Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εμεις κοριτσια μια απ'τα ιδια ! τι να λεμε τωρα!εγω εχω φαει σκαλωμα με το θηλαστρο ! θελω να αντλησω γιατι θα χρειαστει να τον αφησω καποια στιγμη.. ποσες ωρες μετα τον θηλασμο μπορω να τραβηξω??

εεγω ξερω αναστασια μου ανα 3ωρο μπορεις να τραβας...αλλα προς το παρον αφου δεν εχεις θεμα γιατι να μπεις σε τετοια διαδικασια??

xaxxa καλα ποπη μου εχεις σαλταρει περιμενεις καποιοσ αλλος να σου πει να σταματησεις να θηλαζεις???εσυ πρεπει να αποφασησεις,αντεχεις ακομα??ή εφτασες στα ορια σου??

δεν ξερω ακομα εφη μου ειμαι πολυ μπερδεμενη...

Εφη μου τι κανεις δεν σε χαιρέτησα,sorry!!

Πόπη μου μην αγχωνεσαι μωρε...Αν ζοριζεσαι κοψε το θηλασμο και δεν εγινε κ κατι!! Μην επιρρεαζεσαι απο μας εδω που υποστηριζουμε το θεμα αυτο!! Οπως και αν μπορει ο καθενας!! Σκεψου τελικα αν οι τυψεις που θα νιωσεις ειναι περισσοτερο ως προς το μωρο,ή υπάρχει κ ενα κομματι σου που δεν θελει να πει εδω στις θηλαζουσες κοπελες οτι "δεν αντεξα και τα παρατησα"??? Ελπιζω να καταλαβες πως το εννοω!!

καμια σχεση δωρακι μου δεν σκεφτομαι ετσι,,,το μονο που με νοιαζει ειναι πιο ειναι το καλυτερο για την μπεμπα...και ειμαι σε φαση τωρα που δεν ξερω πιο ειναι το καλο της μπεμπας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ποπη μου αυτο που "ισως" να εκανα εγω ειναι να εδινα μια διορια στον εαυτο μου μεχρι να σαραντισω!:rolleyes:

αυτο σκεφτομαι και εγω αναστασια μου!!

Ότι σου γράφω παραπάνω το κάνω γιατί διάβασα αυτήν την τελευταία σου φράση. Αν πραγματικά αυτό είναι που θέλεις να κάνεις σταμάτα να σκέφτεσαι ότι τα έχεις κάνει σκ@τα και έλα να βρούμε την λύση. Σκέψου αν πραγματικά αυτό που γράφεις το γράφεις γιατί το πιστεύεις ή απλά για να σου επιβεβαιώσουμε μια απόφαση που ήδη έχεις πάρει.

το γραφω γιατι το εννοω αλλιως θα το ειχα κοψει ηδη και δεν κολλαω στο τι θα πουν οι υπολοιποι...αυτην την στιγμη κολλαω στο οτι ειμαι τοσο μπερδεμενη που δεν μπορω να δω καθαρα ποια επιλογη μου θα μας φερει περισσοτερη ηρεμια κ ευτυχια...το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω πολυ να ζησω τον θηλασμο και οταν το μωρο θα αρχισει να αντιλαμβανεται στο τι κανει να θηλαζει κ να με κοιταει δεν θελω να το χασω αυτο με τπτ...απλως ειμαι σιγουρη τωρα οτι προσπαθω με λαθος τροπο να εδραιωσω τον θηλασμο...και δεν ξερω με ποιον τροπο θα το πευχω αυτο...

Λοιπόν ακούστε να γελάσετε...

Η μικρούλα οταν ξυπναει θελει οπωσδήποτε να φαει αμεσωςκ ετσι οταν παω να την αλλαξω κλαιει κ κοκκινιζει σαν παντζαρακι!!! Ε κι εμεις για να μην ξυπναμε κ τον κοσμο βρηκαμε κόλπο...!!!! Σκύβω εγω πάνω απο την αλλαξιέρα με το βυζι κ την θηλαζω να ξεχαστει και ο αντρας μου την αλλάζει πάνα!! Μα τι να κάνουμε πια?? Ζογκλερικά και ακροβατικά!!!! Αμε...!!! Το τσίρκο μεντράνο σε όλα του τα μεγαλεία...:lol::lol::lol::lol: Όσα ακροβατικά δεν έκανα με το σεξ για να την συλλάβω τα κάνω τωρα και κρεμιέμαι σαν την τσίτα πάνω απο το επιπλο της αλλαξιέρας!!! χα χα!!:tongue::tongue::tongue:

χα χα χα πολυ γελιο δωρακι μου!!!με εκανες κ γελασα!!

