Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μακαρι να ειναι μονο αυτο βρε δωρακι μου και να μην εχεις προβλημα βρε αγαπη μου!!παντως να το αποφευγεις το θηλαστρο μην κοιτας εμενα εγω νομιζω δεν εχω αλλη επιλογη γιαυτο το χρησιμοποιω...

ηθελα τοσο πολυ να το πετυχω με τον θηλασμο κ δεν μου βγαινει κ στεναχωριεμαι και αγχωνομαι...για πες εσυ αν ησουν στην θεση μου τι θα εκανες?? δεν ειναι πολυ νωρις για να το κοψω?? αλλα αν παθω ζημια με το θηλαστρο??

Στη θεση σου αγαπη μου θα εκανα υπομονη μεχρι τον σαραντησμο κ μετα θα εβλεπα... Εγω εδω κ δυο βραδια ετσι που την βλέπω κ ζορίζεται λεω...μα τι να τρώω πια αν ολα την πειράζουν??? Κατα 90% την πειράζουν τα πράσινα εμενα.... Σημερα ας πουμε λογω της μέρας έφαγα κονσέρβα γίγαντες. Τι να κανω? Θα δείξει....

Εμενα ρε συ μου φαινεται οτι δεν εχει πολυ γαλα το στήθος μου αυτες τις μερες κ οτι δεν το θελει κιολας. Αλλα κ με το μπιμπερό δεν μπορει να ρουφηξει γιατι κανει την κινηση της θηλη του στήθους.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στη θεση σου αγαπη μου θα εκανα υπομονη μεχρι τον σαραντησμο κ μετα θα εβλεπα... Εγω εδω κ δυο βραδια ετσι που την βλέπω κ ζορίζεται λεω...μα τι να τρώω πια αν ολα την πειράζουν??? Κατα 90% την πειράζουν τα πράσινα εμενα.... Σημερα ας πουμε λογω της μέρας έφαγα κονσέρβα γίγαντες. Τι να κανω? Θα δείξει....

Εμενα ρε συ μου φαινεται οτι δεν εχει πολυ γαλα το στήθος μου αυτες τις μερες κ οτι δεν το θελει κιολας. Αλλα κ με το μπιμπερό δεν μπορει να ρουφηξει γιατι κανει την κινηση της θηλη του στήθους.

ναι πολυ προβλημα αυτο με τα φαγητα...κ οι γιγαντες ειναι βαρυ εεε?? παρακολουθησε να δεις αν την πειραξουν...εγω παλι εκοψα τις σαλατες το γαλα ,,,αλλα τα μπισκοτα δεν μπορω να τα κοψω...

να πριν λιγο προσπαθησα να την βαλω στηθος παλευε μαζι μου,,,μολις νιωσει οτι την βαζω στο μαξιλαρι αρχιζει κ χτυπιεται...

παλι θηλαστρο να βαλω ρε γμτ ??

προσπαθησε να το μαθει κ λιγο το μπιμπερο ...εμενα τα τσακιζει με το μπιμπερο...η μαια απο την κλινικη μου ειχε πει αραια κ που να δινω μπιμπερο για να το μαθει κ αυτο...εμεις βεβαια το μπιμπερο το χουμε σε καθε γευμα πλεον...

αχ βρε Ελευθερια μου που εισαι??να μας κατατοπησεις...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε??σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, σας διαβαζα λιγο στην κλινικη! σημερα γυρισαμε σπιτι κ στενοχωριεμαι γιατι δεν εχει παλι πετρελαιο η πολυκατοικια κ εχει κρυο κ προσπαθουμε να ζεστανουμε το σπιτι με κλιματιστικα κ αεροθερμα.

η μπεμπουλα μου ειναι πολυ καλη,αλλα πολυ γκρινιαρα! στην κλινικη μονο η δικια μου ακουγοταν μεσα απο τον θαλαμο των μωρων. η παιδιατρος λεει οτι ειναι μες στην τσατιλα κ την υπερενταση η μικρουλα! την βαζω μπρουμητα κ σηκωνει τα ποδαρακια σαν να μπουσουλαει, αφηστε που σηκωνει το κεφαλακι κ το στηριζει!κλαιει πολυ κ κοιμαται δυσκολα!!

