Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εγω λυση δεν βρισκω ποσες ωρες πια το μωρο να το εχω στο στηθος με το ζορι?? δεν γινεται...κ συνεχεια τραβαω με το χερι κ μια φορα την ημερα με θηλαστρο...σκεψου με χερι κ στο χαλαρο βγαζω 100μλ...κ απο την αλλη το λυπαμαι τοσο γαλα να πηγαινει χαμενο...αλλα υποφερω,,,εχω κ πληγωμενες θηλες...

ποπακι αν ημουν στη θεση σου θα το εκοβα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!!

Ελευθερια περαστικα σας!Τί ήταν αυτό που περάσατε??!!

Εγω ειχα τους γονεις μου εδω απο εχθες κ εχθες το βραδυ κοιμηθηκα σαν ανθρωπος συνεχομενα...χεχε

Οι μπεμπες 2 μερες τωρα τρωνε 2.30 τη νυχτα κ μετα 7.30..μακαρι να το συνεχισουν!

Αναστασια κ εμεις την πρωτη Κυριακη του Αυγουστου λεμε να τις βαφτισουμε!χεχε!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

ποπακι αν ημουν στη θεση σου θα το εκοβα....

μωρε το σκεφτομαι αλλα πραγματικα ειναι κριμα γιατι εχω πολυ γαλα και δεν εχω κ το αγχος οτι θα παω δουλεια μετα μακαρι να στρωσει κ η παραγωγη μου κ οι θηλες μου,,,γιατι ολη μερα σπιτι θα ειμαι κ τους επομενους μηνες...τουλαχιστον κανα τριμηνο να προσπαθησω και βλεπουμε...κανω φοβερη υπομονη παντως...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σας κοριτσια!!!

Ελευθερια περαστικα σας!Τί ήταν αυτό που περάσατε??!!

Εγω ειχα τους γονεις μου εδω απο εχθες κ εχθες το βραδυ κοιμηθηκα σαν ανθρωπος συνεχομενα...χεχε

Οι μπεμπες 2 μερες τωρα τρωνε 2.30 τη νυχτα κ μετα 7.30..μακαρι να το συνεχισουν!

Αναστασια κ εμεις την πρωτη Κυριακη του Αυγουστου λεμε να τις βαφτισουμε!χεχε!!

τελεια λαμπρινη μου ξεκουραστικες και το ωραριο βλεπω μια χαρα σε παει....φτου φτου να συνεχισουν ετσι οι μικρουλες σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

μωρε το σκεφτομαι αλλα πραγματικα ειναι κριμα γιατι εχω πολυ γαλα και δεν εχω κ το αγχος οτι θα παω δουλεια μετα μακαρι να στρωσει κ η παραγωγη μου κ οι θηλες μου,,,γιατι ολη μερα σπιτι θα ειμαι κ τους επομενους μηνες...τουλαχιστον κανα τριμηνο να προσπαθησω και βλεπουμε...κανω φοβερη υπομονη παντως...

Οτι κανεις τρομερη υπομονη, αυτο ειναι γεγονος!!! και μπραβο σου!!

Απο την εγκυμοσυνη και τωρα με το θηλασμο, εγω στη θεση σου θα ειχα λαλησει, και σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια!!

Και μην ξανακουσω να πεις τον εαυτο σου αχρηστη, γιατι θα τα παρω εε???:-):smile:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

α! ωραια! καταλαβα! τελειο συστημα! αν δεν παρουμε το αυτοκινητο προβλημα ε? καλα δεν θα παω κ μακρια απο τωρα βεβαια..κ μαλλον με το αυτοκινητο στην αρχη οποτε οκ.. ολες αυτες τις κοπελες που βλεπω στα καφε με τα μωρα τι κανουν αν λερωθουν αραγε?

Ποπακι αυτο με την πανα το επαθε κ ο αντρας μου. να προσεχεις την σουρα που εχει η πανα να την εχεις βγαλει προς τα εξω. κατα τα αλλα κ εγω ζορικα τα βλεπω τα πραγματα με τον θηλασμο γιατι θηλαζουμε συνεχεια! το πασχα θα προσπαθησω να κανω μεικτο πιο εντατικα να μου μειωθει λιγο το γαλα ετσι ωστε να παιρνει κ 2-3 γευματα μπουκαλι. να μην ειμαι τοσο εγκλωβισμενη δεν αντεχω κ εγω πολυ κλεισουρα απο την εγκυμοσυνη κ τωρα ακομα περισσοτερη κ θα λαλησω... εχω κ ακομα 20 μερες για να σαραντησω κ δεν ξερω πως θα την παλεψω μεσα στο σπιτι...

δεν ειναι κακη ιδεα αυτο!!!! κ εγω το σκεφτηκα! αλλα τελικα οκ δεν θα χρειαστω μαλλον... εκτος αν μπορει να μου μειωσει τις ατελειωτες ωρες θηλασμου που δεν νομιζω...:(:(

κ εγω το νιωθω φυσιολογικο ειναι ρωτησα τον γιατρο μου..

κ εγω δεν το βγαζω απλα το σηκωνω. γιατι να το βγαλω? δεν της αρεσει κ πολυ το ξεγυμνωμα!!! το μπανακι της αρεσει ομως!!! το αλλαγμα καθολου!!!

