Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..και εγω εχω προβλημα με το θηλασμο. Δεν ειχα αρκετο γαλα και επισης δεν ηξερα αν χορταινε το μωρο..αστε που συνεχως εκλαιγε..ο παιδιατρος μου ειπε αφου θα επιστρεψω συντομα στη δουλεια να μην τη θηλαζω αλλο..να βγαζω με το θηλαστρο και να της το δινω με το μπιμπερο γιατι θα συγχιστει στο τελος..στο θηλασμο η γλωσσιτσα της ειναι πανω απο τη θηλη ενω στο μπιμπερο απο κατω και αυτο θα τη συγχισει... τελοσπαντων για να μην τα πολυλογω..δ βγαζω πανω απο 90 μλ την ημερα..το υπολοιπο της το δινω συμπληρωμα χωρις ομως να ακολουθει το ενα το αλλο...υπαρχει κινδυνος εμετου ειπε ο γιατρος γιατι θα ανακατεψει τις γευσεις..

Λιτσακι μου σε μενα οι ραφες επεσαν το Σαββατο..δηλαδη 10 μερες σχεδον μετα τη γεννα. Βεβαια 3 ραμματα μου κανε..δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έχω εσένα...

μπορώ να ονειρεύομαι ξανά........

ανοίγω μες τη θάλασσα πανιά

και πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω.......

Όταν έχω εσένα...............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου, δεν ξερω τι να σου πω.Ολες να θηλασουμε θελαμε αλλα χωρις δυσκολιες.Οχι με τετοια προβληματα....

αχ Αννα μου τελικα εμενα οι ταλαιπωριες με κυνηγανε εμενα...

ηθελα τοσο πολυ να ζησω ενα φυσιολογικο τοκετο και δεν καταφερα να γεννησω φυσιολογικα...κ μετα ειπα οτι θελω να ζησω τον θηλασμο και αυτο το ομορφο συναισθημα του,,,αλλα και εδω βλεπω οτι δεν βγαινει...γιαυτο και καθομαι και το παιδευω μπας και βρω καμια λυση...θα με πεις μαζοχα το ξερω ...αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...

και αν το κοψω θελω να ειμαι τοσο σιγουρη για την επιλογη μου ετσι ωστε μετα να μην σκεφτομαι οτι να αν δεν το εκοβα και το προσπαθουσα??

προσπαθω να εξαντλησω ολα τα περιθωρια...αλλα ειμαι πελαγωμενη...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

βρε αννα μου ασχετο αλλα εσενα δεν σε εχουμε δει ποτε:rolleyes:

Δεν εχω fb Νικη μου γι'αυτο.

Θα φτιαξω καποια στιγμη.Ολες εχετε και εχετε ειδωθει εε??

Εγω εχω στειλει με μειλ σε καποιες απο εδω φωτογραφια μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας κοριτσια..και εγω εχω προβλημα με το θηλασμο. Δεν ειχα αρκετο γαλα και επισης δεν ηξερα αν χορταινε το μωρο..αστε που συνεχως εκλαιγε..ο παιδιατρος μου ειπε αφου θα επιστρεψω συντομα στη δουλεια να μην τη θηλαζω αλλο..να βγαζω με το θηλαστρο και να της το δινω με το μπιμπερο γιατι θα συγχιστει στο τελος..στο θηλασμο η γλωσσιτσα της ειναι πανω απο τη θηλη ενω στο μπιμπερο απο κατω και αυτο θα τη συγχισει... τελοσπαντων για να μην τα πολυλογω..δ βγαζω πανω απο 90 μλ την ημερα..το υπολοιπο της το δινω συμπληρωμα χωρις ομως να ακολουθει το ενα το αλλο...υπαρχει κινδυνος εμετου ειπε ο γιατρος γιατι θα ανακατεψει τις γευσεις..

Λιτσακι μου σε μενα οι ραφες επεσαν το Σαββατο..δηλαδη 10 μερες σχεδον μετα τη γεννα. Βεβαια 3 ραμματα μου κανε..δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..

καλημερα μαρακι μου!! και εσυ εχεις θεμα εε?? ασε εγω την εχω καταμπερδψει την καημενουλα μου...αλλα αυτο με τις γευσεις και το εμετο δεν το ηξερα...εγω θα τυχει να την δωσω με το μπιμπερο δικο μου γαλα και στο καπακι να μην χορτασει κ την δινω κ συμπληρωμα...

αν ηταν να παω κ γω δουλεια δεν θα το σκεφτομουν καν...ελα ομως που εγω για τα επομενα 3 χρονια δεν θα δουλευω ( να μην χρειαστει εννοω ) αρα σπιτι θα ειμαι συνεχεια γιαυτο κ το παιδευω και προσπαθω με το ετσι θελω να θηλασω...αλλα η μαυρη αληθεια ειναι οτι δεν το ευχαριστιεμαι ...

