Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!Τωρα εκατσα να σας διαβάσω!!

Γειτονισσα με το καλο να μπειτε στο νεο σας σπιτικο!!!Και μεις Αύγουστο θα κάνουμε τα βαφτίσια!!Νονους εχουμε μονο στην μια προς το παρον,χεχε!

Νικη μου εδω ονοματοδοσια κανουν μονο οσοι δεν θα κανουν ορθοδοξα βαφτισια.όσοι κανουν,το ονομα του παιδιου γραφεται στα πιστοποιητικα μετα τη βάφτιση!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!! εχει κανενα μισαωρο που γυρισαμε! τελικα βγηκαμε! κ περαμε τελεια!! πηγαμε στα νοτος ψωνισαμε, ηπιαμε καφε κ μετα πηγαμε για φαγητο! το ευχαριστηθηκαμε!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσια!!!Τωρα εκατσα να σας διαβάσω!!

Γειτονισσα με το καλο να μπειτε στο νεο σας σπιτικο!!!Και μεις Αύγουστο θα κάνουμε τα βαφτίσια!!Νονους εχουμε μονο στην μια προς το παρον,χεχε!

Νικη μου εδω ονοματοδοσια κανουν μονο οσοι δεν θα κανουν ορθοδοξα βαφτισια.όσοι κανουν,το ονομα του παιδιου γραφεται στα πιστοποιητικα μετα τη βάφτιση!

λαμπρινη κ εμεις αυγουστο κ κατα 99% την πτωτη κυριακη εσεις?? λες να βαπτιστουν κ την ιδια μερα??? χιχιχιχιχι!!!

μελινακι τι κανεις? δεν εχεις βοηθεια κ εσυ ε? να θα ξεπεταχτει λιγο η μπουμπου κ μετα θα χαλαρωσεις κ εσυ λιγο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσια κ απο εμενα ....τι κανετε??

σημερα ειχαμε μια εφιαλτικη ημερα ....μολις εκατσα λιγο να χαλαρωσω αν κ δεν το βλεπω σε λιγο θα ξυπνησει...

ολη μερα εκλαιγε με λιγμους με το ζορι ετρωγε και προσπαθουσα να την θηλασω,,,κοιμοταν κανα μισαωρο και ξυπνουσε με πολυ κλαμμα...τι να επαθε το μωρακι μου?? στις 8 την εκανα μπανιο εφαγε και 70 μλ δικο μου γαλα και κοιμηθηκε.,..

ααα εχει να κανει κακα της απο εχθες τα ξημερωματα λετε γιαυτο να ποναει?? δοκιμασα με μπατονετα αλλα τπτ....:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια δεν ξερω για εσας αλλα εγω νομιζω δεν τα καταφερνω καλα κατι κανω λαθος σιγουρα...δεν γινεται με ενα μωρο να εχω λαλησει και οι δευτερομανουλες πως τα βγαζετε περα?? μηπως ειμαι αχρηστη??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας.! Δεν εχουμε κοιμηθεί καλα γιατι η καημένη ζοριζοταν στον ύπνο της κ μάζευε τα πόδια κ ηθελε να κανει κακα της. Απο τις 7 ειμαι ξύπνια με πολυ λιγο ύπνο... Τωρα την εχει ο μπαμπάς κ κοιμούνται αγκαλιά. Εγω τωρα δεν μπορώ να ξανακοιμηθω ομως.... Σε λιγο πρεπει να την ξυπνήσω να αρχίσουμε να τρώμε,να ρευτουμε,να αλλάξουμε πανα κ να ετοιμαστούμε ολοι για την εκκλησια. Σημερα σαραντιζουμε!!! Μετα θα παμε κ απο την πεθερά κ θα φάμε εκει.Γι'αυτο πρεπει μεχρι τις 10 κ κατι να ειμαστε έτοιμες,! Πω πω νύστα κ κούραση...... Αντε σας φιλω ολες,αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα σας.! Δεν εχουμε κοιμηθεί καλα γιατι η καημένη ζοριζοταν στον ύπνο της κ μάζευε τα πόδια κ ηθελε να κανει κακα της. Απο τις 7 ειμαι ξύπνια με πολυ λιγο ύπνο... Τωρα την εχει ο μπαμπάς κ κοιμούνται αγκαλιά. Εγω τωρα δεν μπορώ να ξανακοιμηθω ομως.... Σε λιγο πρεπει να την ξυπνήσω να αρχίσουμε να τρώμε,να ρευτουμε,να αλλάξουμε πανα κ να ετοιμαστούμε ολοι για την εκκλησια. Σημερα σαραντιζουμε!!! Μετα θα παμε κ απο την πεθερά κ θα φάμε εκει.Γι'αυτο πρεπει μεχρι τις 10 κ κατι να ειμαστε έτοιμες,! Πω πω νύστα κ κούραση...... Αντε σας φιλω ολες,αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!

