Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω πήγα κλαπ περασαμε ωραια.... ημουν κουνελακι χεχεχε!!!! θα βαλω φωτο στο φεις να δειτε...:P:p:p...

αλλα κατα τις 3 αρχισα να νυσταζω και δεν ειχα ορεξη:(,,, ο καιμενος ο Χριστος προσπαθιυσε να με κανει να μου φυγει αλλα τιποτα, παντως οταν βγηκα εξω και ηταν κρυαδα ημουν οκ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα μια ακομα ερωτηση...οταν ειναι να αλλαξετε πανα την ξεντυνετε τελειως και το εσωρουχαλακι βγαζετε?? εγω δεν το βγαζω το σηκωνω προς τα πανω...λετε γιαυτο να βαζω λαθος την πανα??? πωπω ντροπη μου...:oops::oops::oops:

Οχι καλέ κι εγω το σηκώνω κ απο πισω καλα... Μην φοβάσαι να το σφιξεις οσο πρεπει το παμπερς!! Κ σήκωσε το απο πισω κ βγαζε κ τον φραμπαλα απο τα μπουτακια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμενα θηλαζει αλλες φορες 20 λεπτα κ αλλες μπορει κ καμια ωρα να μας παρει... Αναλόγως τα κέφια... Παντως για να καταλάβεις την συχνότητα,δεν προλαβαίνω ενδιάμεσα να βγάλω με το θηλαστρο γιατι δεν γεμίζουν τα στηθια μου αμεσως...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νικη μου ποσες ωρες θηλαζεις για να συμπηρωσετε ενα γευμα?? εμενα ετυχε να ειναι κ 4-5 ωρες συνεχομενες στο μεμε...να τα βραδυα χρειαζομαστε ενα 2ωρο με 2,5 ωρες σιγουρα ...κ μεχρι να ξανακοιμηθει ,,,ξαναξυπναει...χθες θηλαζε για κανα 2 ωρο και επειδη πονουσαν τα στηθια εβγαλα με το χερι αλλα 100 μλ και το ηπιε...σημερα ομως εδωσα και συμπληρωμα ...κ τωρα με πονανε τα στηθια κι σκεφτομαι να ξανατραβηξω ...καλα θα κανω??:rolleyes::rolleyes:

καποτε πορει να φαει 10 λεπτα Ποπη μου καποτε 1 ωρα αλλα μια ωρα πολύ σπανια....

δεν ξερω ρε Ποπη μου τι να σου πω.. εγω θα το κοψω σε λιγο καιρό

αααα μια ακομα ερωτηση...οταν ειναι να αλλαξετε πανα την ξεντυνετε τελειως και το εσωρουχαλακι βγαζετε?? εγω δεν το βγαζω το σηκωνω προς τα πανω...λετε γιαυτο να βαζω λαθος την πανα??? πωπω ντροπη μου...:oops::oops::oops:

ποπακι εγω τα βγαζω το εσωρουχακι.. καλε πως μπορεις χωρίς να βγαζεις το εσωρουχακι :confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Οχι καλέ κι εγω το σηκώνω κ απο πισω καλα... Μην φοβάσαι να το σφιξεις οσο πρεπει το παμπερς!! Κ σήκωσε το απο πισω κ βγαζε κ τον φραμπαλα απο τα μπουτακια!!!

αμα σου πω δεν εχω προσεξει τον φραμπαλα.....σιγουρα παντα απο μεσα θα τον εχω,,,,:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμενα θηλαζει αλλες φορες 20 λεπτα κ αλλες μπορει κ καμια ωρα να μας παρει... Αναλόγως τα κέφια... Παντως για να καταλάβεις την συχνότητα,δεν προλαβαίνω ενδιάμεσα να βγάλω με το θηλαστρο γιατι δεν γεμίζουν τα στηθια μου αμεσως...

αχ εμενα στο μισαωρο γεμιζουν κατευθειαν γιαυτο κ δεν ξερω πως να τα χειριστω...παντως τα βαριεται κιολας η μικρη να σημερα μετα απο 1.5 ωρα στο στηθος βαρεθηκε δεν επαιρνε με τπτ αλλο θηλη κ την εδωσα συμπληρωμα κ το καταβροχθισε,,,ενω ειχα γαλα στο στηθος...σε αυτες τις περιπτωσεις τι κανουμε οεοοοο???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καποτε πορει να φαει 10 λεπτα Ποπη μου καποτε 1 ωρα αλλα μια ωρα πολύ σπανια....

