Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Εχθες το βραδυ γυρισαμε απο Αθηνα και μετα απο λιγο επεσα ξερη για υπνο γιατι ημουν πολυ κουρασμενη απο το ταξιδι.

Με την αμνιο πηγαν ολα καλα και το μπεμπε μου ειναι

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!!

Ειμαι πολυ ευτηχισμενη!!!!!!

Επιτελους θα μπει η barbie στο σπιτι μας!!!!Χι, χι, χι!!!!

Περιττο να σας πω οτι σας διαβαζα καθε μερα απο το κινητο μου, αλλα προσπαθησα να στειλω μηνυμα πολλες φορες και δεν τα καταφερα.

Τελικα η αμνιο δεν ειναι τιποτα, πιο πολυ οι κουβεντες μεταξυ γυναικων ειναι αυτες που σε φοβιζουν και τιποτε αλλο!!

Εμενα μου την εκανε και ο ιδιος ο γιατρος μου που ειναι εξειδικευμενος σε αυτη και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.

τι τελεια Αννουλα! παει κ το αγχος! κοριτσαρος εεε??? τελεια! ειχα αρχισει να ανυσηχω που δεν ειχαμε νεα σου. ελεγα μας ξεχασε! δεν θυμομουν οτι ειχες φυγει! ολα καλα λοιπον συνεχιζουμε δυναμικα!!!!!!! μπραβοοοοοο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Αντιτα! ενα εντελως απλο εκανα με ξυσμα λεμονιου.

Τελικά δεν άντεξα κι έφαγα μια φέτα με μαρμελάδα φράουλα! Μου ανοίξατε και την όρεξη με τα κέικ...! Άρχισε και το στομάχι να κάνει κόλπα... Κρίμα δεν έχω αλεύρι θα έκανα κι εγώ ένα. Ζήλεψα! Μιαμ μιαμ!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

εγω δεν αντεχω κ σημερα να κατσω σπιτι! θα παω με πατερα κ αδερφο για φαγητο εξω κ μετα για καφε με φιλες. δεν πολυ αντεχω κ το μεσα μωρε...κ μονη μου..το κεικ το εκανα για τον αντρουλη μου που ερχεται αυριο!

ούτε εγώ θέλω να μείνω σπίτι αλλά δεν έχω τι να κάνω:(:(:(... ωραία θα ήταν να πήγαινα κι εγώ για καφέ με φίλες αλλά δυστυχώς ή μια μου φίλη δουλεύει ή άλλη είναι Λεμεσό, η μια από εδώ η άλλη από εκεί μείναμε μονάχοι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

να σας ζήσει η κοριτσάρας......η αλήθεια κατα τη γνώμη μου πρώτα είναι καλυτερα να κάνεις αγορακι και μετά κοριτσάκι.... μπράβο για την barbie σου.... μια χαρά και η άμνιο άρα όλα καλά..... πως γίνετε η άμνιο εντωμεταξύ;;;; εγώ δεν έχω ιδέα

Η αμνιοπαρακεντηση γινεται η σε γυναικες ανω των 35χρ. στη 16η-17η εβδ. η σε γυναικες που κατι μπορει να δουν στον β' επιπεδου.

Ο γιατρος εντοπιζει με τη βοηθεια του υπερυχου τη θεση του μωρου και υστερα με μια συριγγα με μεγαλη βελονα περιπου 20εκ. τρυπαει την κοιλια και ταυτοχρονα τη μητρα και παιρνει 20ml απο το αμνιακο υγρο, το οποιο παει για εξεταση.

Αυτη η εξεταση σου δειχνει τα παντα που αφορουν το μωρο, χρωμοσοματικες αρρωστιες (οχι μονο down) και πολλες αλλες, που τωρα δε γνωριζω.

