Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ηρθα κ εγω για λιγο...σημερα παλι χαλια μερα για εμας...το γαλα μου κατα εναν παραξενο τροπο για να μην πω εχει κοπει αλλα εχει μειωθει παρααα πολυ με το θηλαστρο μετα απο 6 ωρες κ με το ζορι εβγαλα 20 μλ κ απο τα δυο...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..η μικρη πηρε μονο συμπληρωμα απο το μεσημερι κ μετα...τι να κανω δεν ξερω...

πατησα και εναν πολυ μεγαλο καυγα με τον αντρα μου ετσι να εκτονωθουν τα νευρα μου ,,,πλανταξα στο κλαμμα ,,,και τωρα ειμαι με πρησμενα κοκκινα ματια κ προσπαθω να χαλαρωσω ...αλλα εχω υπερενταση κ νιωθω οτι θελω να ξεσπασω κ αλλο...και νομιζω οτι η αιτια για ολο αυτο ειναι οτι παιδευομαι με τον θηλασμο και με εχει δημιουργησει τρομερο αγχος και στρες...

τι να κανω??

ααα παρεπιμπτοντως πριν εικοσι λεπτα μου εκανε κ εμετο η μικρη αλλα μαλλον επειδη εφαγε πολυ και δεν ρευτηκε σωστα...

σας αφηνω φιλεναδιτσες μου παω μεσα στο δωματιο να κοιταω την μικρη μπας και φυγει η υπερεντσαη και κοιμηθω λιγο...

αν εχετε καμια λυση για το θεμα μου με τα μεμε μου πειτε μου....

μαλλον πρεπει να κανω επαναγαλακτισμο και ειναι δυσκολο αφου η μικρη δεν θελει ουτε την θηλη να ακουμπησει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη εντάξει δεν θα παθουμε κατάθλιψη αν δεν μπορέσουμε με τον θηλασμό... Κι εμενα σημερα ολο να τρώει θελει αλλα μαλλον για να ξεχνάει το ζόρι της. Κ δεν μου εκανε κ κακακια ρε γμτ,θα σκασω!!

Κι εγω δεν ξέρω...ολο με ενα βυζί απ'εξω ειμαι!! Αν κ στη συγκεκριμένη φαση με απασχολεί που δεν κανει κακα κ ζορίζεται κ με αποτελεσμα να μην κοιμαται κιολας! Ουφ κ την βλέπω με το παραπονακι της κ την λυπάμαι την ψυχούλα μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα τι γινεται?Μας βλεπω για ολονυχτια κ εμας..ο μικρος κοιμαται εδω κ 1 ωρα πανω στον Γιαννη και ολο κατι τον ενοχλει..Κατα τις 12 τον περιμενω να ξυπνησει για φαι και μετα δεν ξερω κ εγω αν θελει να κοιμηθει..εχει τα πονακια του απο τις 8...

Ποπη μου μην κανεις ετσι κοπελα μου..σορρυ που θα το πω αλλα γιατι δεν το κοβεις μια κ καλη τον θηλασμο?Η μικρη σου μια χαρα τρωει απο το ξενο κ μεγαλωνει...αν σου μειωθει κ αφου υπαρχει κ το προβλημα με τις θηλες , σκεψου το..σορρυ κιολας αποψη μου ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Πόπη καταρχήν ψυχραιμία. Σε διαβάζω είσαι πολύ αγχωμένη. Είναι αρχή ακόμα θα στρώσουν τα πράγματα. Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες σκέψεις. Απάντησε μου σε αυτές τις ερωτήσεις και θα σου πώ. Τώρα είστε 2 εβδομάδων έτσι? Τα κακά σας τι χρώμα έχουν? Κίτρινα σαν τη μουστάρδα ή πράσινα? Το μωρό κάνει σαν να μην βλέπει τη θηλή και χτυπιέται και απομακρύνεται από αυτήν και κουνάει χέρια-πόδια? Πίνει πολύ από το μπουκάλι η μικρή?

Μην αγχώνεσαι ότι και αν είναι αντιμετωπίζεται. Θα δεις που σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση. Και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ελευθερία περαστικά σας. Ελπίζω να είστε καλύτερα τώρα. Είναι όντως ταλαιπωρία αλλά χρειάζεται να είσαι δυνατή. Γρήγορα όλα θα περάσουν αφού δεν έβγαλαν τίποτα οι εξετάσεις.

