Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου!!!

λοιπον το προβληματα μου ειναι πολλα με τον θηλασμο...

1.το μωρο δεν θελει ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ μου...μολις νιωσει οτι την βαζω στο μαξιλαρι και βαζω την κοιλιτσα της στην κοιλια μου κλωτσαει και χτυπιεται ολοκληρη...την βαζω στην θηλη μου και μου την φτυνει και κλαιει... Αυτό συμβαίνει γιατί έχει απλά προτιμάει την ροή του μπουκαλιού από το στήθος σου. Είναι η περιβόητη σύγχιση θηλών που φωνάζω τόσο καιρό!!!

2.το γαλα μου πλεον κατα ενα παραξενο τροπο μειωθηκε και αναγκαζομαι κ δινω κ συμπληρωμα για να χορτασει... Δεν μειώθηκε κατά παράξενο τρόπο. Μειώθηκε γιατί σταμάτησε το μωρό να θηλάζει. Την παραγωγή την διατηρεί το μωρό σου Ποπάκη μου, όχι το συγκεκριμένο θήλαστρο.

3.οι θηλες μου ειναι καλυτερα σε σχεση με πριν εβγαλα τις ψευδοθηλες και παλι η μικρη δεν θελει...Πώς να θέλει κάτι που δεν έχει συνηθίσει ως τώρα?

4. κοιμαται πολυ λιγες ωρες και περναμε απειρες ωρες προσπαθωντας να θηλασουμε και βλεπω οτι την παιδευω την καημενουλα και στο τελος καταφευγουμε στο μπιμπερο...Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να γυρίσεις πάλι στον θηλασμό. Το ξέρω γιατί το πέρασα. Κοίτα να μην είσαι αγχωμένη και εκνευρισμένη όταν προσπαθείς να θηλάσεις γιατί το άγχος σου περνάει στο μωρό και δεν συνεργάζεται.

5.ΣΟΝΙΑ ΜΟΥ τα κακα της ειναι μουσταρδι και κανει πλεον ηδη 3-4 πανες κακα και 6-8 πανες τσισα αυτο σημαινει τουλαχιστον οτι τρεφεται σωστα σε ποσοτητα..και ναι απο το μπουκαλι πινει πλεον πολυ και καταφερνει να πιει και πανω απο 100 μλ!! δινω και δικο μου γαλα οσο μπορω βγαζοντας με το θηλαστρο και ξενο..

αχ βρε κοριτσια εγω νιωθω ομως οτι δεν εχω την υπομονη και μαζι με εμενα δεν εχει κ η μικρη την υπομονη να θηλασει...τα εχω κανει σκ@τα σε αυτο το θεμα...και με δημιουργει αγχος ,,μιζερια κ στεναχωρια αντι να το χαιρομαι το μωρακι μου...αφηστε πια το ξενυχτι που για να φαει ενα γευμα χρειαζομαστε 3-4 ωρες με αποτελεσμα να εχει περασει το τριωρο και να ξαναπειναει...

τι να κανω πειτε μου?? θελω τοσο πολυ να θηλασω...αλλα....

Ποπάκη αν θέλεις να θηλάσεις πρέπει αρχικά να κάνεις κάτι για την παραγωγή σου. Αν το μωρό δεν βρίσκει γάλα, λογικό είναι να μην θέλει το στήθος. Αυτό το ενδιαφέρει να χορτάσει και μόνο αυτό.

Αρχικά θα σου πρότεινα να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό θήλαστρο για να σώσεις την παραγωγή σου. Το θήλαστρο που έχεις είναι για περιστασιακές αντλήσεις, όχι για εδραίωση γαλουχίας. Μπες εδώ www.klinikum.gr και θα βρεις πληροφορίες για να νοικιάσεις. Αν το αποφασίσεις ζήτα το symphony διπλής άντλησης (πριν 2,5 χρόνια το νοικίασα 40 Ευρώ για 1 μήνα, πολύ μικρό το κόστος αν αναλογιστείς πόσα χρήματα θα χρειαστείς για ξένο γάλα). Αυτά στα λέω εντελώς εμπειρικά και επειδή πέρασα το ίδιο θέμα με αυτό που περνάς, σου λέω πως η λύση αυτή πέτυχε! Ωστόσο μην σταματάς να προσπαθείς. Όταν με το καλό αυξηθεί και η παραγωγή σου, τότε το μωρό 'θα γλυκαθεί' και θα θελήσει πάλι στήθος.