σαραντιζεται σημερα? με το καλό!! πω πω πως περναει ο καιρος ε?????????

καλημερα σαςςςςςς!!!!!!! κ εγω επισης ειμαι με πολυ λιγο υπνο.ο μικρος εχει 2 μερες ξυπναει πολλες φορες μες στην νυχτα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Πέρασα τις 2 πιο απαίσιες μέρες της ζωής μου που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.

Η μικρή νοσηλεύτηκε για 2 μέρες στο νοσοκομείο, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Την Τετάρτη το μεσημέρι την ακουμπάω, μου φαίνεται λίγο ζεστή και της βάζω θερμόμετρο. Κάτι χαζοδέκατα έδειχνε ωστόσο επειδή τα ίδια δέκατα είχε και ο Μάνος και ο Στέφανος, πήγε ο νους μου στην πρόσφατη ίωση που κυκλοφορούσε στο σπίτι...Ξαναβάζω θερμόμετρο και οι ενδείξεις ήταν μεταξύ 37,2 και 37,8 στο ίδιο λεπτό. Μια στιγμή δείχνει 38,4, παγώνω...Παίρνω τον παιδίατρο μου λέει αμέσως νοσοκομείο. Είναι πολύ μικρό και πρέπει να πάει επειγόντως. Παίρνω με κλάματα τον Στέφανο, έρχεται σπίτι τρεχάτος. Ωστόσο έβαζα συνέχεια θερμόμετρο και οι ενδείξεις με μπέρδευαν. Αλλά φοβηθήκαμε, την πήραμε και πήγαμε στο εφημερεύον. Την εξετάζουν, την βρήκαν μια χαρά αλλά πυρετό 38 και μας είπαν πως θα μείνει οπωσδήποτε μέσα, περίπου 5 μέρες. Μου κόπηκαν τα πόδια...Να κλαίω σαν παιδί, να νιώθω πως θα καταρεύσω...Την ανεβάζουμε στην παιδιατρική, την εξετάζουν και μας είπαν πως μάλλον είναι ίωση (ωστόσο ο πυρετός έπεσε μόνος του και δεν ανέβασε ξανά, ήταν ουσιαστικά 2 ώρες το όλο θέμα, απλά τρομοκρατηθήκαμε) αλλά πρέπει να γίνουν μερικές απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά που γίνονται σε όλα τα βρέφη κάτω των 3 μηνών. 'Αν είναι μικρόβιο μπορεί να το σκοτώσει' πετάει η ειδικευόμενη και μου κόπησε η ανάσα...Το κλάμα της είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Κάνουν όλες τις εξετάσεις, όλες καθαρές. 6 φορές την τρύπησαν στην σπονδυλική στήλη για να της πάρουν υγρό για την μηνιγγίτιδα. Μετά από 2 διανυκτερεύσεις μας άφησαν και φύγαμε αν και τους είπα να καθίσουμε αν χρειάζεται γιατί έχει μυξούλες και λίγο βήχα. Μας είπαν να φύγουμε, δεν είμαστε ασφαλείς εκεί και πως ο βήχας μεγαλώσει και την ζορίσει να την ξαναπάμε γιατί υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει σε βρογχίτιδα. Τρέμα και μόνο στην σκέψη...

