Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποντικακι μου,Κατερινα αν θυμαμαι καλα ε??? Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Κι εγω πιστευω οτι κατάλαβε το άγγιγμα σου η μπεμπα κ πηρε τα πανω της! Κουράγιο κ νε τον αντρα σου. Θα περάσουν ολα σιγουρα!

Καλο βραδυ κ φιλάκια!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουκλες γεια σας. Εχω πολυ καιρο να μπω, φανταζομαι δεν εμεινε καμια ολες γεννησαμε!

Να ειναι γερα ολα τα μωρακια και οι μανουλες φυσικα.

Εμας με τα τη γεννα μας εχει απρει λιγο η κατω βολτα και δε μπορουμε να ορθοποδησουμε.........

Γεννησα με καισαρικη ολα καλα αν εξαιρεσουμε τον πονο μετα αλλα περασε πια αυτο, εκανα μιση ναρκωση και ετσι ειδα τα κορισακια μου μολις γεννηθηκανε προλαβα τις φιλησα και μετα τις πηρανε και τις βαλανε στη θερμοκοιτιδα στο πανεπιστημιακο οχι εκει που ημουνα εγω.

Με τη μια τη δευτερη πηραμε μαζι εξιτηριο και πηγαμε σπιτι αλλα η πρωτη που ητανε και η πιο μικρη ειναι ακομη μεσα δυστυχως...........

Αυτη που εχω στο σπιτι ειναι πολυ καλη, ησυχη, και τη θηλαζω της δινω και με το μπιμπερο το δικο μου αν και της εχω δωσει λιγες φορες και σκονη οταν ενοιωθα το στηθος μου πολυ μαλακο και δεν καταλαβαια να εχει γαλα ξερω οτι ετσι μπερδευεται το μωρο αλλα ακομη δεν εχουμε βρει τους ρυθμους μας ειναι που παω και στο νοσοκομειο τα μεσημερια....

Στην αρχη νομιζαμε οτι η μικρη θελει χρονο επειδη ητανε πιο μικρη και ανωριμη σιγα σιγα μας ειπανε οτι η μικρη ειναι ατονη δηλ δεν κουνιεται οσο θα επρεπε, ξεκινησαν μια σειρα εξετασεων αιμα,ουρα, υπερηχο και μαγνητικη εγκεφαλου την ειδαν ορθοπεδικοι και ειναι ολα φυσιολογικα.Αυτη την εβδομαδα περιμενουμε τα αποτελεσματα απο τον καρυωτιπο. Την ταιζανε με σωληνακι οταν τη δοκιμασανε με μπιμπερο δεν εκανε τη θηλαστικη κινηση αλλα εδω και μια βδομαδα παμε πολυ καλα τρωει ολα τα γευματα με το μπιμπερο και μαλιστα τρωει 50-60γρ ανα τριωρο!

Η αληθεια ειναι οτι η μικρη αρχισε να δειχνει σημαδια βελτιωσης απο τη στιγμη που μας επιτρεψανε να τη χαιδεψουμε! Ας πει οτι θελει ο καθενας δεν προκειται να με πεισει για το αντιθετο το αγγιγμα της μανας και του πατερα ειναι θαυμαργο! Μεσα σε μια εβδομαδα εχει κανει ηπια προοδο: πινει με το μπιμπερο, δυναμωσανε τα ποδαρακια της και δεν τα εχει πια στη σταση βατραχου οπως τη λενε, τα χερακια και το κεφαλακι να δυναμωσουνε λιγο ακομη και θα ειμαστε καλα, ειναι πιο δραστηρια αντιδραει οταν την εξεταζουνε αλλα και σε μενα οταν την πειραζω η την αλλαζω σταση και δεν θελει ετοιμαζεται να κλαψει,μια γιατρος μας ειπε οτι την πετυχε να κλαιει μια μερα οτι θα χαιρομουνα τοσο που το παιδακι μου κλαιειδεν το περιμενα!!!

