Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τωρα που το λες, ναι ειναι λιγο, αλλα δεν μυριζουν καθολου, ενω τα pampers εχουν μια μυρωδια και καθαρα να ειναι.Στο μαιευτηριο λιμπερο τους εβαζαν.Θα παιρνω και απο τα δυο και βλεπουμε.

Ναι μυρίζουν κάπως η αληθεια ειναι... Να σου πω στις πρώτες βδομάδες εβαλα κ babylino απο το βαλιτσακι που μας ειχε στείλει κ ηταν οκ μια χαρα τωρα που το σκεφτομαι. Μπορει να τα ξαναπάρω.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μυρίζουν κάπως η αληθεια ειναι... Να σου πω στις πρώτες βδομάδες εβαλα κ babylino απο το βαλιτσακι που μας ειχε στείλει κ ηταν οκ μια χαρα τωρα που το σκεφτομαι. Μπορει να τα ξαναπάρω.

Εκανα μπανακι!

Ναι τα δοκιμασα και εγω απο το βαλιτσακι καλα ηταν.Τωρα οτι κουπονι θα εχω η οποιο το εχουν σε προσφορα αυτο θα παιρνω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ελευθερια μου!τι ηταν αυτα που περασες ρε φιλεναδα! πω πω! περαστικα κοπελα μου! ευχομαι η μπουμπου να το ξεπερασε ηδη!! κ ο μικρος επισης μωρε!

ποπη μου συγχαρητηρια για την υπομονη σου!!!! σιγουρα θα φτιαξουν τα πραγματα!;)

εγω που βγηκαμε εξω τον θηλασα στο σλινγκ! ειναι πολυ διακριτικο! δεν φαινεται τιποτα!!!!Breastfeeding.jpg(ετσι) :lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ.

ΕΜΕΙς ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΕΜΒΟΛΙΟ.Ο ΜΙΚΡΟς ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΜΕΡΕς ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ 10 ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΥΠΥΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥς 38.5.ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΝΑΚΙΑ ΒΑΖΩ LIMBERO KΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ HUMANA.TΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ.ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΤΟΜΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.

ΠΟΠΑΚΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΑΛΒΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ.

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Καλή Καθαρά Δευτέρα να έχουμε. Καλή Σαρακοστή.

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω αυτές τις μέρες λόγο επισκέψεων. Θα τα πούμε το βράδυ.

Φιλιά σε όλες

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλημερα κοριτσια και καλη σαρακοστη!! Δε βρηκα χρονο να μπω νωριτερα..οφειλω να ομολογησω οτι η ζωη μου εχει αλλαξει απο τη γη στον ουρανο ..το ιδιο και το προγραμμα μου. Αυτο συμβαινει σε ολες φανταζομαι:-P

Γεννησα στις 16 Φεβρουαριου 10.34 το πρωι μια μπουμπου 3120 και 50 εκατοστά.

Εκανα εισαγωγη στην κλινικη στις 10 το βραδυ της 15ης Φεβρουαριου με διαστολη μηδεν, ανυπαρκτους πονους και τραχηλο πολυ ψηλα.. Μου χορηγησαν 2 χαπια στον κολπο και μεχρι τις 6 το πρωι εκανα διαστολη 1!!! Μεχρι τοτε πονοι..μηδεν!! Στις 6 το πρωι μου εβαλαν τεχνητους πονους και μεχρι τις 8.30 εφτασα στο 3...οι πονοι ηταν και παλι υποφερτοι, Βεβαια δεν σταματησα λεπτο τις αναπνοες που εμαθα στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου , τα οποια συνιστω ανεπιφυλακτα!!! Απο τις 8.30 και μετα οι πονοι γινονταν πιο δυνατοι και οι συσπασεις ολο και πιο συχνες...μου εβαλαν μια χαλαρωτικη ενεση και σιγα σιγα εφτασα στις 9.30 να εχω διαστολη 5. Εν τω μεταξυ το μωρο κατεβαινε ολο και πιο πολυ..10 παρα 10 ηρθε ο γιατρος, μου εσπασε τα νερα..και εφυγε...20 λεπτα μετα ενιωθα εντονα την αναγκη για τουαλετα..οι μαιες επεμεναν οτι αποκλειεται να συμβαινει αυτο..επεμενα και εγω ομως κι ετσι με εξετασαν... φουλ διαστολη μεσα σε 20 λεπτα και αμεσως χειρουργειο..ευτυχως το ιατρειο του γιατρου ειναι απεναντι απο την κλινικη οποτε δεν αργησε... 10.10 μπηκα χειρουργειο και 10.34 με 4 σπρωξιματα ηρθε στον κοσμο η ψυχουλα μου...δεν μπορουσα να το πιστεψω...ο αντρας μου εκλαιγε απο συγκινηση..εκεινη τη στιγμη δεν με ενοιαζαν ουτε οι πονοι που περασα ουτε τιποτα...ακομη και τωρα προσπαθω να τους φερω στο μυαλο μου και ειναι αδυνατο...εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας...δεν θα αλλαζα με τιποτα εκεινη τη στιγμη...ηταν η δικη μας στιγμη...εμενα...του αντρα μου...και της μικρης μας μπεμπας...νιωθω τοσα πολλα..που δεν μπορω να τα εκφρασω..φανταζομαι το μονο που μπορω να της λεω συνεχως..ειναι ..σ' αγαπω..δεν εχω τιποτα αλλο να πω...πιο απλο...πιο βαθυ...πιο μεγαλο!!!