Κορίτσια γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ για την βόλτα και τον θηλασμό. Δεν είναι τίποτα. Είναι μόνο η πρώτη φορά που θα το ταίσετε έξω μετά θα πάρετε τον αέρα και θα είναι εύκολα. Ρίξτε μια πάνα στον ώμο ή βάλτε το μωρό στο σλίγκ και κανένας δεν θα πάρει χαμπάρι. Και όσο για το άλλαγμα που ρωτούσε η Μαργαρίτα-νομίζω?- εγώ πάντα τον άλλαζα τον γιο μου στο καρότσι όπως ήταν. Και έβαζα την λερωμένη πάνα στο δύχτι από κάτω και την πετούσα μετά σε κάποιο καλάθι στον δρόμο. Ποτέ δεν πήγα στο αυτοκίνητο ούτε για θηλασμό ούτε για άλλαγμα. Και ειλικρινά αν και είμασταν πολύ συχνά σε καφετέριες ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Άλλωστε με τον καιρό μαθαίνεις να κάνεις το άλλαγμα σε χρόνο μηδέν-όπως και το τάισμα άλλωστε-και δεν προλαβαίνει να πάρει κανείς χαμπάρι. Ένα πράγμα τσακ ανάμεσα στις τζούρες του καφέ όπως λέει και η κουμπάρα μου.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Δεν πρόλαβα τόσες μέρες να μπώ γιατί άρχισαν οι επισκέψεις για την μπέμπα και τώρα σας διάβαζα πόση ώρα και τα μάτια μου έγιναν κουρκουμπίνια. Το Σάββατο που είχε και τέλεια μέρα έλεγα θα πάω βόλτα αλλά το πρωί είχα την γιαγιά του άντρα μου με τις 2 θείες του επίσκεψη. Το απόγευμα είχα την μια συμπεθέρα μας με την νύφη μου και την αδερφή της. Την Κυριακή το μεσημέρι πήγα για φαγγτό στη θεία μου και το απόγευμα είχα πάλι επισκέψεις τις άλλες 2 θείες του άντρα μου. Και σήμερα-ε δηλαδή χθές-Καθαρά Δευτέρα ήρθε ο νουνός της μπέμπας με την φιλενάδα του και ο κουνιάδος μου και τους είχα τραπέζι. Τελείωσα στις 7 το απόγευμα και είπα ούφ φτάνει τόσο. Τώρα που πήραμε φόρα άντε να έρθουν όλοι να τελειώνουμε.

Πάω για ύπνο γιατί μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω-έ τα διαβάζω τελοσπάντων.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ελευθερια μου περαστικα σας κοπελα μου! Μακαρι να μην ειναι τιποτα.

Γωγουλα και Μαρια να σας ζησουν τα νινακια!! Γωγω μου ειδες που σου καθετε τελικα ο θηλασμος και αγχωνωσουν:wink:

κοριτσια ερωτηση. τα λοχεια μου εχουν σταματησει στις 20 μερες. κανονικα ποτε πρεπει να εχω την πρωτη περιοδο?? μετα τις 40 μερες ή πριν αφου σταματησαν τα λοχεια γρηγορα? δηλαδη ισως αδιαθετησω και την ερχομενη βδομαδα π.χ???

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα μανουλιτσες!περασα για ενα γεια!

Ελευθερια μου περαστικα κ αλλο κακο να μη σας βρει!στα καλα καθουμενα να περασετε τετοια νιλα;;ολα καλα να ειναι απο εδω κ περα κοριτσι μου.

Ποπακι μου πολυ στεναχωριεμαι να σε διαβαζω ετσι..αν νομιζεις οτι μεχρι εδω ηταν οι αντοχες σου,κανενας δε θα σε κατηγορησει κ ισα ισα θεωρω οτι εκανες ΠΟΛΥΥΥΥ υπομονη μηνες τωρα με οσα σου συνεβησαν.αν νιωθεις οτι δεν απολαμβανεις το μωρακι σου οπως θα ηθελες,ειναι κριμα..δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου,ειλικρινα.παντως πανω απ'ολα πρεπει να εισαι εσυ καλα για να εισαι καλα με το μωρακι σου.

εμεις σαν να στρωσαμε λιγουλακι..το πονεμενο μου μεμε πλεον αντεχεται,αλλα δεν το παρακανω μεχρι να στρωσει τελειως..κ εγω αισθανομαι οτι εχει μειωθει η παραγωγη κ δεν μπορω να ικανοποιησω τις αναγκες της μικρης μου.παιρνουμε κ ξενο οταν χρειαζεται κ μια χαρα χορταινει το πουλακι μου.σημερα κοιμηθηκε απο τις 3:30 το χαραμα μεχρι τις 9:30!!παραδεισος!