Την Πέμπτη ο Μάνος ανέβασε επίσης πυρετό και πάλι και παραπονιόταν πως πονούσε το αυτί του. Τον πάει παιδίατρο ο Στεφ, βρογχίτιδα και ωτίτιδα το παιδάκι μου, παίρνει αντιβίωση και αερολίν. Εγώ στο νοσοκομείο με το μικρό μου πλασματάκι και εκείνος στον παιδίατρο με τον μεγάλο μας άγγελο. Μια ομορφιά, να πάει και να μην ξανάρθει.

Μου χει κοπεί τελείως η όρεξη, δεν μπορώ ούτε να φάω. Κάθε που βήχει τρέχω πανικόβλητη, σας λέω φρίκη περνάμε. Ωστόσο επειδή της έβαλαν ορό μείωσε τους θηλασμούς και κάποια στιγμή πέτρωσε το στήθος. Έτρεχα στην μαιευτική να με δουν μην πάθω καμιά νίλα, έβγαλα και λίγο γάλα να αποσυμφορήσω το στήθος αν και το έκανα και με το χέρι. Αδένας μου είπαν είναι πρησμένος, ευτυχώς πέρασε και αυτό.

Αυτά κορίτσια. Είμαι πολύ χάλια, φοβάμαι για την μικρή μην ξαναπεράσουμε τέτοια πόρτα. Κλαίω κάθε 3 και λίγο από φόβο. Είναι τόσο εύθραυστο το κοριτσάκι μου...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Την Τετάρτη το μεσημέρι την ακουμπάω, μου φαίνεται λίγο ζεστή και της βάζω θερμόμετρο. Κάτι χαζοδέκατα έδειχνε ωστόσο επειδή τα ίδια δέκατα είχε και ο Μάνος και ο Στέφανος, πήγε ο νους μου στην πρόσφατη ίωση που κυκλοφορούσε στο σπίτι...Ξαναβάζω θερμόμετρο και οι ενδείξεις ήταν μεταξύ 37,2 και 37,8 στο ίδιο λεπτό. Μια στιγμή δείχνει 38,4, παγώνω...Παίρνω τον παιδίατρο μου λέει αμέσως νοσοκομείο. Είναι πολύ μικρό και πρέπει να πάει επειγόντως. Παίρνω με κλάματα τον Στέφανο, έρχεται σπίτι τρεχάτος. Ωστόσο έβαζα συνέχεια θερμόμετρο και οι ενδείξεις με μπέρδευαν. Αλλά φοβηθήκαμε, την πήραμε και πήγαμε στο εφημερεύον. Την εξετάζουν, την βρήκαν μια χαρά αλλά πυρετό 38 και μας είπαν πως θα μείνει οπωσδήποτε μέσα, περίπου 5 μέρες. Μου κόπηκαν τα πόδια...Να κλαίω σαν παιδί, να νιώθω πως θα καταρεύσω...Την ανεβάζουμε στην παιδιατρική, την εξετάζουν και μας είπαν πως μάλλον είναι ίωση (ωστόσο ο πυρετός έπεσε μόνος του και δεν ανέβασε ξανά, ήταν ουσιαστικά 2 ώρες το όλο θέμα, απλά τρομοκρατηθήκαμε) αλλά πρέπει να γίνουν μερικές απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά που γίνονται σε όλα τα βρέφη κάτω των 3 μηνών. 'Αν είναι μικρόβιο μπορεί να το σκοτώσει' πετάει η ειδικευόμενη και μου κόπησε η ανάσα...Το κλάμα της είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Κάνουν όλες τις εξετάσεις, όλες καθαρές. 6 φορές την τρύπησαν στην σπονδυλική στήλη για να της πάρουν υγρό για την μηνιγγίτιδα. Μετά από 2 διανυκτερεύσεις μας άφησαν και φύγαμε αν και τους είπα να καθίσουμε αν χρειάζεται γιατί έχει μυξούλες και λίγο βήχα. Μας είπαν να φύγουμε, δεν είμαστε ασφαλείς εκεί και πως ο βήχας μεγαλώσει και την ζορίσει να την ξαναπάμε γιατί υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει σε βρογχίτιδα. Τρέμα και μόνο στην σκέψη...

