Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Πέρασα τις 2 πιο απαίσιες μέρες της ζωής μου που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.

Η μικρή νοσηλεύτηκε για 2 μέρες στο νοσοκομείο, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Την Τετάρτη το μεσημέρι την ακουμπάω, μου φαίνεται λίγο ζεστή και της βάζω θερμόμετρο. Κάτι χαζοδέκατα έδειχνε ωστόσο επειδή τα ίδια δέκατα είχε και ο Μάνος και ο Στέφανος, πήγε ο νους μου στην πρόσφατη ίωση που κυκλοφορούσε στο σπίτι...Ξαναβάζω θερμόμετρο και οι ενδείξεις ήταν μεταξύ 37,2 και 37,8 στο ίδιο λεπτό. Μια στιγμή δείχνει 38,4, παγώνω...Παίρνω τον παιδίατρο μου λέει αμέσως νοσοκομείο. Είναι πολύ μικρό και πρέπει να πάει επειγόντως. Παίρνω με κλάματα τον Στέφανο, έρχεται σπίτι τρεχάτος. Ωστόσο έβαζα συνέχεια θερμόμετρο και οι ενδείξεις με μπέρδευαν. Αλλά φοβηθήκαμε, την πήραμε και πήγαμε στο εφημερεύον. Την εξετάζουν, την βρήκαν μια χαρά αλλά πυρετό 38 και μας είπαν πως θα μείνει οπωσδήποτε μέσα, περίπου 5 μέρες. Μου κόπηκαν τα πόδια...Να κλαίω σαν παιδί, να νιώθω πως θα καταρεύσω...Την ανεβάζουμε στην παιδιατρική, την εξετάζουν και μας είπαν πως μάλλον είναι ίωση (ωστόσο ο πυρετός έπεσε μόνος του και δεν ανέβασε ξανά, ήταν ουσιαστικά 2 ώρες το όλο θέμα, απλά τρομοκρατηθήκαμε) αλλά πρέπει να γίνουν μερικές απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά που γίνονται σε όλα τα βρέφη κάτω των 3 μηνών. 'Αν είναι μικρόβιο μπορεί να το σκοτώσει' πετάει η ειδικευόμενη και μου κόπησε η ανάσα...Το κλάμα της είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Κάνουν όλες τις εξετάσεις, όλες καθαρές. 6 φορές την τρύπησαν στην σπονδυλική στήλη για να της πάρουν υγρό για την μηνιγγίτιδα. Μετά από 2 διανυκτερεύσεις μας άφησαν και φύγαμε αν και τους είπα να καθίσουμε αν χρειάζεται γιατί έχει μυξούλες και λίγο βήχα. Μας είπαν να φύγουμε, δεν είμαστε ασφαλείς εκεί και πως ο βήχας μεγαλώσει και την ζορίσει να την ξαναπάμε γιατί υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει σε βρογχίτιδα. Τρέμα και μόνο στην σκέψη...

Την Πέμπτη ο Μάνος ανέβασε επίσης πυρετό και πάλι και παραπονιόταν πως πονούσε το αυτί του. Τον πάει παιδίατρο ο Στεφ, βρογχίτιδα και ωτίτιδα το παιδάκι μου, παίρνει αντιβίωση και αερολίν. Εγώ στο νοσοκομείο με το μικρό μου πλασματάκι και εκείνος στον παιδίατρο με τον μεγάλο μας άγγελο. Μια ομορφιά, να πάει και να μην ξανάρθει.

Μου χει κοπεί τελείως η όρεξη, δεν μπορώ ούτε να φάω. Κάθε που βήχει τρέχω πανικόβλητη, σας λέω φρίκη περνάμε. Ωστόσο επειδή της έβαλαν ορό μείωσε τους θηλασμούς και κάποια στιγμή πέτρωσε το στήθος. Έτρεχα στην μαιευτική να με δουν μην πάθω καμιά νίλα, έβγαλα και λίγο γάλα να αποσυμφορήσω το στήθος αν και το έκανα και με το χέρι. Αδένας μου είπαν είναι πρησμένος, ευτυχώς πέρασε και αυτό.

