Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Αννα κ Αναστασια! παω για σιδερο! θα ερθει κ η αδερφη μου απο εδω κ ο γαμπρος μου κ πρεπει να σουλουπωσω το σπιτι λιγακι... φιλιααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Αννα κ Αναστασια! παω για σιδερο! θα ερθει κ η αδερφη μου απο εδω κ ο γαμπρος μου κ πρεπει να σουλουπωσω το σπιτι λιγακι... φιλιααα

καλες δουλιτσες μαργαριτακι μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια δε μου εκοψαν το τηλ. ακομα οποτε ειμαι ακομα εδω!

Σημερα θα παμε να σαραντισουμε γιατι αυριο θα παμε στο νεο σπιτι επιτελους θα βγω εξω!!!!!

Αχ μιλατε για βαπτισεις κι εγω ειμαι στα ιδια με την Αννα δεν εχω αποφασισει ακομα ονομα ουτε ημερομηνια μονο το θεμα ξερω.Θελω την tingerbell!!!Κι ολα σε λαχανι ασπρο.Μαλλον τον Αυγουστο σιγουρα στο νησι μου στην Κρητη και νονο εχω.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!τι κανουμε;;

δεν προλαβαινω να σας διαβασω..η βουλα κ η γωγω γεννησανε;;ειχαμε νεα;

Νικη μου εγω που θηλαζω,αν κ οχι αποκλειστικα:( αν ξυπνησει στο μισαωρο κ ζηταει παλι φαι,της δινω στηθος κανονικα.γενικα,την ταιζω οποτε ζηταει..αυτο βεβαια ειχε σαν αποτελεσμα να βαλει 350 γραμμαρια σε μια βδομαδα αντι για 200 που ειναι το φυσιολογικο.πηρα την παιδιατρο το πρωι αλλα δεν τη βρηκα..:mad: θα ηθελα να της δινω μονο στηθος αλλα ακομη παλευω με τις θηλες μου κ δεν αντεχω πολλες ωρες θηλασμου.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

εσεις που θηλαζετε αν ξυπνισει σε μιση ωρα απο την ωρα που εχει φαει τον θηλαζετε παλι;

Οχι Νικη μου μονο οταν ανοιγει το στοματακι της και ψαχνει ή αν την εχω αλλαξει και την κραταω αγκαλιτσα και παλι γκρινιαζει τοτε ναι.Γιατι τοτε θελει να πιπιλισει για να ξανακοιμηθει.

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σου Γεωργια μου!καλε εγω ακομη τιποτα δεν εχω σκεφτει για βαφτισια κ λοιπα...μηπως πρεπει;;

αχ ειδα που λεγατε για κιλα κ εχω να δηλωσω οτι ειχα βαλει 11 κιλα κ γυρισα απο την κλινικη μειον 4 μονο!!3240 ηταν η μπουμπου μονο..κ απο τοτε εχω χασει το συγκλονιστικο νουμερακι του 1,5 κιλου!!δλδ εχω χασει ακριβως τα μισα κ εχω αλλα τοσα!με το φαι που κανω βεβαια,με βλεπω να βαζω αντι να χανω αλλα τελοσπαντων....:rolleyes:

GjJbp3.png7IWup3.png

Νικη μου εγω που θηλαζω,αν κ οχι αποκλειστικα:( αν ξυπνησει στο μισαωρο κ ζηταει παλι φαι,της δινω στηθος κανονικα.γενικα,την ταιζω οποτε ζηταει..αυτο βεβαια ειχε σαν αποτελεσμα να βαλει 350 γραμμαρια σε μια βδομαδα αντι για 200 που ειναι το φυσιολογικο.πηρα την παιδιατρο το πρωι αλλα δεν τη βρηκα..:mad: θα ηθελα να της δινω μονο στηθος αλλα ακομη παλευω με τις θηλες μου κ δεν αντεχω πολλες ωρες θηλασμου.

Λιτσακι μου να σας ζησει κι απο εδω!Δεν υπαρχει βρε φυσιολογικο και μενα 300 παιρνει την εβδομαδα μονο θηλασμο αλλα εσενα με μικτο δε ξερω τι θα σου πει.Μαλλον να ελαττωσεις το ξενο.

ΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΛΕΕΕΕΣΣΣ!!!

Εσεις πως πατε?

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σου Γεωργια μου!καλε εγω ακομη τιποτα δεν εχω σκεφτει για βαφτισια κ λοιπα...μηπως πρεπει;;

αχ ειδα που λεγατε για κιλα κ εχω να δηλωσω οτι ειχα βαλει 11 κιλα κ γυρισα απο την κλινικη μειον 4 μονο!!3240 ηταν η μπουμπου μονο..κ απο τοτε εχω χασει το συγκλονιστικο νουμερακι του 1,5 κιλου!!δλδ εχω χασει ακριβως τα μισα κ εχω αλλα τοσα!με το φαι που κανω βεβαια,με βλεπω να βαζω αντι να χανω αλλα τελοσπαντων....:rolleyes:

Εχεις ακομα κατσε να μπειτε σε μια σειρα.

