Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εμεις κοριτσια μια απ'τα ιδια ! τι να λεμε τωρα!εγω εχω φαει σκαλωμα με το θηλαστρο ! θελω να αντλησω γιατι θα χρειαστει να τον αφησω καποια στιγμη.. ποσες ωρες μετα τον θηλασμο μπορω να τραβηξω??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξερω κ εγω?? θηλαζω?? ουτε ξερω τι κανω πλεον τα εχω χαμενα...

μαλλον πρεπει να αποφασισει καποιος αλλος γιατι εγω δεν μπορω να καταληξω...

xaxxa καλα ποπη μου εχεις σαλταρει περιμενεις καποιοσ αλλος να σου πει να σταματησεις να θηλαζεις???εσυ πρεπει να αποφασησεις,αντεχεις ακομα??ή εφτασες στα ορια σου??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη μου τι κανεις δεν σε χαιρέτησα,sorry!!

Πόπη μου μην αγχωνεσαι μωρε...Αν ζοριζεσαι κοψε το θηλασμο και δεν εγινε κ κατι!! Μην επιρρεαζεσαι απο μας εδω που υποστηριζουμε το θεμα αυτο!! Οπως και αν μπορει ο καθενας!! Σκεψου τελικα αν οι τυψεις που θα νιωσεις ειναι περισσοτερο ως προς το μωρο,ή υπάρχει κ ενα κομματι σου που δεν θελει να πει εδω στις θηλαζουσες κοπελες οτι "δεν αντεξα και τα παρατησα"??? Ελπιζω να καταλαβες πως το εννοω!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εφη μου τι κανεις δεν σε χαιρέτησα,sorry!!

Πόπη μου μην αγχωνεσαι μωρε...Αν ζοριζεσαι κοψε το θηλασμο και δεν εγινε κ κατι!! Μην επιρρεαζεσαι απο μας εδω που υποστηριζουμε το θεμα αυτο!! Οπως και αν μπορει ο καθενας!! Σκεψου τελικα αν οι τυψεις που θα νιωσεις ειναι περισσοτερο ως προς το μωρο,ή υπάρχει κ ενα κομματι σου που δεν θελει να πει εδω στις θηλαζουσες κοπελες οτι "δεν αντεξα και τα παρατησα"??? Ελπιζω να καταλαβες πως το εννοω!!

γεια σου δωρα μου!!!!συμφωνω μαζι σου ,και εγω αυτο της ειπα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και εμεις κοριτσια μια απ'τα ιδια ! τι να λεμε τωρα!εγω εχω φαει σκαλωμα με το θηλαστρο ! θελω να αντλησω γιατι θα χρειαστει να τον αφησω καποια στιγμη.. ποσες ωρες μετα τον θηλασμο μπορω να τραβηξω??

Η δικη μου γιατρος μου ειπε οτι μετα απο μια ωρα μαζευει αρκετα για θηλαστρο το στηθος μας... Εγω πολλες φορες δεν προλαβαινω γιατι σε μια ωρα εχει φαει 2-3 φορες η κορουλα μου!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η δικη μου γιατρος μου ειπε οτι μετα απο μια ωρα μαζευει αρκετα για θηλαστρο το στηθος μας... Εγω πολλες φορες δεν προλαβαινω γιατι σε μια ωρα εχει φαει 2-3 φορες η κορουλα μου!:rolleyes:

κ εγω εχω αυτο το θεμα!ουφ!:rolleyes:

αντε να ανοιξει ο βρωμοκαιρος κ να μην φυσαει να ξεκινησουμε τις βόλτες γιατι εχω σαλταρει!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ εγω εχω αυτο το θεμα!ουφ!:rolleyes:

αντε να ανοιξει ο βρωμοκαιρος κ να μην φυσαει να ξεκινησουμε τις βόλτες γιατι εχω σαλταρει!!!!!!!!

αχ και εγω θελω!!!παλι βρεχει σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Α εμεις εχουμε αερα και κρυο με μειον παλι!!! Καλα εγω αν περιμενω να ανοιξει εδω ο καιρος...το μωρο περπατωντας θα βγει βολτα!!!!!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα και από εμάς Βλέπω Ελευθερία ότι είστε καλύτερα και χαίρομαι. Άντε περαστικά και αγύριστα να είναι.

Αχ κοριτσια μου,βλέπω όλες όλο και κατι μας απασχολεί ε?? Εμένα η μπεμπα μου δεν εκανε κακα μεχρι κ σημερα το μεσημερι κ της εβαλα μπατονετα με λαδακι στον πωπο και εβγαλε η καημενούλα πολύ πράγμα!!!! Ελπίζω να ξαλάφρωσε...