Απλα ξερεις μετα απο αυτο οτι περιμενεις ενα γερο μωρο.Η διαδικασια δεν ποναει καθολου ειναι σαν μια ενεση στην κοιλια, απλα μετα πρεπει για 10 ημερες να προσεχεις και να μη σηκωνεις βαρη, γιατι λενε οτι υπαρχει μια πιθανοτητα για αποβολη 1στις200. Τελος παντων αυτο στο λενε για να προσεχεις, τοσες γυναικες την κανουν....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ούτε εγώ θέλω να μείνω σπίτι αλλά δεν έχω τι να κάνω:(:(:(... ωραία θα ήταν να πήγαινα κι εγώ για καφέ με φίλες αλλά δυστυχώς ή μια μου φίλη δουλεύει ή άλλη είναι Λεμεσό, η μια από εδώ η άλλη από εκεί μείναμε μονάχοι....

πωπω κριμα. εγω εχω θεμα με το να μην κανω τιποτα. φρικαρω και νιωθω αρρωστη. παλι καλα που κανονισα κατι. ποτε ερχεται ο καλος σου? την Πεμπτη? οδηγεις? μηπως να πηγαινες καμια βολτα με τ αμαξι. εμενα κ αυτο καπως μου φτανει αν δεν παει αλλο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Η αμνιοπαρακεντηση γινεται η σε γυναικες ανω των 35χρ. στη 16η-17η εβδ. η σε γυναικες που κατι μπορει να δουν στον β' επιπεδου.

Ο γιατρος εντοπιζει με τη βοηθεια του υπερυχου τη θεση του μωρου και υστερα με μια συριγγα με μεγαλη βελονα περιπου 20εκ. τρυπαει την κοιλια και ταυτοχρονα τη μητρα και παιρνει 20ml απο το αμνιακο υγρο, το οποιο παει για εξεταση.

Αυτη η εξεταση σου δειχνει τα παντα που αφορουν το μωρο, χρωμοσοματικες αρρωστιες (οχι μονο down) και πολλες αλλες, που τωρα δε γνωριζω.

Απλα ξερεις μετα απο αυτο οτι περιμενεις ενα γερο μωρο.Η διαδικασια δεν ποναει καθολου ειναι σαν μια ενεση στην κοιλια, απλα μετα πρεπει για 10 ημερες να προσεχεις και να μη σηκωνεις βαρη, γιατι λενε οτι υπαρχει μια πιθανοτητα για αποβολη 1στις200. Τελος παντων αυτο στο λενε για να προσεχεις, τοσες γυναικες την κανουν....

Εσύ να προσέχεις για καλό και για κακό πάντως. Αλήθεια στους άντρες σου πώς τους φαίνεται που θα αποκτήσουν μια αδερφούλα;;;

LXEWp2.png

ε αν το λες εσύ ότι δεν πόναει τότε οκ... 22χρονο είμαι αν δεν είναι όλα οκ στη β επιπεδου τότε δεν θα χρειαστεί.... αλλά και πάλι μπράβο για την κοριτσάρα σου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

πωπω κριμα. εγω εχω θεμα με το να μην κανω τιποτα. φρικαρω και νιωθω αρρωστη. παλι καλα που κανονισα κατι. ποτε ερχεται ο καλος σου? την Πεμπτη? οδηγεις? μηπως να πηγαινες καμια βολτα με τ αμαξι. εμενα κ αυτο καπως μου φτανει αν δεν παει αλλο!

την Πέμπτη ναι, βασικά Πέμπτη χαράματα θα είμαστε επιτέλους μαζί:P:p:p....

ναι οδηγώ.... αλλά που να παώ καλέ ;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κι εγώ σπίτι μόνη μου είμαι nikou. Ο αντρούλης μου είναι στη δεύτερη δουλειά που κάνει τα σκ. Εγώ έχω να κάνω πολλά με τη μετακόμιση που είχαμε. Ακόμα ανοίγω κούτες! Και βαριέμαι.... Πάντως για αργότερα σκέφτομαι να πάρω ένα παζλ μεγάλο να ασχολούμαι. Η αδελφή μου κεντούσε πάντως για την κόρη της τις πάνες, κανένα μαξιλαράκι και τέτοια. Θα κάνω κι εγώ κανένα τέτοιο!