θηλαζω απο την δευτερη μερα, επιασε με την πρωτη προσπαθεια τη θηλη κ τωρα τρωει κανενα εικοσαλεπτο απο το καθε στηθος κ μετα λιγο συμπληρωμα.αλλα οι μαιες μου ειπαν οτι λογικα δεν θα εχω προβλημα με το γαλα μου κ να κοψω το συμπληρωμα σιγα σιγα. τεσπα, θα δω τι θα κανω ! το μονο προβλημα ειναι οτι με ποναει τρομερα η πλατη μου, οπως κ στην εγκυμοσυνη. με το ζορι κουναω το δεξι χερι, αν συνεχισει θα παω σε φυσιοθεραπευτη.

να σας πω κ πως γεννησα πριν ξυπνησει η μπουμπου.

ειχα ραντεβου για προκληση πεμπτη πρωι. απο την τεταρτη το βραδυ αρχισα να εχω συσπασεις κ πηγα ξημερωματα στην κλινικη. ενω συνεχισα να εχω συσπασεις η διαστολη μου ηταν στο 0!! επισης το μωρο δεν κατεβαινε αλλο, ηταν πολυ ψηλα . το θεμα ηταν οτι μαλλον θα παιδευομουν κ το παιδι δεν θα εβγαινε φυσιολογικα.τελικα κατα τις 10 αποφασισα να μην παιδευτω αλλο κ να κανω καισαρικη με επισκλειριδιο φυσικα. αποδειχτηκε οτι καλα εκανα γιατι κ η παιδιατρος κ ο δευτερος γιατρος που ηταν στο χειρουγειο μου ειπαν οτι αποκλειεται να γεννουσα φυσιολογικα με τη θεση που ειχε το παιδι κ με τοσο σκληρο τραχηλο. τελως παντων, περασα μια πικρα τις 2 πρωτες μερες με ορο+καθετηρα αλλα περασμενα ξεχασμενα!! αυτο που βαρεθηκα στην κλινικη ηταν οι ατελειωτες επισκεψεις συγγενων κ φιλων!! πραγματικα κουραστηκα γιατι τη μιση μερα ειχα το μωρο κ την αλλη μιση επισκεψεις!! ευτυχως τωρα σπιτι δεν θα ερθει κανενας!! με πονανε λιγο κ τα ραμματα γιατι δεν εκανα απορροφησιμα. επειδη ειχα μια μεγαλη τομη απο παλια στο σημειο που επρεπε να με ανοιξουν μου ανοιξαν την παλια τομη κ τωρα θα παω την πεμπτη να τα βγαλω.

αυτα τα νεα μου συνοπτικα! παω τωρα για ξυπναει το μωρο!!! θα ξαναμπω αργοτερα!!!!

BJVqp3.png

γεια σας κοριτσια!βάλτε κ μενα στο κλαμπ της ξενυχτισμενης..

χθες βραδυ η μια μπεμπα λυσσαξε.....απο τις 3 το πρωι ως τις 8 μουγγριζε κ μολις την επαιρνα αγκαλια τπτ...τωρα κοιμαται σαν πουλακι κ γενικα τα πρωινα ειναι ετσι....αχ τι θα την κανω αυτη την μικρη πειτε μου??!!αυτο να μουγγριζει κ μολις την αγκαλιαζω να σταματαει δεν μου εχει ξανασυμβει....κ να λεγατε οτι την μαθαμε αγκαλιες...αχχχχχχ!!:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε??σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, σας διαβαζα λιγο στην κλινικη! σημερα γυρισαμε σπιτι κ στενοχωριεμαι γιατι δεν εχει παλι πετρελαιο η πολυκατοικια κ εχει κρυο κ προσπαθουμε να ζεστανουμε το σπιτι με κλιματιστικα κ αεροθερμα.

η μπεμπουλα μου ειναι πολυ καλη,αλλα πολυ γκρινιαρα! στην κλινικη μονο η δικια μου ακουγοταν μεσα απο τον θαλαμο των μωρων. η παιδιατρος λεει οτι ειναι μες στην τσατιλα κ την υπερενταση η μικρουλα! την βαζω μπρουμητα κ σηκωνει τα ποδαρακια σαν να μπουσουλαει, αφηστε που σηκωνει το κεφαλακι κ το στηριζει!κλαιει πολυ κ κοιμαται δυσκολα!!

θηλαζω απο την δευτερη μερα, επιασε με την πρωτη προσπαθεια τη θηλη κ τωρα τρωει κανενα εικοσαλεπτο απο το καθε στηθος κ μετα λιγο συμπληρωμα.αλλα οι μαιες μου ειπαν οτι λογικα δεν θα εχω προβλημα με το γαλα μου κ να κοψω το συμπληρωμα σιγα σιγα. τεσπα, θα δω τι θα κανω ! το μονο προβλημα ειναι οτι με ποναει τρομερα η πλατη μου, οπως κ στην εγκυμοσυνη. με το ζορι κουναω το δεξι χερι, αν συνεχισει θα παω σε φυσιοθεραπευτη.