Αυτά κορίτσια. Είμαι πολύ χάλια, φοβάμαι για την μικρή μην ξαναπεράσουμε τέτοια πόρτα. Κλαίω κάθε 3 και λίγο από φόβο. Είναι τόσο εύθραυστο το κοριτσάκι μου...

πωπω τι περασατε βρε Ελευθερια μου.. μακαρι να μην ξαναχρειαστει να πατε νοσοκομειο...αχ σε φανταζομαι θα τρελαθηκες καημενουλα μου..κ τι ταλαιπωρια περασε η μικρουλα.. ειναι τοσο ευαλωτα τα μικρακια μας..η Παναγια να τα φιλαει...

Δωρακι σαραντησε η κοκονα σου μπραβοοο!!!

καλημερα Αννουλα!! πωπω σε ζηλευω που εχεις κουραγια κ κανεις κ τραπεζι.. τελικα εχει πολυ βολικο το μπουκαλι..φαντασου εγω την ταιζω 12-15 φορες την ημερα! πολυ κουραση.. με το ζορι προλαβαινω να κανω τα βασικα στο σπιτι κ αν! να τωρα βαζει σκουπα ο αντρας μου... δεν ξερω πολυ δυσκολο μου φαινεται αυτο το πρωτο διαστημα.. ελπιζω να καλυτερευει μετα η κατασταση.. παντως την λατρευω την μικρουλα μου κ αυτο μου δινει δυναμη για τα ξενυχτια κ για ολα!!

Ποπη ασε κ εγω αχρηστη νιωθω.. δεν εχεις βοηθεια εσυ καθολου? εγω δυστηχως οχι τωρα τελειωνει κ το σπιτι κ τα πεθερικα ασχολουνται με αυτο συνεχεια καλα να ειναι οι ανθρωποι..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσχετο αλλά έχω φρικάρει από κλεισούρα έχω βγεί μόνο μια φορά να πάω στον γυναικολόγο στις 20 ημέρες και από τότε είμαι μέσα .....έχω φάει κόλλημα να βγώ μαζί με την μπέμπα μου αλλά δεν την παλεύω και πολύ ........

κ εγω εχω φρικαρει τελειως με την κλεισουρα... τι να κανουμε...ποτε θα φτιαξει κ λιγο αυτος ο κωλοκαιρος? κ επισης οταν βγουμε με την μπεμπα αν κανει κακα κ ειμαστε σε καφετερια τι κανουμε? δεν εχω δει ποτε καμια να αλλαζει μωρο στο μπανιο καφετεριας!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ελευθερια μου τι ηταν αυτο που περάσατε κοπέλα μου??? Σας ματιασαν? Περαστικά να ειναι κ ολα αγύριστα! Βγηκε δυνατη η μπεμπα σου απο ολο αυτο.

Εμεις ειμαστε στην πεθερά μου. Πήγαμε εκκλησια κ ο πάπας την εβαλε κ στο ιερό βόλτα...λέτε να νόμιζε οτι ειναι αγόρι??? Αχ κ εδω μετα ηταν μια ξαδερφη του αντρος μου που ηταν μπουκωμενη κ ελπίζω να μην κόλλησε το μωρο τιποτα.... Μα δεν τους κόβει????? Ουφ κανενα μωρο να μην τραβήξει αυτα που περασε η μπεμπουλα της Ελευθερίας.

Ελευθερια μου κ παλι περαστικά γλυκιά μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κ εγω εχω φρικαρει τελειως με την κλεισουρα... τι να κανουμε...ποτε θα φτιαξει κ λιγο αυτος ο κωλοκαιρος? κ επισης οταν βγουμε με την μπεμπα αν κανει κακα κ ειμαστε σε καφετερια τι κανουμε? δεν εχω δει ποτε καμια να αλλαζει μωρο στο μπανιο καφετεριας!

Mαργαριτα μου, γιατι ταιζεις 12-15 φορες? δεν τρωει πολυ καθε φορα και ξυπναει συχνα εε?

