Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαααχ μα ολοι φουστανακια?? εμενα μου αρεσουν κ τα τζινακια στα κοριτσακια!:lol:

Ναι ένα απίθανο πράγμα. Είπαν όλοι επειδή το πρώτο ήταν αγόρι να πάρουν κάτι κοριτσίστικο. Αλλά τι να τα κάνω τόσα? Σιγά μην φοράω στο σπίτι κάθε μέρα φόρεμα. Και που να τα βρώ τόσα καλσόν? Αφού όλα δεν ταιριάζουν. Αστα να πάνε αυτά τα κορίτσια. Ενώ τα αγόρια κλασικές επιλογές-φόρμες παντελόνια πουκάμισα τελείωσαμε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ένα απίθανο πράγμα. Είπαν όλοι επειδή το πρώτο ήταν αγόρι να πάρουν κάτι κοριτσίστικο. Αλλά τι να τα κάνω τόσα? Σιγά μην φοράω στο σπίτι κάθε μέρα φόρεμα. Και που να τα βρώ τόσα καλσόν? Αφού όλα δεν ταιριάζουν. Αστα να πάνε αυτά τα κορίτσια. Ενώ τα αγόρια κλασικές επιλογές-φόρμες παντελόνια πουκάμισα τελείωσαμε.

χαχααχαχ πες στους υπολοιπους οτι σου λειπουν τα καλσον! χεχεχε!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ εγω αυτον πηρα κ δεν μπορεσα ακομα να τον βαλω! μα τοσο χαζη ειμαι???:rolleyes: κ εγω δεν νομιζω να με βολεψει.. ισως τον αντρα μου. εγω βολευομαι με το σλίνγκ μια χαρα.
Γιατί δεν μπόρεσες να τον βάλεις? Τίποτα δεν είναι. Μπα εμένα ο σύζηξ ούτε να τον δει. Του τον φόρεσα μια φορά μέσα στο σπίτι και μου λέει εγώ δεν βγαίνω έτσι έξω. Σλίγκ εγώ έραψα μόνη μου και στο γιο μου το χρησιμοποίησα λίγο και τώρα στην μικρή το φοράω μέσα στο σπίτι όταν εκείνη θέλει να κοιμηθεί και εγώ να κάνω καμία δουλειά. Η μαμά μου όλο γελάει με το σλίγκ και λέει πάλι στο τσουβάλι το έχεις το παιδί?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλή ιδέα αυτό δεν το σκέφτηκα. Τι να πάρουμε τη μικρή? Λοιπόν ένα κόκκινο καλσόν ένα ροζ ένα μπλέ και πάει λέγοντας. Καλό καλό. ;)

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

πως θα του το σταματησω αυτό βρε ελευθερια μου;

Θα μπορούσες να το σταματήσεις αν έπιανε πιπίλα αλλά 1ον ρισκάρεις την παραγωγή σου μέχρι να γίνει το παιδί 3 μηνών και 2ον θα έχεις θέμα να την κόψει μετά, τα περισσότερα δηλαδή έχουν όχι όλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δοκιμασε να την βαλεις πρωτα μεσα στο σπιτι να δεις κ αν σε βολευει;)

To δοκιμασα αλλα...χωρις το νινι μεσα1! χα χα!!! Να δω αν μου παει ξερεις...:tongue:

χα χα χα!! Σωστη!!!!

Γιατί δεν μπόρεσες να τον βάλεις? Τίποτα δεν είναι. Μπα εμένα ο σύζηξ ούτε να τον δει. Του τον φόρεσα μια φορά μέσα στο σπίτι και μου λέει εγώ δεν βγαίνω έτσι έξω. Σλίγκ εγώ έραψα μόνη μου και στο γιο μου το χρησιμοποίησα λίγο και τώρα στην μικρή το φοράω μέσα στο σπίτι όταν εκείνη θέλει να κοιμηθεί και εγώ να κάνω καμία δουλειά. Η μαμά μου όλο γελάει με το σλίγκ και λέει πάλι στο τσουβάλι το έχεις το παιδί?

Ε καλα λεει η γυναικα!! Σαν τσουβαλι οντως ειναι ρε!!! :lol::lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δλδ το νοσοκομεικο θηλαστρο θα με αυξησει την παραγωγη ελευθερια μου??

πριν 5 μερες περιπου για ενα 5νθημερο θηλαζαμε αποκλειστικα με τις ωρες χωρις μπιμπερο κ χωρις συμπληρωματα,,,και ξαφνικα ενα απογευμα εφαγε το στραβωμα της και δεν ηθελε αλλο θηλη...αν πας πισω θα δεις που εγραφα για υπερπαραγωγη και ειχα πολυ γαλα και παλι το μωρο τοτε δεν ηθελε θηλη..:rolleyes::rolleyes:

Στην φάση που είσαι εσύ σε ενδιαφέρει να εδραιωθεί η γαλουχία γιατί αυτό δεν έχει γίνει ακόμη και να βρίσκει γάλα το παιδί να πίνει. Από αυτά που λες κατάλαβα πως έχει μειωθεί η παραγωγή σου.

