Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!Τι μου κανετε?Εμεις σχετικα καλα, τον κοιμισε η ξαδελφη μου τον μικρο και τον εχει στην αγκαλια γιατι ειναι ανησυχος..Ευτυχως ξεκουραζω λιγο τα χερακια μου κ την πλατουλα μου..

Ποπη μου δεν ξερω τι να πω αλλα ειδες τι σου εγραψα εχθες?Συγγνωμη αλλα εγω θα το εκοβα αν ειχα τα χιλια δυο προβληματα...Γνωμη μου ε?

Σημερα ηρθε ο γιατρος και μας βρηκε μια χαρα ..Εχει παρει βαρος κ υψος ...Ειναι 4400 κ 55ποντους..Μια χαρα παιρνει αρκετο βαρος , παραπανω απο το κανονικο..σε κανα μηνα θα κανουμε κ το εμβολιο...

Χθες βραδυ δεν κοιμηθηκαμε πολυ κ ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα...Αν και εχει πονακια απο το πρωι..

Ο παιδιατρος μου ειπε για τις σταγονες..Θα τις δοκιμασω μαλλον κ βλεπουμε..

Δωρα δεν μας ειπες πως πηγε το βραδυ?

Ελευθερια μου καλα ειναι τα παιδακια σου?

Αννα μου περαστικα κ σε εσας...

Εγω χθες πηγα στην γιατρο κ με εξετασε...Δεν ειχα αιμα μεχρι χθες αλλα τωρα ξαναηρθε παλι ...

γεια σου σοφια μου!!μια χαρα μεγαλωσε ο μικρος σου!!και εμενα κανει καποια γκρινια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κολικοι γιατι οταν τον πιασουμε σταματα,μαλλον θελει αγκαλιτσες!!λες να εναι περιοδος το αιμα που σου ξανα ηρθε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια εγω θα σαραντισω αυριο και στη γυναικολογο θα παω στις 9 του Μαρτη ειναι πολύ αργα;

δεν ξερω νικη μου,γιατι το εκλεισες τοσο αργα το ραντεβου??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπερα!!Τι μου κανετε?Εμεις σχετικα καλα, τον κοιμισε η ξαδελφη μου τον μικρο και τον εχει στην αγκαλια γιατι ειναι ανησυχος..Ευτυχως ξεκουραζω λιγο τα χερακια μου κ την πλατουλα μου..

Ποπη μου δεν ξερω τι να πω αλλα ειδες τι σου εγραψα εχθες?Συγγνωμη αλλα εγω θα το εκοβα αν ειχα τα χιλια δυο προβληματα...Γνωμη μου ε?

Σημερα ηρθε ο γιατρος και μας βρηκε μια χαρα ..Εχει παρει βαρος κ υψος ...Ειναι 4400 κ 55ποντους..Μια χαρα παιρνει αρκετο βαρος , παραπανω απο το κανονικο..σε κανα μηνα θα κανουμε κ το εμβολιο...

Χθες βραδυ δεν κοιμηθηκαμε πολυ κ ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα...Αν και εχει πονακια απο το πρωι..

Εγω χθες πηγα στην γιατρο κ με εξετασε...Δεν ειχα αιμα μεχρι χθες αλλα τωρα ξαναηρθε παλι ...

ποπη μου αν ηταν ευκολοσ ο θηλασμος ολες θα θηλαζαμε λες εμεις που δεν θηλαζουμε τωρα να μην το προσπαθησαμε ,:rolleyes:το προσπαθησαμε να εισαι σιγουρη αλλα δεν θα τρελλαθουμε κι ολας επειδη δεν τα καταφεραμε!!!!