Αυτη την εβδομαδα θα δουμε τι θα γινει θα μιλησουνε οι γιατροι θα μαζεψουνε οτι εξετασεις εχουνε και θα μας πουνε αν πρεπει να κανουμεκατι ακομη δηλ αν πρεπει αν την παμε Αθηνα στο Αγ.Σοφια γιατι εκει ασχολουντε με την ατονια των μωρων και με τα νευρα και τους μυς γιατι μπορει να ειναι εκει η αιτια.

Α! θα της κανουν και υπεηχο καρδιας οχι οτι εχει κατι αλλα ειναι στο πλανο των εξετασεων.

Το κερασακι στην τουρτα δυο μερες πριν φυγει ο αντρας μου να επιστρεψει στη δουλεια του τον πηρε τηλ ο γιατρος που πριν γεννησω του ειχε βγαλει ενα σπυρακι πανω απο το φρυδι και του ειπε οτι βγηκε η βιοψια και ειναι καρκινωμα και δεν πρεπει να το καθυστερησει αλλα να πει συντομα να κανει μια αξονικη εγκεφαλου και τραχηλου. Με τα πολλα πηγε Θεσ/κη οπου ο γιατρος τον εδιωξε υποστηριζοντας οτι δε χρειαζεται να κανει τπτ απλα να το βγαλει απο το μυαλο του γιατι οπως γραφει και το χαρτι ο γιατρος το καθαρισε πολυ καλα και δεν χρειαζεται περαιτερο αντιμετωπιση. Την επομενη εβδομαδα τωρα θα παει στον πρωτο γιατρο να τον ξαναδει και οτι ειναι να κανει θα του το κανει εκεινος.

Συγνωμη για το σεντονι

κοριτσκι μου τι σας βρηκε και εσας τωρα... μια χαρα θα ειναι η κουκλιτσα σου και σε λίγο καιρό θα εχεις και τις 2 μαζι σου... περαστικα να ειναι όλα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ποντικακι μου,Κατερινα αν θυμαμαι καλα ε??? Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Κι εγω πιστευω οτι κατάλαβε το άγγιγμα σου η μπεμπα κ πηρε τα πανω της! Κουράγιο κ νε τον αντρα σου. Θα περάσουν ολα σιγουρα!

Καλο βραδυ κ φιλάκια!

Ναι ναι Κατερινα καλα θυμασαι,γι αυτο θελω να την παρω στο σπιτι να νοιωσει την αγαπη μας αλλα να ειναι και μαζι μετην αδερφουλα της σιγουρα θα της κανει καλο.

Μακαρι να περασουνε ολα και να ηρεμησουμε καποια στιγμη δε μπορω αλλο νοιωθω οτι το περναμε αυτο πολυ καιρο αλλα ''βασανιζομαστε'' μολις 25 μερες.........

κοριτσκι μου τι σας βρηκε και εσας τωρα... μια χαρα θα ειναι η κουκλιτσα σου και σε λίγο καιρό θα εχεις και τις 2 μαζι σου... περαστικα να ειναι όλα...

Μεγαλη δοκιμασια μας βαζει παλι ο θεουλης να περασουμε ας ειναι η τελευταια ειλικρινα δεν εχω αλλες αντοχες παντα για να χαρουμε κατι πρεπει πρωτα να δοκιμαστουμε νομιζω οτι αυτο το τελευταιο ητανε αρκετο για την υπολοιπη ζωη μας.......

Καλο βραδυ και φιλακιααααααααα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Κατερινα να σου ζησουν τα μωρακια σου!Και εμενα εκατσαν μεσα στην κοιτιδα 10 μερες κ κοντεψα να τρελαθω απο το αγχος κ την στεναχωρια.Υπομονη.Ολα θα πανε καλα με την μικρη,ειμαι σιγουρη!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Κατερινα να σου ζησουν τα μωρακια σου!Και εμενα εκατσαν μεσα στην κοιτιδα 10 μερες κ κοντεψα να τρελαθω απο το αγχος κ την στεναχωρια.Υπομονη.Ολα θα πανε καλα με την μικρη,ειμαι σιγουρη!