Στην φάση που είσαι εσύ σε ενδιαφέρει να εδραιωθεί η γαλουχία γιατί αυτό δεν έχει γίνει ακόμη και να βρίσκει γάλα το παιδί να πίνει. Από αυτά που λες κατάλαβα πως έχει μειωθεί η παραγωγή σου.

Το θυμάμαι για την υπερπαραγωγή 'γάλα για δίδυμα' σου είπε η Πατσούρου.

Ποπάκη μου προέχει πάνω από όλα να είσαι εσύ καλά. Το μωράκι σου σε θέλει χαρούμενη και ευτυχισμένη, να μπορείς να το φροντίσεις χωρίς άγχος και να το χαρείς.

Επειδή πέρασα από την ίδια ακριβώς φάση, θα σου πω μόνο πως ό,τι και να επιλέξεις θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Δεν βγαίνει σε όλες με τον θηλασμό. Όταν διαβάζω στο φόρουμ του θηλασμού να λένε πως ο θηλασμός είναι το ευκολότερο πράγμα σκέφτομαι πως ή εγώ ήμουν άσχετη στον γιο μου ή απλά είχα απαιτητικό μωρό. Πάντως και τώρα που θηλάζω 2ο παιδί, βλέπω πως ο θηλασμός έχει θυσίες. Δεν έχει πρόγραμμα, δεν έχει ωράρια και δεν κοιμάται με τις ώρες το παιδί. Έχει άλλα καλά βέβαια, καλά για μένα για κάποια άλλη ίσως να μην είναι καλά. Τα χουμε ξανασυζητήσει κατά καιρούς.

Το δίλημμα το δικό σου θα το λύσεις εσύ. Αν νομίζεις πως έχεις κουραστεί κοπέλα μου άστο να πάει. Το μωράκι σου θα μεγαλώσει έτσι και αλλιώς και με το ξένο γάλα. Γάλα είναι και αυτό όχι δηλητήριο!

Από την άλλη εγώ ίσως δεν είμαι και η πλέον κατάλληλη να μιλήσω για αυτό το δίλημμα, γιατί εμφανέστατα θα επέλεγα τον θηλασμό. Τον επέλεξα όταν είχα το ίδιο πρόβλημα και θα τον επέλεγα και τώρα έχοντας ζήσει την εμπειρία αυτή.

Δεν θέλω πραγματικά να σε επηρεάσω. Κάθε άνθρωπος έχει άλλες ανάγκες και άλλες αντοχές και νιώθει με διαφορετικά πράγματα καλά.

Απλά θα σου πω, να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου κυρίως και μετά θα είναι και το μωράκι σου καλά έχοντας μια χαρούμενη μανούλα!

ελευθερακι μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες κουκλα μου γιαυτο και με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας ειδικα απο εσας τις δευτερομανουλες που εχετε ζησει τις δυσκολιες του θηλασμου...

το διλημμα παραμενει διλημμα κ ουτε ο ιδιος ο αντρας μου δεν μπορει να με βοηθησει...αυτο καθαρα εγω πρεπει να το δω....

το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να θηλασω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια μου σαραντησατε σημερα ε? Κι εσυ Σοφια μου ε?

Αντε να σας ζησουν τα μωρακια σας και να εχουν παντα την υγειά τους!!!

Ναι και η Γεωργία. Μαζί γεννήσαμε όλες μας.

Το μωράκι μου λέει αγκού και βερβερίζει που λέμε εμείς εδώ:tongue: Θα το φάω!!!

Αναστασία η Κρήτη είναι must, έλα να γνωριστούμε ρε συ κιόλας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αααααα!!!!!! Τοσο καιρο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχναω...

Συνεχιζεται εσεις που θηλαζετε να πινετε σιδηρο και ασβεστιο?????????

Εμενα μου ειπε αλλα ολο τα αμελω!

Εμένα μου είπε σίδηρο μέχρι να σαραντίσω αλλά ήπια τις πρώτη βδομάδα και μετά δεν είχα άλλον σίδηρο σπίτι και τον ξαναξεκίνησα πριν 1 βδομάδα. Αλλά θα συνεχίσω να τον πίνω γιατί την προηγούμενη φορά μου έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης λόγω θηλασμού.