δεν ξερω ρε Ποπη μου τι να σου πω.. εγω θα το κοψω σε λιγο καιρό

ποπακι εγω τα βγαζω το εσωρουχακι.. καλε πως μπορεις χωρίς να βγαζεις το εσωρουχακι :confused:

το σηκωνω πολυ ψηλα κ χωνω απο κατω την πανα....αλλα μαλλον γιαυτο δεν την βαζω σωστα...

B4Itp2.png

Και εγω απλα το σηκωνω το φανελακι.

Ποπη μου, γιατι να το γδυσεις τελειως? δεν υπαρχει λογος.

Δωρα, ποιο φραμπαλα εννοεις?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Α! τωρα καταλαβα! εννοεις τη σουρα οτι τη βγαζεις προς τα εξω.:P:p

το σηκωνω πολυ ψηλα κ χωνω απο κατω την πανα....αλλα μαλλον γιαυτο δεν την βαζω σωστα...

Οταν βαζεις την πανα απο κατω θα υπολογιζεις τη μιση απο πισω και την αλλη μιση να ειναι απο μπροστα, ετσι ωστε οταν την κλεισεις να μην ειναι πιο πολυ ουτε πισω ουτε μπροστα.Να ειναι ακριβως μοιρασμενη.

Οσον αφορα το θηλασμο, δεν ξερω να σου πω γιατι και εγω τα ιδια προβληματα ειχα με εσενα και λυση δεν εβρισκα.Ειχα και εγω πολυ γαλα.

Διαφημίσεις

εεε τοτε θα κανω οπως μου ειπατε αννα μου...

τωρα στην αγκαλια μου κοιμαται..μολις την βαζω στην καλαθουνα κλαιει...

B4Itp2.png

Οταν βαζεις την πανα απο κατω θα υπολογιζεις τη μιση απο πισω και την αλλη μιση να ειναι απο μπροστα, ετσι ωστε οταν την κλεισεις να μην ειναι πιο πολυ ουτε πισω ουτε μπροστα.Να ειναι ακριβως μοιρασμενη.

Οσον αφορα το θηλασμο, δεν ξερω να σου πω γιατι και εγω τα ιδια προβληματα ειχα με εσενα και λυση δεν εβρισκα.Ειχα και εγω πολυ γαλα.

κ εγω λυση δεν βρισκω ποσες ωρες πια το μωρο να το εχω στο στηθος με το ζορι?? δεν γινεται...κ συνεχεια τραβαω με το χερι κ μια φορα την ημερα με θηλαστρο...σκεψου με χερι κ στο χαλαρο βγαζω 100μλ...κ απο την αλλη το λυπαμαι τοσο γαλα να πηγαινει χαμενο...αλλα υποφερω,,,εχω κ πληγωμενες θηλες...

B4Itp2.png

κ εγω λυση δεν βρισκω ποσες ωρες πια το μωρο να το εχω στο στηθος με το ζορι?? δεν γινεται...κ συνεχεια τραβαω με το χερι κ μια φορα την ημερα με θηλαστρο...σκεψου με χερι κ στο χαλαρο βγαζω 100μλ...κ απο την αλλη το λυπαμαι τοσο γαλα να πηγαινει χαμενο...αλλα υποφερω,,,εχω κ πληγωμενες θηλες...

Ειναι προβλημα το ξερω....

Παω να ξαπλωσω λιγο, τα λεμε το απογευμα!;)

Ειναι προβλημα το ξερω....

Παω να ξαπλωσω λιγο, τα λεμε το απογευμα!;)

φιλακια Αννα μου κ εγω παω να ξαπλωσω αγκαλια με την μπεμπα:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Mαργαριτα μου, γιατι ταιζεις 12-15 φορες? δεν τρωει πολυ καθε φορα και ξυπναει συχνα εε?