Τι θα φας σήμερα;

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ σπίτι μόνη μου είμαι nikou. Ο αντρούλης μου είναι στη δεύτερη δουλειά που κάνει τα σκ. Εγώ έχω να κάνω πολλά με τη μετακόμιση που είχαμε. Ακόμα ανοίγω κούτες! Και βαριέμαι.... Πάντως για αργότερα σκέφτομαι να πάρω ένα παζλ μεγάλο να ασχολούμαι. Η αδελφή μου κεντούσε πάντως για την κόρη της τις πάνες, κανένα μαξιλαράκι και τέτοια. Θα κάνω κι εγώ κανένα τέτοιο!

Τι θα φας σήμερα;

να κεντώ δεν ξέρω..... αλλά τι να κάνουμε;

ακόμα δεν ξέρω... πάντως το πρωί έφαγα δημητριακά.... εσυ τι θα φας;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

την Πέμπτη ναι, βασικά Πέμπτη χαράματα θα είμαστε επιτέλους μαζί:P:p:p....

ναι οδηγώ.... αλλά που να παώ καλέ ;;;

εγω οταν βαριεμαι(απελπιστικα) το παιρνω κ πηγαινω μια βολτιτσα να ξελαμπικαρω!:P:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

να κεντώ δεν ξέρω..... αλλά τι να κάνουμε;

ακόμα δεν ξέρω... πάντως το πρωί έφαγα δημητριακά.... εσυ τι θα φας;

Εγώ έχω κάτι σαρμαδάκια από προχτές και γενικά από τις προηγούμενες ότι περίσσεψε. Εξάλλου μόνη μου θα φάω. Ο άντρας μου θα φάει στη δουλειά οπότε είπα να μη μαγειρέψω σήμερα.

Έχεις κάνει κοιλίτσα; Πόσα κιλά πήρες; Εγώ έκανα κοιλίτσα και νιώθω χοντρούλα όχι εγκυούλα και έχω πάρει 4-5 κιλάκια! Είμαι 65 με 1,70. Εσύ είσαι λεπτούλα είπαμε ε;

LXEWp2.png

εγω οταν βαριεμαι(απελπιστικα) το παιρνω κ πηγαινω μια βολτιτσα να ξελαμπικαρω!:P:p:p:p:p

εχτές έλεγα να πάω στο jumbo για να καταλάβεις όχι για να πάρω τίποτα απλά για να ρίξω μια ματιά,,,, και ακόμη θα πάω.... είναι ακόμη αρκετή ζεστή και για αυτό!!! αν είχαμε θαλασσα εδώ κοντα πάντως θα πήγαινα για λίγο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγώ έχω κάτι σαρμαδάκια από προχτές και γενικά από τις προηγούμενες ότι περίσσεψε. Εξάλλου μόνη μου θα φάω. Ο άντρας μου θα φάει στη δουλειά οπότε είπα να μη μαγειρέψω σήμερα.

Έχεις κάνει κοιλίτσα; Πόσα κιλά πήρες; Εγώ έκανα κοιλίτσα και νιώθω χοντρούλα όχι εγκυούλα και έχω πάρει 4-5 κιλάκια! Είμαι 65 με 1,70. Εσύ είσαι λεπτούλα είπαμε ε;

έχω κάνει λίγη κοιλίτσα μικρή..... έχω πάρει μέχρι τώρα 2 κιλα αλλά με βλέπω να πέρνω και το τρίτο μέσα σε αυτές τις μέρες:)... εγώ είμαι 47κιλά και είμαι 1.60.....

εσύ έχεις μάθει το φύλο;;; είναι και σε σενα το πρώτο σου;;;

γιατί νιώθεις χοντρούλα καλέ;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...