Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ωραία λοιπόν αφού το ξεκαθάρισες ότι θέλεις να θηλάσεις αυτό είναι που πρέπει να κάνεις και φυσικά δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς άλλος στην απόφαση σου και σίγουρα όχι να σε κατακρίνει. Όπως λέει και η Ελευθερία εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε με όποιο τρόπο ξέρουμε. Ότι θέλεις ρώτα. Σκέφτηκες καθόλου την ιδέα να πας στις συναντήσεις του συνδέσμου θηλασμού? Ή να ζητήσεις από καμία από τις leader των ομάδων να σε βοηθήσει τηλεφωνικά? Είναι πολύ έμπειρες μανούλες πάνω στο θηλασμό. Μια που είσαι και Θεσ/νίκη. Σκέψου το λίγο.

σονια μου πηγα ηδη στην Πατσουρου και μιλησα με την Αγλαια στο τηλ αλλα παραγματικα για εμενα δεν ενιωσα οτι μου προσφεραν κατι παραπανω απο οτι εχουμε πει ηδη εδω μεσα!!!

θα το εξαντλησω το θεμα μεχρι εκει που δεν παει να μπορω να πω στον εαυτο μου οτι προσπαθησα τουλαχιστον..!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω ετσι νομιζα αλλα πηρα τηλ χθες την παιδιατρο που κοιμοταν 5 ωρες κ μου ειπε δεν πειραζει!!

γωγω μου καλησπερα!! καλε μην το αφηνεις τοσες πολλες ωρες να κοιμαται ειστε πολυ νεογνουλια ακομα!!!να βαλει βαρος πρεπει η μικρη σου!!!

εγω μετα απο 20 μερες εχω αρκετο αιμα γωγω μου...

B4Itp2.png

τι κανετε κοριτσια?? δεν προλαβα να σας διαβασω , προσπαθω να συμμαζευτω ακομα!! απο χθες που γυρισαμε σπιτι δεν εδωσα ξενο στη μπεμπα. απο χθες ή θηλαζει μιση ωριτσα κ κοιμαται για 1-1,5 ωρα , ειτε θηλαζει κ χαζολογαει για 2 ωρες κ μετα κοιμαται ενα πενταωρο!!! το βραδυ κοιμηθηκε 12, ξυπνησε 2 ,ξανακοιμηθηκε 4.30 (ειχαμε κ κατι διαρροες απο την πανα κ αλλαζαμε σεντονια) κ ξυπνησε 8 το πρωι! μετα ξανακοιμηθηκε στις 11.15 κ ξυπνησε 4.15 το μεσημερι! τωρα κοιμαται απο τις 6.30. καλα δεν παμε?? της δινω πιπιλα ομως για να κοιμηθει κ μολις την παιρνει υπνος τη βγαζω. αν δεν δωσω πιπιλα τρωει τα χερια της, το ιδιο εκανε κ στην κλινικη.

να σας πω,οσες κανατε καισαρικη ειχατε πολυ αιμα? εγω ελαχιστο εχω, ειναι φυσιολογικο??

παω γιατι να σιδερωσω οσο κοιμαται , ισως μπω αργοτερα!

Γωγώ είδες που αγχωνόσουν? Συμφωνώ με την Ελευθερία είναι πολύ μικρό για να το αφήνεις 5 ώρες. Τουλάχιστον όχι μέχρι να βεβαιωθείς ότι παίρνει καλό βάρος. Και οι πολλές ώρες χωρίς ερέθισμα το στήθος κάνουν κακό και στην παραγωγή σου. Νομίζω ότι κακώς της δίνεις πιπίλα γιατί αυτήν την ώρα που έχει την πιπίλα θα έπρεπε να έχει το στήθος για πιπίλα. Δεν πειράζει που τρώει τα χέρια της. Όλα τα μωρά το κάνουν. Και το πιπίλισμα το έχουν ανάγκη.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

σονια μου πηγα ηδη στην Πατσουρου και μιλησα με την Αγλαια στο τηλ αλλα παραγματικα για εμενα δεν ενιωσα οτι μου προσφεραν κατι παραπανω απο οτι εχουμε πει ηδη εδω μεσα!!!

