Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

έχω κάνει λίγη κοιλίτσα μικρή..... έχω πάρει μέχρι τώρα 2 κιλα αλλά με βλέπω να πέρνω και το τρίτο μέσα σε αυτές τις μέρες:)... εγώ είμαι 47κιλά και είμαι 1.60.....

εσύ έχεις μάθει το φύλο;;; είναι και σε σενα το πρώτο σου;;;

γιατί νιώθεις χοντρούλα καλέ;;;

Ίσως επειδή είμαι λίγο πρησμένη και φανταζομαι ότι οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν αν είμαι έγκυος ή χοντρούλα..;) Ίσως δεν πρέπει να με ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι.. Είμαι κομπλεξική παιδι μου!:rolleyes:

Και μένα το πρώτο μου είναι και είναι μπέμπης! Φάνηκε από την αυχενική και το επιβεβαιώναμε και τις επόμενες φορές. Τώρα έχω τη β' επιπέδου στις 21 Σεπτεμβρίου που ελπίζω να δούμε και τη φατσούλα του! :D

Τι προαίσθημα έχεις εσύ; Ο άντρας σου τι θέλει;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα εκανα κ ενα γλασο σοκολατας κ ελουσα το κεικ γιατι μου φανηκε πολυ απλο!

τουταλα εμεις περιπου στα ιδια κιλα κ υψος ειμαστε! κ εγω χοντρη νιωθω αλλα ολοι μου λενε οτι μονο κοιλια εχω. αντε κ στηθος. ξερω γω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τελικα εκανα κ ενα γλασο σοκολατας κ ελουσα το κεικ γιατι μου φανηκε πολυ απλο!

τουταλα εμεις περιπου στα ιδια κιλα κ υψος ειμαστε! κ εγω χοντρη νιωθω αλλα ολοι μου λενε οτι μονο κοιλια εχω. αντε κ στηθος. ξερω γω...

Φοβάμαι και το μετά.. Δεν μπορώ να κάνω δίαιτα και τρέμω μήπως δεν τα χάσω αυτά που θα πάρω. :confused:

LXEWp2.png

Ίσως επειδή είμαι λίγο πρησμένη και φανταζομαι ότι οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν αν είμαι έγκυος ή χοντρούλα..;) Ίσως δεν πρέπει να με ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι.. Είμαι κομπλεξική παιδι μου!:rolleyes:

Και μένα το πρώτο μου είναι και είναι μπέμπης! Φάνηκε από την αυχενική και το επιβεβαιώναμε και τις επόμενες φορές. Τώρα έχω τη β' επιπέδου στις 21 Σεπτεμβρίου που ελπίζω να δούμε και τη φατσούλα του! :D

Τι προαίσθημα έχεις εσύ; Ο άντρας σου τι θέλει;

όχι σίγουρα να μην σε ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για ότιδιποτε....:P

ο άντρας μου θέλει αγοράκι ξέρεις του μπαμπάδες τώρα:P:p:p.... και εμενα δηλαδή κάτι μου λέει ότι είναι αγορακι αλλά εννοείτε ότι και κοριτσάκι να είναι δεν θα μας χαλάσει καθόλου, εγώ έχω β επιπέδου στις 27 να δούμε και εμείς το προσωπάκι του.... εσύ είχες κάποιο προαίσθημα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

όχι σίγουρα να μην σε ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για ότιδιποτε....:P

ο άντρας μου θέλει αγοράκι ξέρεις του μπαμπάδες τώρα:P:p:p.... και εμενα δηλαδή κάτι μου λέει ότι είναι αγορακι αλλά εννοείτε ότι και κοριτσάκι να είναι δεν θα μας χαλάσει καθόλου, εγώ έχω β επιπέδου στις 27 να δούμε και εμείς το προσωπάκι του.... εσύ είχες κάποιο προαίσθημα;

Κι εγώ είχα ένα προαίσθημα ότι είναι αγοράκι και βγήκε τελικά! Όχι ότι το ήθελα οπωσδήποτε αγόρι. Αγόρι ή κορίτσι, δικό μου παιδί είναι! Ας είναι γερό μόνο!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ είχα ένα προαίσθημα ότι είναι αγοράκι και βγήκε τελικά! Όχι ότι το ήθελα οπωσδήποτε αγόρι. Αγόρι ή κορίτσι, δικό μου παιδί είναι! Ας είναι γερό μόνο!

ναι και εγώ αυτό λέω... γερο να είναι!!!! παιδί μας θα είναι ότι και να γίνει!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εσύ για πότε λες να ξεκίνας να παίρνεις ρουχαλάκια,κουβερτούλες, σεντονάκια,κούνια για το μωράκι σου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εσύ για πότε λες να ξεκίνας να παίρνεις ρουχαλάκια,κουβερτούλες, σεντονάκια,κούνια για το μωράκι σου;

Θα τα αφήσω για πιο μετά όπως έκανε η αδερφή μου. Ειδικά καρότσι, κούνια κτλ. τελευταίο μήνα θα τα πάρω. Έρευνα θα κάνω από πιο νωρίς βέβαια! Ρουχαλάκια ίσως να αρχίσω να παίρνω σε κανα δίμηνο για να τα ετοιμάσω κιόλας. Θα αρχίσει να παίρνει η μαμά μου πρώτα. Έχω και την αδερφή μου να μου πει τι χρειάζεται. Έχει δύο μήνες που γέννησε το κοριτσάκι της! Μου φαίνεται πολύ νωρίς από τώρα για αγορές πάντως.. Να πάνε όλα καλά!