Την Πέμπτη ο Μάνος ανέβασε επίσης πυρετό και πάλι και παραπονιόταν πως πονούσε το αυτί του. Τον πάει παιδίατρο ο Στεφ, βρογχίτιδα και ωτίτιδα το παιδάκι μου, παίρνει αντιβίωση και αερολίν. Εγώ στο νοσοκομείο με το μικρό μου πλασματάκι και εκείνος στον παιδίατρο με τον μεγάλο μας άγγελο. Μια ομορφιά, να πάει και να μην ξανάρθει.

Μου χει κοπεί τελείως η όρεξη, δεν μπορώ ούτε να φάω. Κάθε που βήχει τρέχω πανικόβλητη, σας λέω φρίκη περνάμε. Ωστόσο επειδή της έβαλαν ορό μείωσε τους θηλασμούς και κάποια στιγμή πέτρωσε το στήθος. Έτρεχα στην μαιευτική να με δουν μην πάθω καμιά νίλα, έβγαλα και λίγο γάλα να αποσυμφορήσω το στήθος αν και το έκανα και με το χέρι. Αδένας μου είπαν είναι πρησμένος, ευτυχώς πέρασε και αυτό.

Αυτά κορίτσια. Είμαι πολύ χάλια, φοβάμαι για την μικρή μην ξαναπεράσουμε τέτοια πόρτα. Κλαίω κάθε 3 και λίγο από φόβο. Είναι τόσο εύθραυστο το κοριτσάκι μου...

Καλημέρα κορίτσι μου περαστικά μην κλαίς άλλο η μικρή σου αποδείχθηκε γερό μωράκι ....σκέψου τα θετικά έκανες όλες τις εξετάσεις και ήταν καθαρές και τώρα δεν έχεις καμία αμφιβολία ότι το αντιμετώπισες άμεσα ....ξεκουράσου λιγάκι και ανέκαμψε γιατί η ψυχολογία της μικρής σε αυτή την ηλικία είναι άρρηκτα δεμένη με την δική σου .......

HXSnp2.png

Αχ, μωρε Ελευθερια! ειπα και εγω να μπω μια ματια να δω τα νεα σας, και επεσα πανω στα χειροτερα.Σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο να πηγαινεις με ενα νεογεννητο στο νοσοκομειο....Ευχομαι να ηταν ενας κακος εφιαλτης που τελειωσε.Εχε την οσο μπορεις σε αποσταση απο τον γιο σου, το ιδιο μου εχει πει και εμενα η παιδιατρος και ας εχει μονο μυξες ο ενας μου γιος.Τι να πω περαστικα σας.Εμεις νομιζαμε πως αρρωστησες εσυ, που εξαφανιστηκες, που να φανταστουμε..

Καλα και αυτες οι μ@@@κισμενες στην παιδιατρικη ετσι τα πετανε αυτα που σκεφτονται και μαλιστα μπροστα στους γονεις?? ειναι για να σου κοπουν τα ποδια και να χανεις χρονια απο τη ζωη σου τετοιες στιγμες.

Τελος παντων, ας πανε και να μη ξαναρθουν....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Νινα!!

