Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια καλα κανεις κ δεν βγαίνετε σημερα. Ασε μην εχουμε αλλα παλι..!

Νικη μου κι εγω ενα λαμπατερακι μικρο εχω την νυχτα.

Νίνα μου δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο κι εγω απο το τσάι πιστευω ειναι.

Αννα μου πως θα μάθει την διαφορα μέρας-νύχτας?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εγώ την αλλάζω αλλά την ξαναθηλάζω και κοιμάται.

Εντομεταξύ τώρα και 1 βδομάδα το γεύμα της κρατάει 5 λεπτά!!! Χορταίνει πολύ πιο γρήγορα τώρα!

ελευθερια μου εμενα εφαγε 35 λεπτα η ωρα 9.30 μ.μ και μετα ξυπνισε στις 12.30 εφαγε 5 λεπτα μόνο και μετα η ωρα 4.40 εφαγε 15 λεπτα και μετα η ωρα 10 το πρωι καλα ειναι;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ελευθερια καλα κανεις κ δεν βγαίνετε σημερα. Ασε μην εχουμε αλλα παλι..!

Νικη μου κι εγω ενα λαμπατερακι μικρο εχω την νυχτα.

Νίνα μου δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο κι εγω απο το τσάι πιστευω ειναι.

Αννα μου πως θα μάθει την διαφορα μέρας-νύχτας?

Αυτη η διαδικασια που κανω τη νυχτα, λεω οτι τα βοηθαει σιγα σιγα στο να μην ξυπνανε τη νυχτα.Στην ουσια αυτο εννοω να μην ξυπναει νυχτα.

Οταν π.χ. εσυ αναβεις το μεγαλο φως για να το ταισεις η να το αλλαξεις , η αρχιζεις τα παιχνιδια και τα τραγουδια ειναι δυσκολο μετα να την κοψει τη νυχτα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Αυτη η διαδικασια που κανω τη νυχτα, λεω οτι τα βοηθαει σιγα σιγα στο να μην ξυπνανε τη νυχτα.Στην ουσια αυτο εννοω να μην ξυπναει νυχτα.

Οταν π.χ. εσυ αναβεις το μεγαλο φως για να το ταισεις η να το αλλαξεις , η αρχιζεις τα παιχνιδια και τα τραγουδια ειναι δυσκολο μετα να την κοψει τη νυχτα.

συμφωνω απολύτα αννα μου εγω δεν του μιλαω ουτε του παιζω την νυχτα...

αλλα τον αλλαζω, αν δεν τον αλλαζω δεν θα συγκαει;;;:confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κοριτσια οσες σαραντισατε αδιαθετησατε; αν ναι μετα απο ποσες μερες που σταματησαν τα λοχεια; εχουν σταματησει την 20η μερα εμενα...

Εφη 4-6 βδομαδες ειναι 30-40 μερες δηλαδη ε;; αρα ακομα 1 βδομαδα ισως αδιαθετησω...

δηλαδη δεν αδιαθετουμε απαραιτητα μετα τις 40

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πόπη καταρχήν ψυχραιμία. Σε διαβάζω είσαι πολύ αγχωμένη. Είναι αρχή ακόμα θα στρώσουν τα πράγματα. Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες σκέψεις. Απάντησε μου σε αυτές τις ερωτήσεις και θα σου πώ. Τώρα είστε 2 εβδομάδων έτσι? Τα κακά σας τι χρώμα έχουν? Κίτρινα σαν τη μουστάρδα ή πράσινα? Το μωρό κάνει σαν να μην βλέπει τη θηλή και χτυπιέται και απομακρύνεται από αυτήν και κουνάει χέρια-πόδια? Πίνει πολύ από το μπουκάλι η μικρή?