θα το εξαντλησω το θεμα μεχρι εκει που δεν παει να μπορω να πω στον εαυτο μου οτι προσπαθησα τουλαχιστον..!!

Ναι ξέρω ότι πήγες στην Πατσούρου και έκανε ξεπέτα. Και για την Αγλαία έχεις πει. Αλλά αυτές είναι επαγγελματίες. Εγώ μιλάω για τα κορίτσια που είναι στις ομάδες τις Laleche στην Θεσ/νίκη. Αυτές είναι εθελόντριες και συμμετέχουν στις ομάδες για να βοηθάνε και γιατί αγαπήσαν το θηλασμό. Αυτές σίγουρα θα είναι πιο πρόθημες να σε βοηθήσουν. Πρόταση έτσι?

Και εμείς φυσικά είμαστε πολύ πρόθημες να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε και ξέρουμε. Μου αρέσει πάντως που είσαι αγωνίστρια. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν από 2 χρόνια στον γιο μου. Κάποια στιγμή είχε αγανακτήσει και ο άντρας μου και είχε πει κόψτο να τελειώνουμε. Φυσικά εγώ του απάντησα όταν βγάλεις ζιζιά μπορείς να αποφασίσεις μέχρι τότε η απόφαση θα είναι δική μου. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ που το πάλεψα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ναι ξέρω ότι πήγες στην Πατσούρου και έκανε ξεπέτα. Και για την Αγλαία έχεις πει. Αλλά αυτές είναι επαγγελματίες. Εγώ μιλάω για τα κορίτσια που είναι στις ομάδες τις Laleche στην Θεσ/νίκη. Αυτές είναι εθελόντριες και συμμετέχουν στις ομάδες για να βοηθάνε και γιατί αγαπήσαν το θηλασμό. Αυτές σίγουρα θα είναι πιο πρόθημες να σε βοηθήσουν. Πρόταση έτσι?

Και εμείς φυσικά είμαστε πολύ πρόθημες να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε και ξέρουμε. Μου αρέσει πάντως που είσαι αγωνίστρια. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν από 2 χρόνια στον γιο μου. Κάποια στιγμή είχε αγανακτήσει και ο άντρας μου και είχε πει κόψτο να τελειώνουμε. Φυσικά εγώ του απάντησα όταν βγάλεις ζιζιά μπορείς να αποφασίσεις μέχρι τότε η απόφαση θα είναι δική μου. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ που το πάλεψα.

εμενα προσπαθει να μην με επηρεασει αλλα το κανει αυτο γιατι πραγματικα δεν εχει αποψη για το θεμα παρα μονο οτι ξερει οτι κανει πολυ καλο ο θηλασμος...!! αυτες που λες πως θα τις βρω? ειναι σε καποιο φορουμ?

ειναι το διλημμα που λεω οτι θελω να εξαντλησω ολα τα περιθωρια για να μην μετανιωνω μετα την οποια αποφαση και να επαιρνα...

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αφησω κ την μπεμπα να αποφασισει δλδ αν δω οτι την πιεζω αρκετα στο να παρει θηλη και δεν το θελει λεω να μην την πιεσω για πολλες μερες ακομα γιατι μονο νευρικο θα το καταντησω το μωρο ετσι δεν ειναι?? ηδη εχει αποκτησει μια ενταση...

θα καταφυγω στο νοσοκομειακο θηλαστρο και οτι γινει...κ αν δω οτι και με εκεινο δεν γινεται τοτε θα σκεφτω να παρω την αποφαση να το κοψω...

καλα δεν λεω??σε αυτο που διαφωνω με τις επαγγελματιες ειναι που λενε βαζετε το μωρο στο μεμε οσο γινεται πιο πολυ ...εγω δεν μπορω να αναγκασω το μωρο να κατσει στην θηλη και να το πιεζω το κεφαλακι του γιατι ετσι μονο κακο της κανω..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

εμενα προσπαθει να μην με επηρεασει αλλα το κανει αυτο γιατι πραγματικα δεν εχει αποψη για το θεμα παρα μονο οτι ξερει οτι κανει πολυ καλο ο θηλασμος...!! αυτες που λες πως θα τις βρω? ειναι σε καποιο φορουμ?