Εμεις εχουμε 6 γευματα το 24ωρο απο 80-100 γρ.Βεβαια θα μου πεις εσυ δεν μπορεις να το υπολογισεις λογω στηθους.

Σχετικα με το αλλαγμα, στο αυτοκινητο εγω το εκανα παντα.Οπου και αν πηγαιναμε το αυτοκινητο το ειχαμε.;);)

Πηρα ενα θερμο της chicco που εκανε 40 ευρω, και ειναι χοντρος ειδικος για να παιρνει μπουκαλι μεσα.Οποτε θα εχω ετοιμο το νερο στο μπουκαλι και το μπουκαλι στο θερμος, τη σκονη μαζι μου, και βουρρρ , θα αρχισουμε τις βολτες σε λιγο καιρο.Στον ιδιο θερμο βαζεις αργοτερα το αλεσμενο φαγητο.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε??

αχ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ πολυ στεναχωρεθηκα με τα ασχημα μαντατα ,,,κανε κουραγιο κοπελα μου και δειξε δυναμη γιατι τα μωρακια σου σε χρειαζονται,,εισαι αγωνιστρια εσυ κ δεν το βαζεις κατω ετσι?? ολα καλα θα πανε με θετικη σκεψη θα το ξεπερασετε αγαπη μου!!το θετικο και μην το ξεχνας αυτο ειναι οτι ολες οι εξετασεις βγηκαν καθαρες!!! δωσε χαμογελο στην μπεμουλα σου και στον γιοκα σου γιατι το χρειαζονται απο σενα να παρουν δυναμη!! οσο για το κλαμμα εσυ ξερεις καλυτερα θηλαζουμε και απογερευεται να κλαιμε ετσι κουκλα μου!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ τωρα οχι δεν εχω βοηθεια εκατσε η μαμα μου μονο την πρωτη βδομαδα ,,,κουραστικε η καημενη ηταν ποσους μηνες και πριν γεννησω εδω μαζι μας...τωρα επαθε κ γαστρεντεριτιδα οποτε ειμαι μοναχουλα σε ολο αυτο...αχ δεν ξερω νομιζω οτι ΟΛΑ τα κανω λαθος...ακομα κ την πανα της δεν την βαζω σωστα και συνεχεια εχουμε διαροες και λερωνετε η καημενουλα μου ...πασαλειυεται καλυτερα μπορω να πω...καθε τρεις ωρες κατουρημενα κ με κακα φορμακια βγαζω...

ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ καλο σαραντισμο αγαπη μου να εχετε!! καλα να περασετε!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ τι κανεις κουκλα μου?? σχετικα με την ωραια βολτα σας θελω να σε ρωτησω ...με τον θηλασμο τι εκανες?? ειχες σε μπουκαλι?? ρωταω για να ξερω κ εγω οταν με το καλο βγουμε να ξερω τι να κανω...πρεπει να βρουμε λυση σε αυτο το κομματι γιατι η κλεισουρα πριν την γεννα τοσους μηνες και τωρα με εχει πειραξει για τα καλα στα εγκεφαλικα μου κυταρρα...:lol::lol::lol:

ΝΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!! αχ δεν ξερω αν τα καταφερνω καλα παντως προσπαθω ,,,αλλα καταλαβαινω οτι πολλα τα κανω λαθος...να φανταστεις ( ναι ντρεπομαι που το λεω) και την πανα βαζω λαθος αλλα και το μπανιο λαθος κανω γιατι πολλες φορες δεν καταφερνω να την ξεπλυνω καλα και την βγαζω με σαπουναδες...ειμαι αχρηστη τελικα παει και τελειωσε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Mαργαριτα μου, γιατι ταιζεις 12-15 φορες? δεν τρωει πολυ καθε φορα και ξυπναει συχνα εε?

Εμεις εχουμε 6 γευματα το 24ωρο απο 80-100 γρ.Βεβαια θα μου πεις εσυ δεν μπορεις να το υπολογισεις λογω στηθους.