B4Itp2.png

ελευθερια μου εμενα εφαγε 35 λεπτα η ωρα 9.30 μ.μ και μετα ξυπνισε στις 12.30 εφαγε 5 λεπτα μόνο και μετα η ωρα 4.40 εφαγε 15 λεπτα και μετα η ωρα 10 το πρωι καλα ειναι;;;

Μια χαρά μου ακούγεται εμένα αλλά εφόσον το παιδί είναι ευχαριστημένο, αυτό ξέρει καλύτερα από όλους μας:P

Με τις αντλήσεις τι έκανες Νίκη μου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια, πως ειναι τωρα τα μικρα σου;

Η μικρή έχει λίγες μυξούλες ακόμη αλλά καλυτερεύει. Κάτι άλλο εμφανές δεν έχει, ελπίζω να το επιβεβαιώσει αύριο και ο παιδίατρος που θα την δει.

Ο Μάνος είναι πολύ καλύτερα, λίγο βραχαλητό ακούγεται ακόμη αλλά έφυγε και ο βήχας του. Θα τον δει και αυτόν αύριο ο παιδίατρος που θα έρθει σπίτι.

Εσένα τα αγόρια? Η μικρή σου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννα θελω και εγω να σε δω:P:p

Τελικα καταντησα σαν τον big brother μου φαινεται, θελετε ολες να με δειτε!:lol::lol:

Θα καποια στιγμη να το φτιαξω βρε κοριτσια, δεν ειμαι πολυ φαν βεβαια, αλλα αν ειναι για εσας, οκ!!

Η μικρή έχει λίγες μυξούλες ακόμη αλλά καλυτερεύει. Κάτι άλλο εμφανές δεν έχει, ελπίζω να το επιβεβαιώσει αύριο και ο παιδίατρος που θα την δει.

Ο Μάνος είναι πολύ καλύτερα, λίγο βραχαλητό ακούγεται ακόμη αλλά έφυγε και ο βήχας του. Θα τον δει και αυτόν αύριο ο παιδίατρος που θα έρθει σπίτι.

Εσένα τα αγόρια? Η μικρή σου?

Ο ενας μου ο γιος , ο μικρος, εχει λιγες μυξες και το σ/κ μου ειπε μερικες φορες για το αυτι του.Τωρα ειναι στην παιδιατρο με τον αντρα μου και οι δυο, για γενικο σερβις.Δεν θα τους πηγαιναμε αλλα ασε καλυτερα να ειμαστε ησυχοι λογω της μικρης.Θελω να πω οτι θα το αφηνα 1-2 μερες και υστερα θα το κοιταζα αν επεμενε, γιατι ισως να ειναι και απο το κολυμβητηριο.Ο μεγαλος και η μπεμπα καλα ειναι μεχρι στιγμης.

Διαφημίσεις

Μια χαρά μου ακούγεται εμένα αλλά εφόσον το παιδί είναι ευχαριστημένο, αυτό ξέρει καλύτερα από όλους μας:P

καλημερα ελευθερια μου!! περαστικα σας κιολας κοπελα μου ολα καλα να πανε!! διαβασες την απαντηση μου?? ειναι λιγο πιο πισω...

B4Itp2.png

Δεν εχω fb Νικη μου γι'αυτο.

Θα φτιαξω καποια στιγμη.Ολες εχετε και εχετε ειδωθει εε??

Εγω εχω στειλει με μειλ σε καποιες απο εδω φωτογραφια μου.

αντε να φτιαξεις να σε δουμε χεχεχε!

βγάζω μόνο οταν ειναι να πάω καπου Ελευθερια μου για να του δώσουνε.

αλλα εχω προσεξει οταν του δεινουμε απο το μπιμπερο μετα μπορει να μην κοιμαται και να θέλει ζιζι για να κοιμηθει, και αν κοιμηθει με μπιμπερο θα ξυπνισει στη 1 ωρα.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Παω να ετοιμασω τραπεζι γιατι οπου να'ναι θα φανουν.

τι καλο θα φατε? καλο μεσημερι Αννα μου και περαστικα και στους γιοκες σου,,δεν ηξερα κ για σενα οτι ηταν αρρωστουλικα...:-(:-(

ολα καλα να πανε και σε εσας!!

B4Itp2.png

Αννα θελω και εγω να σε δω:P:p

Αντωνιτσα μου την καλημερα μου να εχεις !! εχουμε να μιλησουμε μερες μαζι!!

οσο για τα λογχια εγω ειμαι στην 20 μερα και ακομα εχω πολυυυυ αιμα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...