Το θυμάμαι για την υπερπαραγωγή 'γάλα για δίδυμα' σου είπε η Πατσούρου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

To δοκιμασα αλλα...χωρις το νινι μεσα1! χα χα!!! Να δω αν μου παει ξερεις...:tongue:

χα χα χα!! Σωστη!!!!

Ε καλα λεει η γυναικα!! Σαν τσουβαλι οντως ειναι ρε!!! :lol::lol:

Ναι δεν αντιλέω δεν είναι και ότι πιο κομψό. Μερικές φορές όμως είναι εξηπυρετικό. Εγώ το φοράω πιο πολύ για να βλέπω κάτι τέτοιες αντιδράσεις από πιο μεγάλα άτομα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει. Σου φτιάχνουν το κέφι πάντως.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Ποπάκη μου προέχει πάνω από όλα να είσαι εσύ καλά. Το μωράκι σου σε θέλει χαρούμενη και ευτυχισμένη, να μπορείς να το φροντίσεις χωρίς άγχος και να το χαρείς.

Επειδή πέρασα από την ίδια ακριβώς φάση, θα σου πω μόνο πως ό,τι και να επιλέξεις θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Δεν βγαίνει σε όλες με τον θηλασμό. Όταν διαβάζω στο φόρουμ του θηλασμού να λένε πως ο θηλασμός είναι το ευκολότερο πράγμα σκέφτομαι πως ή εγώ ήμουν άσχετη στον γιο μου ή απλά είχα απαιτητικό μωρό. Πάντως και τώρα που θηλάζω 2ο παιδί, βλέπω πως ο θηλασμός έχει θυσίες. Δεν έχει πρόγραμμα, δεν έχει ωράρια και δεν κοιμάται με τις ώρες το παιδί. Έχει άλλα καλά βέβαια, καλά για μένα για κάποια άλλη ίσως να μην είναι καλά. Τα χουμε ξανασυζητήσει κατά καιρούς.

Το δίλημμα το δικό σου θα το λύσεις εσύ. Αν νομίζεις πως έχεις κουραστεί κοπέλα μου άστο να πάει. Το μωράκι σου θα μεγαλώσει έτσι και αλλιώς και με το ξένο γάλα. Γάλα είναι και αυτό όχι δηλητήριο!

Από την άλλη εγώ ίσως δεν είμαι και η πλέον κατάλληλη να μιλήσω για αυτό το δίλημμα, γιατί εμφανέστατα θα επέλεγα τον θηλασμό. Τον επέλεξα όταν είχα το ίδιο πρόβλημα και θα τον επέλεγα και τώρα έχοντας ζήσει την εμπειρία αυτή.

Δεν θέλω πραγματικά να σε επηρεάσω. Κάθε άνθρωπος έχει άλλες ανάγκες και άλλες αντοχές και νιώθει με διαφορετικά πράγματα καλά.

Απλά θα σου πω, να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου κυρίως και μετά θα είναι και το μωράκι σου καλά έχοντας μια χαρούμενη μανούλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι τρωμε ρε κοριτσια παλι για βραδυ ας πουμε? Η αυριο το μεσημερι? Νομιζω δεν εχω επιλογες πολλες.... δεν μου ερχεται τιποτα!! Νομιζω οτι ολα πειραζουν την μπεμπα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αααααα!!!!!! Τοσο καιρο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχναω...

Συνεχιζεται εσεις που θηλαζετε να πινετε σιδηρο και ασβεστιο?????????

Εμενα μου ειπε αλλα ολο τα αμελω!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αααααα!!!!!! Τοσο καιρο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχναω...

Συνεχιζεται εσεις που θηλαζετε να πινετε σιδηρο και ασβεστιο?????????

Εμενα μου ειπε αλλα ολο τα αμελω!

Ναι σημερα σαραντησαμε και εμεις!!

Και εμενα μου ειπε να παιρνω σιδηρο αλλα δεν ρωτησα χθες αν πρεπει να συνεχισω ακομη ...μετα τις 40 μερες.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μπραβο Δωρα μου , μια χαρα σας βρισκω...ακροβατης εγινες για την μπουμπου!!

Ουτε εμενα θελει να τον αλλαξω κ να τον κανω μπανιο οταν ξυπναει πεινασμενος.....Τι να κανω??

Δωράκι άφησε το άλλαγμα για μετά το τάισμα. Δεν είπε κανείς πως πρέπει να το αλλάξεις πριν, ίσα ίσα μετά το τάισμα πολλά μωράκια κάνουν κακά.

Σοφάκι μπορείς να τον θηλάσεις λίγο να μην είναι πολύ πεινασμένος, να κάνετε μπανάκι και μετά συνεχίζεται ώστε να μην είναι εκνευρισμένο το παιδί επειδή πεινάει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...