Σχετικα με το αλλαγμα, στο αυτοκινητο εγω το εκανα παντα.Οπου και αν πηγαιναμε το αυτοκινητο το ειχαμε.;);)

Πηρα ενα θερμο της chicco που εκανε 40 ευρω, και ειναι χοντρος ειδικος για να παιρνει μπουκαλι μεσα.Οποτε θα εχω ετοιμο το νερο στο μπουκαλι και το μπουκαλι στο θερμος, τη σκονη μαζι μου, και βουρρρ , θα αρχισουμε τις βολτες σε λιγο καιρο.Στον ιδιο θερμο βαζεις αργοτερα το αλεσμενο φαγητο.;);)

καλημερα ΑΝΝΑ ΜΟΥ!τι κανεις κοριτσι μου?? εφω οπως διαβαζεις ειμαι φρικαρισμενη ....μαλλον χρειαζομαι καποια μαια να μου δειξει καποια πραγματα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Γεια σου Δωρακι!!

Τι εκανε η μικρη σου στο αυτοκινητο? της αρεσε? σιγουρα την πηρε ο υπνος.Η πρωτη σας βολτα δλδ....αχ τι ωραια....!!

καλημερα ΑΝΝΑ ΜΟΥ!τι κανεις κοριτσι μου?? εφω οπως διαβαζεις ειμαι φρικαρισμενη ....μαλλον χρειαζομαι καποια μαια να μου δειξει καποια πραγματα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μην απελπιζεσαι παιδι μου!! ολες ετσι ξεκινησαμε, δε γεννηθηκαμε να ξερουμε!! σταματα να λες τον εαυτο σου αχρηστο!! εσυ εβγαλες την πιο δυσκολη εγκυμοσυνη εις περας απο ολες μας εδω μεσα, το ξεχασες??

Την πανα θα τη βαζεις οσο μπορεις κολλητα στα μπουτακια και θα την κλεινεις οσο αυτη κλεινει καλα, αλλα οχι σφιχτα, καταλαβες τι λεω.Το ν 1 χρησιμοποιεις? θα δεις σε λιγο που θα αρχισουν τα μπουτακια της να γεμιζουν και δε θα εχετε διαρροες:lol::lol::lol:..

Ποπη, οι περισσοτερες απο τις μαμαδες μας δεν ειχαν καποιον να τους δειξει, και τοτε , σε εμενα ας πουμε δεν υπηρχαν ουτε οι πανες.Πανια μας εβαζαν και μετα επρεπε να τα πλυνουν κιολας.Τωρα ολα ειναι πιο ευκολα, εχεις και εμας απο εδω που τα λεμε , δεν πρεπει να πανικοβαλεσαι.

Μην απελπιζεσαι παιδι μου!! ολες ετσι ξεκινησαμε, δε γεννηθηκαμε να ξερουμε!! σταματα να λες τον εαυτο σου αχρηστο!! εσυ εβγαλες την πιο δυσκολη εγκυμοσυνη εις περας απο ολες μας εδω μεσα, το ξεχασες??

Την πανα θα τη βαζεις οσο μπορεις κολλητα στα μπουτακια και θα την κλεινεις οσο αυτη κλεινει καλα, αλλα οχι σφιχτα, καταλαβες τι λεω.Το ν 1 χρησιμοποιεις? θα δεις σε λιγο που θα αρχισουν τα μπουτακια της να γεμιζουν και δε θα εχετε διαρροες:lol::lol::lol:..

ναι Αννα μου το ν1 χρεισημοποιω ειχα τα pampers κ ελεγα μηπως φταινε οι πανες και εχθες πηραμε να δοκιμασουμε τα limpero πριν 1 ωρα μετα απο μια τεραστια διαροη:shock::shock::shock: εβαλα libero για να δω ,,,,αλλα νομιζω οτι δεν ανοιγω καλα την πανα ...πηρα την μαμα μου κ μου ειπε κ νομιζω παλι λαθος την εβαλα...:oops::oops::oops:

ναι ειμαι σε πανικο Αννα μου εχω παρα πολλες αποριες και δεν ξερω τι να κανω...λειτουργω ενστικτωδως αλλα φοβαμαι μην με ξεγελαει το ενστικτο,,,

να ας πουμε το πρωι την ειχα απο τις 11.30 μεχρι τις 13 στο στηθος μια κοιμοταν μια ετρωγε,,,,μετα ειδα ψαχνοταν και την εδωσα 70 μλ ξενο....η απορια μου ειναι μηπως επρεπε να συνεχισω να την εχω στο στηθος?? γιατι εχω κ πολυ γαλα...η εκανα καλα που εδωσα και συμπληρωμα???

