Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια δεν είμαι και πολύ καλά εχτες η μικρή μου εκανε εμετό και έβγαλε και λίγο χρώμα καφε εχει συμβεί σε καμια?

καλημερα!!γιατι δεν παιρνεις τον παιδιατρο?δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα!Σήμερα σαραντίζουμε αλλά πήρα τον παπά. Όταν φτιάξει ο καιρός λέει να πάμε. Δεν είναι ανάγκη σήμερα, ιδίως με αυτό που περάσαμε.

Αύριο βράδυ θα έρθει ο παιδίατρος σπίτι να δει και τα δυο.

Ποπάκη τι πρόβλημα έχεις? Αν θες πες μου μήπως έχω καμιά ιδέα.

Ντίνι πάρε την παιδίατρο, δεν έχω ιδέα τι είναι το καφέ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Σήμερα σαραντίζουμε αλλά πήρα τον παπά. Όταν φτιάξει ο καιρός λέει να πάμε. Δεν είναι ανάγκη σήμερα, ιδίως με αυτό που περάσαμε.

καλημερα ελευθερια μου!!ευτυχως που τα δυσκολα περασαν!!καλα σου τα ειπε ο παπας δεν κανει με τετοιο καιρο να τα βγαζουμε εξω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ελευθερια μου καλύτερα! ασε ακομα κρυο εχει!

αχ αυριο στης 11.00 εχουμε ραντεβου για το εμβολιο μας!! ουφφ αντε να δουμε πως θα αντεξω εγω! κοριτσια μετα ανεβαζουν πυρετο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσι μου τον είχα πάρειτην παρασκευή γιατί είχε ξανακάνει εμετό και μου είπε ότι είναι συνηθες σε νεογέννητο και μπορεί να ναι καμία παλινδρόμηση αλλά εχτές έκανε εμετό με λίγο καφέ αλλά της είχα δώσει τσάι και μετά την θήλασα απλά δεν ξέρω αν είναι λογικό το καφέ χρώμα...

HXSnp2.png

Αναστασίτσα μου δεν κάνουν πάντα πυρετό μετά το εμβόλιο. Ο γιος μου για την ακρίβεια δεν μου έκανε ποτέ. Μην αγχώνεσαι, για καλό είναι.

Εφάκη ναι αν δεν φτιάξει ο καιρός έξω δεν βγαίνουμε. Ένα πρωινό θα την πάρω να πάμε οι δυο μας στην εκκλησία για τον σαραντισμό, αφού βγει ήλιος όμως.

Ντίνι μου πάρε τον γιατρό, μην ανησυχείς άδικα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι την νυχτα εχετε χαμηλό φωτισμό στο δωματιο οταν ξυπνα το μωρο; ή εχετε το φως κανονικα ανοιχτο;

εγω εχω ενα αμπαζουρ!!χαμηλο φωτισμο!!

παω να ετοιμαστω να παω να πιασω τον μεγαλο μου απο το σχολειο θα τα πουμε πιο μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι την νυχτα εχετε χαμηλό φωτισμό στο δωματιο οταν ξυπνα το μωρο; ή εχετε το φως κανονικα ανοιχτο;

Καλημερα κοριτσια!!

Εννοειται χαμηλο φωτακι Νικη μου, αλλιως αναστατωνεται το μωρο και ξυπναει.Εγω κανω και τη διαδικασια γενικα σε ησυχια και οσο γινεται πιο γρηγορη, ας πουμε το αλλαζω μονο αν εχει κακα.Τελευταια φορα ειναι στις 12.00 το αλλαγμα του και μετα το πρωι.Πρεπει να μαθει τη νυχτα απο τη μερα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημέρα κορίτσι μου τον είχα πάρειτην παρασκευή γιατί είχε ξανακάνει εμετό και μου είπε ότι είναι συνηθες σε νεογέννητο και μπορεί να ναι καμία παλινδρόμηση αλλά εχτές έκανε εμετό με λίγο καφέ αλλά της είχα δώσει τσάι και μετά την θήλασα απλά δεν ξέρω αν είναι λογικό το καφέ χρώμα...

Νινα, το τσαι σου ειπε ο γιατρος να το δωσεις? ειναι γενικα βαρυ και κανει και αυπνια.Η δικια μου παιδιατρος χαμομηλι λεει για τους κολικους οχι τσαι.

Τι να σου πω.... παντως νομιζω οτι το καφε που ειδες ηταν απο το τσαι.Για ρωτησε' τον.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Νίκη μου εγώ έχω καντηλάκι. Γενικότερα χαμηλό φωτισμό πρέπει να έχεις να καταλαβαίνει διαφορά μέρας με νύχτα.
Καλημερα κοριτσια!!

Εννοειται χαμηλο φωτακι Νικη μου, αλλιως αναστατωνεται το μωρο και ξυπναει.Εγω κανω και τη διαδικασια γενικα σε ησυχια και οσο γινεται πιο γρηγορη, ας πουμε το αλλαζω μονο αν εχει κακα.Τελευταια φορα ειναι στις 12.00 το αλλαγμα του και μετα το πρωι.Πρεπει να μαθει τη νυχτα απο τη μερα.

εγω αναβω ενα φωτιτικό που εχω χαμηλός φωτισμός.... εγω τον αλλαζω ομως καθε φορα που θα φαμε, συγκεκριμενα ενδιαμεσα του θηλασμου γιατι αρκετες φορες στα 5 λεπτα κοιμαται ετσι ξυπνα και τρωει ξανα 5 ή 10 λεπτα και κοιμαται....

ελπιζω συντομα να μαθει τι διαφορα μερας και νυχτας γιατι ειναι δυσκολο για μενα που εχω μαθημα η ωρα 8.15.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...