Επίσης, μπες στο θέμα του θηλασμού και γράψε το πρόβλημά σου. Εκεί υπάρχουν κοπέλες που ασχολούνται πιο επαγγελματικά με το θέμα και θα σου προτείνουν κάποια λύση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια..και εγω εχω προβλημα με το θηλασμο. Δεν ειχα αρκετο γαλα και επισης δεν ηξερα αν χορταινε το μωρο..αστε που συνεχως εκλαιγε..ο παιδιατρος μου ειπε αφου θα επιστρεψω συντομα στη δουλεια να μην τη θηλαζω αλλο..να βγαζω με το θηλαστρο και να της το δινω με το μπιμπερο γιατι θα συγχιστει στο τελος..στο θηλασμο η γλωσσιτσα της ειναι πανω απο τη θηλη ενω στο μπιμπερο απο κατω και αυτο θα τη συγχισει... τελοσπαντων για να μην τα πολυλογω..δ βγαζω πανω απο 90 μλ την ημερα..το υπολοιπο της το δινω συμπληρωμα χωρις ομως να ακολουθει το ενα το αλλο...υπαρχει κινδυνος εμετου ειπε ο γιατρος γιατι θα ανακατεψει τις γευσεις..

Λιτσακι μου σε μενα οι ραφες επεσαν το Σαββατο..δηλαδη 10 μερες σχεδον μετα τη γεννα. Βεβαια 3 ραμματα μου κανε..δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..

Καταρχάς άλλαξε παιδίατρο!!!!Δεν είναι καθόλου φιλικός στο θηλασμό, κάτι τέτοιοι ανίδεοι φταίνε και δεν θηλάζουν οι μητέρες στην Ελλάδα!

Αν συνεχίσεις έτσι Μαράκι μου το γάλα σου θα κοπεί. Ο θηλασμός είναι απαραίτητος για να συνεχίσεις να έχεις γάλα. Μπορείς να βγάζεις γάλα για να κάνεις τράπεζα όταν θα πας στην δουλειά, αυτό ναι. Αλλά όχι να κόψεις τον θηλασμό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο ενας μου ο γιος , ο μικρος, εχει λιγες μυξες και το σ/κ μου ειπε μερικες φορες για το αυτι του.Τωρα ειναι στην παιδιατρο με τον αντρα μου και οι δυο, για γενικο σερβις.Δεν θα τους πηγαιναμε αλλα ασε καλυτερα να ειμαστε ησυχοι λογω της μικρης.Θελω να πω οτι θα το αφηνα 1-2 μερες και υστερα θα το κοιταζα αν επεμενε, γιατι ισως να ειναι και απο το κολυμβητηριο.Ο μεγαλος και η μπεμπα καλα ειναι μεχρι στιγμης.

Προληπτικά κράτα την μακριά. Στο νοσοκομείο μου είπε η επιμελήτρια όταν δω και το άρρωστο παιδί δεν έχει συμπτώματα, να αφήσω άλλες 3 μέρες και μετά να το φέρω σε επαφή με το νεογέννητο.

Πάντως ποτέ δεν μπορείς να είσαι καλυμμένος. Την Τρίτη πήγαμε αν θυμάστε και τα 2 παιδιά στον παιδίατρο. Την Τετάρτη το μεσημέρι η μικρή έκανε τα χαζοδέκατα και την Πέμπτη το πρωί ο μικρός παραπονιόταν για το αυτί του και ανέβασε πυρετό, το βράδυ τον πήγε παιδίατρο ο άντρας μου και του βρήκε βρογχίτιδα και ωτίτιδα, κάτι που δεν φαινόταν 2 μέρες πριν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αντε να φτιαξεις να σε δουμε χεχεχε!

βγάζω μόνο οταν ειναι να πάω καπου Ελευθερια μου για να του δώσουνε.

αλλα εχω προσεξει οταν του δεινουμε απο το μπιμπερο μετα μπορει να μην κοιμαται και να θέλει ζιζι για να κοιμηθει, και αν κοιμηθει με μπιμπερο θα ξυπνισει στη 1 ωρα.

Ναι λογικό γιατί το στήθος το χρησιμοποιεί και σαν πιπίλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ποπάκη αν θέλεις να θηλάσεις πρέπει αρχικά να κάνεις κάτι για την παραγωγή σου. Αν το μωρό δεν βρίσκει γάλα, λογικό είναι να μην θέλει το στήθος. Αυτό το ενδιαφέρει να χορτάσει και μόνο αυτό.