να σας πω κ πως γεννησα πριν ξυπνησει η μπουμπου.

ειχα ραντεβου για προκληση πεμπτη πρωι. απο την τεταρτη το βραδυ αρχισα να εχω συσπασεις κ πηγα ξημερωματα στην κλινικη. ενω συνεχισα να εχω συσπασεις η διαστολη μου ηταν στο 0!! επισης το μωρο δεν κατεβαινε αλλο, ηταν πολυ ψηλα . το θεμα ηταν οτι μαλλον θα παιδευομουν κ το παιδι δεν θα εβγαινε φυσιολογικα.τελικα κατα τις 10 αποφασισα να μην παιδευτω αλλο κ να κανω καισαρικη με επισκλειριδιο φυσικα. αποδειχτηκε οτι καλα εκανα γιατι κ η παιδιατρος κ ο δευτερος γιατρος που ηταν στο χειρουγειο μου ειπαν οτι αποκλειεται να γεννουσα φυσιολογικα με τη θεση που ειχε το παιδι κ με τοσο σκληρο τραχηλο. τελως παντων, περασα μια πικρα τις 2 πρωτες μερες με ορο+καθετηρα αλλα περασμενα ξεχασμενα!! αυτο που βαρεθηκα στην κλινικη ηταν οι ατελειωτες επισκεψεις συγγενων κ φιλων!! πραγματικα κουραστηκα γιατι τη μιση μερα ειχα το μωρο κ την αλλη μιση επισκεψεις!! ευτυχως τωρα σπιτι δεν θα ερθει κανενας!! με πονανε λιγο κ τα ραμματα γιατι δεν εκανα απορροφησιμα. επειδη ειχα μια μεγαλη τομη απο παλια στο σημειο που επρεπε να με ανοιξουν μου ανοιξαν την παλια τομη κ τωρα θα παω την πεμπτη να τα βγαλω.

αυτα τα νεα μου συνοπτικα! παω τωρα για ξυπναει το μωρο!!! θα ξαναμπω αργοτερα!!!!

γωγουλινι μου να σας ζησει κουκλα μου και απο εδω παντα γερη και καλοτυχη να ειναι το βλασταρι σου!!ειδες κ με τον θηλασμο μια χαρα θα τα πας!!! αυτο με την πλατη το εχω κ εγω απο την μερα που γεννησα αφου με το ενα χερι το δεξι δεν μπορω καθολου να την πιασω αγκαλια γιατι ποναει...κ η μεση επισης...τα ραμματα σε καμμια 5 μερες θα σε περασουν τελειως μην ανησυχεις μονο βαρος μην σηκωνεις...εμενα μονο οταν κουραζομαι που κ που με ποναει η τομη...σε λιγες μερες θα στρωσεις και εσυ,,,οσο για την θερμανση ελεος πια να πατε να τους πειτε κατι ολο τον χειμωνα στο κρυο την βγαλατε...και τωρα μπανακι που θα κανεις την μπεμπα θα χρειαζεσαι πολυ ζεστη

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!βάλτε κ μενα στο κλαμπ της ξενυχτισμενης..

χθες βραδυ η μια μπεμπα λυσσαξε.....απο τις 3 το πρωι ως τις 8 μουγγριζε κ μολις την επαιρνα αγκαλια τπτ...τωρα κοιμαται σαν πουλακι κ γενικα τα πρωινα ειναι ετσι....αχ τι θα την κανω αυτη την μικρη πειτε μου??!!αυτο να μουγγριζει κ μολις την αγκαλιαζω να σταματαει δεν μου εχει ξανασυμβει....κ να λεγατε οτι την μαθαμε αγκαλιες...αχχχχχχ!!:(

λαμπρινουλα μου η μικρη σου βγηκε αγκαλιτσα εεε??? μπορει να νιωθει ανασφαλεια μωρε η καημενουλα...και μενα ετσι ειναι!! κ το βραδυ επειδη κοιμαστε μαζι στο κρεβατι θελει να με πιανει με το χερακι της το δαχτυλο μου για να αποκοιμηθει..!!

