Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπραβο Δωρα μου , μια χαρα σας βρισκω...ακροβατης εγινες για την μπουμπου!!

Ουτε εμενα θελει να τον αλλαξω κ να τον κανω μπανιο οταν ξυπναει πεινασμενος.....Τι να κανω??

Κανε κι εσυ ακροβατικα στο μπανιο!!! Τι να πω πια,τα εχουμε χασει τελειως!!!!!:tongue:

Νομίζω ότι θα έχετε πολύ γέλιο. Ο ένας να αλλάζει και ο άλλος να ταίζει? Χαχαχα

Γιατί δεν την αλλάζεις μετά το φαγητό της να είναι και ήρεμη?

Γιατι μετα το φαι βγαζει γουλιτσες και μετα την πιανει λοξυγγας...:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Σοφάκι τάισε το μωρό πρώτα και μετά κάντο μπάνιο ή άλλαξε το. Γιατί πρέπει να τα κάνεις πριν το φαγητό? Εγώ αν πεινάει και είναι να την κάνω μπάνιο την ταίζω καλά καλά μετά κάνει και το ζεστό της το μπάνιο και είναι και αραχτή γιατί έχει γεμάτη κοιλιά. Μετά ντύσιμο, τύλιγμα στην πάνα και ύπνο συνήθως ένα τετράωρο-πεντάωρο.

εμενα κανει εμετο αν τον κανω μπανιο μετα το φαγητο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σονια μου αυτο δεν το ειχα σκευτει!!! λες γι'αυτο να εκνευριζεται εμενα καθε βραδυ??? και εγω να νομιζω πως δεν εχω γαλα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχα εγω λεω να την αφησεις να ξυπνησει τον γειτοννα να δει την γλυκα!!!!!!

Γιατί πρέπει η πρώτη σκέψη μας να είναι ότι δεν έχουμε γάλα. Και αυτά πλασματάκια είναι και κουράζονται και ενοχλούνται όπως εμείς. Σκέψου τον εαυτό σου να θέλεις ας πούμε να κοιμηθείς και πάνω που είσαι έτοιμη να μπείς στο κρεβάτι να έρχετε η γειτόνισα για καφέ. Ε δεν θα είσαι μέσα στα νεύρα? Έτσι είναι και το μωρό. Θέλει να κοιμηθεί και το χαλάει το γάλα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Βρε Σοφάκι τάισε το μωρό πρώτα και μετά κάντο μπάνιο ή άλλαξε το. Γιατί πρέπει να τα κάνεις πριν το φαγητό? Εγώ αν πεινάει και είναι να την κάνω μπάνιο την ταίζω καλά καλά μετά κάνει και το ζεστό της το μπάνιο και είναι και αραχτή γιατί έχει γεμάτη κοιλιά. Μετά ντύσιμο, τύλιγμα στην πάνα και ύπνο συνήθως ένα τετράωρο-πεντάωρο.

Σονια μου μην σου φαινεται περιεργο που δεν μπορει ας πουμε να τα κανει ετσι κ τα κανει αλλιως...Κι εγω αν την κανω μπανιο με γεμτο στομαχι θα μου τα βγαλει ολα!!!! Εσυ με γεματο στομαχι μπαινεις για μπανιο??? Νομιζω οτι συνηθως το αντιθετο γινεται...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κανε κι εσυ ακροβατικα στο μπανιο!!! Τι να πω πια,τα εχουμε χασει τελειως!!!!!:tongue:

Γιατι μετα το φαι βγαζει γουλιτσες και μετα την πιανει λοξυγγας...:rolleyes:

Οι γουλίτσες και ο λόξυγγας είναι κάτι φυσιολογικό δεν έγινε και τίποτα. Και η δικιά μου βγάζει μερικές φορές και λόξυγγας την πιάνει σχεδόν σε κάθε γεύμα. Ο γιος μου δε επειδή δεν ρευόταν ποτέ είχε πάντα λόξυγγα μετά το φαγητό του και ήθελε πάντα 3 γουλιές για να τον σταματήσει.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Σονια μου μην σου φαινεται περιεργο που δεν μπορει ας πουμε να τα κανει ετσι κ τα κανει αλλιως...Κι εγω αν την κανω μπανιο με γεμτο στομαχι θα μου τα βγαλει ολα!!!! Εσυ με γεματο στομαχι μπαινεις για μπανιο??? Νομιζω οτι συνηθως το αντιθετο γινεται...