εμενα μου εκανε μια πληγιτσα στον ποπουλη σαν κεφαλι καρφιτσας. περιεργο κ την πλενουμε συνεχεια! δεν βρισκω κ που εγραψα τι μου ειπε η γιατρος να παρω...:mad::mad::mad::mad:

Μαργαριτα, αν το βλεπεις για συγκαμα, βαλε λιγη sudocream, ειναι καλη για αυτο.Εγω της βαζω το λαδι καθημερινα που λεγαμε, αλλα αν συγκαει καποια στιγμη απο αυτη θα βαλω.

γειααααααααα

ελευθερια μου περαστικα σας!!!ουφ αυτες οι αροστιες!!!μακρυα απο τα νεογεννητα!!!!!!

ποπη μου μην λες συνεχεια οτι εισαι αχρηστη ειναι το πρωτο σου μωρακι σιγα σιγα θα τα μαθεις ολα,καμια δεν εναι τελεια!!!εγω να δεις διαροες που ειχα στο μεγαλο μου του εκλεινα το πανι και η πουλου του ηταν πανω και ολα τα πιπι πηγαιναν πανω αντι κατω με αποτελεσμα να ειναι παντα βρεγμενος!!!σιγα σιγα εμαθα,ετσι θα γινει και με εσενα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου αννα μου!!θα μας κολασεις με τες μυροδιες σου και κανω και διαιτα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εγω κανω διαιτα, αλλα λογω της ημερας αυριο τον εφτιαξα.Και μου αρεσει ρε γμτ, θα φαω λιγο.Εγω εχω αρχισει και πινω και πολυ νερο, αυτο βοηθαει στο χασιμο κιλων.Πινω 5 μικρα μπουκαλακια την ημερα.Τρωω πολλες σαλατες, φρουτα 3 την ημερα και το βραδυ ενα γιαουρτακι.Η ζυγαρια κατεβαινει αλλα αργα αργα, τι να κανω, υπομονη...

Διαφημίσεις

Κοριτσια ζυγιστηκα μονη μου κ μετα αγκαλιά με το μωρο για να δω στο περιπου ποσο ειναι.... Μου βγαίνει οτι η μπεμπα τωρα είναι 3900-4000 κιλα. Λιγο ειναι??? Στις 22 μερες ηταν 3400. Δηλαδή σε 18 μερες πηρε 500-600γρ. Καλα ειναι??? Κ μην με πείτε τρελλη που το ζυγισα ετσι.....!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εγω κανω διαιτα, αλλα λογω της ημερας αυριο τον εφτιαξα.Και μου αρεσει ρε γμτ, θα φαω λιγο.Εγω εχω αρχισει και πινω και πολυ νερο, αυτο βοηθαει στο χασιμο κιλων.Πινω 5 μικρα μπουκαλακια την ημερα.Τρωω πολλες σαλατες, φρουτα 3 την ημερα και το βραδυ ενα γιαουρτακι.Η ζυγαρια κατεβαινει αλλα αργα αργα, τι να κανω, υπομονη...

πινω και εγω πολυ νερο και καφεδες μου κοβουν την ορεξη και με κρατουν ξυπνια το βραδυ!!!:rolleyes:εμενα μου εμεινα 3 να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης!!!σιγα σιγα θα τα χασουμε ολα!!!

Κοριτσια ζυγιστηκα μονη μου κ μετα αγκαλιά με το μωρο για να δω στο περιπου ποσο ειναι.... Μου βγαίνει οτι η μπεμπα τωρα είναι 3900-4000 κιλα. Λιγο ειναι??? Στις 22 μερες ηταν 3400. Δηλαδή σε 18 μερες πηρε 500-600γρ. Καλα ειναι??? Κ μην με πείτε τρελλη που το ζυγισα ετσι.....!!!

χχαχα να σου πω οτι σκεφτηκα να το κανω και εγω αυτο!!!πολυ καλα ειναι αν πηρε τοσο,δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι αξιοπηστα αυτα τα αποτελεσματα!!!ποτε θα πατε παιδιατρο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου ρε Δωρα!!

Και ελεγα πως θα τη ζυγισω, γιατι τωρα η παιδιατρος θα τη δει σε 2 εβδομαδες! θα το κανω και εγω αυτο.

Καλα βρε ειναι το βαρος της , μια χαρα, κοριτσι ειναι, δεν ανεβαινουν το ιδιο τα γραμ. οπως στα αγορια.Το ξερω απο την αδερφη μου που εχει κορες.

Γεια σου ρε Δωρα!!

Και ελεγα πως θα τη ζυγισω, γιατι τωρα η παιδιατρος θα τη δει σε 2 εβδομαδες! θα το κανω και εγω αυτο.

Καλα βρε ειναι το βαρος της , μια χαρα, κοριτσι ειναι, δεν ανεβαινουν το ιδιο τα γραμ. οπως στα αγορια.Το ξερω απο την αδερφη μου που εχει κορες.

Δεν ξέρω κατα ποσο πιάνει το βαρος του μωρου σωστα αλλα υποθέτω οτι ετσι οπως την κρατάμε την μπεμπα το πιο πιθανό ειναι να μην την κανει ολόκληρη κ σωστα κ στην ουσία να ειναι πιο πολυ! Ε????? Ή τσάμπα χαίρομαι???

Η ιδεα ηταν του αντρα μου γιατι θεωρεί πεταμένα λεφτά να αγοράσουμε ζυγαρια μωρου.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...