και ενα τριτακι!!

Ευτυχως θα ερθει και ο αντρας μου μαζι για να μας βοηθησει μιας και ειμαι ακομα σε προσοχη....

Παντως σημερα ειναι πολυ ηρεμη μερα... Ολοι στη γειτονια λειπουν μαλλον γιατι δεν ακουω φασαρια... Ο αντρας μου καθεται στον σταθερο τον υπολογιστη κ εγω στο λαπτοπ κ αν μας δεις εχουμε πολυ πλακα!!! Αντε ελα κι εσυ απο εδω να πιουμε χυμο!!!:D:D

Εγω πινω παγωμενη σοκολατα τωρα!!

μακάρι να μπορούσα και θα ερχόμουνα... αλλά είμαι μακριά!!!!:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...