κοριτσια μου δεν αντιλεγω με εσας εχετε δικιο και εγω την ιδια σκεψη κανω...αλλα οπως εγραψα κ πριν ειναι η μοναδικη φορα στην ζωη μου και πραγματικα το λεω αυτο που δεν μπορω να αποφασισω ποια επιλογη θα ειναι η καλυτερη για εμενα κ την μικρη...νιωθω οτι ειτε επιλεξω το ενα ειτε το αλλο δεν θα ειμαι σιγουρη για την αποφαση και θα μετανιωνω...γιαυτο ειμαι τοσο πολυ μπερδεμενη...αν το κοψω φοβαμαι μετα μηπως το μετανιωσω,,,κ αν δεν το κοψω παλι φοβαμαι μην το μετανιωσω με τα νευρα που με προκαλουνται..

με καταλαβαινετε??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

χτες κοιμηθηκαμε καλα σχετικα...

3,5-2,5-3 ωρες...... ε οκ δεν βαραμε τα 6ωρα που ακουω συνεχομενα απο αλλα μωρα αλλα οκ για μας υπνος ειναι αυτο!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

σοφακη μου μια χαρα ο μικρουλης σου παιρνει βαρος τελεια!!!τελικα περιοδος σου ηρθε η ειναι ακομα απο τα λογχεια? εγω παντως εχω πολυ αιμα ακομα..

B4Itp2.png

3,5-2,5-3 ωρες...... ε οκ δεν βαραμε τα 6ωρα που ακουω συνεχομενα απο αλλα μωρα αλλα οκ για μας υπνος ειναι αυτο!!

κ εμεις ετσι το παμε!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κ παλι!! ουφφ διαβαζω ολο προβληματισμους!! τι θα κανουμε ρε κοριτσια ετσι θα παει?ολο κ για κατι θα αγχωνομαστε??:confused:

αχ γονεις .... τι να κανουμε Αναστασια μου!

σοφακη μου μια χαρα ο μικρουλης σου παιρνει βαρος τελεια!!!τελικα περιοδος σου ηρθε η ειναι ακομα απο τα λογχεια? εγω παντως εχω πολυ αιμα ακομα..

εγω δεν ειχα αιμα σχεδον καθολου κ απο χτες δεν εχω ουτε αυτο το λιγο... ρε συ Ποπακι εσυ πως κ εχεις τοσο αιμα αφου θηλαζεις...:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια μου! πραγματικα δεν προλαβαινω να μπαινω πολυ οτι χρονο εχω τον περναω η με την μικρη κολλημενη στο βυζι (απ οτι διαβασα ολες τα ιδια περναμε..) η κανοντας δουλειες ενα φαι ενα σιδερο κλπ..

κ εγω ειμαι τρομερα κουρασμενη κ ειδικα το βραδι μου βγαινουν νευρα κ μετα εχω τυψεις.. χτες μετα απο μια μιση ωρα ταισματος το βραδι την εβαλα ν α κοιμηθει κ μετα απο λιγο αρχισε την γκρινια κ την αφησα εκει για 10 λεπτα μπας κ της περασει αλλα τελικα ειχε κανει παρα πολλα κακα κ μετα ενιωσα αθλια που δεν ετρεξα αμεσως κ την αφησα τοση ωρα λερωμενη.. λεω μα τι σκατ..α μανα ειμαι? αναισθητη τελειως? αχ τα νευρα μου κορδονια απο την αυπνια... θελω να κοιμηθω σερι ενα 6ωρο...αλλα αργει ακομα μαλλον! η μικρη θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος κ μου φαινεται δεν χορταινει..δινω κ καποιο συμπληρωμα συνηθως 2 γευματα την ημερα κ ετσι ειναι χορτατη νομιζω. πηγαμε 3.240!!!!!

την λατρευω ειναι μια γλυκα αλλα θελω κ λιγο χρονο για μενα ρε γμτ κ τρομαζω που δεν εχω ιδεα ποτε θα καλυτερευσει η κατασταση...

σας διαβαζω κ ολες κ οι περισσοτερες εχετε τα ιδια προβληματα! κ εγω σκεφτομαι να μειωσω τον θηλασμο αλλα δεν θα ηθελα να τον κοψω τελειως..βεβαια δεν ξερω αν γινεται να συνεχισω με μεικτο δηλαδη μισα μισα γευματα...σιγουρα οχι ακομα παντως...