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ΝΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!! αχ δεν ξερω αν τα καταφερνω καλα παντως προσπαθω ,,,αλλα καταλαβαινω οτι πολλα τα κανω λαθος...να φανταστεις ( ναι ντρεπομαι που το λεω) και την πανα βαζω λαθος αλλα και το μπανιο λαθος κανω γιατι πολλες φορες δεν καταφερνω να την ξεπλυνω καλα και την βγαζω με σαπουναδες...ειμαι αχρηστη τελικα παει και τελειωσε...

καλα στα λεει η αννα και εχει δικαιο... εγω καλυτερη ειμαι νομιζεις;;;

ευτυχως που εχω τη μαμα μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ασχετο αλλα σημερα με ποναει η τομη μου λετε να ειναι απο την κουραση??και οταν εχω αγκαλια την μικρη νιωθω να με τραβαει...

B4Itp2.png

Γεια σου Δωρακι!!

Τι εκανε η μικρη σου στο αυτοκινητο? της αρεσε? σιγουρα την πηρε ο υπνος.Η πρωτη σας βολτα δλδ....αχ τι ωραια....!!

Μικρη διαδρομη ηταν με το αυτοκινητο αλλα ηταν ησυχη... Ωραία ηταν!!! Στις 6/3 θα παμε κ στα Γρεβενά που ορκίζεται φαντάρος ο αδερφός μου...

ΕΓω της εβαλα το 2 στο pampers τωρα γιατι το αλλο την έσφιγγε στα μπουτια. Πόπη μου να βγάζεις το φραμπαλα απο τα μπουτακια για ναμην εχει διαρροές!!!

Κ δεν είσαι άχρηστη βρε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλα στα λεει η αννα και εχει δικαιο... εγω καλυτερη ειμαι νομιζεις;;;

ευτυχως που εχω τη μαμα μου...

Νικη μου ποσες ωρες θηλαζεις για να συμπηρωσετε ενα γευμα?? εμενα ετυχε να ειναι κ 4-5 ωρες συνεχομενες στο μεμε...να τα βραδυα χρειαζομαστε ενα 2ωρο με 2,5 ωρες σιγουρα ...κ μεχρι να ξανακοιμηθει ,,,ξαναξυπναει...χθες θηλαζε για κανα 2 ωρο και επειδη πονουσαν τα στηθια εβγαλα με το χερι αλλα 100 μλ και το ηπιε...σημερα ομως εδωσα και συμπληρωμα ...κ τωρα με πονανε τα στηθια κι σκεφτομαι να ξανατραβηξω ...καλα θα κανω??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Μικρη διαδρομη ηταν με το αυτοκινητο αλλα ηταν ησυχη... Ωραία ηταν!!! Στις 6/3 θα παμε κ στα Γρεβενά που ορκίζεται φαντάρος ο αδερφός μου...

ΕΓω της εβαλα το 2 στο pampers τωρα γιατι το αλλο την έσφιγγε στα μπουτια. Πόπη μου να βγάζεις το φραμπαλα απο τα μπουτακια για ναμην εχει διαρροές!!!

Κ δεν είσαι άχρηστη βρε!!!

αααα μια ακομα ερωτηση...οταν ειναι να αλλαξετε πανα την ξεντυνετε τελειως και το εσωρουχαλακι βγαζετε?? εγω δεν το βγαζω το σηκωνω προς τα πανω...λετε γιαυτο να βαζω λαθος την πανα??? πωπω ντροπη μου...:oops::oops::oops:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...