ειναι το διλημμα που λεω οτι θελω να εξαντλησω ολα τα περιθωρια για να μην μετανιωνω μετα την οποια αποφαση και να επαιρνα...

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αφησω κ την μπεμπα να αποφασισει δλδ αν δω οτι την πιεζω αρκετα στο να παρει θηλη και δεν το θελει λεω να μην την πιεσω για πολλες μερες ακομα γιατι μονο νευρικο θα το καταντησω το μωρο ετσι δεν ειναι?? ηδη εχει αποκτησει μια ενταση...

θα καταφυγω στο νοσοκομειακο θηλαστρο και οτι γινει...κ αν δω οτι και με εκεινο δεν γινεται τοτε θα σκεφτω να παρω την αποφαση να το κοψω...

καλα δεν λεω??σε αυτο που διαφωνω με τις επαγγελματιες ειναι που λενε βαζετε το μωρο στο μεμε οσο γινεται πιο πολυ ...εγω δεν μπορω να αναγκασω το μωρο να κατσει στην θηλη και να το πιεζω το κεφαλακι του γιατι ετσι μονο κακο της κανω..

Οχι βρε κορίτσι μου δεν είπαμε να πιέζεις το κεφαλάκι για να φάει το μωρό. Αλλά και δεν νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις το μωρό να αποφασίσει γιατί δυστηχώς θα επιλέξει ανάλογα με την ευκολία. Αλλά νευρική δεν την κάνεις μην ανυσηχείς. Τα κορίτσια που σου λέω μπορείς να τα βρείς εδώ http://www.llli.org/greece.html στην Θεσ/νίκη είναι νομίζω 2 ομάδες.

Αν δεν βρείς νοσοκομειακό θήλαστρο στην klinikoum έχει και στις Φατσούλες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ποπάκη το είδα το πμ μου, το διάβασα αλλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω. Προσπαθούσα να κοιμήσω την μικρή, ελπίζω να κοιμήθηκε τώρα. Έχω και τον μεγάλο εδώ και αλωνίζει.

Και εγώ μια φορά που χρειάστηκα βοήθεια από σύμβουλο θηλασμού δεν μπόρεσε να με βοηθήσει, δεν μου φάνηκε καν σχετικότερη στον θηλασμό από εμένα όπως είμαι τώρα. Τελοσπάντων, προσπάθησε και αυτό που σου λέει η Σόνια.

Πάντως εγώ πιστεύω ό,τι κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τι φταίει και συμβαίνει αυτό, εγώ ποτέ δεν κατάλαβα με ακρίβεια.

Το μωρό όμως εκνευρίζεται όταν το μπερδεύεις μια στήθος μια μπουκάλι και φυσικά όταν είσαι εσύ εκνευρισμένη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Προληπτικά κράτα την μακριά. Στο νοσοκομείο μου είπε η επιμελήτρια όταν δω και το άρρωστο παιδί δεν έχει συμπτώματα, να αφήσω άλλες 3 μέρες και μετά να το φέρω σε επαφή με το νεογέννητο.

Πάντως ποτέ δεν μπορείς να είσαι καλυμμένος. Την Τρίτη πήγαμε αν θυμάστε και τα 2 παιδιά στον παιδίατρο. Την Τετάρτη το μεσημέρι η μικρή έκανε τα χαζοδέκατα και την Πέμπτη το πρωί ο μικρός παραπονιόταν για το αυτί του και ανέβασε πυρετό, το βράδυ τον πήγε παιδίατρο ο άντρας μου και του βρήκε βρογχίτιδα και ωτίτιδα, κάτι που δεν φαινόταν 2 μέρες πριν.

To ξερω οτι πρεπει να την εχω σε αποσταση, αυτο κανω αλλωστε, ευτυχως ομως η παιδιατρος που τον ειδε τον μικρο μου ειπε οτι απλα εχει λιγο υγρο στο αυτι του απο την πισινα και μου εδωσε κατι σταγονες.Ο μεγαλος δεν εχει τπτ.