προχτες κοιμηθηκα κ της εδωσε μπουκαλι ο Μαριος κ ξυπνησα μουσκεμα απο τα γαλατα που ετρεχαν στο στηθος μου... δεν ξερω ισως να επρεπε να συναντησω μια μαια να μου πει να μπορω να συνεχισω συνδιαστικα μετα τις 4ο μερες. να προετοιμαζομαι κ για την δουλεια..

δωρακι μου μηπως το κανει εσενα επειδη ειναι ηδη χορτατη?? και δεν θελει αλλο??

αχ τελικα ποτε δεν φανταζομουν οτι ο θηλασμος θα ειναι τοσο δυσκολος για μενα...αλλες δουλευουν και καταφερνουν να θηλαζουν και εγω που ειμαι κ θα ειμαι για πολλους μηνες ολη μερα με την μπεμπα δεν μπορω να θηλασω...τι αχρηστια ειναι αυτη??ουτε υπομονη δεν εχω...τα βαζω με τον εαυτο μου...

γιατι δεν παιρνεις μια συμβουλο θηλασμου να ερθει να σε βοηθησει Ποπακι μου? εσυ περνας τρελλα βασανιστηρια βρε κοριτσι μου! θα σου ελεγα να το κοψεις αλλα κ εγω δεν θελω να το κοψω οποτε καταλαβαινω πως νιωθεις.. ειναι κ που δεν χρειαζεται να πας στην δουλεια μετα που βολευει..

παντως σιγουρα θελεις μια εμπειρη μαια να σου δωσει κατευθυνσεις..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου δεν αντιλεγω με εσας εχετε δικιο και εγω την ιδια σκεψη κανω...αλλα οπως εγραψα κ πριν ειναι η μοναδικη φορα στην ζωη μου και πραγματικα το λεω αυτο που δεν μπορω να αποφασισω ποια επιλογη θα ειναι η καλυτερη για εμενα κ την μικρη...νιωθω οτι ειτε επιλεξω το ενα ειτε το αλλο δεν θα ειμαι σιγουρη για την αποφαση και θα μετανιωνω...γιαυτο ειμαι τοσο πολυ μπερδεμενη...αν το κοψω φοβαμαι μετα μηπως το μετανιωσω,,,κ αν δεν το κοψω παλι φοβαμαι μην το μετανιωσω με τα νευρα που με προκαλουνται..

με καταλαβαινετε??

η αποφαση ειναι δικη σου ποπη μου!!!!

μια χαρα κοιμηθηκατε!!εμεις απο τες 10.30 πηγαμε μεχρι τες 2.30 αλλα μετα δεν κοιμοταν εγινε 4 να ξανακοιμηθει και στες 6 ξανα ξυπνησε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια μου! πραγματικα δεν προλαβαινω να μπαινω πολυ οτι χρονο εχω τον περναω η με την μικρη κολλημενη στο βυζι (απ οτι διαβασα ολες τα ιδια περναμε..) η κανοντας δουλειες ενα φαι ενα σιδερο κλπ..

κ εγω ειμαι τρομερα κουρασμενη κ ειδικα το βραδι μου βγαινουν νευρα κ μετα εχω τυψεις.. χτες μετα απο μια μιση ωρα ταισματος το βραδι την εβαλα ν α κοιμηθει κ μετα απο λιγο αρχισε την γκρινια κ την αφησα εκει για 10 λεπτα μπας κ της περασει αλλα τελικα ειχε κανει παρα πολλα κακα κ μετα ενιωσα αθλια που δεν ετρεξα αμεσως κ την αφησα τοση ωρα λερωμενη.. λεω μα τι σκατ..α μανα ειμαι? αναισθητη τελειως? αχ τα νευρα μου κορδονια απο την αυπνια... θελω να κοιμηθω σερι ενα 6ωρο...αλλα αργει ακομα μαλλον! η μικρη θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος κ μου φαινεται δεν χορταινει..δινω κ καποιο συμπληρωμα συνηθως 2 γευματα την ημερα κ ετσι ειναι χορτατη νομιζω. πηγαμε 3.240!!!!!