GjJbp3.png7IWup3.png

κοριτσια να ρωτησω,οσες γεννησατε φυσιολογικα κ κανατε ραμματα κατω,στις ποσες μερες σας επεσαν;;εγω μια καλυτερευω κ μια παω χειροτερα απο πονο κ δεν εχουν πεσει ακομη..σημερα 16η μερα..ο γιατρος μου ειχε πει περιπου τη 10η θα απαλλαγω αλλα τζιφος..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω,οσες γεννησατε φυσιολογικα κ κανατε ραμματα κατω,στις ποσες μερες σας επεσαν;;εγω μια καλυτερευω κ μια παω χειροτερα απο πονο κ δεν εχουν πεσει ακομη..σημερα 16η μερα..ο γιατρος μου ειχε πει περιπου τη 10η θα απαλλαγω αλλα τζιφος..

λιτσα μου εμενα στην πρωτη γεννα 1 βδομαδα διαρκεισε ο πονος. το ποτε επεσαν ουτε που το καταλαβα. αλλα στην βδομαδα που ειχα παει στον γιατρο για να ελεγξει τις ραφες ειχε ειδη πεσει η μια.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

λιτσα μου εμενα στην πρωτη γεννα 1 βδομαδα διαρκεισε ο πονος. το ποτε επεσαν ουτε που το καταλαβα. αλλα στην βδομαδα που ειχα παει στον γιατρο για να ελεγξει τις ραφες ειχε ειδη πεσει η μια.

Αντωνια μου εγω την πρωτη βδομαδα δεν πονουσα καθολου...οταν αρχισαν να σφιγγουν αρχισα να ποναω κ εγω.σημερα παλι ξυπνησα σαν να μην εχω ραμματα..το βραδυ συνηθως με πιανει κ ποναω πολυ!τελοσπαντων,θα δουμε!

τι κανετε εσεις;πως τα πατε οι 4 σας;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Ελευθερια μου περαστικα σας κοπελα μου! Μακαρι να μην ειναι τιποτα.

Γωγουλα και Μαρια να σας ζησουν τα νινακια!! Γωγω μου ειδες που σου καθετε τελικα ο θηλασμος και αγχωνωσουν:wink:

κοριτσια ερωτηση. τα λοχεια μου εχουν σταματησει στις 20 μερες. κανονικα ποτε πρεπει να εχω την πρωτη περιοδο?? μετα τις 40 μερες ή πριν αφου σταματησαν τα λοχεια γρηγορα? δηλαδη ισως αδιαθετησω και την ερχομενη βδομαδα π.χ???

καλημερα αντωνια μου!!!εγω εχω ακομα λοχεια και πραγματικα εχω βαρεθει!!!νομιζω αδιαθετουμε απο την 4-6 εβδομαδα μετα που θα γεννησουμε!!

καλημερα..... αντωνια μου δεν εχω ιδεα εγω για να σου πω εγω....

στο μεγα θα μιλσει ο μαζανης για τι να φοραμε στα παιδια μας οταν ειναι κρυο

καλημερα νικη μου!!

καλημερα μανουλιτσες!περασα για ενα γεια!

Ελευθερια μου περαστικα κ αλλο κακο να μη σας βρει!στα καλα καθουμενα να περασετε τετοια νιλα;;ολα καλα να ειναι απο εδω κ περα κοριτσι μου.

Ποπακι μου πολυ στεναχωριεμαι να σε διαβαζω ετσι..αν νομιζεις οτι μεχρι εδω ηταν οι αντοχες σου,κανενας δε θα σε κατηγορησει κ ισα ισα θεωρω οτι εκανες ΠΟΛΥΥΥΥ υπομονη μηνες τωρα με οσα σου συνεβησαν.αν νιωθεις οτι δεν απολαμβανεις το μωρακι σου οπως θα ηθελες,ειναι κριμα..δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου,ειλικρινα.παντως πανω απ'ολα πρεπει να εισαι εσυ καλα για να εισαι καλα με το μωρακι σου.

εμεις σαν να στρωσαμε λιγουλακι..το πονεμενο μου μεμε πλεον αντεχεται,αλλα δεν το παρακανω μεχρι να στρωσει τελειως..κ εγω αισθανομαι οτι εχει μειωθει η παραγωγη κ δεν μπορω να ικανοποιησω τις αναγκες της μικρης μου.παιρνουμε κ ξενο οταν χρειαζεται κ μια χαρα χορταινει το πουλακι μου.σημερα κοιμηθηκε απο τις 3:30 το χαραμα μεχρι τις 9:30!!παραδεισος!

καλημερα λιτσα μου!!μια χαρα κοιμαστε,ζηλεψα τωρα:rolleyes:

καλημέρα κοριτσια!

καλημερα αναστασια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...