Αλλα δεν τους φερνω σε επαφη γιατι μπορει να κουβαλουν κατι απο το σχολειο και αυτοι να μην το εχουν εκδηλωσει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι αυτό είναι το θέμα τόσο με το θηλασμό όσο και με τα μωρά γενικότερα. Συμφωνώ Ελευθερία με αυτό που λές. Απλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποκλείεις αιτίες που μπορούν να προκαλούν το πρόβλημα. Και να προχοράς με υπομονή και επιμονή.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

αχ γονεις .... τι να κανουμε Αναστασια μου!

εγω δεν ειχα αιμα σχεδον καθολου κ απο χτες δεν εχω ουτε αυτο το λιγο... ρε συ Ποπακι εσυ πως κ εχεις τοσο αιμα αφου θηλαζεις...:confused:

Και εγω λιγο ειχα απο την αρχη και μαλιστα εχω τωρα 5 ημερες που εχει σταματησει τελειως.Αρα δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο ο θηλασμος .Ειναι αναλογα στην καθεμια.

Διαφημίσεις

Μπραβο Δωρα μου , μια χαρα σας βρισκω...ακροβατης εγινες για την μπουμπου!!

Ουτε εμενα θελει να τον αλλαξω κ να τον κανω μπανιο οταν ξυπναει πεινασμενος.....Τι να κανω??

Σοφια μου, λογικο ειναι οταν ειναι πεινασμενος να μη θελει τιποτε αλλο.

Γιατι δεν τον αλλαζεις μετα το φαγητο? εγω ετσι κανω και μαλιστα αφηνω 20-30' να περασουν.Δεν υπαρχει λογος να γινει αμεσως η αλλαγη της πανας, αλλωστε μετα το φαι θελει καποιο χρονο για να κανει και κακα αν κανει.

Οσο για το μπανιο ισως θα ηταν καλυτερα να βρεις καποια ωρα της ημερας που ειναι ξυπνιο και μακρια απο την ωρα του φαγητου.Π.χ. εγω οταν την κανω μπανιο , εχει φαει και περιμενω γυρω στη μια με μιαμιση ωρα και μετα την κανω.Αλλωστε οσο περναει ο καιρος και μεγαλωνουν θα μενουν και ξυπνια πιο πολλη ωρα, δε θα ξυπνουν μονο για φαι.

Ναι αυτό είναι το θέμα τόσο με το θηλασμό όσο και με τα μωρά γενικότερα. Συμφωνώ Ελευθερία με αυτό που λές. Απλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποκλείεις αιτίες που μπορούν να προκαλούν το πρόβλημα. Και να προχοράς με υπομονή και επιμονή.
Ποπάκη το είδα το πμ μου, το διάβασα αλλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω. Προσπαθούσα να κοιμήσω την μικρή, ελπίζω να κοιμήθηκε τώρα. Έχω και τον μεγάλο εδώ και αλωνίζει.

Και εγώ μια φορά που χρειάστηκα βοήθεια από σύμβουλο θηλασμού δεν μπόρεσε να με βοηθήσει, δεν μου φάνηκε καν σχετικότερη στον θηλασμό από εμένα όπως είμαι τώρα. Τελοσπάντων, προσπάθησε και αυτό που σου λέει η Σόνια.

Πάντως εγώ πιστεύω ό,τι κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τι φταίει και συμβαίνει αυτό, εγώ ποτέ δεν κατάλαβα με ακρίβεια.

Το μωρό όμως εκνευρίζεται όταν το μπερδεύεις μια στήθος μια μπουκάλι και φυσικά όταν είσαι εσύ εκνευρισμένη.

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!

εδω κ 45λεπτα προσπαθω να την βαλω στο στηθος κ το δεξι μου τρεχει γαλα αυτην την στιγμη αλλα η μικρη τπτ...

εεε να ποσο υπομονη να κανω??

κ με την μαμα μου που μιλησα με ειπε οτι κ εγω δεν επαιρνα ουτε στηθος ουτε μπιμπερο κ με ταιζε με κουταλακι ειδικο...ελεοςςςς....

B4Itp2.png

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!

εδω κ 45λεπτα προσπαθω να την βαλω στο στηθος κ το δεξι μου τρεχει γαλα αυτην την στιγμη αλλα η μικρη τπτ...