Μην αγχώνεσαι ότι και αν είναι αντιμετωπίζεται. Θα δεις που σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση. Και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Δωρα τι γινεται?Μας βλεπω για ολονυχτια κ εμας..ο μικρος κοιμαται εδω κ 1 ωρα πανω στον Γιαννη και ολο κατι τον ενοχλει..Κατα τις 12 τον περιμενω να ξυπνησει για φαι και μετα δεν ξερω κ εγω αν θελει να κοιμηθει..εχει τα πονακια του απο τις 8...

Ποπη μου μην κανεις ετσι κοπελα μου..σορρυ που θα το πω αλλα γιατι δεν το κοβεις μια κ καλη τον θηλασμο?Η μικρη σου μια χαρα τρωει απο το ξενο κ μεγαλωνει...αν σου μειωθει κ αφου υπαρχει κ το προβλημα με τις θηλες , σκεψου το..σορρυ κιολας αποψη μου ε?

Ποπη εντάξει δεν θα παθουμε κατάθλιψη αν δεν μπορέσουμε με τον θηλασμό... Κι εμενα σημερα ολο να τρώει θελει αλλα μαλλον για να ξεχνάει το ζόρι της. Κ δεν μου εκανε κ κακακια ρε γμτ,θα σκασω!!

Κι εγω δεν ξέρω...ολο με ενα βυζί απ'εξω ειμαι!! Αν κ στη συγκεκριμένη φαση με απασχολεί που δεν κανει κακα κ ζορίζεται κ με αποτελεσμα να μην κοιμαται κιολας! Ουφ κ την βλέπω με το παραπονακι της κ την λυπάμαι την ψυχούλα μου!

καλημερα μανουλιτσες!περασα για ενα γεια!

Ελευθερια μου περαστικα κ αλλο κακο να μη σας βρει!στα καλα καθουμενα να περασετε τετοια νιλα;;ολα καλα να ειναι απο εδω κ περα κοριτσι μου.

Ποπακι μου πολυ στεναχωριεμαι να σε διαβαζω ετσι..αν νομιζεις οτι μεχρι εδω ηταν οι αντοχες σου,κανενας δε θα σε κατηγορησει κ ισα ισα θεωρω οτι εκανες ΠΟΛΥΥΥΥ υπομονη μηνες τωρα με οσα σου συνεβησαν.αν νιωθεις οτι δεν απολαμβανεις το μωρακι σου οπως θα ηθελες,ειναι κριμα..δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου,ειλικρινα.παντως πανω απ'ολα πρεπει να εισαι εσυ καλα για να εισαι καλα με το μωρακι σου.

εμεις σαν να στρωσαμε λιγουλακι..το πονεμενο μου μεμε πλεον αντεχεται,αλλα δεν το παρακανω μεχρι να στρωσει τελειως..κ εγω αισθανομαι οτι εχει μειωθει η παραγωγη κ δεν μπορω να ικανοποιησω τις αναγκες της μικρης μου.παιρνουμε κ ξενο οταν χρειαζεται κ μια χαρα χορταινει το πουλακι μου.σημερα κοιμηθηκε απο τις 3:30 το χαραμα μεχρι τις 9:30!!παραδεισος!

Καλημέρα!Σήμερα σαραντίζουμε αλλά πήρα τον παπά. Όταν φτιάξει ο καιρός λέει να πάμε. Δεν είναι ανάγκη σήμερα, ιδίως με αυτό που περάσαμε.

Αύριο βράδυ θα έρθει ο παιδίατρος σπίτι να δει και τα δυο.

Ποπάκη τι πρόβλημα έχεις? Αν θες πες μου μήπως έχω καμιά ιδέα.

Ντίνι πάρε την παιδίατρο, δεν έχω ιδέα τι είναι το καφέ.

καλημερα κοριτσια μου!!!

λοιπον το προβληματα μου ειναι πολλα με τον θηλασμο...

1.το μωρο δεν θελει ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ μου...μολις νιωσει οτι την βαζω στο μαξιλαρι και βαζω την κοιλιτσα της στην κοιλια μου κλωτσαει και χτυπιεται ολοκληρη...την βαζω στην θηλη μου και μου την φτυνει και κλαιει...