Οσο για τον θηλασμό,το θέμα μου είναι οτι κάποιες φορες τσατίζεται κ νευριαζει σαν να μην θελει κ να μην βλεπει την θηλη!!!Ενω πριν λιγα λεπτα ετρωγε κανονικά!! Αυτό τι ειναι ξέρει καμία?Νομιζω η Σονια το έθεσε σαν ερωτηση στην Πόπη...Σόνια μου τι ειναι αυτο?Γιατι το κανουν,ξέρεις??? Εγω μπιμπρό δεν δίνω να πεις επαθε συγχιση...

Αναρωτήθηκες εκείνη τη στιγμή αν το μωρό έχει χορτάσει και εσύ απλά επιμένεις να συνεχίσει να τρώει? Το να τεντώνεται ένα μωρό μακριά από την θηλή μπορεί να είναι σημάδι απόσυρσης. Δεν θέλει άλλα ερεθίσματα γύρω του και θέλει να ηρεμήσει. Μια αλλαγή εκείνη την ώρα θα ήταν ότι καλύτερο. Μήπως όμως έχεις μεγάλη ροή και το ενοχλεί? Συνήθης τρόπος αντίδρασης στο συντριβάνι της θηλής είναι να νευριάζει και να μην θέλει. Το ενοχλεί η ροή και όχι ότι δεν πεινάει γι'αυτό και μερικές φορές αφού αφήσει λίγο να τρέξει μετά πιάνει μια χαρά. Επίσης μπορεί να περνάει άλμα ανάπτυξης. Να θέλει δηλαδή περισσότερο γάλα και γι' αυτό θηλάζει περισσότερο για να παράγει. Δεν βρίσκει όμως όσο θα ήθελε και τσατίζετε. Το πέρασα στον μεγάλο μου γιο όταν είχα υπερπαραγωγή και είμουν έτοιμη να καταρέυσω. Συνήθως διαρκεί 3 με 4 μέρες και όχι παραπάνω.
αυτο ακριβως εφη μου το καταλαβαινει το βλεπω και εγω αυτο και δεν ειναι καθολου ηρεμη...

πρωτη φορα στην ζωη μου που δεν ξερω ποια επιλογη ειναι η σωστη και δεν ξερω τι να αποφασισω...φοβαμαι πως αν το κοψω θα το μετανιωσω και θα λεω δεν προσπαθησα αρκετα...και απο την αλλη οσο το συνεχιζω ετσι το μονο που καταφερνω ειναι να δημιουργω και στην μικρη ενταση...

ουφ δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι το σωστο κ πιο οχι για εμενα κ την μικρη...

Αυτη τη στιγμή είσαι μπερδεμένη και νομίζω ότι αν πάρεις μια απόφαση τώρα θα την μετανοιώσεις αργότερα. Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι συνηθησμένα και λίγο ώς πολύ τα έχουμε περάσει όλες. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί ΕΣΥ να το θέλεις. Απλά αυτή τη στιγμή ο ένας λάθος χειρισμός δυσκολεύει ακόμη πιο πολλή την κατάσταση.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Α εμεις εχουμε αερα και κρυο με μειον παλι!!! Καλα εγω αν περιμενω να ανοιξει εδω ο καιρος...το μωρο περπατωντας θα βγει βολτα!!!!!!!:tongue::tongue:

χαχααχαααχχα καλό!!!

φετος το παρακανε ο καιρος!!!

αχ εχθες συζητουσαμε για τις διακοπες κ για τη βαπτιση. λεμε να τον βαπτισουμε αρχες αυγουστου κ μετα να παμε διακοπές! λεμε για κρητη αλλα φοβαμαι να τον ανεβασω στο αεροπλανο κ με καραβι το γρηγορο δεν θα κανει κανενα 5ωρο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λειπει για αυτο εφη μου και προβληματιζομαι γιατι ειναι μετα απο 10 μερες πο θα παω να με δει

εγω νικη μου μετα 10 μερες πηγα. δεν εγινε κ τιποτα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι εσας θα αργηση,υπομονη τι αλλο!!

λειπει για αυτο εφη μου και προβληματιζομαι γιατι ειναι μετα απο 10 μερες πο θα παω να με δει

δεν νομιζω να υπαρχη προβλημα!!

χαχααχαααχχα καλό!!!

φετος το παρακανε ο καιρος!!!

αχ εχθες συζητουσαμε για τις διακοπες κ για τη βαπτιση. λεμε να τον βαπτισουμε αρχες αυγουστου κ μετα να παμε διακοπές! λεμε για κρητη αλλα φοβαμαι να τον ανεβασω στο αεροπλανο κ με καραβι το γρηγορο δεν θα κανει κανενα 5ωρο??

μια χαρα θα συνδιασετε βαπτιση και διακοπες μαζι!!!γιατι φοβασε πολλα μωρακι ταξιδευουν και με αεροπλανο αλλα και με καραβι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...