όσο για ξενυχτια;;:-) εχουμε αρκετα!! κοιμαται ολημερης και το βραδυ ξυπνια...αστε που πειναει συνεχως!!

στην αρχη πανικοβληθηκα..και ηθελα συνεχως να κλαιω..δεν μπορουσα να την ακουω να κλαιει..μια σταλια μωρακι και να κλαιει;; αδυνατον να το δεχτω...τωρα σιγα σιγα συνηθιζω αν και πιστευω θα μου παρει χρονο... τωρα θα μου πειτε...η εγνοια για εκεινη θα με συντροφευει μια ζωη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έχω εσένα...

μπορώ να ονειρεύομαι ξανά........

ανοίγω μες τη θάλασσα πανιά

και πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω.......

Όταν έχω εσένα...............

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα...τι κανετε?

καλη Σαρακοστη να εχουμε!!

αχ κοριτσια ειμαι να σκασω παλι...απο εχθες το απογευμα δεν θελει καθολου να θηλασει προσπαθω με τις ωρες να την βαλω στις θηλες και τπτ τσαντιζεται γκρινιαζει με κλωτσαει με τα ποδια της και φτυνει την θηλη...βγαζω αναγκαστικα με θηλαστρο ( αν κ βλεπω λιγοστεψε το γαλα) και την δινω με μπιμπερο και συμπληρωμα κιολας...πινει συνολικα περιπου 100 μλ...ανα 2 ωρες...αχ πειτε μου τι να κανω?? εχω πελαγωσει με το θεμα του θηλασμου,,,και οποτε ερχεται η ωρα για να φαει η μικρη μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα..μια φορα τσατιστηκα κιολας μαζι της που μου φτυνε την θηλη..την καημενουλα μου δεν της αρεσουν τα μεμε μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Μαρια μου να σου ζησει κ να ειναι καλοτυχη!!!

Κι εμεις εχουμε ξενύχτι εδω κ δυο βραδια... Νιώθω κουρασμενη πολυ κ τα στηθια μου νομιζω δεν εχουν γαλα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα...τι κανετε?

καλη Σαρακοστη να εχουμε!!

αχ κοριτσια ειμαι να σκασω παλι...απο εχθες το απογευμα δεν θελει καθολου να θηλασει προσπαθω με τις ωρες να την βαλω στις θηλες και τπτ τσαντιζεται γκρινιαζει με κλωτσαει με τα ποδια της και φτυνει την θηλη...βγαζω αναγκαστικα με θηλαστρο ( αν κ βλεπω λιγοστεψε το γαλα) και την δινω με μπιμπερο και συμπληρωμα κιολας...πινει συνολικα περιπου 100 μλ...ανα 2 ωρες...αχ πειτε μου τι να κανω?? εχω πελαγωσει με το θεμα του θηλασμου,,,και οποτε ερχεται η ωρα για να φαει η μικρη μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα..μια φορα τσατιστηκα κιολας μαζι της που μου φτυνε την θηλη..την καημενουλα μου δεν της αρεσουν τα μεμε μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πόπη κι εγω απο χτες ειμαι να σκασω! Πολυ ανησυχια κ ζόρι κ δεν τρώει πολυ κ δεν θελει το στηθος. Δεν θελει κ μπιμπερό ομως!!! Τα νεύρα μου!!!!! Εγω με το θηλαστρο 80 εβγαλα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πόπη κι εγω απο χτες ειμαι να σκασω! Πολυ ανησυχια κ ζόρι κ δεν τρώει πολυ κ δεν θελει το στηθος. Δεν θελει κ μπιμπερό ομως!!! Τα νεύρα μου!!!!! Εγω με το θηλαστρο 80 εβγαλα...