Όχι δεν μου φαίνεται περίεργο ο τρόπος που τα κάνει. Φυσικά και όλα λειτουργούν σωστά αν τα κάνουμε όπως μας βολεύουν. Απλά είπα μήπως να το δοκίμαζε. Άλλωστε και οι γιατροί αυτή τη ρουτίνα προτείνουν-πρώτα μπάνιο και μετά φαγητό και μετά ύπνο. Μήπως να άλλαζατε την ώρα του μπάνιου να μην συμπέφτει με του φαγητού?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ασχετο..... το μωρο μπορω να το βαλω στο μαρσιπο απο τωρα??
Στους κλασικούς τους μάρσιπους? Ναι γιατί να μην μπορείς. Αρκεί να μην το έχεις για πολλές ώρες και να στήρίζεις το κεφαλάκι του. Άλλωστε τι νομίζεις ότι αν βαραίνει πολύ θα μπορείς να το κουβαλάς στον μάρσιπο? Μόνο τώρα στην αρχή γιατί μετά......

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

εμενα κανει εμετο αν τον κανω μπανιο μετα το φαγητο!!!

κ εμενα1 κ μετα τον ξανα αλλαζω απο την αρχη!

Ασχετο..... το μωρο μπορω να το βαλω στο μαρσιπο απο τωρα??

ναι! ποιο εχεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

παω να ξαπλωσω λιγο στον καναπε!!ο μπεμπης ακομα κοιματε!!

Καλή ξεκούραση! Και εμένα κοιμούνται όλοι αλλά εγώ δεν θέλω σήμερα. Μάλλον έχω υπερένταση. Πήγα στην αγορά το πρωί και άλλαξα κάτι δωράκια που της έφεραν και μετά πήγα από την δουλειά μου να περάσω αξιολόγιση αλλά τζάμπα πήγα. Πρέπει να ξαναπάω άυριο πάλι αλλά τα δωράκια τα άλλαξα. Δεν μπορώ άλλα φουστάνια βρε κορίτσια. Ολοι φουστάνια φέρνουν τι να τα κάνω τόσα πια?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

ναι! ποιο εχεις?

Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα και ίσως γι' αυτό να τα κάνω ανάποδα. Εμένα πάντως δεν με βόλεψε ο μαρσιπος στον γιο μου και είχα πάρει και Baby Bjorn. Τσάμπα λεφτά. Μόλις βάραινε το μωρό με πονούσε η μέση μου.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλή ξεκούραση! Και εμένα κοιμούνται όλοι αλλά εγώ δεν θέλω σήμερα. Μάλλον έχω υπερένταση. Πήγα στην αγορά το πρωί και άλλαξα κάτι δωράκια που της έφεραν και μετά πήγα από την δουλειά μου να περάσω αξιολόγιση αλλά τζάμπα πήγα. Πρέπει να ξαναπάω άυριο πάλι αλλά τα δωράκια τα άλλαξα. Δεν μπορώ άλλα φουστάνια βρε κορίτσια. Ολοι φουστάνια φέρνουν τι να τα κάνω τόσα πια?

χαχαααχ μα ολοι φουστανακια?? εμενα μου αρεσουν κ τα τζινακια στα κοριτσακια!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα και ίσως γι' αυτό να τα κάνω ανάποδα. Εμένα πάντως δεν με βόλεψε ο μαρσιπος στον γιο μου και είχα πάρει και Baby Bjorn. Τσάμπα λεφτά. Μόλις βάραινε το μωρό με πονούσε η μέση μου.

κ εγω αυτον πηρα κ δεν μπορεσα ακομα να τον βαλω! μα τοσο χαζη ειμαι???:rolleyes: κ εγω δεν νομιζω να με βολεψει.. ισως τον αντρα μου. εγω βολευομαι με το σλίνγκ μια χαρα.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Στους κλασικούς τους μάρσιπους? Ναι γιατί να μην μπορείς. Αρκεί να μην το έχεις για πολλές ώρες και να στήρίζεις το κεφαλάκι του. Άλλωστε τι νομίζεις ότι αν βαραίνει πολύ θα μπορείς να το κουβαλάς στον μάρσιπο? Μόνο τώρα στην αρχή γιατί μετά......

ναι! ποιο εχεις?

Αυτον εχω...

images?q=tbn:ANd9GcTwthe-uAwZ0UG1iFbsZ1I0ICQoa0HV8NwgPcPifqgJfzEz_RQ_

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...