την λατρευω ειναι μια γλυκα αλλα θελω κ λιγο χρονο για μενα ρε γμτ κ τρομαζω που δεν εχω ιδεα ποτε θα καλυτερευσει η κατασταση...

σας διαβαζω κ ολες κ οι περισσοτερες εχετε τα ιδια προβληματα! κ εγω σκεφτομαι να μειωσω τον θηλασμο αλλα δεν θα ηθελα να τον κοψω τελειως..βεβαια δεν ξερω αν γινεται να συνεχισω με μεικτο δηλαδη μισα μισα γευματα...σιγουρα οχι ακομα παντως...

προχτες κοιμηθηκα κ της εδωσε μπουκαλι ο Μαριος κ ξυπνησα μουσκεμα απο τα γαλατα που ετρεχαν στο στηθος μου... δεν ξερω ισως να επρεπε να συναντησω μια μαια να μου πει να μπορω να συνεχισω συνδιαστικα μετα τις 4ο μερες. να προετοιμαζομαι κ για την δουλεια..

γιατι δεν παιρνεις μια συμβουλο θηλασμου να ερθει να σε βοηθησει Ποπακι μου? εσυ περνας τρελλα βασανιστηρια βρε κοριτσι μου! θα σου ελεγα να το κοψεις αλλα κ εγω δεν θελω να το κοψω οποτε καταλαβαινω πως νιωθεις.. ειναι κ που δεν χρειαζεται να πας στην δουλεια μετα που βολευει..

παντως σιγουρα θελεις μια εμπειρη μαια να σου δωσει κατευθυνσεις..

καλημερα μαργαριτα μου!!,μια χαρα η μικρη μεγαλωνει!!εμεις θα παμε την πεμπτη στο γιατρο να δουμε ποσο βαρος πηραμε!!!θα εχουμε και μηνο γενεθλια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ααα τελειααααααα!!! εμεις ειμαστε στην 1.5 ωρα ξυπναει...

γεια σας κ παλι!! ουφφ διαβαζω ολο προβληματισμους!! τι θα κανουμε ρε κοριτσια ετσι θα παει?ολο κ για κατι θα αγχωνομαστε??:confused:

καλησπερα αναστασια μου τι κανεις??

B4Itp2.png

Μαργαριτα μου όλες τα ιδια όπως τα λες... Κι εγω εχω νευρα καποιες φορες και μετα εχω καπάκι τυψεις... Κι εμεις ανθρωποι ειμαστε αγαπη μου λογικό ειναι...Βεβαια εγω δεν δινω ξενο ρε κοριτσια γιατι βαριεμαι κ να βαζω συνεχεια αποστειρωτη!!!

Α πριν που σας ειπα τρωμε.... ε εφαγε λιγο κοιμηθηκε στο στηθος την εβαλα κρεβατι κ ξυπνησε κ ξανα την εβαλα ωμο κοιμηθηκε.... κ τωρα ειναι κρεβατι παλι ελπιζω να μην ξυπνησει!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ γονεις .... τι να κανουμε Αναστασια μου!

εγω δεν ειχα αιμα σχεδον καθολου κ απο χτες δεν εχω ουτε αυτο το λιγο... ρε συ Ποπακι εσυ πως κ εχεις τοσο αιμα αφου θηλαζεις...:confused:

ξερω κ εγω?? θηλαζω?? ουτε ξερω τι κανω πλεον τα εχω χαμενα...

η αποφαση ειναι δικη σου ποπη μου!!!!

μια χαρα κοιμηθηκατε!!εμεις απο τες 10.30 πηγαμε μεχρι τες 2.30 αλλα μετα δεν κοιμοταν εγινε 4 να ξανακοιμηθει και στες 6 ξανα ξυπνησε!!!

μαλλον πρεπει να αποφασισει καποιος αλλος γιατι εγω δεν μπορω να καταληξω...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...