B4Itp2.png

Γωγουλα πού εισαι??μας έλειψες...και εγω στο πρωτο μου παιδι ετσι,,,διαστολη μηδεν και σκληρο τράχηλο....2 μερες ορο και καθετηρα?????oh my god!!Μπραβο με τον θηλασμο!Συνεχισε κ βλέπεις...:)

Τσαούσα η μικρη ε??αχ αυτη η γκρινια γενικα των μωρων δεν παλευεται...:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

λαμπρινουλα μου η μικρη σου βγηκε αγκαλιτσα εεε??? μπορει να νιωθει ανασφαλεια μωρε η καημενουλα...και μενα ετσι ειναι!! κ το βραδυ επειδη κοιμαστε μαζι στο κρεβατι θελει να με πιανει με το χερακι της το δαχτυλο μου για να αποκοιμηθει..!!

αχ τι να πω Ποπακι??πάντως οταν της τραγουδάω σταματάει...δύσκολη αυτη η μικρη...αυτο με την ανασφαλεια δεν το ειχα σκεφτει...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

αχ τι να πω Ποπακι??πάντως οταν της τραγουδάω σταματάει...δύσκολη αυτη η μικρη...αυτο με την ανασφαλεια δεν το ειχα σκεφτει...

εγω πιστευω οτι ισχυει αυτο με την ανασφαλεια θελουν να μας νιωθουν τα μικρα μας!!! εμενα πολλες φορες ξυπναει γιατι θελει μονο αγκαλια!!!τα γλυκουλια μας!!!

B4Itp2.png

γεια σας... μαρια μου και γωγω να σας ζησουν τα μωρακια σας....

την νυχτα οταν ξυπνα το μωρο εχετε το φως ανοιχτο ή εχετε ενα φωτιστικο;;;

εγω ανοιγω το φωτιστικο την νυχτα.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά.

Εμείς εδώ, κλεισμένοι σπίτι μας και δεν πρόκειται να βγούμε σύντομα.

Την μικρή την έχουμε στην απομόνωση, στο υπνοδωμάτιό μας και εκεί μπαίνω μόνο εγώ με μάσκα και πλυμένα χέρια για τάισμα, άλλαγμα και λίγο παιχνίδι. Ούτε ο μπαμπάς της την σηκώνει και αυτός συναχομένος είναι. Μυξούλες έχει, αλλά την βλέπω καλύτερα σήμερα. Αύριο λέμε να την πάμε προληπτικά στον παιδίατρο να την ακροαστεί ή καλύτερα την Τετάρτη που κάνει επισκέψεις θα του ζητήσω να έρθει από εδώ να δει και τα δυο.

Ωστόσο μες την ατυχία μας ήμασταν και τυχεροί. Η μπέμπα νοσηλεύτηκε όταν ήταν 33 ημερών, αν ήταν κάτω των 30 ημερών θα έμπαινε στην νεογνολογική και όχι στην παιδιατρική και δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί τους. Ούτε καν να την θηλάζω δεν θα με άφηναν τόσο συχνά, θα είχαμε και άλλα προβλήματα.

Εύχομαι να τέλιωσε εδώ όλο αυτό. Έχω πολύ άγχος, είμαι στην τσίτα, μόλις ακούσω κάτι περίεργο πέφτω ψυχολογικά. Δεν μπορώ να χαρώ πια. Αύριο σαραντίζουμε και εμείς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. πολύ καιρό έχω να γράψω αλλά με τρία πλέον θηριάκια στο σπίτι ελάχιστα πράγματα, πλην των εντελώς απαραίτητων, προλαβαίνω να κάνω.

ο μπέμπης μου ειναι μια χαρούλα. σε σχέση με αυτά που διαβάζω δεν θα έλεγα ότι με ταλαιπωρεί πολύ. εντάξει έχουμε τις γρινιες μας αλλά τα φέρνουε βόλτα. απλά έχω και τα μεγάλα μου αγοράκια και ειναι ένα συνεχές τρέξιμο η όλη κατάσταση.

Να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλα τα μωράκια και τις μανούλες. Γωγώ να σου ζήσει η μπεμπούλα η τσαούσα. δυναμική από τώρα ε;

Ελευθερία χαλάρωσε λίγο. περαστικά και γρήγορα εύχομαι. σε λίγες μέρες θα ειναι παρελθόν και κακές αναμνήσεις. μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε.

άχ ρε συ Πόπη πολύ στενάχωρο όλο αυτό που περιγράφεις με τον θηλασμό. κρίμα ρε κορίτσι μου να κάνεις τόσον αγώνα και να μην έχεις αποτέλεσμα.