Αρχικά θα σου πρότεινα να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό θήλαστρο για να σώσεις την παραγωγή σου. Το θήλαστρο που έχεις είναι για περιστασιακές αντλήσεις, όχι για εδραίωση γαλουχίας. Μπες εδώ www.klinikum.gr και θα βρεις πληροφορίες για να νοικιάσεις. Αν το αποφασίσεις ζήτα το symphony διπλής άντλησης (πριν 2,5 χρόνια το νοικίασα 40 Ευρώ για 1 μήνα, πολύ μικρό το κόστος αν αναλογιστείς πόσα χρήματα θα χρειαστείς για ξένο γάλα). Αυτά στα λέω εντελώς εμπειρικά και επειδή πέρασα το ίδιο θέμα με αυτό που περνάς, σου λέω πως η λύση αυτή πέτυχε! Ωστόσο μην σταματάς να προσπαθείς. Όταν με το καλό αυξηθεί και η παραγωγή σου, τότε το μωρό 'θα γλυκαθεί' και θα θελήσει πάλι στήθος.

Επίσης, μπες στο θέμα του θηλασμού και γράψε το πρόβλημά σου. Εκεί υπάρχουν κοπέλες που ασχολούνται πιο επαγγελματικά με το θέμα και θα σου προτείνουν κάποια λύση.

δλδ το νοσοκομεικο θηλαστρο θα με αυξησει την παραγωγη ελευθερια μου??

πριν 5 μερες περιπου για ενα 5νθημερο θηλαζαμε αποκλειστικα με τις ωρες χωρις μπιμπερο κ χωρις συμπληρωματα,,,και ξαφνικα ενα απογευμα εφαγε το στραβωμα της και δεν ηθελε αλλο θηλη...αν πας πισω θα δεις που εγραφα για υπερπαραγωγη και ειχα πολυ γαλα και παλι το μωρο τοτε δεν ηθελε θηλη..:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ποπη μου διαβασα αυτα που εγραψες για τον θηλασμο και αν ειμουν στην θεση σου θα σταματουσα να θηλαζω,συγνωμη κι ολας που στο λεω αλλα δεν κανει καλε να ταλαιπορησε τοσο το καταλαμβαινει και η μικρη και για αυτο αντιδρα ετσι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ κοριτσια μου,βλέπω όλες όλο και κατι μας απασχολεί ε?? Εμένα η μπεμπα μου δεν εκανε κακα μεχρι κ σημερα το μεσημερι κ της εβαλα μπατονετα με λαδακι στον πωπο και εβγαλε η καημενούλα πολύ πράγμα!!!! Ελπίζω να ξαλάφρωσε...

Οσο για τον θηλασμό,το θέμα μου είναι οτι κάποιες φορες τσατίζεται κ νευριαζει σαν να μην θελει κ να μην βλεπει την θηλη!!!Ενω πριν λιγα λεπτα ετρωγε κανονικά!! Αυτό τι ειναι ξέρει καμία?Νομιζω η Σονια το έθεσε σαν ερωτηση στην Πόπη...Σόνια μου τι ειναι αυτο?Γιατι το κανουν,ξέρεις??? Εγω μπιμπρό δεν δίνω να πεις επαθε συγχιση...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ποπη μου διαβασα αυτα που εγραψες για τον θηλασμο και αν ειμουν στην θεση σου θα σταματουσα να θηλαζω,συγνωμη κι ολας που στο λεω αλλα δεν κανει καλε να ταλαιπορησε τοσο το καταλαμβαινει και η μικρη και για αυτο αντιδρα ετσι!!!!

Συμφωνω Εφακη μου μαζι σου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως εφη μου το καταλαβαινει το βλεπω και εγω αυτο και δεν ειναι καθολου ηρεμη...

πρωτη φορα στην ζωη μου που δεν ξερω ποια επιλογη ειναι η σωστη και δεν ξερω τι να αποφασισω...φοβαμαι πως αν το κοψω θα το μετανιωσω και θα λεω δεν προσπαθησα αρκετα...και απο την αλλη οσο το συνεχιζω ετσι το μονο που καταφερνω ειναι να δημιουργω και στην μικρη ενταση...

ουφ δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι το σωστο κ πιο οχι για εμενα κ την μικρη...

B4Itp2.png

Αχ κοριτσια μου,βλέπω όλες όλο και κατι μας απασχολεί ε?? Εμένα η μπεμπα μου δεν εκανε κακα μεχρι κ σημερα το μεσημερι κ της εβαλα μπατονετα με λαδακι στον πωπο και εβγαλε η καημενούλα πολύ πράγμα!!!! Ελπίζω να ξαλάφρωσε...