ευχαριστω πολυ! μωρε να κατσουν και 10 και 20μερες αν ειναι να τις παρω σπιτι και να ξερω οτι δεν εχουν τπτ αλλα τωρα παντα κατι περιμενουμε μια αποτελεσματα μια να φαει μια να δραστηριοποιηθει.....

Μακαρι να πανε ολα καλα και να την παρω σπιτι και να μη ξαναδει νοσοκομειο ουτε απ εξω το καημενουλη μου

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινα μου στο ευχομαι...εγω την μια που ηταν λιγο πιο αδυναμη απο την αλλη ακομα σκεφτομαι την ταλαιπωρια της καθε φορα που την αγκαλιαζω.αχ τα καημενουλικα..μια χαρα ειναι μωρε η μικρη σου,οι γιατροι τα ταραζουν στις εξετασεις.,καλο απο τη μια,αγχωτικο απο την αλλη για εμας τους γονεις..και τα λενε ολα με εναν ωμο τροπο ρε παιδι μου...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Απο τη μια καλα κανουνε αλλα απο την αλλη οταν εβλεπα τα μελανιασμενα χερακια της το κεφαλακι της με τον ορο και τωρα ακομη δεν εχουν βγει τα μαλλακια απο τη μια πλευρα σφιγγεται η καρδια μου.

Τα λενα ωμα και επιστημονικα συχρονως.............

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

κατερινακι μου να σου ζησουν! ευχομαι απο την καρδια μου να παρεις συντομ το αγγελουδι σου σπιτι σας κ ο αντρας σου να εχει καλα αποτελεσματα!!!! εισαι σε πολυ δυσκολη φαση σιγουρα! ολα να περασουν σαν κακο ονειρο! φιλακια πολλα γλυκια μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κατερίνα περαστικά κουκλα μου. εύχομαι γρήγορα να τελειώσει ο γολγοθάς που τραβάς και να πάρεις το μωράκι σου στο σπίτι σου. να είναι γερά και καλότυχα και τα δύο και να τα χαίρεσαι. πολύ γρήγορα όλο αυτο θα τελειώσει να είσαι σίγουρη.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Δωρα μου ειμαι κι εγω εδω... τι κανεις;;;

μόλις γυριασμε απο το παιδιατρο ο μπεμπης ειναι 4700 και 57 cm....

θα φαμε και εμεις τωρα....

Καλημερα Νίκη μου!!!! Μπραβο μεγαλωνει ο μπεμπάκος μας ε??? καλε σε ειδα κ στον υπνο μου!! ειχα ερθει να δω το μωρο σου!!! :D:D

εβαλε πολυ βαρος ε? ποσο ειχε γεννηθει??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Νίκη μου!!!! Μπραβο μεγαλωνει ο μπεμπάκος μας ε??? καλε σε ειδα κ στον υπνο μου!! ειχα ερθει να δω το μωρο σου!!! :D:D

εβαλε πολυ βαρος ε? ποσο ειχε γεννηθει??

χεχεχε σοβαρα;;;;; :tongue::tongue:....

ειχε γεννηθει 2900 ε μεγαλωσαμε πολυ:P:p..... και εμεις ακουμε το babyradio:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

χεχεχε σοβαρα;;;;; :tongue::tongue:....

ειχε γεννηθει 2900 ε μεγαλωσαμε πολυ:P:p..... και εμεις ακουμε το babyradio:p

μπραβο νικη μου!!! πολυ μεγαλη αναπτυξη ο μπεμπάκος σου!!!!!:D

ωραιο δεν ειναι το ραδιοφωνο αυτο???:P

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...