γιατι το κανουν αυτο βρε δωρακι μου?? χθες το πρωι 3 ωρο στο μεμε κλεισαμε και ξαφνικα απο το απογευμα κ μετα δεν θελει με τπτ μεμε...τσατιζεται κιολας...την εδωσα ηδη 3 φορες συμπληρωμα απο εχθες,,,ευτυχως το πινει...αλλα για ποσο να τραβαω με θηλαστρο?? εχω σακατεφτει κι φοβαμαι μην κανω κ ζημια τους αδενες μου κ εχω αλλα μετα..

μια χαρα εβγαλες δωρακι μου..το ηπιε απο το μπιπερο??

κ εγω εχω πολλα νευρα,,,λες να το κοψω να τελειωνω?? ο σαββας με λεει να κανω υπομονη μπας και στρωσει...αλλα απο την αρχη στραβωμενο ηταν ...

χθες τσατιστηκα τοσο πολυ με την μπεμπα που ενιωσα τοσο ασχημα που μπλανταξα στο κλαμμα μετα...καλε με κλωτσουσε με τα ποδια της...

B4Itp2.png

γιατι το κανουν αυτο βρε δωρακι μου?? χθες το πρωι 3 ωρο στο μεμε κλεισαμε και ξαφνικα απο το απογευμα κ μετα δεν θελει με τπτ μεμε...τσατιζεται κιολας...την εδωσα ηδη 3 φορες συμπληρωμα απο εχθες,,,ευτυχως το πινει...αλλα για ποσο να τραβαω με θηλαστρο?? εχω σακατεφτει κι φοβαμαι μην κανω κ ζημια τους αδενες μου κ εχω αλλα μετα..

μια χαρα εβγαλες δωρακι μου..το ηπιε απο το μπιπερο??

κ εγω εχω πολλα νευρα,,,λες να το κοψω να τελειωνω?? ο σαββας με λεει να κανω υπομονη μπας και στρωσει...αλλα απο την αρχη στραβωμενο ηταν ...

χθες τσατιστηκα τοσο πολυ με την μπεμπα που ενιωσα τοσο ασχημα που μπλανταξα στο κλαμμα μετα...καλε με κλωτσουσε με τα ποδια της...

Κι εμενα πολλες φορες τσατιζεται στη θηλη μπροστα οταν ειναι κ χτυπιέται σαν τρελή. Εμενα μαλλον ειχε πολλα αερια κ κατι την πείραξε.... Μεχρι κ κόκα κόλα ηπια χτες γι'αυτο ισως...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εμενα πολλες φορες τσατιζεται στη θηλη μπροστα οταν ειναι κ χτυπιέται σαν τρελή. Εμενα μαλλον ειχε πολλα αερια κ κατι την πείραξε.... Μεχρι κ κόκα κόλα ηπια χτες γι'αυτο ισως...

μακαρι να ειναι μονο αυτο βρε δωρακι μου και να μην εχεις προβλημα βρε αγαπη μου!!παντως να το αποφευγεις το θηλαστρο μην κοιτας εμενα εγω νομιζω δεν εχω αλλη επιλογη γιαυτο το χρησιμοποιω...

ηθελα τοσο πολυ να το πετυχω με τον θηλασμο κ δεν μου βγαινει κ στεναχωριεμαι και αγχωνομαι...για πες εσυ αν ησουν στην θεση μου τι θα εκανες?? δεν ειναι πολυ νωρις για να το κοψω?? αλλα αν παθω ζημια με το θηλαστρο??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...