2.το γαλα μου πλεον κατα ενα παραξενο τροπο μειωθηκε και αναγκαζομαι κ δινω κ συμπληρωμα για να χορτασει...

3.οι θηλες μου ειναι καλυτερα σε σχεση με πριν εβγαλα τις ψευδοθηλες και παλι η μικρη δεν θελει...

4. κοιμαται πολυ λιγες ωρες και περναμε απειρες ωρες προσπαθωντας να θηλασουμε και βλεπω οτι την παιδευω την καημενουλα και στο τελος καταφευγουμε στο μπιμπερο...

5.ΣΟΝΙΑ ΜΟΥ τα κακα της ειναι μουσταρδι και κανει πλεον ηδη 3-4 πανες κακα και 6-8 πανες τσισα αυτο σημαινει τουλαχιστον οτι τρεφεται σωστα σε ποσοτητα..και ναι απο το μπουκαλι πινει πλεον πολυ και καταφερνει να πιει και πανω απο 100 μλ!! δινω και δικο μου γαλα οσο μπορω βγαζοντας με το θηλαστρο και ξενο..

αχ βρε κοριτσια εγω νιωθω ομως οτι δεν εχω την υπομονη και μαζι με εμενα δεν εχει κ η μικρη την υπομονη να θηλασει...τα εχω κανει σκ@τα σε αυτο το θεμα...και με δημιουργει αγχος ,,μιζερια κ στεναχωρια αντι να το χαιρομαι το μωρακι μου...αφηστε πια το ξενυχτι που για να φαει ενα γευμα χρειαζομαστε 3-4 ωρες με αποτελεσμα να εχει περασει το τριωρο και να ξαναπειναει...

τι να κανω πειτε μου?? θελω τοσο πολυ να θηλασω...αλλα....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

συμφωνω απολύτα αννα μου εγω δεν του μιλαω ουτε του παιζω την νυχτα...

αλλα τον αλλαζω, αν δεν τον αλλαζω δεν θα συγκαει;;;:confused:

Aν νομιζεις πως ειναι κατουρημενος ενταξει αλλαζε'τον, παντως οταν κοβουν τη νυχτα που αυτο μπορει να γινει και τον 2ο η 3ο μηνα, δεν το ξυπνας για να το αλλαξεις ουτως η αλλως.

κοριτσια οσες σαραντισατε αδιαθετησατε; αν ναι μετα απο ποσες μερες που σταματησαν τα λοχεια; εχουν σταματησει την 20η μερα εμενα...

Εφη 4-6 βδομαδες ειναι 30-40 μερες δηλαδη ε;; αρα ακομα 1 βδομαδα ισως αδιαθετησω...

δηλαδη δεν αδιαθετουμε απαραιτητα μετα τις 40

Αντωνια, μετα τις 40 να περιμενεις περιοδο, ετσι μου ειπε ο γιατρος μου.

Διαφημίσεις

Ποπη μου, δεν ξερω τι να σου πω.Ολες να θηλασουμε θελαμε αλλα χωρις δυσκολιες.Οχι με τετοια προβληματα....

Aν νομιζεις πως ειναι κατουρημενος ενταξει αλλαζε'τον, παντως οταν κοβουν τη νυχτα που αυτο μπορει να γινει και τον 2ο η 3ο μηνα, δεν το ξυπνας για να το αλλαξεις ουτως η αλλως.

ναι αλλα ουτως η αλλως την νυχτα δεν θα τρωει αρα δεν θα κανει τοσα τσισα, απλα αρκετες φορες το πανακι του ειναι πολύ βρεγμενο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι αλλα ουτως η αλλως την νυχτα δεν θα τρωει αρα δεν θα κανει τοσα τσισα, απλα αρκετες φορες το πανακι του ειναι πολύ βρεγμενο

Αλλαζε'τον τοτε αν ειναι πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...