Ασβέστιο γιαόσο θηλάζεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη το καλύτερο για το μωράκι σου είναι σαφώς να θηλάσει, αυτό νομίζω θα επέλεγαν όλες οι κοπέλες αν τους έβγαινε πιο εύκολα το όλο θέμα.

Προσπάθησέ το λίγο ακόμη και πες μου λεπτομέριες λίγο να καταλάβω τι γίνεται. Αν θες και με πμ μην κουράζουμε τις κοπέλες εδώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κατι ασχετο ειδα μιλουσατε για τις βαφτισεις!!! θελω την αποψη σας!!

εμεις ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο γαμο και ειπαμε να κανουμε θρησκευτικο γαμο κ βαφτιση μαζι...σκεφτομασταν κατα αυγουστο σεπτεμβριο αλλα τωρα που το μελεταω λιγο το θεμα βλεπω οτι δεν βγαινει γιατι δεν προλαβαινω με τπτ να τρεξω και να τα οργανωσω ολα γιατι εχω κ το μωρο κ που να το αφησω για να ασχοληθω με ολα αυτα...και σκεφτομαι αντι για σεπτεμβριο να το κανουμε σε 1 χρονο λετε πειραζει που θα ειναι 1 χρονων η μπεμπα για την βαφτιση θα ειναι μεγαλη εεε?? δεν γινεται ετσι?? πως θα τα προλαβω ολα ???

B4Itp2.png

Ναι και η Γεωργία. Μαζί γεννήσαμε όλες μας.

Το μωράκι μου λέει αγκού και βερβερίζει που λέμε εμείς εδώ:tongue: Θα το φάω!!!

Αναστασία η Κρήτη είναι must, έλα να γνωριστούμε ρε συ κιόλας!

αχ πολυ θα το ηθελα !!!!!!!!!!!!! εσυ ηρακλειο εισαι ε???

βγηκα αποτομα γιατι ειχα επισκεψεις!! καλα ηταν!:P

ποπακι μου θα κανεις πολύ ανοιχτο γαμο? εγω λεω θα προλάβεις παντως! δεν θα ειναι συνεχεια ετσι η μικρη! θα ανοιξει κ ο καιρος κ μια χαρα θα εισαι1

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ πολυ θα το ηθελα !!!!!!!!!!!!! εσυ ηρακλειο εισαι ε???

βγηκα αποτομα γιατι ειχα επισκεψεις!! καλα ηταν!:P

ποπακι μου θα κανεις πολύ ανοιχτο γαμο? εγω λεω θα προλάβεις παντως! δεν θα ειναι συνεχεια ετσι η μικρη! θα ανοιξει κ ο καιρος κ μια χαρα θα εισαι1

οχι κλειστο γαμο λεμε το πολυ με 100-150 ατομα...εγω θελω κ πιο λιγα ατομα αλλα ο αντρας μου εχει και μεγαλο σοι ...σκεφτομαι μονο το τρεξιμο για νυφικα κ τετοια που θα το κουβαλαω μαζι μου το μωρο??

B4Itp2.png

οχι κλειστο γαμο λεμε το πολυ με 100-150 ατομα...εγω θελω κ πιο λιγα ατομα αλλα ο αντρας μου εχει και μεγαλο σοι ...σκεφτομαι μονο το τρεξιμο για νυφικα κ τετοια που θα το κουβαλαω μαζι μου το μωρο??

παντως πρεπει να το αποφασισεις για να κλεισεις εκκλησια κτλ. κ για το νυφικο πολυ πιο πριν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

παντως πρεπει να το αποφασισεις για να κλεισεις εκκλησια κτλ. κ για το νυφικο πολυ πιο πριν!

μα γιαυτο το λεω δεν θα προλαβω...μεχρι το Πασχα με την μικρη δεν θα μπορω να βγαινω για τετοια θεματα,,,αλλα κ παλι 2 μηνων μωρο που να το τραβολογαω μαζι μου...και εχω μπροστα μου μονο 5 μηνες περιπου,,,γιαυτο λεω αν την βαφτιζαμε 1 χρονων θα ειναι μεγαλη λες??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?? δεν προλαβα να σας διαβασω , προσπαθω να συμμαζευτω ακομα!! απο χθες που γυρισαμε σπιτι δεν εδωσα ξενο στη μπεμπα. απο χθες ή θηλαζει μιση ωριτσα κ κοιμαται για 1-1,5 ωρα , ειτε θηλαζει κ χαζολογαει για 2 ωρες κ μετα κοιμαται ενα πενταωρο!!! το βραδυ κοιμηθηκε 12, ξυπνησε 2 ,ξανακοιμηθηκε 4.30 (ειχαμε κ κατι διαρροες απο την πανα κ αλλαζαμε σεντονια) κ ξυπνησε 8 το πρωι! μετα ξανακοιμηθηκε στις 11.15 κ ξυπνησε 4.15 το μεσημερι! τωρα κοιμαται απο τις 6.30. καλα δεν παμε?? της δινω πιπιλα ομως για να κοιμηθει κ μολις την παιρνει υπνος τη βγαζω. αν δεν δωσω πιπιλα τρωει τα χερια της, το ιδιο εκανε κ στην κλινικη.

