Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν ξέρω κατα ποσο πιάνει το βαρος του μωρου σωστα αλλα υποθέτω οτι ετσι οπως την κρατάμε την μπεμπα το πιο πιθανό ειναι να μην την κανει ολόκληρη κ σωστα κ στην ουσία να ειναι πιο πολυ! Ε????? Ή τσάμπα χαίρομαι???

Η ιδεα ηταν του αντρα μου γιατι θεωρεί πεταμένα λεφτά να αγοράσουμε ζυγαρια μωρου.

Φυσικα και ειναι πεταμενα λεφτα, αλλωστε θα αρχισεις σιγα σιγα να το βλεπεις και εσυ οτι παιρνει βαρος απο τα ρουχα της.Εγω πιστευω οτι ζυγιστηκε καλα.Παω να το κανω και εγω και ερχομαι..

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφη παιδίατρο θα παμε σε καμια 25 μερες μολις κλεισει τον 2ο για το εμβόλιο. Ε θα εσκαγα αν δεν την ζυγιζα κ ετσι... Χα χα!!!
Δεν ξέρω κατα ποσο πιάνει το βαρος του μωρου σωστα αλλα υποθέτω οτι ετσι οπως την κρατάμε την μπεμπα το πιο πιθανό ειναι να μην την κανει ολόκληρη κ σωστα κ στην ουσία να ειναι πιο πολυ! Ε????? Ή τσάμπα χαίρομαι???

Η ιδεα ηταν του αντρα μου γιατι θεωρεί πεταμένα λεφτά να αγοράσουμε ζυγαρια μωρου.

α εχετε μερες ακομα ,παντος αν μετραει καλα ειναι ενας τροποσ να τα ζυγιζουμε!!!!δικιο εχει ο αντρασ σου δωρα μου πεταμενα λεφτα ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Φυσικα και ειναι πεταμενα λεφτα, αλλωστε θα αρχισεις σιγα σιγα να το βλεπεις και εσυ οτι παιρνει βαρος απο τα ρουχα της.Εγω πιστευω οτι ζυγιστηκε καλα.Παω να το κανω και εγω και ερχομαι..

εμενα κοιματε τωρα και δεν μπορω να τον ξυπνισω για να τον ζυγισω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυριο θα το κανω και εγω!!!παντος εμενα δεν του κανουν τα φορμακια που φορουσαμε τες πρωτες μερες αρα καλα παμε,ασε που εκει που δεν επινε το γαλα του τωρα πινει 100-110,ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λοιπον, το εκανα και μου τη βγαζει 3700.Πριν 1 εβδομαδα που ηρθε η γιατρος ηταν 3280. 400 ομως πολλα μου φαινονται,:rolleyes::rolleyes: πες οτι εχει βαλει 200-300 σιγουρα.

εμενα κοιματε τωρα και δεν μπορω να τον ξυπνισω για να τον ζυγισω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυριο θα το κανω και εγω!!!παντος εμενα δεν του κανουν τα φορμακια που φορουσαμε τες πρωτες μερες αρα καλα παμε,ασε που εκει που δεν επινε το γαλα του τωρα πινει 100-110,ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

Τοσο πινει και εμενα!

Διαφημίσεις

Λοιπον, το εκανα και μου τη βγαζει 3700.Πριν 1 εβδομαδα που ηρθε η γιατρος ηταν 3280. 400 ομως πολλα μου φαινονται,:rolleyes::rolleyes: πες οτι εχει βαλει 200-300 σιγουρα.

αρα δεν ειναι και πολυ αξιοποιστη μεθοδος????ντυμενη την ζυγισες??εμενα ο παιδιατροσ γυμνο μου τον ζυγιζει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τοσο πινει και εμενα!