εεε να ποσο υπομονη να κανω??

κ με την μαμα μου που μιλησα με ειπε οτι κ εγω δεν επαιρνα ουτε στηθος ουτε μπιμπερο κ με ταιζε με κουταλακι ειδικο...ελεοςςςς....

Με τις ψευδοθηλές προσπαθείς ή όχι? Μήπως να πάς σε άλλο μέρος? Πιο ήσυχο ίσως? Πότε έχει φάει πρίν? Τρέχει απλά το στήθος ή κάνει συντριβάνι? Μήπως έχεις πολύ ροή και πνίγεται και γι' αυτό δεν θέλει? Μήπως αργείς να την ταίσεις και τσατίζεται? Κάθε φορά που το κάνει προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να παρατηρείς γύρω σου τι υπάρχει. Τι θα μπορούσε να την ενοχλεί? Θα ήσουν διατεθημένη να ταίσεις με κυπελάκι? Μπορεί και να μην είναι τίποτα από όλα αυτά που λέμε ή σκεφτόμαστε και απλά να είναι κάτι παροδικό και να στρώσει σε μερικές μέρες. Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο υποθέσεις. Σκέφτομαι το κάνει μόνο από το ένα στήθος? Μήπως την πονάει τίποτα από την πλευρά που την κρατάς? Ελπίζω να κατάλαβες ποιό είναι το σκεπτικό. Αντί να σκας και να αγχώνεσαι με το ότι δεν τρώει θα πρέπει το μυαλό σου να γυροφέρνει στην λύση του προβλήματος. Πάρτο λίγο χαλαρά γιατί και πιο γρήγορα θα το λύσεις και δεν θα μάθεις ακριβώς τι φταίει.

Καληνύχτα από εμάς και σου εύχομαι ήσυχους θηλασμούς γρήγορα. Μετά τις 6 περίπου εβδομάδες που θεωρητικά έχεις εγκατεστημένη γαλουχία θα δεις ότι θα τον απολαμβάνεις το θηλασμό. Ειδικά εκείνους τους βραδυνούς που έχει τόσο ησυχία στο σπίτι σαν να είστε μόνο οι δυο σας και τρώει και σε κοιτάει στα μάτια σαν να σου λέει τόσα πράγματα. Είναι ένα άλλο είδος έρωτα. Μαγικές στιγμές. Πολύ τις απολαμβάνω. Σου εύχομαι ειλικρινά να μπορέσεις να τις ζήσεις αυτές τις στιγμές.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Κουκλες γεια σας. Εχω πολυ καιρο να μπω, φανταζομαι δεν εμεινε καμια ολες γεννησαμε!

Να ειναι γερα ολα τα μωρακια και οι μανουλες φυσικα.

Εμας με τα τη γεννα μας εχει απρει λιγο η κατω βολτα και δε μπορουμε να ορθοποδησουμε.........

Γεννησα με καισαρικη ολα καλα αν εξαιρεσουμε τον πονο μετα αλλα περασε πια αυτο, εκανα μιση ναρκωση και ετσι ειδα τα κορισακια μου μολις γεννηθηκανε προλαβα τις φιλησα και μετα τις πηρανε και τις βαλανε στη θερμοκοιτιδα στο πανεπιστημιακο οχι εκει που ημουνα εγω.

Με τη μια τη δευτερη πηραμε μαζι εξιτηριο και πηγαμε σπιτι αλλα η πρωτη που ητανε και η πιο μικρη ειναι ακομη μεσα δυστυχως...........

Αυτη που εχω στο σπιτι ειναι πολυ καλη, ησυχη, και τη θηλαζω της δινω και με το μπιμπερο το δικο μου αν και της εχω δωσει λιγες φορες και σκονη οταν ενοιωθα το στηθος μου πολυ μαλακο και δεν καταλαβαια να εχει γαλα ξερω οτι ετσι μπερδευεται το μωρο αλλα ακομη δεν εχουμε βρει τους ρυθμους μας ειναι που παω και στο νοσοκομειο τα μεσημερια....