εγώ θα σου έλεγα βρε κορίτσι μου να κάνεις λίγη υπομονή ακόμη.μήπως να την βάζεις στο στήθος πριν πεινάσει και αρχίσει να νευριάζει; μήπως να της δίνεις λιγότερο με το μπιμπερό για να μην μαθαίνει στις εύκολες λύσεις; μην φοβάσαι με το θήλαστρο δεν παθαίνει τίποτα το στήθος. εγώ στα δίδυμα έβγαζα πολλούς μήνες με το θήλαστρο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να βρεις μια λύση γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρήσαι τόσο πολύ και να στεναχωριέσαι.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!Ειχα 2-3 μερες να μπω και τωρα εκατσα κ διαβασα τα νεα σας..

Ελευθερια μου περαστικα στην μικρουλα σας και ευχομαι κανενα μωρακι να περναει τετοιες καταστασεις..

Ποπη μου καταλαβαινω οτι περνας δυσκολα με τον θηλασμο αλλα ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις..Εισαι αγωνιστρια εσυ...

Σας διαβαζω που λετε για τις αγκαλιτσες..Εμεις δινουμε ατελειωτες αγκαλιτσες στο μπουμπουκι μας μιας και συχνα εχει πονακια κ κλαιει ..Τελικα οταν ηρεμει τα βραδυα τον κοιμιζουμε πανω μας η στο κρεβατι μας γιατι ξυπναει μες τον υπνο του με ουρλιαχτα και δεν αντεχουμε να τον ακουμε...Κακο η λαθος δεν με πολυ ενδιαφερει αυτη τη στιγμη αρκει να ειναι καλα το αντρακι μας..

Ωστοσο τις περισσοτερες νυχτες η αυπνια δεν παλευεται αλλα τι να γινει ελπιζω να στρωσει αργοτερα...

Αυριο σαραντιζουμε κ εμεις..αλλα ο πατερ μου ειπε να παω την επομενη μερα ..

Τις τελευταιες μερες ο μικρος μου πληγωσε τις θηλες..Με δαγκωνε , με πιπιλαγε μεσα στον πονο του και εκλαιγα απο τον πονο..Τωρα ειμαι λιγο καλυτερα..

Εμεις παντως αυτες τις μερες αλωνισαμε...πηγαμε στο εξοχικο μας , στο φλοισβο , στην Γλυφαδα..Χαρηκαμε βολτιτσες με τον μικρο.

Εγω παντως οταν βγαινουμε βγαζω με το θηλαστρο και εχω μαζι μου ενα μπιμπερο για περιπτωση αναγκης..Βεβαια παντα γυρναμε στο παρατσακ...

Εμεις παντως αγορασαμε ενα μπιμπερο medela calma που προσομοιαζει την θηλη .Ειναι μονο για μητρικο γαλα κ βγαζει γαλα μονο αν ρουφηξει το μωρο ..Επισης αγορασαμε ενα μπιμπερο dr brown που μειωνει τους κολικους και το παιρνει μια χαρα..Του δινω μια φορα την μερα η στις 2 μερες με το μπιμπερακι..

Ξεχασα να σας πω σκηνικο:Την Παρασκευη ηρθε η αδελδη μου κ μολις ειχε κοιμηθει το μωρο..Της ειπα μην κανεις φασαρια κ πηγαινεις συνεχεια στο δωματιο του θα το ξυπνησεις..Τελικα πηγε κ τον ξυπνησε ..Ε μετα εγινε επανασταση!!!Κατσαμε ξαγρυπνοι απο τις 9 μεχρι τις 2 και κατι..Ηταν χαλια!!Σαν να μην εφτανε αυτο το Σαββατο ηρθαν τα πεθερικα μου κ αφου μολις ειχε κοιμηθει το παιδι , το πηρε ο πεθερος μου αγκαλια..Εν τελει οταν πηγε να το βαλει στην κουνια μου το ξυπνησαν κ αντε παλι τα ιδια!!Αφηστε νευριασα πολυ δεν ξανααφηνω κανεναν να μου το ενοχλει στον υπνο του..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια γιατι την τσατιζουν τοσο ωρες ωρες οι θηλες μου??? Αχ θα σκασω!!!! Κ απο κακα σημερα μονο κατι κουτσουλιες.... Κ ολο γκρίνια!!! Κ χτες δεν κοιμηθηκαμε κ σημερα τα ιδια βλέπω....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γωγώ να σου ζήσει η κορούλα σου κοπέλα μου. Κάπου πήρε το μάτι μου πως γέννησες, καλή ανατροφή να έχει!

Δεν θα προλάβω να σας διαβάσω. Ελπίζω να είστε όλες καλά πάντως.

Πάω να κοιμίσω την ζουζούνα μου.

Τώρα μερικές μέρες βγάζει και ήχους και χαμογελάει συνειδητά πλέον. Θα την φάω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...