μια χαρα ειναι,να φανταστεις οτα τον εφερα σπιτι επεινα 40 μλ και αυτα με το ζορι!!!τι γαλα πινετε αννα μου??το βραδυ καθε ποσο ξυπνα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αρα δεν ειναι και πολυ αξιοποιστη μεθοδος????ντυμενη την ζυγισες??εμενα ο παιδιατροσ γυμνο μου τον ζυγιζει!!

Εφη μου εχεισ δικιο, ξεχασα να τη γδυσω.Η παιδιατρος γυμνη τη ζυγισε.Αρα το ζιπουνακι , η πυζαμα και η πανα, αχ! πρεπει να τη γδυσω....

Εφη μου εχεισ δικιο, ξεχασα να τη γδυσω.Η παιδιατρος γυμνη τη ζυγισε.Αρα το ζιπουνακι , η πυζαμα και η πανα, αχ! πρεπει να τη γδυσω....

χχαχα αυριο την ωρα του μπανιου το ζυγισμα!!!!:tongue::tongue:δωρα μου εσυ την εγδυσες???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα ειναι,να φανταστεις οτα τον εφερα σπιτι επεινα 40 μλ και αυτα με το ζορι!!!τι γαλα πινετε αννα μου??το βραδυ καθε ποσο ξυπνα?

Καθε 3.30-4.00 ωρες πινει τοσο, εχουμε δλδ. 6 γευματα το 24ωρο.

Τρωει στις 11.00-11.30 το τελευταιο και ξυπνα στις 4.00 τα χαραματα και μετα στις 7.30 το πρωι.

Πινουμε το almiron 1 της nutricia, αυτο μας εδιναν στο ΙΑΣΩ και αυτο συνεχιζουμε.Εσεις;

Διαφημίσεις

Καθε 3.30-4.00 ωρες πινει τοσο, εχουμε δλδ. 6 γευματα το 24ωρο.

Τρωει στις 11.00-11.30 το τελευταιο και ξυπνα στις 4.00 τα χαραματα και μετα στις 7.30 το πρωι.

Πινουμε το almiron 1 της nutricia, αυτο μας εδιναν στο ΙΑΣΩ και αυτο συνεχιζουμε.Εσεις;

εμεις πινουμε το frisolac και εμενα ετσι ξυπνα συνηθως κατα τες 11 πινει το τελευταιο μετα γυρω στες 3 και μετα κατα τες 7!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμεις πινουμε το frisolac και εμενα ετσι ξυπνα συνηθως κατα τες 11 πινει το τελευταιο μετα γυρω στες 3 και μετα κατα τες 7!!!

Αυτο το προτεινει η γιατρος μου.Αλλα επειδη ξεκινησαμε με το αλμιρον, το συνεχιζουμε.Αν δουμε οτι την πειραζει θα παμε στο φριζολακ.

Κοριτσια κι εμεις στην κλινικη το almiron πήραμε γιατι το frisolac δεν το ηθελε. Οποτε οποτε της δίνω ξενο κι εγω αυτο δίνω Αννα. Κι εγω αυτο έπινα λεει ο μπαμπάς μου!!!

Αχ ναι ντυμένη ηταν η μπεμπα..... Αυριο στο μπάνιο της τωρα ξανα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τελικα, μεγαλωσα 2 μωρα με τα pampers και ημουν ευχαριστημενη, βλεπω ομως τωρα που δοκιμασα τα libero οτι ειναι και αυτα πολυ καλα, πιο οικονομικα και δεν εχουν αυτη την περιεργη μυρωδια που εχουν τα pampers:rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια κι εμεις στην κλινικη το almiron πήραμε γιατι το frisolac δεν το ηθελε. Οποτε οποτε της δίνω ξενο κι εγω αυτο δίνω Αννα. Κι εγω αυτο έπινα λεει ο μπαμπάς μου!!!

Αχ ναι ντυμένη ηταν η μπεμπα..... Αυριο στο μπάνιο της τωρα ξανα.

Χαχα! σαν τις ποντιες την καναμε! μα λεω και εγω πηρε 400γραμ. σε 7 ημερες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...