Θα φυγουν με το θηλασμο μη φοβασαι οσο και να τρως ενταξει μη το παρακανεις κιολας!

zxG9p3.png

owokp3.png

Λιτσακι μου να σας ζησει κι απο εδω!Δεν υπαρχει βρε φυσιολογικο και μενα 300 παιρνει την εβδομαδα μονο θηλασμο αλλα εσενα με μικτο δε ξερω τι θα σου πει.Μαλλον να ελαττωσεις το ξενο.

ΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΛΕΕΕΕΣΣΣ!!!

Εσεις πως πατε?

αχ να ζησουν κ τα καινουργια μπεμπεκια της παρεας!!να ειναι γερα κ καλοτυχα!!!!!!!!!!!ολες στο κλαμπ λοιπον!!

εμεις καθε μερα κ καλυτερα.πλεον καθομαι ανετα απο τα ραμματα κ βολευομαστε καλυτερα με το θηλασμο..πιανει καλυτερα κ ποναω λιγοτερο στην πληγωμενη τη θηλη.ξενο δεν τρωει καθε φορα.της δινω μονο οταν εχω κανει τουλ 4 εναλλαγες στηθους σε ενα θηλασμο κ παλι τις περισσοτερες φορες πινει το πολυ 30ml.ακομη δεν μπορω να δινω στηθος κ γευμα γιατι πρεπει να κλεισει εντελως η πληγη.ελπιζω στο 20ημερο να τα καταφερω κ να μη δινω και καθολου ξενο.

κοιμαται πολυ καλα παντως μην τη ματιασω!το βραδυ με κραταει ξυπνια 1,5 ωριτσα μονο το πολυ.μου σκουζει ομως συνηθως στο μπανιο..ειδικα αν δεν ειναι χορτατη..

εσεις πως ειστε;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια δε μου εκοψαν το τηλ. ακομα οποτε ειμαι ακομα εδω!

Σημερα θα παμε να σαραντισουμε γιατι αυριο θα παμε στο νεο σπιτι επιτελους θα βγω εξω!!!!!

Αχ μιλατε για βαπτισεις κι εγω ειμαι στα ιδια με την Αννα δεν εχω αποφασισει ακομα ονομα ουτε ημερομηνια μονο το θεμα ξερω.Θελω την tingerbell!!!Κι ολα σε λαχανι ασπρο.Μαλλον τον Αυγουστο σιγουρα στο νησι μου στην Κρητη και νονο εχω.

τελειο το θεμα σου.... μου αρεσει....

βρε κοριτσια δεν πηγατε δηλαδη να γραψετε τη μοεμπα;; να κανετε πιστοποιητικο γεννησης;

Οχι Νικη μου μονο οταν ανοιγει το στοματακι της και ψαχνει ή αν την εχω αλλαξει και την κραταω αγκαλιτσα και παλι γκρινιαζει τοτε ναι.Γιατι τοτε θελει να πιπιλισει για να ξανακοιμηθει.

δεν κακομαθαινει ομως ετσι;

εγω του το κοβω αυτο

σιγα σιγα λιτσακι μου....

εμενα ειχε παρει 900γρ σε 2 εβδομαδες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τελειο το θεμα σου.... μου αρεσει....

βρε κοριτσια δεν πηγατε δηλαδη να γραψετε τη μοεμπα;; να κανετε πιστοποιητικο γεννησης;

δεν κακομαθαινει ομως ετσι;

εγω του το κοβω αυτο

σιγα σιγα λιτσακι μου....

εμενα ειχε παρει 900γρ σε 2 εβδομαδες

Nικη μου, τη ληξιαρχικη πραξη γεννησης μου την εδωσαν στο μαιευτηριο, χωρις να χρειαζεται ονομα του μωρου.Αφου ειναι αβαφτιστο οταν γεννιεται τι ονομα να σου ζητησουν? και αν εσυ μετα το βγαλεις αλλιως?

Πιστοποιητικο βαπτισης παιρνεις απο τον παπα μετα το μυστηριο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλα δεν κοιμαται με τιποτα... Ο αντρας μου κουράζεται ευκολα γιατι παει κ στο γραφειο κ μένω να πρεπει εγω να την νταντευω συνεχεια την ζουζού!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κοριτσακια

διαβαζω τα νεα σας οσο μπορω γιατι δυσκολευομαι παρα πολυ με δυο μωρα δυστυχως δεν εχω και βοηθεια κι ολη μερα τρεχω, ευχομαι σιγα σιγα να γινουν καλυτερα τα πραγματα για να μπορεσω παλι να μπω στην παρεα σας, εμεις ακομα δεν εχουμε αποφασισει τιποτα για τη βαφτιση

να ευχηθω και στις νεες μανουλες Λιτσα Γωγω καλο σαραντισμο και να ζησουν τα μωρακια σας

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...