Εμεις εχουμε 6 γευματα το 24ωρο απο 80-100 γρ.Βεβαια θα μου πεις εσυ δεν μπορεις να το υπολογισεις λογω στηθους.

Σχετικα με το αλλαγμα, στο αυτοκινητο εγω το εκανα παντα.Οπου και αν πηγαιναμε το αυτοκινητο το ειχαμε.;);)

Πηρα ενα θερμο της chicco που εκανε 40 ευρω, και ειναι χοντρος ειδικος για να παιρνει μπουκαλι μεσα.Οποτε θα εχω ετοιμο το νερο στο μπουκαλι και το μπουκαλι στο θερμος, τη σκονη μαζι μου, και βουρρρ , θα αρχισουμε τις βολτες σε λιγο καιρο.Στον ιδιο θερμο βαζεις αργοτερα το αλεσμενο φαγητο.;);)

α! ωραια! καταλαβα! τελειο συστημα! αν δεν παρουμε το αυτοκινητο προβλημα ε? καλα δεν θα παω κ μακρια απο τωρα βεβαια..κ μαλλον με το αυτοκινητο στην αρχη οποτε οκ.. ολες αυτες τις κοπελες που βλεπω στα καφε με τα μωρα τι κανουν αν λερωθουν αραγε?

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ τωρα οχι δεν εχω βοηθεια εκατσε η μαμα μου μονο την πρωτη βδομαδα ,,,κουραστικε η καημενη ηταν ποσους μηνες και πριν γεννησω εδω μαζι μας...τωρα επαθε κ γαστρεντεριτιδα οποτε ειμαι μοναχουλα σε ολο αυτο...αχ δεν ξερω νομιζω οτι ΟΛΑ τα κανω λαθος...ακομα κ την πανα της δεν την βαζω σωστα και συνεχεια εχουμε διαροες και λερωνετε η καημενουλα μου ...πασαλειυεται καλυτερα μπορω να πω...καθε τρεις ωρες κατουρημενα κ με κακα φορμακια βγαζω...

Ποπακι αυτο με την πανα το επαθε κ ο αντρας μου. να προσεχεις την σουρα που εχει η πανα να την εχεις βγαλει προς τα εξω. κατα τα αλλα κ εγω ζορικα τα βλεπω τα πραγματα με τον θηλασμο γιατι θηλαζουμε συνεχεια! το πασχα θα προσπαθησω να κανω μεικτο πιο εντατικα να μου μειωθει λιγο το γαλα ετσι ωστε να παιρνει κ 2-3 γευματα μπουκαλι. να μην ειμαι τοσο εγκλωβισμενη δεν αντεχω κ εγω πολυ κλεισουρα απο την εγκυμοσυνη κ τωρα ακομα περισσοτερη κ θα λαλησω... εχω κ ακομα 20 μερες για να σαραντησω κ δεν ξερω πως θα την παλεψω μεσα στο σπιτι...

καλημερα ΑΝΝΑ ΜΟΥ!τι κανεις κοριτσι μου?? εφω οπως διαβαζεις ειμαι φρικαρισμενη ....μαλλον χρειαζομαι καποια μαια να μου δειξει καποια πραγματα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ειναι κακη ιδεα αυτο!!!! κ εγω το σκεφτηκα! αλλα τελικα οκ δεν θα χρειαστω μαλλον... εκτος αν μπορει να μου μειωσει τις ατελειωτες ωρες θηλασμου που δεν νομιζω...:(:(

ασχετο αλλα σημερα με ποναει η τομη μου λετε να ειναι απο την κουραση??και οταν εχω αγκαλια την μικρη νιωθω να με τραβαει...

κ εγω το νιωθω φυσιολογικο ειναι ρωτησα τον γιατρο μου..

κ εγω δεν το βγαζω απλα το σηκωνω. γιατι να το βγαλω? δεν της αρεσει κ πολυ το ξεγυμνωμα!!! το μπανακι της αρεσει ομως!!! το αλλαγμα καθολου!!!

εμενα μου εκανε μια πληγιτσα στον ποπουλη σαν κεφαλι καρφιτσας. περιεργο κ την πλενουμε συνεχεια! δεν βρισκω κ που εγραψα τι μου ειπε η γιατρος να παρω...:mad::mad::mad::mad:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...