Στην ερωτηση σου την προχθεσινη για το στηθος σου, σου απαντησε η Σονια αν ειδες!

Δωρα, σαραντησατε εε??

Να ζησετε και να ειστε παντα καλα.

Εγω ολο το πρωι στην κουζινα ημουν, μαγειρεψα λεμονατο με πουρε για σημερα, εφτιαξα και ταραμοσαλατα και φασολια πιαζ για αυριο, γιατι θα εχω τραπεζι τη μανα μου και τα πεθερικα μου.

Παω να ετοιμασω τραπεζι, τα λεμε!

Γεια σου Νινα!!

Στην ερωτηση σου την προχθεσινη για το στηθος σου, σου απαντησε η Σονια αν ειδες!

Καλημέρα Άννα μου το είδα ευτυχώς και έσωσα το στήθος μου .....καλά είστε εσείς εμένα προχτές έκανε εμετούς ανησύχησα αλλά δεν ήταν τπτ από λαιμαργία μάλλον είχα και μεγάλη παραγωγή .....τώρα κοιμάται η μικρή!!!

HXSnp2.png

καλησπέρα!! εχει κανενα μισαωρο που γυρισαμε! τελικα βγηκαμε! κ περαμε τελεια!! πηγαμε στα νοτος ψωνισαμε, ηπιαμε καφε κ μετα πηγαμε για φαγητο! το ευχαριστηθηκαμε!!:P:p

μπραβο αναστασια μου καλα κανατε... περιμενω να ξεπετακτει το κουκλι μου να φτιαξει ο καιρός και να τον βάλω στο καροτσι να παμε και εμεις τον περιπατο μας... με τον θηλασμό τι εκανες;

καλησπερα κοριτσια κ απο εμενα ....τι κανετε??

σημερα ειχαμε μια εφιαλτικη ημερα ....μολις εκατσα λιγο να χαλαρωσω αν κ δεν το βλεπω σε λιγο θα ξυπνησει...

ολη μερα εκλαιγε με λιγμους με το ζορι ετρωγε και προσπαθουσα να την θηλασω,,,κοιμοταν κανα μισαωρο και ξυπνουσε με πολυ κλαμμα...τι να επαθε το μωρακι μου?? στις 8 την εκανα μπανιο εφαγε και 70 μλ δικο μου γαλα και κοιμηθηκε.,..

ααα εχει να κανει κακα της απο εχθες τα ξημερωματα λετε γιαυτο να ποναει?? δοκιμασα με μπατονετα αλλα τπτ....:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια δεν ξερω για εσας αλλα εγω νομιζω δεν τα καταφερνω καλα κατι κανω λαθος σιγουρα...δεν γινεται με ενα μωρο να εχω λαλησει και οι δευτερομανουλες πως τα βγαζετε περα?? μηπως ειμαι αχρηστη??:rolleyes::rolleyes:

βρε Καλλιοπη μου μην λες τρέλες αντε μια χαρα εισαι... εισαι πρωτομανουλα τωρα μαθαινεις....οπως κι εγω...

αντε μπραβο και εσεις, εμεις την τεταρτη Σαραντιζουμε χεχεχε!!!!

Καλησπέρα κορίτσια.

βρε ελευθερακι μου σκεφτομουν όλο που χαθηκες, ειλικρινα τι κρυμα τα μωρακια σου... περαστικα, μακαρι όλα να ειναι μια χαρα.... προσεχετε γλυκεια μου,,, και εγω τα φοβαμαι αυτα θα μου οπεις τωρα πια δεν τα φοβαται... και μην κλαιες να εχεις δυναμη...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Άσχετο αλλά έχω φρικάρει από κλεισούρα έχω βγεί μόνο μια φορά να πάω στον γυναικολόγο στις 20 ημέρες και από τότε είμαι μέσα .....έχω φάει κόλλημα να βγώ μαζί με την μπέμπα μου αλλά δεν την παλεύω και πολύ ........

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...