να σας πω,οσες κανατε καισαρικη ειχατε πολυ αιμα? εγω ελαχιστο εχω, ειναι φυσιολογικο??

παω γιατι να σιδερωσω οσο κοιμαται , ισως μπω αργοτερα!

BJVqp3.png

Ποπάκη γιατί καλέ να πειράζει που θα είναι 1 και κάτι η μικρή? Άλλοι τα βαφτίζουν 3 και 4 ετών. Μια χαρά θα είναι 1+, θα περπατάει κιόλας και θα της κάτσουν καλά τα βαφτιστικά. Στα μικρά μωράκια δεν φαίνονται όμορφα.

Αναστασία Ηράκλειο είμαι ναι!

Γωγώ μου 5 ώρες μες την ημέρα είναι υπερβολικές να κοιμάται το μικρό σου. Στο 3ωρο να το ξυπνάς μην αφυδατωθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη γιατί καλέ να πειράζει που θα είναι 1 και κάτι η μικρή? Άλλοι τα βαφτίζουν 3 και 4 ετών. Μια χαρά θα είναι 1+, θα περπατάει κιόλας και θα της κάτσουν καλά τα βαφτιστικά. Στα μικρά μωράκια δεν φαίνονται όμορφα.

Γωγώ μου 5 ώρες μες την ημέρα είναι υπερβολικές να κοιμάται το μικρό σου. Στο 3ωρο να το ξυπνάς μην αφυδατωθεί.

κ εγω ετσι νομιζα αλλα πηρα τηλ χθες την παιδιατρο που κοιμοταν 5 ωρες κ μου ειπε δεν πειραζει!!

BJVqp3.png

το γραφω γιατι το εννοω αλλιως θα το ειχα κοψει ηδη και δεν κολλαω στο τι θα πουν οι υπολοιποι...αυτην την στιγμη κολλαω στο οτι ειμαι τοσο μπερδεμενη που δεν μπορω να δω καθαρα ποια επιλογη μου θα μας φερει περισσοτερη ηρεμια κ ευτυχια...το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω πολυ να ζησω τον θηλασμο και οταν το μωρο θα αρχισει να αντιλαμβανεται στο τι κανει να θηλαζει κ να με κοιταει δεν θελω να το χασω αυτο με τπτ...απλως ειμαι σιγουρη τωρα οτι προσπαθω με λαθος τροπο να εδραιωσω τον θηλασμο...και δεν ξερω με ποιον τροπο θα το πευχω αυτο...

ελευθερακι μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες κουκλα μου γιαυτο και με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας ειδικα απο εσας τις δευτερομανουλες που εχετε ζησει τις δυσκολιες του θηλασμου...

το διλημμα παραμενει διλημμα κ ουτε ο ιδιος ο αντρας μου δεν μπορει να με βοηθησει...αυτο καθαρα εγω πρεπει να το δω....

το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να θηλασω...

Ωραία λοιπόν αφού το ξεκαθάρισες ότι θέλεις να θηλάσεις αυτό είναι που πρέπει να κάνεις και φυσικά δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς άλλος στην απόφαση σου και σίγουρα όχι να σε κατακρίνει. Όπως λέει και η Ελευθερία εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε με όποιο τρόπο ξέρουμε. Ότι θέλεις ρώτα. Σκέφτηκες καθόλου την ιδέα να πας στις συναντήσεις του συνδέσμου θηλασμού? Ή να ζητήσεις από καμία από τις leader των ομάδων να σε βοηθήσει τηλεφωνικά? Είναι πολύ έμπειρες μανούλες πάνω στο θηλασμό. Μια που είσαι και Θεσ/νίκη. Σκέψου το λίγο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

ααα μια χαρα τοτε θα το αναβαλω για μετα τοτε μην αγχωνομαι και για αυτα..!!

σου στειλα πμ το ειδες?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...