Στην αρχη νομιζαμε οτι η μικρη θελει χρονο επειδη ητανε πιο μικρη και ανωριμη σιγα σιγα μας ειπανε οτι η μικρη ειναι ατονη δηλ δεν κουνιεται οσο θα επρεπε, ξεκινησαν μια σειρα εξετασεων αιμα,ουρα, υπερηχο και μαγνητικη εγκεφαλου την ειδαν ορθοπεδικοι και ειναι ολα φυσιολογικα.Αυτη την εβδομαδα περιμενουμε τα αποτελεσματα απο τον καρυωτιπο. Την ταιζανε με σωληνακι οταν τη δοκιμασανε με μπιμπερο δεν εκανε τη θηλαστικη κινηση αλλα εδω και μια βδομαδα παμε πολυ καλα τρωει ολα τα γευματα με το μπιμπερο και μαλιστα τρωει 50-60γρ ανα τριωρο!

Η αληθεια ειναι οτι η μικρη αρχισε να δειχνει σημαδια βελτιωσης απο τη στιγμη που μας επιτρεψανε να τη χαιδεψουμε! Ας πει οτι θελει ο καθενας δεν προκειται να με πεισει για το αντιθετο το αγγιγμα της μανας και του πατερα ειναι θαυμαργο! Μεσα σε μια εβδομαδα εχει κανει ηπια προοδο: πινει με το μπιμπερο, δυναμωσανε τα ποδαρακια της και δεν τα εχει πια στη σταση βατραχου οπως τη λενε, τα χερακια και το κεφαλακι να δυναμωσουνε λιγο ακομη και θα ειμαστε καλα, ειναι πιο δραστηρια αντιδραει οταν την εξεταζουνε αλλα και σε μενα οταν την πειραζω η την αλλαζω σταση και δεν θελει ετοιμαζεται να κλαψει,μια γιατρος μας ειπε οτι την πετυχε να κλαιει μια μερα οτι θα χαιρομουνα τοσο που το παιδακι μου κλαιειδεν το περιμενα!!!

Αυτη την εβδομαδα θα δουμε τι θα γινει θα μιλησουνε οι γιατροι θα μαζεψουνε οτι εξετασεις εχουνε και θα μας πουνε αν πρεπει να κανουμεκατι ακομη δηλ αν πρεπει αν την παμε Αθηνα στο Αγ.Σοφια γιατι εκει ασχολουντε με την ατονια των μωρων και με τα νευρα και τους μυς γιατι μπορει να ειναι εκει η αιτια.

Α! θα της κανουν και υπεηχο καρδιας οχι οτι εχει κατι αλλα ειναι στο πλανο των εξετασεων.

Το κερασακι στην τουρτα δυο μερες πριν φυγει ο αντρας μου να επιστρεψει στη δουλεια του τον πηρε τηλ ο γιατρος που πριν γεννησω του ειχε βγαλει ενα σπυρακι πανω απο το φρυδι και του ειπε οτι βγηκε η βιοψια και ειναι καρκινωμα και δεν πρεπει να το καθυστερησει αλλα να πει συντομα να κανει μια αξονικη εγκεφαλου και τραχηλου. Με τα πολλα πηγε Θεσ/κη οπου ο γιατρος τον εδιωξε υποστηριζοντας οτι δε χρειαζεται να κανει τπτ απλα να το βγαλει απο το μυαλο του γιατι οπως γραφει και το χαρτι ο γιατρος το καθαρισε πολυ καλα και δεν χρειαζεται περαιτερο αντιμετωπιση. Την επομενη εβδομαδα τωρα θα παει στον πρωτο γιατρο να τον ξαναδει και οτι ειναι να κανει θα του το κανει εκεινος.

Συγνωμη για το σεντονι

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ειναι καμια μεσα;

αυριο κλείνουμε και τις 40 μερες... και θα πάμε και παιδιατρο.

το μικρό τον θηλασα 5 λεπτα και κοιμηθικε... ο μπεμπης αρχισε και δεν φοραει στη καλαθουνα ρε γμτ, τους πήρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι το κρεβατι θα ερθει σε 20 μερες, νευριασα παρα πολύ και μου ειπανε θα μου φερουνε ενα κρεβατακι να περασουμε. . . ας ειναι.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...