Οσο για τον θηλασμό,το θέμα μου είναι οτι κάποιες φορες τσατίζεται κ νευριαζει σαν να μην θελει κ να μην βλεπει την θηλη!!!Ενω πριν λιγα λεπτα ετρωγε κανονικά!! Αυτό τι ειναι ξέρει καμία?Νομιζω η Σονια το έθεσε σαν ερωτηση στην Πόπη...Σόνια μου τι ειναι αυτο?Γιατι το κανουν,ξέρεις??? Εγω μπιμπρό δεν δίνω να πεις επαθε συγχιση...

δωρακι μου μηπως το κανει εσενα επειδη ειναι ηδη χορτατη?? και δεν θελει αλλο??

αχ τελικα ποτε δεν φανταζομουν οτι ο θηλασμος θα ειναι τοσο δυσκολος για μενα...αλλες δουλευουν και καταφερνουν να θηλαζουν και εγω που ειμαι κ θα ειμαι για πολλους μηνες ολη μερα με την μπεμπα δεν μπορω να θηλασω...τι αχρηστια ειναι αυτη??ουτε υπομονη δεν εχω...τα βαζω με τον εαυτο μου...

B4Itp2.png

Καλησπερα!!Τι μου κανετε?Εμεις σχετικα καλα, τον κοιμισε η ξαδελφη μου τον μικρο και τον εχει στην αγκαλια γιατι ειναι ανησυχος..Ευτυχως ξεκουραζω λιγο τα χερακια μου κ την πλατουλα μου..

Ποπη μου δεν ξερω τι να πω αλλα ειδες τι σου εγραψα εχθες?Συγγνωμη αλλα εγω θα το εκοβα αν ειχα τα χιλια δυο προβληματα...Γνωμη μου ε?

Σημερα ηρθε ο γιατρος και μας βρηκε μια χαρα ..Εχει παρει βαρος κ υψος ...Ειναι 4400 κ 55ποντους..Μια χαρα παιρνει αρκετο βαρος , παραπανω απο το κανονικο..σε κανα μηνα θα κανουμε κ το εμβολιο...

Χθες βραδυ δεν κοιμηθηκαμε πολυ κ ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα...Αν και εχει πονακια απο το πρωι..

Ο παιδιατρος μου ειπε για τις σταγονες..Θα τις δοκιμασω μαλλον κ βλεπουμε..

Δωρα δεν μας ειπες πως πηγε το βραδυ?

Ελευθερια μου καλα ειναι τα παιδακια σου?

Αννα μου περαστικα κ σε εσας...

Εγω χθες πηγα στην γιατρο κ με εξετασε...Δεν ειχα αιμα μεχρι χθες αλλα τωρα ξαναηρθε παλι ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αυτο ακριβως εφη μου το καταλαβαινει το βλεπω και εγω αυτο και δεν ειναι καθολου ηρεμη...

πρωτη φορα στην ζωη μου που δεν ξερω ποια επιλογη ειναι η σωστη και δεν ξερω τι να αποφασισω...φοβαμαι πως αν το κοψω θα το μετανιωσω και θα λεω δεν προσπαθησα αρκετα...και απο την αλλη οσο το συνεχιζω ετσι το μονο που καταφερνω ειναι να δημιουργω και στην μικρη ενταση...

ουφ δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι το σωστο κ πιο οχι για εμενα κ την μικρη...

δωρακι μου μηπως το κανει εσενα επειδη ειναι ηδη χορτατη?? και δεν θελει αλλο??

αχ τελικα ποτε δεν φανταζομουν οτι ο θηλασμος θα ειναι τοσο δυσκολος για μενα...αλλες δουλευουν και καταφερνουν να θηλαζουν και εγω που ειμαι κ θα ειμαι για πολλους μηνες ολη μερα με την μπεμπα δεν μπορω να θηλασω...τι αχρηστια ειναι αυτη??ουτε υπομονη δεν εχω...τα βαζω με τον εαυτο μου...

ποπη μου αν ηταν ευκολοσ ο θηλασμος ολες θα θηλαζαμε λες εμεις που δεν θηλαζουμε τωρα να μην το προσπαθησαμε ,:rolleyes:το προσπαθησαμε να εισαι σιγουρη αλλα δεν θα τρελλαθουμε κι ολας επειδη δεν τα καταφεραμε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...