LXEWp2.png

Εσύ να προσέχεις για καλό και για κακό πάντως. Αλήθεια στους άντρες σου πώς τους φαίνεται που θα αποκτήσουν μια αδερφούλα;;;

Ο μεγαλος μου (8,5χρ.) ηθελε αδερφουλα γιατι εχει λεει αδελφο.

Ο μικρος (6χρ.) δεν τον ενοιαζε, χαιροταν και με τα δυο.

Οταν βγηκαμε με τον αντρα μου απο την αιθουσα, μολις μας ειδαν τα παιδια αμεσως ετρεξαν να μας ρωτησουν τι ειναι!! Ειναι πολυ χαρουμενοι και οι 2 η μαλλον και οι 3!!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Θα τα αφήσω για πιο μετά όπως έκανε η αδερφή μου. Ειδικά καρότσι, κούνια κτλ. τελευταίο μήνα θα τα πάρω. Έρευνα θα κάνω από πιο νωρίς βέβαια! Ρουχαλάκια ίσως να αρχίσω να παίρνω σε κανα δίμηνο για να τα ετοιμάσω κιόλας. Θα αρχίσει να παίρνει η μαμά μου πρώτα. Έχω και την αδερφή μου να μου πει τι χρειάζεται. Έχει δύο μήνες που γέννησε το κοριτσάκι της! Μου φαίνεται πολύ νωρίς από τώρα για αγορές πάντως.. Να πάνε όλα καλά!

Εγω παντως οταν ακουγα τα παιδια μου ψωνιζα το πρωτο τους ρουχαλακι και παντα απο τα lapin ετσι για το καλο!!

Εχθες πηγαμε στο mall πριν φυγουμε απο την Αθηνα για ψωνια και πηρα παλι απο τα lapin το πρωτο της φορμακι.Τωρα σιγα-σιγα χωρις καμμια βιασυνη θα ψωνιζω αραια και που ολο και κατι. Παντως να ξερετε οτι τα ψωνια γενικα τον 9ο μηνα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο με την κοιλια στο στομα.Οσες φορες πηγαινα εψαχνα στα μαγαζια σκαμπο για να κατσω 10'.

Η κουνια αν τη παραγγειλεις οταν θα τη δεις θελει και το χρονο της για να σου τη φερουν, χωρια που θελει και στησιμο αν δε το κανουν οι ιδιοι.

Οσο με τα ρουχαλακια και τα σεντονακια δε θελουν και ενα φρεσκαρισμα μεσα απο τα εργοστασια πρν χρησιμοποιηθουν??

Εγω γενικα οταν ηταν να φυγω για Αθηνα για να γεννησω τα αφηνα ολα αυτα ετοιμα πισω.

Διαφημίσεις

Ειδικα οταν ειναι το 1ο σου, σιγουρα δε σε νοιαζει!!!

εγώ λέω να μην τα αφήσω τελευταια στιγμή, θα παίρνω λίγα λίγα σιγά σίγα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγω παντως οταν ακουγα τα παιδια μου ψωνιζα το πρωτο τους ρουχαλακι και παντα απο τα lapin ετσι για το καλο!!

Εχθες πηγαμε στο mall πριν φυγουμε απο την Αθηνα για ψωνια και πηρα παλι απο τα lapin το πρωτο της φορμακι.Τωρα σιγα-σιγα χωρις καμμια βιασυνη θα ψωνιζω αραια και που ολο και κατι. Παντως να ξερετε οτι τα ψωνια γενικα τον 9ο μηνα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο με την κοιλια στο στομα.Οσες φορες πηγαινα εψαχνα στα μαγαζια σκαμπο για να κατσω 10'.

Η κουνια αν τη παραγγειλεις οταν θα τη δεις θελει και το χρονο της για να σου τη φερουν, χωρια που θελει και στησιμο αν δε το κανουν οι ιδιοι.

Οσο με τα ρουχαλακια και τα σεντονακια δε θελουν και ενα φρεσκαρισμα μεσα απο τα εργοστασια πρν χρησιμοποιηθουν??

Εγω γενικα οταν ηταν να φυγω για Αθηνα για να γεννησω τα αφηνα ολα αυτα ετοιμα πισω.

ναι έχεις δίκαιο εγώ συμφωνω με τιπότα ομωσ για τελευταια στιγμη......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γειά σας!!! Είναι καμία εδω? Εγώ είχα βαφτιση σήμερα κ μετά πήγαμε στους δικούς μου για φαγητό. Αχ κορίτσια μου έφερε η θεία μου 4 φορμακια για την μπεμπουλα κ 2 ζεύγη καλτσακια..είναι τόσο γλυκά κ τοσοδουλικα!!!! Συγκινηθηκα!! Αννα συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα κ με το καλό το κοριτσάκι σας!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...